Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Tuinonderhoud Bosmaaier

Tuin - Heemstede

Tuin - Heemstede

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Tuinwerkzaamheden in Heemstede?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende hoveniers in Heemstede die je gratis offertes op maat aanbieden. Een nieuw terras, een andere schutting rondom je tuin of gewoon iemand om je gazon te onderhouden? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman uit je regio, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Cruquius of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende hovenier.

Vergelijk gratis offertes

Recente aanvragen uit Heemstede

zondag 08 augustus 2021

Snoeien vlier

Vlier moet worden terug gesnoeid en snoeisel afgevoerd. In september of oktober


Tuinaanleg en tuinonderhoud Heemstede
zaterdag 27 maart 2021

Het opnieuw en deels nieuw bestraten van de achtertuin

Ik zoek een hovenier/stratenmaker die mijn achtertuin kan renoveren. Het gaat om het bestraten van de tuin, 40m2, deels schellevis en deels bestaande dikformaat. En 10 omsluitbanden. Alle benodigde materialen haal ik zelf. Het moet nog wel opgehoogd en geëgaliseerd worden. Ik verwacht 2 à 3 kuub zand. De tuin is bereikbaar per achterom.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Heemstede
vrijdag 26 maart 2021

Bestrating van tuin en renovatie (200m2) plus overkapping

Wij willen de bestaande tuin (vooral borders) gerenoveerd zien ongeveer zoals aangegeven in de bijlage. We staan open voor suggesties en willen een deel van de bomen behouden. Het gaat dus vooral om bestrating, perkjes en het bouwen van een overkapping. Het gaat om een totaal van 200m2. Overkapping van hout en ongeveer 4 bij 1.5. Zie pdf voor details.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Heemstede
woensdag 24 maart 2021

Achtertuin egaliseren en gras leggen

In een achtertuin moet er geegaliseerd worden en 70 m2 gras gelegd worden. Op dit moment ligt er alleen aarde.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Heemstede
zondag 29 november 2020

Tuinhek + poortdeur vervangen

Ik wil graag het oude hekwerk + poortdeur laten vervangen. Het zijstukje mag ook hedera heg zijn. formaat nieuwe deur: ± 1,25 m breed / ± 1,70 hoog zijstuk: ±0.90 m br / 1,70 m hoog


Tuinaanleg en tuinonderhoud Heemstede
zaterdag 29 augustus 2020

Nieuwe schutting samen met buren

Wij willen graag samen met onze buren een nieuwe schutting laten plaatsen, hout (verticale planken), onder beton (zeg 1 plank hoog), goed hout, twee poorten. Bij ons moeten de huidige houten palen worden vervangen door beton. Bij de buren staan betonnen palen op onregelmatige afstand. Graag ontvangen we van u een offerte, opgesplitst voor ons en de buren. Bijgevoegd een foto met meer informatie.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Heemstede
zaterdag 27 juni 2020

Waterput slaan

Onze tuin is 1500 m2 en wil graag een waterput laten slaan. De tuin is makkelijk te bereiken. Graag ontvang ik een offerte.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Heemstede
woensdag 27 mei 2020

Renovatie bestaande tuin

Ik wil graag mijn tuin van 60 m2 laten renoveren. De helft is betegeld, oude tegels moeten er uit worden gehaald. Het gaat dus om het aanleggen van een terras 6x3 met klinkers. Idee is om een hoog terras aan te leggen en de rest van de tuin op de hoogte van de schuur te laten. Hiervoor moet een deel van de tuin worden afgegraven. Daarnaast graag ook border bakken van 5 x1.20 meter aan beide zijden metselen. Bestraten overige delen met klinkers. Ook de tuin moet worden leeggehaald en de tuin moet geëgaliseerd worden. Wellicht wil ik ook nog twee struiken verplaatsen. De tuin is te bereiken via een smalle achterom.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Heemstede
zaterdag 09 mei 2020

Waterput slaan in de achter of voortuin

We willen alleen een waterput slaan in de achter of voortuin en advies over bijbehorende pomp. Tuin voor is 31 m2 en tuin achter is 42 m2.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Heemstede
woensdag 22 april 2020

Waterput slaan voor beregening

Achtertuin ben ik opnieuw aan het aanleggen. voor beregening zou ik graag een waterput laten slaan. Oppervlakte achtertuin ca. 600 m2. Deur naar de achtertuin, is net geen meter breed en net 2 meter hoog.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Heemstede
maandag 13 april 2020

