Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Tuinonderhoud Bosmaaier

Tuin - Uithoorn

Tuin - Uithoorn

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Tuinwerkzaamheden in Uithoorn?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende hoveniers in Uithoorn die je gratis offertes op maat aanbieden. Een nieuw terras, een andere schutting rondom je tuin of gewoon iemand om je gazon te onderhouden? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman uit je regio, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Amstelhoek, De Hoef, De Kwakel, Mijdrecht, Waverveen, Wilnis of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende hovenier.

Vergelijk gratis offertes

Recente aanvragen uit Uithoorn

donderdag 09 september 2021

Schutting plaatsen

Wij willen een hout-beton schutting laten plaasten, inclusief deur. totale lengte is ongeveer 19 meter


Tuinaanleg en tuinonderhoud Uithoorn
zondag 15 augustus 2021

Overkapping 4x3m

Wij willen graag een overkapping/veranda aan ons huis. Deze start op 4m hoogte aan het huis vast. Verder graag 4m breed en 2,80m diep. We dachten zelf aan een poly dak maar willen hier graag advies over.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Mijdrecht
zaterdag 05 juni 2021

2 Schuttingen kopen en plaatsen

schutting tussen 2 tuinen, maar niet helemaal dicht. 2 hardhouten schuttingen met palen. Wat zijn de kosten van de schutting en het plaatsen


Tuinaanleg en tuinonderhoud Uithoorn
vrijdag 19 februari 2021

Terras laten aanleggen

ik wil graag een terras van 2.40 bij 6 meter laten leggen. De grond moet eerst met zand worden geëgaliseerd worden i.v.m. nieuwbouw. Dit zand kan ik zelf regelen, maar in overleg door de vakman laten regelen. Er ligt nu aarde. De tegels heb ik zelf al. Deze liggen al los in de tuin en moeten worden gelegd.


Tuinaanleg en tuinonderhoud De Kwakel
vrijdag 05 februari 2021

Voortuin aanleggen

Een voortuin aanleggen, alle beplanting en grint eruit. Oppervlakte bestraten . Aan de zijkanten en voorkantstenen bak voor beplanting.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Uithoorn
dinsdag 12 januari 2021

Tuin aanleggen nieuwbouwwoning

Het gaat om een nieuwbouwhuis, en de tuin is op dit moment nog leeg. Wat ik graag wil is een nieuwe douglas houten schutting van 19 meter, een houten tuinhuisje, een stukje tegels, en een stukje gras. De tuin is 12 x 12 meter.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Wilnis
zondag 22 november 2020

Schutting leveren en plaatsen

Voor mijn tuin ben ik op zoek naar iemand voor het plaatsen van een een houten schutting. De lengte is ongeveer 23 meter.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Uithoorn
dinsdag 15 september 2020

Zweeds rabat 5 schutting laten plaatsen

Samen met onze buren (rij van 5 woningen) willen wij onze schuttingen vervangen. We willen allen zwart Zweeds rabat schuttingdelen met tussenliggend Doulas palen van 15*15 cm. In totaal gaat het om ongeveer 67,5m, inclusief 4 poortdeuren (met sluit en hangwerk). Alle schuttingdelen moeten aan beide zijdes bekleed worden met zwart Zweeds rabat.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Uithoorn
donderdag 30 juli 2020

Riet verwijderen

Ik zou graag riet met wortel willen laten verwijderen in de sloot die grenst aan mijn achtertuin. Achter de beschoeiing groeit riet in het water, maar dit komt inmiddels onder de beschoeiing door de tuin in. Het gaat om een gedeelte van 10 meter bij 1,5 meter. Vanaf mijn tuin is het niet goed bereikbaar. Het beste is om het vanaf de andere kant of vanaf het water te bereiken


Tuinaanleg en tuinonderhoud Mijdrecht
donderdag 30 juli 2020

Tuinontwerp maken

Wij hebben een nieuwbouw woning gekocht. Onze tuin wordt casco geleverd waardoor wij opzoek zijn naar een tuin ontwerp. Tuin is 11 meter diep en 7 meter breed.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Waverveen
zondag 28 juni 2020

