Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Tuinonderhoud Bosmaaier

Tuin - Uithoorn

Tuin - Uithoorn

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Tuinwerkzaamheden in Uithoorn?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende hoveniers in Uithoorn die je gratis offertes op maat aanbieden. Een nieuw terras, een andere schutting rondom je tuin of gewoon iemand om je gazon te onderhouden? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman uit je regio, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Amstelhoek, De Hoef, De Kwakel, Mijdrecht, Waverveen, Wilnis of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende hovenier.

Vergelijk gratis offertes

Recente aanvragen uit Uithoorn

vrijdag 19 februari 2021

Terras laten aanleggen

ik wil graag een terras van 2.40 bij 6 meter laten leggen. De grond moet eerst met zand worden geëgaliseerd worden i.v.m. nieuwbouw. Dit zand kan ik zelf regelen, maar in overleg door de vakman laten regelen. Er ligt nu aarde. De tegels heb ik zelf al. Deze liggen al los in de tuin en moeten worden gelegd.


Tuinaanleg en tuinonderhoud
vrijdag 05 februari 2021

Voortuin aanleggen

Een voortuin aanleggen, alle beplanting en grint eruit. Oppervlakte bestraten . Aan de zijkanten en voorkantstenen bak voor beplanting.


Tuinaanleg en tuinonderhoud
dinsdag 12 januari 2021

Tuin aanleggen nieuwbouwwoning

Het gaat om een nieuwbouwhuis, en de tuin is op dit moment nog leeg. Wat ik graag wil is een nieuwe douglas houten schutting van 19 meter, een houten tuinhuisje, een stukje tegels, en een stukje gras. De tuin is 12 x 12 meter.


Tuinaanleg en tuinonderhoud
Offertes aanvragen