Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Tuinonderhoud Bosmaaier Diemen

Tuin - Diemen

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Tuinwerkzaamheden in Diemen?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende hoveniers in Diemen die je gratis offertes op maat aanbieden. Een nieuw terras, een andere schutting rondom je tuin of gewoon iemand om je gazon te onderhouden? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman uit je regio, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende hovenier.

Vergelijk gratis offertes

Recente aanvragen uit Diemen

maandag 28 maart 2022

Schutting vervangen (7m)

Als eerste wil ik graag t.b.v. de verzekering een offerte voor de omgewaaide schutting. Daarna wil ik enkele natuurvriendelijke panelen van gevlochten delen en open gaas delen. Het gaat om ongeveer 7m.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Diemen
donderdag 17 maart 2022

Tuin renoveren

Zoek een vakman voor het renoveren van mijn tuin. Liggen nu tegels, deze graag verwijderen. Heb waarschijnlijk ook last van mollen, kunnen jullie dit ook oplossen? Wil graag een onderhoudsvrije tuin met tegels en een veranda. Graag advies en info naar de mogelijkheden.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Diemen
maandag 25 oktober 2021

Voor en achtertuin aanpakken

Voortuin, ca 650cm x 525cm: twee boomstronken moeten verwijderd worden. De hele voortuin, die fungeert als oprit/parkeerplaats, willen we opnieuw betegeld hebben. We willen onderhoud tot minimum beperken, zeker met betrekken tot onkruid wieden. Achtertuin, ca 1000cmx525cm: Vervanging van gehele schutting (3 kanten) met solide hout en een gazebo/overkapping geïntegreerd met schutting aan de achterkant, incl een deur (met slot) die naar achterom leidt. Oude, bestaande schuur moet verwijderd worden. We kunnen foto's sturen om huidige tuin situatie te illustreren.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Diemen
woensdag 16 juni 2021

Bestrating 25m2 en hekwerk 6m

Ik wil graag een offerte voor het vervangen van bestrating ca. 25m2 en hekwerk 6m. Ook wil ik mijn vijver renoveren


Tuinaanleg en tuinonderhoud Diemen
maandag 12 april 2021

Gehele tuinrenovatie 200m²

Wij willen onze tuin wat gezelliger laten inrichten met verschillende plaatsen om te ontspannen en te genieten van de tuin. Het gaat om een tuin van circa 200m2. Er ligt nu tegelwerk en wat gras + een trampoline voor de kinderen. Ook loopt er een sloot aan de zijkant met daarnaast een weg waardoor de mensen die langslopen zo in de tuin kunnen kijken. We zo3ken iemand die ons kan helpen met een leuke inrichting, en die het ook kan uitvoeren. We dachten in ieder geval aan nieuw tegelwerk, beplanting evt wat borders en een leuke zithoek/terras. Uitgaande van de drukte in de bouw willen we dit voor volgend jaar zomer klaar hebben.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Diemen
zondag 21 maart 2021

Tuinkamer en nieuwe schuttingen plaatsen

Achterin de tuin zouden we over de hele breedte van de tuin een tuinkamer willen, zoiets als op de foto met een groendak. Wij hebben de tuiningang aan de achterkant en we zouden de ingang dan uit willen laten komen in het schuurtje. Er komen dan dus twee deuren in het schuurtje, één vanaf de steeg en één naar de tuin. Er staat een kersenboom op de plek waar die tuinkamer moet komen en het liefst behouden we die maar ik denk niet dat dat kan. Maar misschien hebben jullie wel een oplossing. De afmetingen van onze tuin zijn ong 10,50 m x 5,30 meter. Ook zouden we nieuwe houten schuttingen rondom willen plaatsen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Diemen

Tuin in jouw regio

Andere klussen in Diemen

Offertes aanvragen