Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Tuinonderhoud Bosmaaier

Tuin - Weesp

Tuin - Weesp

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Tuinwerkzaamheden in Weesp?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende hoveniers in Weesp die je gratis offertes op maat aanbieden. Een nieuw terras, een andere schutting rondom je tuin of gewoon iemand om je gazon te onderhouden? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman uit je regio, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Muiden, Nigtevecht of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende hovenier.

Vergelijk gratis offertes

Recente aanvragen uit Weesp

woensdag 14 april 2021

Palen voor een schutting laten slaan

Wij willen graag hardhouten palen laten plaatsen, in beton gegoten. De schutting zelf hebben wij al. Het moet 10 meter lang worden.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Weesp
zaterdag 20 maart 2021

Verplaatsen overkapping en gras aanleggen in voor en achtertuin

We willen onze overkapping verplaatsen en de tuin opnieuw inrichten. De overkapping is ongeveer 5 x 3 meter en staat momenteel op stenen. In de achtertuin en in de voortuin willen we een grasveldje aan laten leggen. De achtertuin is 15 m2 en de voortuin is 16 m2.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Muiden
dinsdag 09 februari 2021

Renovatie van een patio

23m2 patio. Steentjes verwijderen en vervolgens storten van witzand. Het gaat om 0.75 kuub zand. Ook komt er grind waar ecoplanken worden geplaatst. Dit is ongeveer 3.5m2. Daarnaast nog een struik verwijderen, wellicht kan ik dit zelf doen. Het grind is ongeveer 5-8 kuub. Nog even in overleg!


Tuinaanleg en tuinonderhoud Weesp
woensdag 28 oktober 2020

Schuttingdeur plaatsen

Wij hebben de schutting zelf nog staan maar de schuttingdeur constructie zelf verzakt. We vragen dus het liefst iemand die deze deur plaatst. Graag ontvang ik een offerte.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Muiden
maandag 04 mei 2020

Aanschaf houten schutting inclusief plaatsen

Wij willen een nieuwe, hogere, schutting laten plaatsen in onze voortuin. Betreft een voortuin van 6m lang en 3,2m breed. De lange zijde is de erfafscheiding. De bestaande schutting willen we vervangen voor tuinschermen van 180cm hoog icm met een trellisscherm van 90cm breed. De voorzijde willen we een poort icm met een trellisscherm van 180cm breed. Wij willen graag een grenen. De bestaande schutting zullen wij zo nodig zelf verwijderen. We zoeken vooral dus iemand die schuur kan aanleveren, tuinschermen en palen plaatsen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Weesp
zondag 03 mei 2020

Aanleg terras en bestrating

Goede middag, We willen onze bestaande tuin van ca 55m2 renoveren. Hierbij gaat het om het aanleggen van een terras vlonder of keramiek (hout-look) tegel, het aanleggen van een gazonnetje en keramieke betegeling in de rest van de tuin. In de bijlage een bestand van hoe we het ongeveer willen hebben (maar eigen suggesties zijn welkom). Ik hoor graag wat de mogelijkheden en kosten zijn. Met vriendelijke groet, Jurjen


Tuinaanleg en tuinonderhoud Nigtevecht
vrijdag 24 april 2020

Nieuwbouw tuin

Wij willen in ons nieuwbouw huis een tuin laten aanleggen van circa 40 vierkante meter. We vinden het mooi om zoveel mogelijk te laten betegelen, liever geen gras, maar wel gecombineerd met bijvoorbeeld grote planten bakken of uitsparingen met planten/bloemen. De tuin is op het noorden, dus hier graag rekening mee houden. We houden wel van een moderne tuin. Schuttingen hout met donkere palen. Ons huis is van hout.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Muiden
maandag 20 april 2020

Plaatsen nieuwe schutting

Ik wil graag nieuwe schutting laten plaatsen - en oude weghalen. Mijn tuin is 7,60 meter diep en 4,60 meter breed. Ik zou graag panelen met stevige planken hebben van ongeveer 60 euro per 180/180 Ik hoor graag van u.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Weesp
zondag 12 april 2020

