Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Tuinonderhoud Bosmaaier

Tuin - Badhoevedorp

Tuin - Badhoevedorp

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Tuinwerkzaamheden in Badhoevedorp?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende hoveniers in Badhoevedorp die je gratis offertes op maat aanbieden. Een nieuw terras, een andere schutting rondom je tuin of gewoon iemand om je gazon te onderhouden? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman uit je regio, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Lijnden of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende hovenier.

Vergelijk gratis offertes

Recente aanvragen uit Badhoevedorp

zaterdag 21 november 2020

Snoeien Amerikaanse Eik

Ik zou graag een offerte willen voor het snoeien van een Amerikaanse Eik in onze achtertuin. Hij is schat ik circa 8 meter hoog.


Tuinaanleg en tuinonderhoud
donderdag 29 oktober 2020

Boom weghalen

Boom aan de achterzijde van de woning staat in de weg, dus deze wil ik graag laten verwijderen. De boom is jaren geleden aan komen waaien en gaan groeien, maar deze staat inmiddels scheef. Hij is niet enorm hoog (ik gok zo'n 7/8 meter) maar vooral breed en de takken hangen over de garage van de buren. Ik weet niet wat voor soort boom het is.


Tuinaanleg en tuinonderhoud
dinsdag 20 oktober 2020

Voortuin renoveren

Graag ontvang ik een offerte voor het opknappen van onze voortuin. Wij hebben vorig jaar deze dijkwoning aangekocht. De bestrating is wel vervangen alleen de planten in de voortuin hebben we weleens beter uit gezien. We willen graag groen blijvende planten die niet te hoog worden. We hebben twee kleine stroken grond aan de voorzijde (3,5 x 1 meter). Het mogen allemaal dezelfde planten zijn. We horen graag wat u adviseerd en wat de kosten zijn voor het aanbrengen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud
Offertes aanvragen