Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Tuinonderhoud Bosmaaier

Tuin - Amstelveen

Tuin - Amstelveen

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Tuinwerkzaamheden in Amstelveen?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende hoveniers in Amstelveen die je gratis offertes op maat aanbieden. Een nieuw terras, een andere schutting rondom je tuin of gewoon iemand om je gazon te onderhouden? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman uit je regio, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende hovenier.

Vergelijk gratis offertes

Recente aanvragen uit Amstelveen

vrijdag 09 april 2021

Grindtegels leggen

Voor een klein oorlogsmonument willen wij ca. 2 m2 grindtegels leggen, die in de plaats komen van straattegels. Offerte dus voor het verwijderen van de stoeptegels, en het afvoeren daarvan en de aanschaf van de grindtegels en het leggen daarvan. Graag uitvoeren voor 4 mei.


Tuinaanleg en tuinonderhoud
maandag 22 maart 2021

New garden

Hi, we would like to renovate our garden, the area is 31 m2 in total. It has a rectangle shape (7,2m x 4,3m). In the first 2,5 to 3 meters we would like to place wooden floor (decking boards) and the rest would be in grass, with a small tiled area in one corner for barbeque, plus one or two small areas for plants on the sides.


Tuinaanleg en tuinonderhoud
zaterdag 20 maart 2021

Tuin tegelen

Wij willen graag onze tuin van 35m² betegelen. Er liggen nu wat tegels, die moeten verplaatst worden naar achterin de tuin. De rest van de tuin moet betegeld worden met nieuwe tegels, de aankoop graag via de vakman. Als bijlage onze tuin en een tekening van hoe we het graag willen hebben inc. afmetingen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud
Offertes aanvragen