Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Tuinonderhoud Bosmaaier

Tuin - Bussum

Tuin - Bussum

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Tuinwerkzaamheden in Bussum?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende hoveniers in Bussum die je gratis offertes op maat aanbieden. Een nieuw terras, een andere schutting rondom je tuin of gewoon iemand om je gazon te onderhouden? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman uit je regio, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Ankeveen, Naarden of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende hovenier.

Vergelijk gratis offertes

Recente aanvragen uit Bussum

woensdag 28 april 2021

Boom snoeien

Ik zou graag een grote dennenboom willen laten terugsnoeien. Ik vermoed dat hij 15 m hoog is.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Naarden
dinsdag 23 maart 2021

Schutting plaatsen 12m

Ik wil graag de schutting vervangen. Een deel moet eerst verwijdert worden (3 panelen, zie foto). Aan de andere kant van de tuin staat nog niks, hier moeten 4 panelen komen. Totaal 12m aan schutting. Materiaal moet van hout zijn, en via de vakman geregeld worden. Ik wil de schutting eind mei laten plaatsen. Er staan ook een aantal boomstammen in de grond, deze moeten weg.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Bussum
donderdag 18 maart 2021

Snoeien boom

Ik wil heel graag alle takken die over mijn schutting hangen weg laten snoeien .de boom van de buren staat op 60 cm van de schutting dus er hangt veel over wat overlast geeft .


Tuinaanleg en tuinonderhoud Bussum
maandag 15 maart 2021

Tuinafscheiding gaaswerk 20m

Ik wil graag een gaaswerk met of zonder bovenbuis, ca. 20 meter tuinafscheiding (aarde) voor/naast een taxushaag om honden in tuin te houden, ca. 120 cm boven de grond, alleen groen 6009 (niet 6005) of zwart, begint met klein hoogteverschil, nergens bochten (recht stuk). Omdat het voor de honden is zal hij ook een beetje ingegraven moeten worden.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Bussum
zondag 14 maart 2021

Houten schutting laten plaatsen

Ik wil graag een hard houten schutting laten plaatsen incl. een poort. Het gaat om ongeveer 6 meter. Aanschaf schutting materialen graag in overleg betreft de kosten.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Naarden
zondag 31 januari 2021

Schutting met deur plaatsen

Wij willen alleen een schutting met een deur die kapot is door een harde wind


Tuinaanleg en tuinonderhoud Bussum
zondag 15 november 2020

Betonnen vloer storten in achtertuin

Graag ontvangen wij de offerte voor het plaatsen van het beton terrasje in onze achtertuin. Zie svp. de huidige situatie en de plattegrond met de maten op de bijgevoegde foto's.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Bussum
donderdag 01 oktober 2020

Hardhouten dubbele poort op de oprit plaatsen

Ik wil een houten dubbele poort op de oprit laten maken. Maat ongeveer 4 meter breed bij 1.15 hoog. Het moet een jren 30 model worden; groen en wit geschilderd.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Bussum
woensdag 09 september 2020

Opnieuw bestraten terrasje nieuwe betontegels

Huidige terras iz verzakt, nieuwe betontegels 69x60x4!cm, opsluitbanden 12 meter.. Opp 10,5 m2, zand aanwezig. Oude tegeks worden door ons kort tevoren eruitgehaald ivm eikel/bladafval Doorgang baar tuin 75/80cm.. Graag alleen reageren als het op korte termijn kan


Tuinaanleg en tuinonderhoud Bussum
donderdag 18 juni 2020

Kunststof schutting plaatsen

Ik wil een kunststof schutting van 4 meter lang laten plaatsen. Ik heb de schutting nog niet aangeschaft.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Naarden
zaterdag 16 mei 2020

Waterbron slaan in de tuin

Ik wil graag een put in mijn tuin laten slaan voor beregening van de tuin. Inclusie feen levering van een (ondergrondse) waterpomp. Kleine graafmaschine mogelijk.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Bussum
zondag 10 mei 2020

Houten schutting plus tuinpoort plaatsen

Ik ben op zoek naar een hovenier die een houten schutting in mijn achtertuin kan plaatsen inclusief tuinpoort. Huidige houten schutting moet verwijderd worden. Gewenste afmeting is circa 4,20m lang bij 2,2m hoog.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Naarden
donderdag 16 april 2020

