Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Tuinonderhoud Bosmaaier

Tuin - Diemen

Tuin - Diemen

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Tuinwerkzaamheden in Diemen?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende hoveniers in Diemen die je gratis offertes op maat aanbieden. Een nieuw terras, een andere schutting rondom je tuin of gewoon iemand om je gazon te onderhouden? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman uit je regio, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende hovenier.

Vergelijk gratis offertes

Recente aanvragen uit Diemen

woensdag 16 juni 2021

Bestrating 25m2 en hekwerk 6m

Ik wil graag een offerte voor het vervangen van bestrating ca. 25m2 en hekwerk 6m. Ook wil ik mijn vijver renoveren


Tuinaanleg en tuinonderhoud Diemen
maandag 12 april 2021

Gehele tuinrenovatie 200m²

Wij willen onze tuin wat gezelliger laten inrichten met verschillende plaatsen om te ontspannen en te genieten van de tuin. Het gaat om een tuin van circa 200m2. Er ligt nu tegelwerk en wat gras + een trampoline voor de kinderen. Ook loopt er een sloot aan de zijkant met daarnaast een weg waardoor de mensen die langslopen zo in de tuin kunnen kijken. We zo3ken iemand die ons kan helpen met een leuke inrichting, en die het ook kan uitvoeren. We dachten in ieder geval aan nieuw tegelwerk, beplanting evt wat borders en een leuke zithoek/terras. Uitgaande van de drukte in de bouw willen we dit voor volgend jaar zomer klaar hebben.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Diemen
zondag 21 maart 2021

Tuinkamer en nieuwe schuttingen plaatsen

Achterin de tuin zouden we over de hele breedte van de tuin een tuinkamer willen, zoiets als op de foto met een groendak. Wij hebben de tuiningang aan de achterkant en we zouden de ingang dan uit willen laten komen in het schuurtje. Er komen dan dus twee deuren in het schuurtje, één vanaf de steeg en één naar de tuin. Er staat een kersenboom op de plek waar die tuinkamer moet komen en het liefst behouden we die maar ik denk niet dat dat kan. Maar misschien hebben jullie wel een oplossing. De afmetingen van onze tuin zijn ong 10,50 m x 5,30 meter. Ook zouden we nieuwe houten schuttingen rondom willen plaatsen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Diemen
zondag 14 maart 2021

Schutting

Het plaatsen van schutting van ca. 10m. De huidige schutting moet afgebroken en afgevoerd worden. Materiaal in overleg met de vakman. Graag een afspraak zodat de vakman kan zien wat er moet gebeuren voordat we beginnen met de klus.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Diemen
maandag 22 februari 2021

Boomstammen verwijderen en bamboe plaatsen

Ik wil graag 2 leilinde boomstammen verwijderen en strook (2.5m) rechtop groeiende bamboe plaatsen van circa 2.5m hoog plus verlichting onder de bamboeplant


Tuinaanleg en tuinonderhoud Diemen
maandag 25 januari 2021

Onderhoudsvrije tuin aanleggen

Tuin bestraten en schutting plaatsen. Tuin is ong 42 m2.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Diemen
maandag 11 januari 2021

Tuinpad en terras laten ophogen

Bestaande platje en tegelpad verwijderen en afvoeren, nieuwe tegels en afsluitbanden aanschaffen en ophogen tot puthoogte (afvoerput tegen het huis op terras)


Tuinaanleg en tuinonderhoud Diemen
zaterdag 02 januari 2021

Hardhouten schutting plaatsen en verwijderen coniferen

Ik ben op zoek naar een all rounder die de coniferen kan verwijderen en een hardhouten schutting kan plaatsen van 5 meter breed en 150 cm hoog. Alles moet worden ingekocht, ik wil alles uitbesteden.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Diemen
maandag 24 augustus 2020

To renovation my back and front yard

I want to renovate my back yard and front yard. The size is 10m *5m and 5m*5m. The work includes new tile floor and new fence from wood. The old materials can be removed and taken away.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Diemen
woensdag 19 augustus 2020

Verhoogd terras laten maken

Wij willen graag een verhoogd terras aan laten leggen met bestaand of nieuw materiaal. Terras moet 80 cm worden verhoogd met zand tempex en tegels. Terras moet ongeveer 3 meter lang en circa 5,5 meter breed met een trap. Zal u mij hiermee kunnen helpen?


