Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Tuinonderhoud Bosmaaier

Tuin - Hilversum

Tuin - Hilversum

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Tuinwerkzaamheden in Hilversum?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende hoveniers in Hilversum die je gratis offertes op maat aanbieden. Een nieuw terras, een andere schutting rondom je tuin of gewoon iemand om je gazon te onderhouden? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman uit je regio, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Hollandsche Rading, Kortenhoef, Lage Vuursche, Loenen aan de Vecht, Loosdrecht, Nederhorst den Berg, 's-Graveland, Vreeland of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende hovenier.

Vergelijk gratis offertes

Recente aanvragen uit Hilversum

dinsdag 16 november 2021

Schutting laten plaatsen van gevlochten wilgentakken.

Wij willen een schutting laten plaatsen van gevlochten wilgentakken.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Hilversum
woensdag 29 september 2021

Tuin: overkapping (10m2) + schutting vervangen (14m)

Nieuwe schutting en tuin overkapping. Tuin is ongeveer 48 vierkante meter. De overkapping zal ongeveer 10m2 worden. Deze wil ik van hout of aluminium. De vakman moet voor mij ook de huidige schutting verwijderen en afvoeren, dit gaat om ongeveer 14 meter. Vervolgens het aanschaffen in overleg en het plaatsen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Hilversum
vrijdag 04 juni 2021

Nesling pergola stand alone aluminium plaatsen 9m2

Nesling pergola stand alone aluminium plaatsen 319x319 incl harmonicadoek & 1 rolgordijn


Tuinaanleg en tuinonderhoud Hilversum
zaterdag 22 mei 2021

Tuintegels en vlakte voor tuinhuis leggen

De tuin is 7 x 9 meter. Over 7 x 4 meter wil ik grote tegels laten leggen en daarnaast wil ik een vlakte voor een tuinhuis van 6 x 4 meter laten leggen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Loenen aan de Vecht
zondag 16 mei 2021

Terrastegels plaatsen

Wij willen een terras van 42m2. Tegels 50x50 in donkergrijs. Inclusief leggen


Tuinaanleg en tuinonderhoud Hilversum
vrijdag 14 mei 2021

Boom snoeien

Ben op zoek naar een hovenier die mijn boom kan snoeien. Boom wordt te groot. Is deze in te korten? (smaller/lager) Graag wat advies.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Hilversum
woensdag 28 april 2021

Schutting vervangen ca. 11m

Ik wil mijn schutting vervangen. De oude moet weggehaald worden en er moet een soortgelijke nieuwe terug voor in de plaats komen. De afmetingen zijn 7,2m bij 3,6m inclusief poort. Zie ook de foto


Tuinaanleg en tuinonderhoud Hilversum
maandag 19 april 2021

Nieuwe schuttingdeuren en palen plaatsen

De huidige houten schutting is laatst weggewaaid. Graag laat ik 2 nieuwe houten deuren (1,50 meter per stuk) en 2 palen plaatsen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Hilversum
zondag 04 april 2021

Complete tuin renovatie

wij willen graag een offerte voor de renovatie van onze tuin: https://www.funda.nl/koop/hilversum/huis-41909626-meikevermeent-9/ grind en vele losse bomen mogen weg en plaats maken voor een strak terras met grote tegels, veel gras, bloemen en een heg rondom het terrein we horen graag wat de mogelijkheden zijn


Tuinaanleg en tuinonderhoud Hilversum
woensdag 24 maart 2021

Betegelen achtertuin

Wij zoeken iemand die voor onze achtertuin opnieuw kan betegelen. We weten al welke tegel we willen gebruiken (zie foto), inclusief tussenstrookjes met klinkers. De tegeloppervlakte is - grofweg - 37 m2.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Hilversum
dinsdag 23 maart 2021

Een nieuwe schutting plaatsen in de achtertuin

Ik zoek een hovenier die een nieuwe schutting kan realiseren in mijn achtertuin. De schutting dient 10 meter lang te worden. Graag betonnen onderdelen met daarboven hardhouten (kleine) plankjes tussen palen. Ik stuur graag foto's van het gewenste uiterlijk. De oude schutting hebben we zelf al verwijderd. Inclusief de betonplaat wordt de schutting ongeveer 210 cm hoog.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Hilversum
maandag 22 maart 2021

