Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Bestrating voor terras of oprit

Bestrating - Amsterdam

Bestrating - Amsterdam

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Tuinwerkzaamheden in Amsterdam?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende hoveniers in Amsterdam die je gratis offertes op maat aanbieden. Een nieuw terras, een andere schutting rondom je tuin of gewoon iemand om je gazon te onderhouden? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman uit je regio, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Broek in Waterland, Halfweg, Landsmeer, Luchthaven Schiphol, Marken, Oude Meer, Uitdam, Vinkeveen, Watergang, Zuiderwoude of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende hovenier.

Vergelijk gratis offertes

Recente aanvragen uit Amsterdam

vrijdag 26 november 2021

Tuin aanleggen 18m2

Terras van 18m2 leggen en ook hekwerk er omheen Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden?: tussen 10 en 50 m² Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Tuinaanleg en tuinonderhoud Amsterdam
woensdag 24 november 2021

Tuin aanleggen

Ik zou graag houten tuintegels willen laten plaatsen op mijn balkon. Het balkon is ongeveer 14/15m2. Er zitten wel 3 bogen aan de wandkant onderdeel van de voorgevel. Kunnen tuintegel gezaagd worden en zal dat er mooi uitzien om het helemaal te laten aansluiten of zou je dan voor planken gaan? Ook de vraag hoe je kunt beoordelen of je balkon het gewicht aankan. Graag zowel advies als een offerte. Alvast bedankt Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden?: tussen 10 en 50 m² Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Tuinaanleg en tuinonderhoud Amsterdam
dinsdag 23 november 2021

Struiken snoeien

Hello, I have a question and hope you don't mind I ask in English. I have some bushes at the back of my garden that have grown too high that I daren't to cut myself. It is 5 metre wide and they need around a metre taking off. .


Tuinaanleg en tuinonderhoud Amsterdam
zaterdag 30 oktober 2021

Tuin tegelwerk 20m2

Voor mijn kleine tuin moet ik 15m2 + 4m2 = 19m2 betegelen. Tegels en zand wordt gezorgd. Tegels zijn abbeystones 10x10x6 (15m2) en 20x30x6 (4m2). Een trilplaat is nodig hiervoor.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Amsterdam
dinsdag 26 oktober 2021

Hek plaatsen over 8 meter

Plaatsen hekwerk en deur naar de achtertuin. Het gaat om ongeveer 8 meter. De vakman zal hiervoor niks hoeven te verwijderen, maar er staat een heg en daar tegenaan mag het hek komen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Amsterdam
dinsdag 26 oktober 2021

Schutting realiseren

Erf afscheiding aan twee kanten. Er is er een 3 meter hoge muur aan de achterkant. Ongeveer 10 mts aan iedere kant, Hoeft niks verwijderd te worden, schutting graag in beton.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Amsterdam
woensdag 13 oktober 2021

In de tuin(tje), een grote boom inkorten {versmallen}

De boom neemt heel veel licht weg voor bloemen/planten


Tuinaanleg en tuinonderhoud Amsterdam
maandag 11 oktober 2021

Vernieuwen van tuin

Ik wil graag +- 30m2 opnieuw laten betegelen liefst betontegels. Momenteel is de helft ongeveer betegeld maar die weg en dan allemaal zelfde soort tegels. En een klein beetje ophogen. Kan foto’s van huidige tuin toezenden. Dit is hoe het ongeveer eruit moet zien. De lege stuk is momenteel ook leeg van steen alleen een dode boomwortel. Zou graag een indicatie willen hebben van wat het zou kosten in totaal.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Halfweg
zondag 10 oktober 2021

Snoeien haagbeuk 16 hoog

We hebben een haagbeuk van ca 16 meter hoog / zo hoog als de huizen hier. We willen m graag korter en uitgedund Huis is goed bereikbaar Afval moet wel door het huis naar voren worden gelopen