Tuin renovatie

Ik zou graag mijn voor en achtertuin opnieuw laten bestraten. De voortuin is ongeveer 3,5 m2 en de achtertuin is ongeveer 15 m2. Het grind en de tegels moet eruit en afgevoerd worden. Verder moet het waarschijnlijk nog opgehoogd worden met zand. De grond zakt hier snel weg, dus graag ook advies over andere opties dan zand ophoging. De tuin is goed bereikbaar via de zijkant van het huis. Er is een hekje langs de sloot, deze kan ook vervangen worden.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Mijdrecht
woensdag 24 juni 2020

Pavement for frontyard

We want to put tiles (concrete or ceramic) in our frontyard. The area is about 2.5m x 6m. The attached file named `Target` shows how we want to put the tiles.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Uithoorn
donderdag 04 juni 2020

Coniferen verwijderen en afvoeren

Een coniferenhaag van +\- 32m verwijderen en afvoeren. De hoogte is ongeveer 3m. Tbv een schutting die op de eerste 21m komt , bij de ene tuin aarde aanlengen en bij de andere tuin zand ( deze tuin is opgehoogd ) Graag op korte termijn aanvangen met de werkzaamheden.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Uithoorn
maandag 11 mei 2020

Nieuwe bestrating aanleggen achtertuin

Wij willen graag onze huidige tuin helemaal leeg willen halen, dus inclusief afvoer materiaal. Daarna de tuin voorzien van alleen maar straatwerk, kosten tegels ± €27,50/m2 De tuin is ongeveer 40 m2 Indien jullie me willen spreken, graag na 18.00 uur als het kan.


Tuinaanleg en tuinonderhoud De Kwakel
maandag 11 mei 2020

Schutting plaatsen in tuin

Ik wil graag wat tuinschermen in de tuin plaatsen. Vanaf de muur van de woonkamer (dus in de lengte is dat ongeveer 15/16 meter (dus pak m beet 8 tuinschermen en dan in de breedte een meter of 4 a 4,5 dus ongeveer 2 of 2.5 schermen. Zou dat graag willen laten plaatsen en vroeg mij af wat dat ongeveer kan gaan kosten. Exclusief materiaal want daar zorg ik dan zelf voor. Het gaat om deze schermen: https://www.praxis.nl/tuin-buitenleven/tuinhout/schuttingen/tuinschermen/tuinscherm-multi-grenen-recht-180x180cm/5014362


Tuinaanleg en tuinonderhoud Uithoorn
zondag 10 mei 2020

Nieuwe schuttingdelen leveren en plaatsen

Ik zoek een hovenier die ongeveer 5 meter aan schutting inclusief poort kan leveren en plaatsen. De oude schutting verwijder ik zelf. Ik wil de palen en schuttingdelen van hout.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Mijdrecht
donderdag 16 april 2020

Een achtertuin onderhoudsvrij maken

Ik zoek een hovenier die mijn achtertuin zo onderhoudsvrij mogelijk kan maken. Het gaat om een tuin van 35 m2 die momenteel (bijna) volledige bestraat is. De tuin is bereikbaar via een achterom. Of dit door middel van een worteldoek, vlonder of ander alternatief gedaan wordt bespreek ik graag met de hovenier.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Uithoorn
donderdag 27 februari 2020

Schutting vervangen

Mijn schutting is beschadigd door de storm, en daarom wil ik hem graag verwijderen, afvoeren en vervangen door een nieuwe. Ik weet niet precies wat de maten zijn. De nieuwe schutting moet van hout zijn. Graag ontvang ik een offerte.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Mijdrecht
zondag 16 februari 2020

Het laten opkrikken van een chalet

Ik zoek een vakman die mijn chalet weer waterpas kan krikken. Het gaat om een chalet van 70 m2 wat ongeveer 7 cm verzakt is. Welke werkwijze het best gebruikt kan worden bespreek ik graag met de vakman.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Mijdrecht
woensdag 06 november 2019

Uitgraven en afvoeren 6 tuinen nieuwbouw

Wij hebben een nieuwbouw woning opgeleverd gekregen. Met 6 huizen aan elkaar vast. Wij zouden alle 6 de tuinen willen laten uitgegraven en afgevoerd hebben en opgehoogd met zand. 2 tuinen van 60 m2 2 tuinen van 80 m2 2 hoektuinen van ongeveer 100 m2


