Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Tuinonderhoud Bosmaaier

Tuin - Hilversum

Tuin - Hilversum

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Tuinwerkzaamheden in Hilversum?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende hoveniers in Hilversum die je gratis offertes op maat aanbieden. Een nieuw terras, een andere schutting rondom je tuin of gewoon iemand om je gazon te onderhouden? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman uit je regio, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Hollandsche Rading, Kortenhoef, Lage Vuursche, Loenen aan de Vecht, Loosdrecht, Nederhorst den Berg, 's-Graveland of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende hovenier.

Vergelijk gratis offertes

Recente aanvragen uit Hilversum

maandag 12 oktober 2020

Verwijderen van coniferen

In onze heg met 15 coniferen op een rij (staan al 34 jaar in de grond) willen wij 5 coniferen verwijderen, om plaats te maken voor schutting. Maar daarbij de uitdrukkelijke wens dat de rest van de coniferenrij (wortels) niet beschadigd worden, zodat deze kunnen doorgroeien. Graag de klus snel als mogelijk is uitvoeren.


Tuinaanleg en tuinonderhoud
zondag 27 september 2020

Graaf en grondwerk in tuin

We willen in feb/mrt 2021 een zwembad laten inbouwen in de achtertuin, uitgaande van afmeting (rechthoekig 400cm bij 300 cm, diepte 150 cm) Kunnen jullie het voorwerk regelen inzake graafwerk, afvoer grond en betonvloer storten en welke kosten rekenen jullie daarvoor ? Hopelijk heb ik je hiermee voldoende geïnformeerd.


Tuinaanleg en tuinonderhoud
Offertes aanvragen