Schutting plaatsen

Oude scheve Schutting en palen over 9,6m vervangen voor wat nieuws en moois. Nog niet helemaal duidelijk wat we willen, composiet, hardhout of anders, ligt ook aan uiterlijk en prijzen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Ankeveen
zaterdag 28 maart 2020

Tuin met goede balans

Wij willen graag onze voor en achtertuin opnieuw aanleggen. Met een gezonde balans met tegels en groen. De voortuin bestaat bijna alleen maar uit tegels. De heg willen we vervangen door een wintergroene heg. Omdat de voortuin groter is dan onze achtertuin, willen we meer dieptewerking en genieten van groen in de voortuin. Meer trots en elegante entree willen wij. De achtertuin bedient wellicht een nieuwe moderne stijlvolle schutting. Ook hier willen we meer elementen van groen. De achtertuin moet een mooie verlenging zijn van onze woonkamer. Gras is daarom niet wenselijk maar wel meer elementen van groen. Oud materiaal graag verwijderen en afvoeren.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Bussum
donderdag 13 februari 2020

Schutting plaatsen

Wij willen een nieuwe schutting plaatsen in de achtertuin: - hardhouten plankschermen 6x 1,80 meter - Betonnen antracieten hoek palen - Vuilafvoer - betonplaten antraciet 6x ( banden) voor onder de schutting Foto is situatie met verspringing in hoogte mag 1 hoogte aanhouden. De offerte heb ik nodig voor de verzekering. De oude moet verwijdert en afgevoerd worden. Via een achterom is het goed bereikbaar.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Bussum
dinsdag 11 februari 2020

Hardhouten schutting vervangen

Door de storm en veroudering willen we graag een nieuwe schutting(hardhout) incl hardhouten palen er tussen laten plaatsen. Ook graag een stenen band eronder. Tuin is ongeveer 10 meter. De huidige schutting mag worden verwijderd en afgevoerd. Locatie is goed toegankelijk.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Bussum
maandag 27 januari 2020

Waterbron slaan in de tuin voor tuinberegening

Wij bouwen een nieuw huis op een kavel van circa 2000 m2. Nu willen wij graag een waterput laten slaan voor de beregening van de tuin voor april. Kavel is vrijelijk toegankelijk met machines. Geen idee hoe diep de put moet komen. Graag ontvang ik op de offerte de kosten voor de waterpomp apart, als dat mogelijk is. De klus zouden we het liefst voor april afgerond hebben, in april wordt de tuin namelijk aangelegd.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Naarden
woensdag 06 november 2019

Tuin egaliseren en betegelen

Wij willen de tuin (ongeveer 65 m2) egaliseren en laten betegelen en een stukje kunstgras van ongeveer 4 m bij 5 m. Ik weet ongeveer wat ik wil en zou het graag even willen doornemen met een vakman. De huidige bomen worden weggehaald en alles wordt uitgegraven.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Naarden
zaterdag 19 oktober 2019

Bomen rooien

Boom dubbele stam rooien. Ook boomstronk zo veel mogelijk verwijderen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Bussum
maandag 07 oktober 2019

Schutting leveren en plaatsen

Graag een vrijblijvende offerte voor het plaatsen van een eenvoudige schutting van 6 meter bij 2 meter, het liefst van bankirai, maar ik zou ook graag willen weten wat een schutting van gewoon geïmpregneerd hout zou kosten. De schutting heeft geen bocht, ook geen poort. Het gaat om een horizontale tuinbodem. De huidige schutting verwijderen we zelf en het is heel eenvoudig om de schutting te plaatsen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Bussum
zondag 15 september 2019

Grote spar verwijderen

Wij willen een grote blauw spar van circa 15 a 20 meter laten verwijderen uit onze voortuin met wortels en al.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Naarden
zaterdag 07 september 2019

