Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Tuinonderhoud Bosmaaier

Tuin - Diemen

Tuin - Diemen

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Tuinwerkzaamheden in Diemen?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende hoveniers in Diemen die je gratis offertes op maat aanbieden. Een nieuw terras, een andere schutting rondom je tuin of gewoon iemand om je gazon te onderhouden? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman uit je regio, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende hovenier.

Vergelijk gratis offertes

Recente aanvragen uit Diemen

zondag 21 maart 2021

Tuinkamer en nieuwe schuttingen plaatsen

Achterin de tuin zouden we over de hele breedte van de tuin een tuinkamer willen, zoiets als op de foto met een groendak. Wij hebben de tuiningang aan de achterkant en we zouden de ingang dan uit willen laten komen in het schuurtje. Er komen dan dus twee deuren in het schuurtje, één vanaf de steeg en één naar de tuin. Er staat een kersenboom op de plek waar die tuinkamer moet komen en het liefst behouden we die maar ik denk niet dat dat kan. Maar misschien hebben jullie wel een oplossing. De afmetingen van onze tuin zijn ong 10,50 m x 5,30 meter. Ook zouden we nieuwe houten schuttingen rondom willen plaatsen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud
zondag 14 maart 2021

Schutting

Het plaatsen van schutting van ca. 10m. De huidige schutting moet afgebroken en afgevoerd worden. Materiaal in overleg met de vakman. Graag een afspraak zodat de vakman kan zien wat er moet gebeuren voordat we beginnen met de klus.


Tuinaanleg en tuinonderhoud
maandag 22 februari 2021

Boomstammen verwijderen en bamboe plaatsen

Ik wil graag 2 leilinde boomstammen verwijderen en strook (2.5m) rechtop groeiende bamboe plaatsen van circa 2.5m hoog plus verlichting onder de bamboeplant


Tuinaanleg en tuinonderhoud
Offertes aanvragen