Tuinaanleg en tuinonderhoud Diemen
maandag 06 juli 2020

Schutting bedekken met tuinschermen

Ik heb 5 tuinschermen gekocht om de oude schutting te bedekken zonder vervanging. De schermen zijn 1.80 x 1.80 meter maar de afstand tussen de palen is niet hetzelfde. Ik wil het zo goedkoop houden. Het betreft een huurhuis.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Diemen
maandag 15 juni 2020

Schutting vervangen

Graag een offerte voor het vervangen van een 6,5m schutting (tussenwoning). Gaat om een verzekeringskwestie. Oude schutting verwijderen we zelf.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Diemen
zondag 17 mei 2020

Hout-beton schutting leveren en plaatsen

Ik zoek iemand die een nieuwe schutting kan leveren en plaatsen. Het gaat om: Lengte tuin : 9.90 m / 5.40 m en 1.65m incluis poort c.a 90 cm. Graag: dubbele onderplaten 40 a 50 cm . 21 plalen Bolkop palen a 10 cm Hout soort : Grenen. bestaande schutting verwijder ik zelf 180 cm hoog.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Diemen
woensdag 13 mei 2020

Plaatsen schutting

Ik wil graag een deel van een schutting laten plaatsen met daarin een toegangsdeur. De afmeting is 2,30 lang. Liefst van hout met kunststof palen. Let op, onder de grond is een betonnen fundering gestort. Dus de palen kunnen niet heel diep de grond in


Tuinaanleg en tuinonderhoud Diemen
zondag 03 mei 2020

Tuin aanleg

Achtertuin aanleggen. Vlonders (kunnen op tegels gelegd worden, kunstgras, stukje tegels, border met beplanting en stukjes heg. Ontwerp is aanwezig


Tuinaanleg en tuinonderhoud Diemen
woensdag 29 april 2020

Plaatsen houten schutting

Wij willen graag een houten schutting laten plaatsen, min. 1,80 meter hoog. Het is vervanging van een schutting aan één kant. Deze moet nog worden weggehaald. Bij voorkeur 21 of 23 planks. Wij houden niet van tierelantijntjes dus graag een advies voor een recht/ strakke uitvoering. De lengte van de tuin is 7,10 m. De tuin is te bereiken via een achterom.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Diemen
zondag 26 april 2020

Ophogen oprit

De tegels van de oprit zijn gezakt. Ik wil ze laten ophogen.Dat zijn klinkers van 10x20cm. Het in totaal om 28 m2 oprit.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Diemen
zondag 29 maart 2020

Plaatsen Zweedse schutting

Voor een nieuwbouw woning willen wij en de buren samen een Zweedse rabat schutting laten plaatsen (houtkleur). Zie foto als voorbeeld. Schutting is 450 cm breed en moet ongeveer 180 cm hoog zijn. Alle materialen moeten worden geleverd. We willen graag geïmpregneerd hout ivm de duurzaamheid. Hartelijk dank voor de offerte.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Diemen
zondag 09 februari 2020

Terras ophogen en verval naar tuin aanpassen

Terras moet ( voor de 3e keer) worden opgehoogd. Ca 9 x 3m voor ongeveer 30 cm ophogen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Diemen
zondag 18 augustus 2019

schutting plaatsen (en terras herbestraten

Ik wil graag een schutting laten plaatsen (lengte ongeveer 8 meter) en grote houten bakken (voor groentetuin tegen de schutting aan). Gazon opnieuw aanleggen. Beplanting moet worden verwijderd voordat de schutting kan worden geplaatst. Ik wil graag een houten schutting, het moet dicht zijn tot een meter boven de grond, daarboven met gaas. Daarnaast wil ik graag een terras achter het huis herbestraten en ongeveer 15 cm worden opgehoogd en goed worden opgesloten met verval naar de tuin toe. oppervlakte 40 a 36 m2. Voor het huis ook ongeveer 10 meter herbestraten ivm kleine verzakking, enkele grotere betontegels (8 stuks 60 bij 60), rest is waalformaat steentjes.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Diemen
dinsdag 09 juli 2019