Verwijderen boomstronken en klimop wortels

Wij hebben recent een aantal bomen en boompjes verwijderd om een nieuwe schutting aan te kunnen leggen. De laatste stap is het verwijderen van de stronken. Graag zou ik een offerte willen aanvragen voor het verwijderen van een aantal stronken. Voor zover mij bekend lopen er geen leidingen in de buurt. Alle stronken lopen langs de zijkant van de tuin. Er is een parkeerplaats voor de deur met flink wat ruimte eromheen. - De grootste van 50 cm heb ik redelijk kort kunnen afzagen. Deze stronk is rondom vrij. Foto 1+foto 2 - De 2e van ongeveer 25 cm diameter is met een stalen hekwerk vergroeid. Ik heb het hierdoor niet korter kunnen afzagen dan ongeveer 50 cm boven de grond. ik heb stukken van het hek weg geknipt en zal de laatste stukken om de stronk heen ook verwijderen, maar zou willen vragen of U de rest van de stronk weg kan halen. De stronk is dus rondom vrij. Foto 3 en foto 4 - Drie kleine stronkjes naast een schuur van ongeveer 5-10 cm. Er staat een paal op ongeveer 40 cm van de stronk. Foto 5+foto 6 - Een stronk met drie uitlopers van in totaal 30 cm diameter. Rondom helemaal vrij. Foto 7 - een paar kleine stronken van <5 cm. Foto 8 - De oude schutting was overwoekerd met klimop. Deze hebben we grotendeels verwijderd, maar er zitten nogal wat wortels in de grond. Zou U deze met een grondfrees kunnen verwijderen? foto 9 en foto 10. Ik kan eventueel meer foto's sturen. Mocht U nog vragen hebben dan hoor ik het graag.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Naarden
donderdag 05 september 2019

Tuin egaliseren, grasmatten leggen en terras realiseren

Wij willen graag een nieuwe tuin in ons huis in Bussum. Tuin moet geëgaliseerd worden. Er moet een nieuwe grasmat in, plus tegels. Tuin is ongeveer 6 bij 8 meter. Over de hele breedte (6b) graag een terras met tegels. Rest moet gras komen. Graag ontvang ik zsm een offerte. Als jullie langs willen komen om eea te bekijken, dat kan natuurlijk ook.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Bussum
woensdag 21 augustus 2019

Voor- en achtertuin renovatie

Mijn voortuin (ca 100 m2) en achtertuin (ca 100 m2) zijn overwoekerd. Al 3 x nieuw gras ingezaaid/geplant laatste jaren. Inmiddels hoop opgegeven en is nu zooitje. Vervangen door bloemen/struiken? Heb zelf geen groene vingers. Daarnaast heggen/planten snoeien rond voor/achtertuin. Foto is achtertuin. Voortuin vergelijkbaar.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Naarden
maandag 12 augustus 2019

Plaatsen tuinpoort

We willen graag de mogelijkheden bekijken voor het plaatsen van een elektrische poort, met intercom. We hebben al een sierhek met heg. Het gat is op dit moment 5.70 meter.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Naarden
maandag 05 augustus 2019

Trampoline ingraven

Ik wil onze trampoline laten ingraven in de voortuin. Het oude gras is inmiddels verwijderd. De trampoline heeft ongeveer een doorsnee van 2,5 meter.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Naarden
vrijdag 12 juli 2019

Drainage tuin aanleggen

Ik wil een drainage in tuin laten aanleggen i.v.m. kelder. Ik ben benieuwd naar wat dit kost en ik ontvang graag een offerte.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Bussum
zaterdag 06 juli 2019

Waterput slaan en mogelijk pomp plaatsen

Wij zouden graag een offerte willen ontvangen voor het slaan van een waterput voor tuinberegening. Het plaatsen van de pomp zou mogelijk ook kunnen, maar dat is afhankelijk van de kosten. De tuin is ongeveer 500 m2 en er is een carport aanwezig. De materiaal- en arbeidskosten graag apart offreren.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Naarden
dinsdag 02 juli 2019

Plaatsen schutting en poort

Ik wil een schutting laten plaatsen inclusief een poort met een totale lengte van ongeveer 5 meter 25. De materialen hiervoor heb ik nog niet voor handen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Naarden
donderdag 27 juni 2019

Een voortuin renoveren

Ik zoek een hovenier die mijn achtertuin kan renoveren. Het gaat om het afgraven van bestaande tegels, hout stukken, stronk en overige beplanting. Vervolgens dient de tuin te worden afgegraven, worden opgehoogd en geëgaliseerd te worden. Vervolgens wil ik dat de tuin betegeld wordt. De tuin is ongeveer 50 m2 groot.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Naarden

Tuin in jouw regio

Andere klussen in Bussum

Offertes aanvragen