Schutting op balkon/terras eerste verdieping

IK heb een woning boven een winkel, en ik wil graag een indicatie van de kosten voor het plaatsen van een schutting. Omtrek is ongeveer 5 bij 5 meter. Wens om 1 kant open te laten dus 1 wand sluit aan op de muur en tweede kant ligt aan open kant.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Heemstede
maandag 13 januari 2020

Voortuin bestraten en verzonken fietsenstalling plaatsen

Ik wil de voortuin opnieuw laten bestraten en daarnaast een verzonken fietsenstalling in de voortuin. Er moet genoeg ruimte zijn om ook een motor te plaatsen. De tuin is nu vlak maar zal mogelijk geëgaliseerd moeten worden. Ik zorg zelf voor de tegels, de vakman voor al het overige materiaal. Oppervlakte is ongeveer 6 x 5 meter.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Heemstede
woensdag 02 oktober 2019

Boomstronken, wortels en betonpaal verwijderen

In de voortuin hebben wij bomen verwijderd. Echter de boomstronken en boomwortels moeten tot zo’n 45 cm diepte verwijderd worden. Ook staat er nog een betonpaal in de grond die verwijderd moet worden (zie foto), deze staat nu los, maar moet er nog wel uit. De afmeting is lengte 3.60 m x 1.20 m breedte. Afvoeren is optioneel. Afvoeren wel graag in de prijs berekenen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Heemstede
dinsdag 17 september 2019

Schutting of afrastering plaatsen

Ik heb een heg van ongeveer 1,80 meter in de tuin, maar de hond kan er uit dus ik moet er iets voor laten plaatsen van minstens 1.50 meter hoog. De heg die er nu staat is van de buren, de nieuwe heg zou ervoor geplaatst moeten worden. Ik weet niet wat het geschiktst is, misschien van hout? Het gaat om een L-vorm in de tuin. Bij elkaar zo'n 5 - 6 meter. Het korte stuk schat ik op 1,20 - 1,50 meter. Het lange stuk schat ik rond de 4 meter. Ik zoek een goedkope oplossing en het hoeft er ook niet mooi uit te zien maar wel stevig genoeg om de hond tegen te houden. Er staan wel bomen en planten voor, dat bemoeilijkt de situatie wel een beetje. Er is een achterom aanwezig, en parkeren kan een paar meter verderop. Graag ontvang ik advies en een offerte.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Heemstede
vrijdag 13 september 2019

Voortuin renoveren en plaatsen van verzonken fietsenstalling

We willen de voortuin van ongeveer 42 m2 laten leeghalen (oude fietsoverkapping / boom / struiken / beplanting / bestrating (kleine stenen). Beplanting zou afgevoerd moeten worden en de oude fietsenstalling ook. Is het mogelijk om de boom in stukken te hakken voor de openhaard? Dan de nieuwe verzonken fietsenstalling moeten komen en moet er opnieuw bestraat worden met de kleine stenen die erin liggen, deze afgewisseld met een aantal grote tegels van 90 x 90 cm en een opgehoogde plantenbak. De grote tegels moeten nog geregeld worden, deze aanschaffen in overleg. De nieuwe fietsenstalling zou ongeveer 2 x 3 meter moeten worden. De plantenbak ongeveer 5 x 1,5 meter en de bestrating zou de overige ruimte moeten worden. Graag ontvang ik een offerte.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Heemstede
maandag 09 september 2019

Snoeiwerk bomen en struiken

We hebben 12 jaar geleden onze tuin aan laten leggen. Alles doet het goed en we zijn op zoek naar een hovenier die voor ons de bomen, struiken een keer goed kunnen snoeien. Het gaat om 2 bomen en 2 struiken. Oppervlakte is niet veel, 2 bij 5 meter. We zijn snel een beetje voorzichtig en zuinig om te snoeien. Graag in de offerte prijs voor afvoeren meenemen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Heemstede
maandag 26 augustus 2019

Nieuwe schutting en tuinpoort realiseren en de oude verwijderen en afvoeren

Wij zijn toe aan een nieuwe schutting in een L vorm. Ook moet er dan een nieuwe poortdeur komen. Tezamen gaat het om ongeveer 14 meter. Het moet natuurlijk ook ingemeten worden. De oude moet weggehaald worden en afgevoerd. Voor de nieuwe schutting denken we aan een duurzamere schutting met een langere levensduur. Misschien een met betonpalen en van kunststof. De poort willen we ook breder. De schutting mag door de vakman geregeld worden.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Heemstede
zaterdag 06 juli 2019