Tuinaanleg en tuinonderhoud Amsterdam
dinsdag 28 september 2021

Volkstuin renoveren (180m2 ophogen)

De tuin is al grotendeels omgespit en van onkruid ontdaan. Het is een volkstuin, dus veel van de spullen zullen met de hand vervoerd moeten worden. Het gaat om ophogen, omspitten van de borders en het vrijmaken van onkruid. Er zal ongeveer iets van 180m2 opgehoogd moeten worden.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Amsterdam
maandag 27 september 2021

Schutting plaatsen en tegels leggen (55 m² tuin)

Ik wil een houten schutting laten plaatsen. Er staat nu niks. De schutting moet ongeveer 15 meter lang worden. Ook moet de tuin opnieuw worden betegeld. Op dit moment ligt er gras en tegels. De oude tegels wil ik eruit laten halen en afvoeren. Gras wil ik voor een deel laten staan. Het betreft ongeveer 55 m². Deze tegels wil ik graag via de vakman aanschaffen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Amsterdam
donderdag 23 september 2021

hoge boom inkorten (neemt licht weg vr de planten)

Tuintje is van Woningb ver Ymere, maar de boom moet ikzelf regelen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Amsterdam
donderdag 16 september 2021

Petanquebanen aanleggen

Aanleggen van twee petanquebanen op het Museumplein in Amsterdam, gedeelte ten oosten van de vijver (ondergrond is al grind). Wil dit inbrengen als idee voor besteding van et buurtbudget.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Amsterdam
woensdag 15 september 2021

Snoeien van 1 tot 5 hoog

Tegen de muur zit een blauwe regen vermengd met een andere struik van de grond tot 5 hoog. Die willen wij laten snoeien. Ik kan later een foto bijvoegen. Het is in voetgangersgebied, maar een hoogwerker kan daar staan of rijden. Om die hoogwerker daar te krijgen is ook mogelijk zonder al te veel problemen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Amsterdam
dinsdag 14 september 2021

Snoeien van een prunus/ Japanse kers

Zoek een vakman voor het snoeien van mijn prunus of Japanse kers, aan de achterkant van mijn tuin. Hij is inmiddels 7 meter breed.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Amsterdam
maandag 13 september 2021

Tuin heraanleggen

Tuin van nieuwbouwwoning, staat nu enkel onkruid. Graag een onderhoudsvrije tuin van maken met ongeveer 2/3 betegelen en 1/3 kunstgras plaatsen en een paar plantenbakken. Het is een tuin van 80M2.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Amsterdam
zondag 12 september 2021

Nieuwe schutting(18-20m), poort en tegels in tuin plaatsen (40m2)

Zoek naar een professioneel bedrijf die mij hierin kan ontzorgen. Bij interesse kan ik u alle details, zoals maten, etc doorgeven. Hoor u graag. De vakman mag ook de huidige tuin voor mij leeghalen, dat bestaat nu uit tegels.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Amsterdam
zaterdag 11 september 2021

Tuin opnieuw betegelen

Ik ga er pas in wonen maar ik heb niet zo een grote tuin ik weet niet hoe groot de tuin is. Ik wil mijn hele tuin laten betegelen, behalve een gedeelte rondom de boom. Het gaat om een oppervlakte van ongeveer 35m2. De huidige grond bestaat uit tegels, die mag de vakman voor mij verwijderen en afvoeren.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Amsterdam
vrijdag 10 september 2021

Gras aanleggen in tuin

een gedeelte van 12m2 bestrating in de tuin weghalen en hier een speelgazon voor in de plaats leggen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Amsterdam
dinsdag 07 september 2021

Nieuwe indeling achtertuin 35m2

Wij willen graag een nieuwe indeling van onze achtertuin van 7 bij 5. Daar hoort nieuwe betrating bij, nieuwe borders en een klein stukje gras. Wij hebben zelf een idee van de nieuwe indeling maar horen ook graag suggesties.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Amsterdam
zaterdag 04 september 2021