Snoeien bomen/haag

graag wil mijn magnolia, mijn den en mijn coniferenhaag laten snoeien.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Hollandsche Rading
maandag 15 maart 2021

5 berken zijn te hoog, die moeten gesnoeid

We hebben 5 berken aan de zijkant / van onze tuin grenzend aan het doodlopend straatje, geen verkeer, ongeveer 50 meter lang ,die te hoog zijn , ongeveer 10 m. die moeten gesnoeid worden.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Hilversum
donderdag 11 maart 2021

Schutting vervangen

ik wil een schutting met een poortdeur laten plaatsen. De totale schutting moet 9 meter worden (8 meter gaat rechtuit en 1,5 meter gaat een hoek om, opzij). Op dit moment staat er een schutting. Deze moet worden verwijderd en afgevoerd. Materiaal van de schutting graag in overleg met de vakman (niet al te duur).


Tuinaanleg en tuinonderhoud Hilversum
zondag 28 februari 2021

Tuin renoveren met tegels en groen 40m²

Het gaat om de achtertuin van een jaren 30 rijtjeshuis in Dudok stijl. De bedoeling is een onderhoud vriendelijke tuin met een grote tegel oppervlakte. Het is een tuin van 40m². De vorige bewoner heeft beton gestort als looppaden en dat is nu helemaal kapot. Dit beton ga ik er zelf uit halen, maar ik ben dan op zoek naar iemand die de tuin opnieuw mooi kan maken. Ik wil allereerst een groot stuk betegeld hebben met grote terras tegels, ongeveer 30m². Langs de zijkanten wil ik met groen de overige 10m² laten bekleden.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Hilversum
zondag 21 februari 2021

Achtertuin betegelen

Ik wil de achtertuin van 75 laten betegelen. Graag inclusief het leveren van de tegels. Momenteel is het een grasveld.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Hilversum
zaterdag 23 januari 2021

Schutting plaatsen (11 meter)

In de laatste storm is mijn schutting omgewaaid, ik kan de schutting eventueel zelf verwijderen. Ik wil één houten schutting laten plaatsen van 11 mtr. Ik vind een hout-beton schutting erg mooi, maar aan de prijzige kant. Wat kan een specialist mij (voor alternatief) aanbieden?


Tuinaanleg en tuinonderhoud Kortenhoef
maandag 12 oktober 2020

Verwijderen van coniferen

In onze heg met 15 coniferen op een rij (staan al 34 jaar in de grond) willen wij 5 coniferen verwijderen, om plaats te maken voor schutting. Maar daarbij de uitdrukkelijke wens dat de rest van de coniferenrij (wortels) niet beschadigd worden, zodat deze kunnen doorgroeien. Graag de klus snel als mogelijk is uitvoeren.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Hilversum
dinsdag 29 september 2020

Waterleiding en watermeter verplaatsen

Ik wil graag een watermeter plaatsen. Voor aansluiting naar PWN.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Nederhorst den Berg
zondag 27 september 2020

Graaf en grondwerk in tuin

We willen in feb/mrt 2021 een zwembad laten inbouwen in de achtertuin, uitgaande van afmeting (rechthoekig 400cm bij 300 cm, diepte 150 cm) Kunnen jullie het voorwerk regelen inzake graafwerk, afvoer grond en betonvloer storten en welke kosten rekenen jullie daarvoor ? Hopelijk heb ik je hiermee voldoende geïnformeerd.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Loosdrecht
dinsdag 15 september 2020

Tuin onderheien voor zwembad

Wij zouden in februari/ maart een zwembad willen aanleggen in onze tuis. Wij zijn opzoek naar een partij die deze veengrond kan onderheien. De grootte hiervan zal circa 9 meter lang en 4 meter breed zijn. De maximale diepte komt neer op maximaal 1,70. Mochten jullie ook in staat zijn het zwembad te realiseren horen wij dit graag.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Loosdrecht
dinsdag 01 september 2020

Zand zuigen en puin verwijderen uit de kruipruimte

Ik wil een gedeelte van mijn kruipruimte uitdiepen om er een kelder van te maken. De bodem bestaat uit zand en is droog. De kruipruimte is gemakkelijk te bereiken, direct aan de openbare weg en de huidige houtenvloer gaat toch open daar we met schuimbeton de vloer gaan isoleren en vloerverwarming gaan aanbrengen. Een gedeelte van de 28 m2, ik denk ongeveer 12 m2. Grondwater peil zit op 5 meter, diepte van de kelder is 70 cm en willen een kelder van 2 meter diep


