Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Tuinonderhoud Bosmaaier

Tuin - Hilversum

Tuin - Hilversum

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Tuinwerkzaamheden in Hilversum?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende hoveniers in Hilversum die je gratis offertes op maat aanbieden. Een nieuw terras, een andere schutting rondom je tuin of gewoon iemand om je gazon te onderhouden? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman uit je regio, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Hollandsche Rading, Kortenhoef, Lage Vuursche, Loenen aan de Vecht, Loosdrecht, Nederhorst den Berg, 's-Graveland of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende hovenier.

Vergelijk gratis offertes

Recente aanvragen uit Hilversum

zondag 04 april 2021

Complete tuin renovatie

wij willen graag een offerte voor de renovatie van onze tuin: https://www.funda.nl/koop/hilversum/huis-41909626-meikevermeent-9/ grind en vele losse bomen mogen weg en plaats maken voor een strak terras met grote tegels, veel gras, bloemen en een heg rondom het terrein we horen graag wat de mogelijkheden zijn


Tuinaanleg en tuinonderhoud
woensdag 24 maart 2021

Betegelen achtertuin

Wij zoeken iemand die voor onze achtertuin opnieuw kan betegelen. We weten al welke tegel we willen gebruiken (zie foto), inclusief tussenstrookjes met klinkers. De tegeloppervlakte is - grofweg - 37 m2.


Tuinaanleg en tuinonderhoud
dinsdag 23 maart 2021

Een nieuwe schutting plaatsen in de achtertuin

Ik zoek een hovenier die een nieuwe schutting kan realiseren in mijn achtertuin. De schutting dient 10 meter lang te worden. Graag betonnen onderdelen met daarboven hardhouten (kleine) plankjes tussen palen. Ik stuur graag foto's van het gewenste uiterlijk. De oude schutting hebben we zelf al verwijderd. Inclusief de betonplaat wordt de schutting ongeveer 210 cm hoog.


Tuinaanleg en tuinonderhoud
Offertes aanvragen