Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Tuinonderhoud Bosmaaier

Tuin - Bussum

Tuin - Bussum

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Tuinwerkzaamheden in Bussum?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende hoveniers in Bussum die je gratis offertes op maat aanbieden. Een nieuw terras, een andere schutting rondom je tuin of gewoon iemand om je gazon te onderhouden? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman uit je regio, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Ankeveen, Naarden of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende hovenier.

Vergelijk gratis offertes

Recente aanvragen uit Bussum

dinsdag 23 maart 2021

Schutting plaatsen 12m

Ik wil graag de schutting vervangen. Een deel moet eerst verwijdert worden (3 panelen, zie foto). Aan de andere kant van de tuin staat nog niks, hier moeten 4 panelen komen. Totaal 12m aan schutting. Materiaal moet van hout zijn, en via de vakman geregeld worden. Ik wil de schutting eind mei laten plaatsen. Er staan ook een aantal boomstammen in de grond, deze moeten weg.


Tuinaanleg en tuinonderhoud
donderdag 18 maart 2021

Snoeien boom

Ik wil heel graag alle takken die over mijn schutting hangen weg laten snoeien .de boom van de buren staat op 60 cm van de schutting dus er hangt veel over wat overlast geeft .


Tuinaanleg en tuinonderhoud
maandag 15 maart 2021

Tuinafscheiding gaaswerk 20m

Ik wil graag een gaaswerk met of zonder bovenbuis, ca. 20 meter tuinafscheiding (aarde) voor/naast een taxushaag om honden in tuin te houden, ca. 120 cm boven de grond, alleen groen 6009 (niet 6005) of zwart, begint met klein hoogteverschil, nergens bochten (recht stuk). Omdat het voor de honden is zal hij ook een beetje ingegraven moeten worden.


Tuinaanleg en tuinonderhoud
Offertes aanvragen