Tuinaanleg en tuinonderhoud Hilversum
maandag 24 augustus 2020

Apenboom kappen

Onze apenboom (10-15 m)gaat dood en wij willen weten of het mogelijk is en wat de kosten zijn van het verwijderen van de boom. Hij staat in de achtertuin en is machinaal slechts bereikbaar via een naastgelegen parkeerterrein. De tuin zelf is slechts toegankelijk via een poort


Tuinaanleg en tuinonderhoud Hilversum
maandag 10 augustus 2020

Voor- en achtertuin bestraten

Ik ben op zoek naar iemand die mijn voortuin en achtertuin kan bestraten. De achtertuin is 30 m2, de voortuin moet nog opgemeten worden. afmeting wat zit er in de tuin uitgehaald worden zelf doen heeft u al een idee materialen


Tuinaanleg en tuinonderhoud Hilversum
maandag 10 augustus 2020

Terras aanleggen

Materiaal zoals tegels, stootbanden en ophoogzand zijn aanwezig. Er ligt een gedeelte oud terras wat we eventueel zelf kunnen weghalen. Gaat dus om aanleg simpele betontegels vierkant. Graag zsm te realiseren.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Hilversum
zaterdag 11 juli 2020

Trampoline ingraven en verankeren

We hebben achter in de tuin een terrasje wat we willen opofferen voor een trampoline. De afmetingen van de trampoline zijn 300x210cm. De tuin is langs het huis te bereiken. De doorgang is 89cm X 191cm. Er staan bomen vlak achter, bij het graven zal je wortels tegenkomen. De grond en stenen moeten afgevoerd worden.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Hilversum
maandag 15 juni 2020

Boom laten snoeien

Ik zoek iemand die voor een goede prijs mijn boom wil snoeien. Ik wil een paar takken weg hebben omdat de boom te groot wordt voor de tuin. Tevens slapen er veel vogels in en daardoor ligt er veel poep door de hele tuin. Het gaat vooral om de lagere takken. Alvast bedankt!


Tuinaanleg en tuinonderhoud Hilversum
maandag 15 juni 2020

Plaatsen 11 meter hardhouten schutting

Ik wil graag een offerte voor een schutting, 11 meter recht stuk, hardhouten blokhut profiel, ook rabat genoemd, helemaal dicht, twee meter hoog, 1 eindpaal moet geen hout maar beton hoekpaal zijn omdat er tzt een beton schutting komt. De onderzijde van de schutting moet wel een stuk beton hebben, 1 deel is genoeg. Voorbeeld van schutting zoals we willen is toegevoegd.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Hilversum
donderdag 11 juni 2020

Vervangen tuinverharding + realisatie houten overkapping

We zouden graag onze tuin willen renoveren. Graag willen wij onze achtertuin voorzien van een houten overkapping (3x3m) met transparant dak en een kleine plantenbak. Hoogte weten we nog niet. Deze overkapping tegen de houten schuur aangebouwd.De zijde van de buren dient dicht gemaakt te worden, zodat de klimop gehandhaafd kan blijven, maar wij er geen last van hebben. Tevens zouden wij de huidige zichtbare bestrating vervangen hebben voor Flagstones Florida Yellow. Daarvoor dient dit stuk waarschijnlijk extra te worden uitgegraven. Dit geldt eveneens voor het pad in de voortuin. Echter willen wij daar het bankje ook op dit type steen hebben staan (nu gras). De totale maximale hoeveelheid in te bestraten oppervlakte betreft 57m2. Het totale oppervlak van de achtertuin is 45m2 inclusief schuur (2x3m). De tuin is exacte 9,0 m diep en 5,0 m breed. De tuin is goed bereikbaar.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Kortenhoef
donderdag 04 juni 2020

Waterbron slaan in de tuin

Ik heb een tuin van ca. 2000 qm en wil hiervoor een waterbron met pomp laten boren. Hierop wil ik een Gardena sprinklersysteem aansluiten voor het gazon en de perken. Ik ga ervan uit dat de bron ca. 20-30m diep moet worden. Wat zijn de kosten per meter boren en wat moet de pomp kosten?


Tuinaanleg en tuinonderhoud Hilversum

Tuin in jouw regio

Andere klussen in Hilversum

Offertes aanvragen