Boomstronken verwijderen

Er is een naaldboom van 32 jr omgehakt en ernaast een 3-tal coniferen. De boomstronken, en een deel van de wortels, willen we vernietigen, omdat we opnieuw planten willen plaatsen. Graag een offerte voor het laten weggraven van de boomstronken en wortels.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Heemstede
donderdag 04 juli 2019

Leeghalen tuin

We hebben een nieuw huis gekocht met een verwilderde voor- en achtertuin. Daarnaast staan er 3 bomen in de tuin die weg moeten 6 x 15 m2. Bereikbaar via een deur uit de garage.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Heemstede
vrijdag 31 mei 2019

Bomen snoeien

Wij hebben in de voortuin 2 Cyperse bomen van 12 meter die gesnoeid moeten worden. Ook hebben we in de achtertuin een Sequoia met een diameter van circa 60 cm onderaan, die de droogte van afgelopen jaar niet heeft overleeft, waarvan we de top eruit willen halen en de kleine zijtakken willen laten snoeien, zodat de mooie stam tot circa 6 meter met grote zijtakken behouden wordt, mits verantwoord!


Tuinaanleg en tuinonderhoud Heemstede
maandag 27 mei 2019

Tuin ophogen

Graag willen wij onze tuin laten ophogen, met ongeveer 10 CM. De tuin is 15 M diep en 6 M breed.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Heemstede
maandag 20 mei 2019

Kunstgras leggen

Ik ben op zoek naar een hovenier die bestaand gras kan verwijderen en 19 m2 kunstgras aan kan leggen. Bij voorbaat dank.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Heemstede
dinsdag 23 april 2019

Tuin zandspuiten

Ik ben op zoek naar een hovenier die mijn tuin met zand kan ophogen. Naar schatting 8 m³ zand nodig, waarbij ik mij graag laat informeren over de mogelijkheden wat betreft zandspuiten.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Heemstede
dinsdag 09 april 2019

Tuin en oprit compleet renoveren

Ik wil mijn tuin en laten egaliseren, ophogen, bestraten, en gras (60m2) leggen. Totaal 160m2 tuin. Ook moet er een berk van ongeveer 10 meter hoog gerooid worden. De tuin is goed toegankelijk om het een en ander af te voeren. De nieuwe betontegels mogen geleverd worden door de vakman. Op de toekomstige bestrating/oprit van 4x12 meter komen deels 2 auto's te staan. Er moeten meerdere plantenbakken komen en ophoog zand en ophooggrond van beiden 10 kuub. Borders plaatsen tegen terras met betonblokken Ideeen voor ontwerp ook welkom. Graag even overleggen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Heemstede
zaterdag 06 april 2019

Boomstronken (6x) verwijderen

Er zitten 6 boomstammen in mijn tuin welke eruit moeten. Ze zijn allemaal niet zo breed, maar toch.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Heemstede
maandag 01 april 2019

Bestrating, kunstgras, en tuinhuis realiseren

Ik wil graag 3 offertes graag voor 3 stappen 1) 60m2 bestrating (tegels verzorg ik zelf) 2) tuinhuis 2m x 3m met overkapping 4. 5m breed 4m diep (realiseert de vakman) 3) kunstgras leggen ca 45m2 (realiseert de vakman)


Tuinaanleg en tuinonderhoud Heemstede
woensdag 20 maart 2019

Boom rooien

Boom kan via garage met dubbele deuren worden afgevoerd. De boom is ongeveer 13 meter.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Heemstede
zondag 03 maart 2019

Kunstgras laten leggen in achtertuin

Ik zoek een hovenier die ongeveer 11 m2 aan kunstgras kan leggen in mijn achtertuin. Eerst moet de huidige graszoden en aarde worden afgegraven. Daarna moet dit opgehoogd worden met zand en geëgaliseerd worden. Dan kan het kunstgras gelegd worden.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Heemstede
zaterdag 02 maart 2019

Boom kappen, boom snoeien

Wij hebben een naaldboom van ongeveer 6 meter hoog. Deze dient tot de grond gekapt te worden en het groen afgevoerd. Bij de andere naaldboom willen wij graag de uitstekende takken laten inkorten en afvoeren. Beide bomen zijn goed bereikbaar.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Heemstede
woensdag 27 februari 2019

Achtertuin renovatie

Ik wil graag binnenkort mijn achtertuin onder handen laten nemen. Gaat voornamelijk om het weghalen van struiken en buxushaagjes, aanleg van grind, iets ophogen van terras bij openslaande deur, en eventueel wat nieuwe struikjes en boompjes laten platen. Ik laat mij hierover graag informeren.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Heemstede

Tuin in jouw regio

Andere klussen in Heemstede

Offertes aanvragen