Bestrating verwijderen en gras aanleggen (12m2)

Onze tuin is nu volledig bestraat, dit moet weggehaald worden door de vakman zodat er gras aangelegd kan worden. Het gaat om ongeveer 12m2.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Amsterdam
donderdag 02 september 2021

Aanleg complete groene tuin

Ik zou graag de mogelijkheden willen weten voor het aanleggen van onze tuin. In de bijlage vind je een foto van onze achtertuin (inmiddels zonder hoog groen onkruid). Het betreft een nieuwbouw woning, dus de tuin is nog helemaal leeg en we zijn nog in gesprek met de buren over het plaatsen van schuttingen. Dat willen we graag eerst laten doen voor we de tuin gaan aanleggen zodat de afzettingen duidelijk zijn. Eventueel zouden we ook de schuttingen door u kunnen laten plaatsen. Afmetingen van de tuin zijn 4,85m bij 14,4m. We willen graag een groene tuin met veel bloemen en planten. Ik heb ook alvast een ontwerp gemaakt waarop ook de afmetingen staan (in meters). Ik zou graag willen weten wat (ongeveer) de prijs is met gebakken klinkers / keramische tegels en de prijs als we de tegels/klinkers vervangen voor trommelsteen. We hebben zelf al een perenboom en magnolia, vandaar dat ik ze zo heb ingetekend. Met Kroon Hoveniers en Parmentier Groenvoorzieningen is reeds contact geweest.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Amsterdam
donderdag 26 augustus 2021

Bomen kiezen en plaatsen

Ik wil graag bomen planten als afscherming van een schutting. hele jaar groen. staat gedeeltelijk in zon/ schaduw. kan een taxus? 7,5meter en bij voorkeur 3 meter hoog. daarnaastook nog bomen voor in de voortuin. heb ik te weing verstand van. eea ga ik indienen voor groensubsidie. kunnen jullie mij adviseren?


Tuinaanleg en tuinonderhoud Amsterdam
zondag 01 augustus 2021

Struiken snoeien

2 hele grote struiken snoeien


Tuinaanleg en tuinonderhoud Amsterdam
vrijdag 30 juli 2021

Hedera wortels verwijderen en nog een restant van de hedera bij hek verwijderen

We hebben een hek en deze hadden we met hedera laten groeien. Een groot deel hebben we zelf verwijderd . Er is nog wat over en ze de wortels zitten er ook nog . Deze willen ik laten verwijderen en het restant .


Tuinaanleg en tuinonderhoud Amsterdam
zaterdag 24 juli 2021

Lage schutting plaatsen 5,09m

Schutting ong 5.09 m lang Ong 110 hoog met deurtje


Tuinaanleg en tuinonderhoud Amsterdam
zaterdag 24 juli 2021

Schutting van 5m plaatsen

Aanleg moderne onderhoudsvrije schutting ca 5 m lang, 1,80 m hoog


Tuinaanleg en tuinonderhoud Amsterdam
zaterdag 17 juli 2021

Aanleg nieuwe tuin nieuwbouw project

Voor ons nog te bouwen woning willen wij graag een nieuwe tuin aanleggen van 150 m2 met 85m2 tegel en 55m2 gazon en 15m2 border bakken. Het gaat vooral om het tegelwerk en de grasmatten plaatsen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Amsterdam
vrijdag 16 juli 2021

Tuin betegelen

Zoek een vakman voor het betegelen van mijn tuintje, gaat ongeveer om 5 m2.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Amsterdam
zaterdag 10 juli 2021

Vlonderterras herbouwen

Ik heb een terras van hardhout maar het onderstel is verrot. De hardhouten planken kunnen hergebruikt worden. Het onderstel dient vervangen te worden door hardhouten palen. Aantal m2 is ong 15


Tuinaanleg en tuinonderhoud Amsterdam

Bestrating in jouw regio

Andere klussen in Amsterdam

Offertes aanvragen