Tuinaanleg en tuinonderhoud Uithoorn
zaterdag 20 juli 2019

Tuin nieuwbouw afgraven en ophogen

Ik zoek een hovenier die de tuin van 7 nieuwbouwwoningen kan afgraven en ophogen met zand. Hekwerk achterkant tuin reeds aanwezig, schuurtje in tuin reeds aanwezig, schuttingen nog niet. We willen dit met alle buren tegelijk laten doen. Elke tuin is ongeveer 51 m2. Qua diepte van de af te graven aarde bespreek ik graag met de vakman.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Uithoorn
zondag 26 mei 2019

Complete tuinrenovatie

Ik wil de achtertuin (50 m2) op het zuiden aanpakken met de volgende taken: - Huidige tegels verwijderen, egaliseren, hier en daar ophogen, en opnieuw betegelen met nieuwe tegels. - Huidige planten verplaatsen en nieuwe beplanting aanleggen - Huidige houten schutting verwijderen, in overleg afvoeren, en composieten schutting met fundering plaatsen. Bij voorkeur 2,20 meter hoog en ruim 3,5 meter lang. - Houten overkapping met plat dak realiseren aan bestaande schuur - Huidige tuinverlichting Inlight inspecteren, en in overleg vernieuwen - speciale drainage roosters aanleggen tbv afvoer regenwater


Tuinaanleg en tuinonderhoud Uithoorn
donderdag 16 mei 2019

Tuin renoveren

Ik wil graag mijn tuin renoveren. Ik wil gras voor de helft aan de voorkant en de helft tegels. Achterkant zelfde indeling alleen opvullen en nieuw gras. De afmetingen weet ik nu niet. Ik ontvang graag een offerte.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Uithoorn
zondag 28 april 2019

Buxus verwijderen en grond opvullen en betegelen

De Buxus heg in de voortuin, totale lengte 6 meter, moet worden verwijderd. Er zit ook nog een stuk boomstronk naast die weg moet. Het vrijgekomen deel willen wij laten opvullen met grond/zand en daarna laten bestraten met tegels en/of stenen en aansluiten aan bestaande tegels/stenen. De totale afmeting is 3x5 meter. De buxus die verwijderd moet worden is 3x3 meter.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Uithoorn
woensdag 24 april 2019

Voortuin leeghalen en opnieuw bestraten

Ik ben op zoek naar een hovenier die mijn voortuin met oppervlak ca. 11 m² kan bestraten. Nu is de helft betegeld, de andere helft bedekt met grind. Dit alles dient verwijderd te worden en te worden vervangen met nieuwe tegels. Tegelsoort laat ik mij graag over informeren.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Uithoorn
vrijdag 19 april 2019

Bestrating verhogen

Bestaande bestrating van ongeveer 12 vierkante meter ophogen en recht leggen. Het moet met 10 cm opgehoogd worden.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Mijdrecht
maandag 08 april 2019

Coniferen afvoeren en schutting plaatsen

Ik wil een rij coniferen laten verwijderen/afvoeren. Op deze plek moet er een schutting komen van ongeveer 7 meter. Materiaal bespreek ik met de vakman. Soort hout en design nog niet bepaald.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Uithoorn
zondag 07 april 2019

Houten terras bij een chalet

Het terras moet 5 meter breed en 3.5 meter diep worden en op een hoogte van ongeveer 80 cm. Ik heb zelf die maat uitgegraven voor zand maar wat kost het om dat door jullie te laten maken


Tuinaanleg en tuinonderhoud Mijdrecht
woensdag 03 april 2019

Kunstgras leggen rondom trampoline

Er komt een inground trampoline. Daar omheen willen wij kunstgras tot net onder de rand van de trampoline. Er wordt nog een bekisting gemaakt voor de rand van het gat. De ruimte voor het kunstgras is 6.50 bij 5 meter, dit is inclusief de trampoline. De ondergrond is van zand.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Wilnis
zaterdag 23 maart 2019

Tuin gedeeltelijk renoveren

In de achtertuin die goed te bereiken is wil ik een stuk van 4 meter houten schutting plus een poortdeur laten vervangen door nieuwe houten schuttingsdelen en palen. Daarnaast is er een stuk van ongeveer 2 bij 3 meter waar nu een soort houten bielsen liggen die afgevoerd moeten worden en daarna betegeld.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Mijdrecht

Tuin in jouw regio

Andere klussen in Uithoorn

Offertes aanvragen