Tuin laten egaliseren 5 x 10 meter en boom hakken

Tuin is verwaarloosd en moet schoon worden gemaakt Er moet ook een boom worden omgehakt. Het gaat om een oppervlakte van 5 x 10 meter


Tuinaanleg en tuinonderhoud Diemen
woensdag 03 juli 2019

Gras vervangen en gedeelte bestrating ook vervangen

Ik wil graag mijn gras achter laten vervangen voor of steenschotten of vlonders. Het gaat om 3,00 x 3,90 meter en evt nog stuk van 2x1.30 meter. Ik woon in een huurhuis dus zoek naar een voordelige oplossing. Kan evt ook zelf eea voorwerken. Dit omdat mijn budget niet heel groot is.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Diemen
maandag 13 mei 2019

Tuin ophogen en opnieuw betegelen

Ik wil de tuin van ongeveer 30 m2 30 cm laten ophogen en daarna opnieuw betegelen met nieuwe tegels. Hiervoor moeten eerst de huidige tegels verwijderd en afgevoerd worden. Ook moet er een border geplaatst worden en eventueel kunstgras aanleggen. Al het materiaal in overleg svp.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Diemen
woensdag 24 april 2019

Onvoldoende onderhouden voor- en achtertuin fatsoeneren

Ik zoek een hovenier die mijn voor- en achtertuin kan renoveren. In de voortuin moet een buxushaag verwijderd worden. In de achtertuin moet het onkruid verwijderd worden, gras worden gemaaid en overig onderhoudswerk. De voortuin is 16 m2, de achtertuin is 55 m2.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Diemen
woensdag 10 april 2019

Boomstronken verwijderen

Ik ben op zoek naar een hovenier die twee boomstronken kan verwijderen uit mijn tuin. De wortels van de bomen liggen vrij bloot.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Diemen
woensdag 10 april 2019

Tuin ophogen en bestraten

Ik wil graag mijn terras laten bestraten met grote tegels zwart of grijs 60 x 60. Tuin is : 5 x 6 m. Graag een offerte van het totaalplaatje, dus inclusief tegels.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Diemen
zaterdag 06 april 2019

Thujaheg vervangen

In mijn tuin is een heg van Thuja, ongeveer 15 meter lang, aan het afsterven. Deze heg dient te worden verwijderd, afgevoerd en een nieuwe heg van Thuja van ongeveer 1.80 a 2 meter hoog plaatsen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Diemen
zondag 17 maart 2019

Plaatsen van vlonderplanken balkon

Op het balkon van mijn appartement, opgeleverd in juli 2018, wil ik graag vlonderplanken laten leggen. De afmeting van het balkon is 6 bij 1.75 meter. De vloer is nu van beton.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Diemen
vrijdag 15 februari 2019

Gras weghalen, tuin egaliseren en betegelen

Ik wil graag mijn tuin renoveren. Tuin stukje meet 6 meter -2.25 meter. Er ligt nu gras. Dat weghalen, egaliseren en Flamestone grey 30-60 betegelen. Maar 1 kant opsluitband (randen) dus in L-vorm. Kan ik hier een offerte voor ontvangen? Ik hoor het graag!


Tuinaanleg en tuinonderhoud Diemen
maandag 28 januari 2019

Terras ophogen

15 m2 Terras ophogen. Zoals je op de foto ziet, bestaat onze tuin uit verschillende hoogtes. Alleen het terras bij het huis verzakt. De twee tegels bij het afstapje zijn gelijmd. Ik begrijp dat dit een klein klusje is. Ik hoor wel of dit iets is dat jullie doen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Diemen

Tuin in jouw regio

Andere klussen in Diemen

Offertes aanvragen