Tuinaanleg in Weesp

Goedendag! Wij hebben een tuin van ongeveer 9.34 m x 4.67 m (zelf opgemeten) en zijn op zoek naar een vakman voor het opnieuw aanleggen van de tuin én het plaatsen van een simpele houten overkapping voor een degelijke prijs. Wij hebben een aantal wensen, namelijk: - onderhoudsvriendelijk - gedeelte kunstgras van minimaal 10m2 voor onze zoon - overkapping van ca 16-18 m2 - huidige tegels schoonmaken en recyclen voor stuk onder de overkapping - eventueel een deel nieuwe betontegels 50x50 of 60x60 voor overige oppervlakte - nieuwe schutting of tuinscherm aan 1 zijde ca 9,34 meter en 4.67 meter met poort - als budget het toelaat een pergola vanaf stuk kunstgras in de lengte doorlopend naar de overkapping Het ontwerp hebben wij al in gedachten maar staan open voor tips en adviezen. Is het mogelijk vrijblijvend een afspraak met u te maken om de kosten en tijdplanning te bespreken? We horen het graag! In de bijlage ziet u enkele foto’s om u alvast een beeld te geven. Ivm Corona spreken wij graag buiten in de tuin af als u langs komt :-)


Tuinaanleg en tuinonderhoud Weesp
zondag 16 februari 2020

Gaas schutting plaatsen met of zonder begroeiing

Het gaat om plaatsen van een schutting van 180 cm hoog, over in totaal 14 meter. We zijn benieuwd naar de kosten voor materialen en laten plaatsen, van een gaas schutting tussen houten palen, waar hedera tegenop kan groeien. Graag ontvangen we een offerte voor: - materialen en plaatsen van gaasschutting tussen houten palen (zonder begroeiing) - materialen en plaatsen van gaasschutting tussen houten palen incl. Hedera begroeiing Bijgevoegd een foto ter illustratie van een volledig begroeide schutting.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Weesp
dinsdag 21 januari 2020

Tuin en oprit nieuwbouwhuis afgraven en vervolgens weer ophogen

Ik wil mijn grond oprit afgraven en afvoeren en vervolgens ophogen met 20 cm zand. Gaat om 40 vierkante meter. Tuin 15 cm afgraven, afvoeren en vervolgens ophogen met 15 cm zand. Nieuwbouwhuis staat in Nederhorst den Berg. Graag ontvang ik-vormen bovenstaande werkzaamheden een offerte. Mijn nieuwe huis staat in Nederhorst den Berg. Mijn postcode en adres zijn nog niet bekend. Alleen de straatnaam.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Weesp
vrijdag 17 januari 2020

Lijsterbes rooien en afvoeren

Ik wil graag een gewone lijsterbes laten kappen en afvoeren, inclusief de kluit. Ik ben in bezit van een kapvergunning. De locatie is toegankelijk door een opening van ruim een meter.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Weesp
zaterdag 30 november 2019

Tuin bestraten, schutting plaatsen, beplanting en pergola

Onze tuin egaliseren daarna bestraten, beplanting, pergola en nieuwe schutting plaatsen. Graag ook meenemen in offerte verwijderen van oude bestrating en schutting. Tuin is 18 m2, 7,57 meter diep en 2,37 meter breed. Foto van tuinontwerp en bestrating die we graag willen is bijgevoegd. Maten pergola 10 x 10 hout.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Muiden
maandag 11 november 2019

Kunstgras aanschaffen en plaatsen

Betreft de eventuele aanschaf en aanleg van kustgras achter een recreatiewoning in Spaarnwoude. Afmetingen zo’n 15 x 13 m. Tevens dient het huidige gras/onkruid te worden weggehaald/afgevoerd.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Weesp
maandag 21 oktober 2019

Schutting plaatsen

We hebben een nieuwbouwwoning opgeleverd gekregen en willen graag een 17 meter lange schutting laten plaatsen. Ik heb een foto meegestuurd. Voor die stijl zouden we graag een offerte ontvangen. Ook ben ik benieuwd op welke termijn de schutting kan worden geplaatst, liefst namelijk op korte termijn. Alvast bedankt voor de terugkoppeling.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Weesp
woensdag 11 september 2019

Tuinschutting plaatsen

Huidige Houten geïmpregneerde schutting dient vervangen te worden. Schutting verwijder ikzelf, moet wel afgevoerd worden. Beplanting in de tuin verwijder ik ook zelf. Nieuwe schutting Lengte tussen huis en schuur 450 cm. Betonplaten zwart 10 x10 cm Tuinschermen 180 x 120 cm Onder zwarte beton of kunststof banden.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Weesp
woensdag 07 augustus 2019

Boomstronken verwijderen

Er staan twee boomstronken in de tuin, die moeten verwijderd worden.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Muiden
maandag 10 juni 2019

Een Jeu de Boulesbaan aanleggen

Ik zoek een hovenier die een Jeu de Boulesbaantje van 2 meter bij 10 meter kan realiseren bij ons in de buurt. Ik bespreek graag de mogelijkheden met de vakman.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Weesp
maandag 15 april 2019

