Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Tuinonderhoud Bosmaaier

Tuin - Amsterdam Zuidoost

Tuin - Amsterdam Zuidoost

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Tuinwerkzaamheden in Amsterdam Zuidoost?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende hoveniers in Amsterdam Zuidoost die je gratis offertes op maat aanbieden. Een nieuw terras, een andere schutting rondom je tuin of gewoon iemand om je gazon te onderhouden? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman uit je regio, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Abcoude, Baambrugge, Duivendrecht, Loenersloot, Ouderkerk aan de Amstel of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende hovenier.

Vergelijk gratis offertes

Recente aanvragen uit Amsterdam Zuidoost

woensdag 23 december 2020

Terras aanleggen

Ik wil graag een terras laten aanleggen met keramische tegels de maat is ongeveer 1.75 x 5.40. Ik heb tegels van 75 x 75 kunt u mij een prijsindicatie geven en worden de tegels gegoten in beton?


Tuinaanleg en tuinonderhoud
vrijdag 04 december 2020

Tuin laten bestraten

Mijn tuin is schuin aflopend gemeten 11,60m en b 4,40m graag zou ik de bestratingskosten willen weten met tegels van 60 bij 60 en de oude tegels kunnen ook worden gebruikt, er zit spoed achter ik heb een beroerte gehad en krijg nl een drie- wieler, die beschermd moet staan, er staat wel een oudpad in de tuin die eruit gehaald moet worden


Tuinaanleg en tuinonderhoud
dinsdag 13 oktober 2020

Aanleg meerpalen en steiger

Ik wil graag een steiger aan mijn huis laten aanleggen. Er moeten hiervoor meerpalen worden aangelegd. Tekeningen hiervoor zijn beschikbaar. Hieronder een aantal specificaties en wensen. • Meerpalen komen tegen de beschoeiing en zijn maximaal 0.2 meter en gaan maximaal 3 meter in de water bodem • De vlonder is 1 meter breed en 2 meter lang • De vlonder wordt met beugels om de bovenste voorplan gehaakt en wordt niet geschroefd. Daardoor is de vlonder zeer eenvoudig te demonteren • De achterkant van de vlonder rust op de oever. Er hoeft dus niet gegraven te worden


Tuinaanleg en tuinonderhoud
Offertes aanvragen