Tuin afgraven en oude grond af laten voeren

Ik zoek een hovenier die aarde af kan graven en eventueel zand kan storten in mijn achtertuin. Het gaat om een oppervlakte van 50 m2 wat ongeveer 15 cm moet worden afgegraven. In totaal gaat het om 9 m3. De achtertuin is bereikbaar via een doorgang van 170 cm breed.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Nigtevecht
donderdag 28 februari 2019

Offerte aanleg tuin

Graag zouden wij een offerte willen ontvangen voor de aanleg van onze tuin. Wij willen een terras voor en achter met een looppad hiertussen. Alles met dezelfde tegels. Langs de kanten borders met planten die goed voor de biodiversiteit zijn. En dus een stuk gras. Tevens willen wij graag nieuwe houten schuttingen. De tuin is 5 meter breed en 10 meter diep. Wij zullen zelf de tuin leeghalen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Weesp
dinsdag 08 januari 2019

Schutting laten plaatsen

Ik wil graag een schutting laten plaatsen in mijn achtertuin. De rechterzijde is 9 meter incl poortdeur van 90 cm. De achterzijde is 4. 5 meter. De linkerzijde hoeft niet. Graag een offerte voor het totaalbedrag voor een hout met betonschuttingin grijs of antracietgrijs. Kunt u de offerte aub via de mail versturen, ik ben veel aan het werk en dan telefonisch niet bereikbaar.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Weesp
vrijdag 09 november 2018

Aanleg tuin

Volgend jaar wordt onze vrijstaande woning opgeleverd met rondom een tuin van 300 m2. Hier zal een oprit van grind gemaakt moeten worden, kunstgras gelegd, groen stroken en betegeling gelegd en aan 1 zijde een hedra schutting geplaatst. Verder willen wij een buitendouche en een reling langs de waterkant. Een vlonder is optioneel. Kunnen wij een afspraak maken om de mogelijkheden te bespreken?


Tuinaanleg en tuinonderhoud Muiden
woensdag 18 juli 2018

Kindvriendelijk tuinhek plaatsen

Ik wil graag een tuinhek laten plaatsen aan de waterkant. Zie bijlage (geel) voor gewenst hek. Ik ben op zoek naar een hek waar kleine kinderen niet overheen kunnen klimmen en een opening/deur die open kan. De waterkant bestaat uit een gedeelte houten schotten en een overhangend houten vlot. Circa 60 cm hoog en circa 8 meter lengte.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Weesp
zondag 15 juli 2018

Tuin afgraven en afvoeren

Graag zouden we een offerte ontvangen voor het afgraven van onze voor en achtertuin. De voortuin is ongeveer 27 M2 De achtertuin is ongeveer 42 M2. Er dient 15 cm uitgegraven en afgevoerd te worden, zowel voor als achter. De achtertuin krijgt een terras, en moet dus bestraat klaar worden opgeleverd voor 15 M2 vanaf de woning gezien, en dan loopt er nog een pad naar de poort (ook bestrating dus, het gaat om ongeveer 3,3 M2). Het overige deel moet opgeleverd zodat er grasmatten op kunnen, volgens mij is dan grond nodig. De voortuin wordt voor ongeveer 2 M2 groen, en moet dus als zodanig met reguliere grond worden opgeleverd, het restant met zand voor bestrating.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Weesp
zaterdag 16 juni 2018

Voortuin afgraven en grond afvoeren

De voortuin graag circa 15 a 20 cm afgraven en grond afvoeren. De tuin heeft een oppervlakte van 6.20 x 4.80 meter (rond de 30 m2). Goed bereikbaar.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Muiden
donderdag 22 maart 2018

Complete garden renovation

I need tiles for the front yard parking place, that is around 30 square meters and 20 square meters bamboo/wood looking floor in the garden. All materials should be included. We can make an appointment for detail measurement.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Weesp
zondag 18 maart 2018

Plaatsen palen tuinscherm

Ik wil graag twee palen laten vervangen van de schutting. Een is doorgerot ter hoogte van de grond, de ander is wankel.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Weesp
maandag 12 februari 2018

Kunstgras aanleggen

Ik wil kunstgras aanleggen in mijn tuin van 8 meter lang en 2,50 meter breed. De tuin is aan de straatkant.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Weesp
zaterdag 10 februari 2018

Boomstronk met frees verwijderen

Uit mijn voortuintje een boomstronk van een dennenboom weg freesen. Tuin is goed bereikbaar. Graag laten uitvoeren op een maandag.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Weesp
donderdag 11 januari 2018

Tuin aanleggen

Ik wil een tuin laten uitgraven en nieuw zand laten plaatsen. De tuin is 8 bij 5,7 meter met een schuurtje van ongeveer 2 bij 3 meter erop. De tuin is te bereiken via een achterom.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Weesp

Tuin in jouw regio

Andere klussen in Weesp

Offertes aanvragen