Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Tuinonderhoud Bosmaaier

Tuin - Amsterdam Zuidoost

Tuin - Amsterdam Zuidoost

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Tuinwerkzaamheden in Amsterdam Zuidoost?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende hoveniers in Amsterdam Zuidoost die je gratis offertes op maat aanbieden. Een nieuw terras, een andere schutting rondom je tuin of gewoon iemand om je gazon te onderhouden? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman uit je regio, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Abcoude, Baambrugge, Duivendrecht, Loenersloot, Ouderkerk aan de Amstel of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende hovenier.

Vergelijk gratis offertes

Recente aanvragen uit Amsterdam Zuidoost

vrijdag 22 oktober 2021

Onderhoudsvrije en hondvriendelijke tuin 50m2

Wij willen een onderhoudsvrij en hondvriendelijk tuin. Het is een van een huurhuis, dus zoveel mogelijk gebruik makend van planten en tegels. Het gaat om een tuin van ongeveer 50m2. De huidige tegels en dergelijke moet de vakman ook verwijderd worden. Er moet een schutting worden geplaatst van ongeveer 8/10 meter. Dit mag een houten schutting zijn. Er moeten ook 2 bomen verwijderd worden. Verwijderen graag nu in de winter en in het voorjaar alles leggen. Ik wil de tegels voor een deel graag hergebruiken. Ook een stukje kunstgras. Planten wil ik deels laten staan of verplaatsen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Amsterdam Zuidoost
maandag 27 september 2021

2 of 4 schuttingpalen vervangen

Gaarne 2 of 4 schuttingpalen vervangen, de oude palen moeten eerst verwijderd worden en dan de nieuwe schuttingpalen plaatsen met evt. steengruis en heuveltje voor betere vochtafvoer. Iemand die evt. apparaat heeft waarmee oude palen makkelijk uit de grond kunnen worden getrokken, want al iemand anders gehad die heel lang nodig heeft de palen eruit te halen en alles per uur gaat rekenen. Gaarne wel een vaste prijsafspraak hiervoor maken en geen uurtarief. Heb zelf al het materiaal, de schuttingpalen al in huis. Heb wel iemand nodig die dit bij voorkeur nog deze week of volgende week kan doen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Amsterdam Zuidoost
maandag 20 september 2021

Schanskorf plaatsen

Het moet een “ hekwerk” worden als tuinafscheiding tussen buren ongeveer 5 meter lang en 2 meter hoog. Wij willen het laten plaatsen door een professioneel bedrijf. Hoeveel meter moet er geplaatst worden?: minder dan 10 meter Welke opvulling(en) overweeg je voor de schanskorf?: breuksteen Welke kleur(en) overweeg je voor de schanskorf constructie?: metaalkleur (= verzinkt roestvrij metaal) Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Tuinaanleg en tuinonderhoud Ouderkerk aan de Amstel
maandag 09 augustus 2021

Schutting plaatsen

We zoeken een nieuwe (hout)schutting inclusief plaatsing. Het gaat om ongeveer 18 m aan schutting. Graag ook een prijs voor 9 m.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Amsterdam Zuidoost
zaterdag 31 juli 2021

schutting plaatsen

7,3 meter schutting langs de oprit waarvan het liefste laatste onderdeel laag en onderdeeldaarvoor schuin aflopend. recht, geen hoeken, geen poort. We zijn benieuwd naar een de planning cq voorstel van plaatsingsdatum.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Abcoude
vrijdag 16 juli 2021

Tuin aanleggen

Wij willen graag de achtertuin compleet laten aanleggen inclusief ene schuur en een overdekte lounge gedeelte. Onze tuin is 115 vierkante meter. Wil verder tegels hebben met een kleine blok aan de zijkant voor wat bloemen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Amsterdam Zuidoost
woensdag 14 juli 2021

Bestraten 50m² en groen plaatsen

Net een huis gekocht met 15m² voortuin en 35m² achtertuin. De tuin is enorm gedateerd, bevat lelijk straatwerk, een lelijke boom en lelijke struiken. Ben op zoek naar een relatief onderhoudsvrije tuin met wel wat groen in de achtertuin. Voortuin vooral functioneel maar liefst ook met wat groen. Huidig straatwerk ook verwijderen. Aanschaf doe ik zelf. Graag dit jaar uitvoeren, aar het heeft geen haast.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Amsterdam Zuidoost
dinsdag 06 juli 2021

Bamboo verwijderen 8m2 en barrière aanbrengen

Over een oppervlakte van ruw geschat 8 m2 moet de bamboe die gedeeltelijk al afgezaagd is worden verwijderd en over een afstand van ± 300 cm moet een barrière van 50 cm diep worden ingegraven. Graag ook de bamboe afvoeren door de vakman.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Baambrugge
maandag 14 juni 2021

Tuin renovatie

In de tuin (ongeveer 17 lang en 5breed) moeten nieuwe schuttingen incl een deur. Tuinhuis moet verwijderd worden. Grond weer egaliseren en deels betonprijs en deels gras. Ook een electra aansluiting en verlichting


Tuinaanleg en tuinonderhoud Duivendrecht
maandag 31 mei 2021

Tuin renoveren 42m2

Tuin geheel renoveren plus schutting. We hebben een serre in de tuin. maar de vloer hiervan zakt ook voor. Er moeten tegels kunstgras en hout verwijderd en afgevoerd worden. Dus de gehele vloer van de serre wen achtertuin graag geëgaliseerd hebben. De tegels die ik wil gaan gebruiken wil ik graag in overleg met de vakman aanschaffen. Ik wil een beton/kunststof schutting laten plaatsen en graag in overleg met de vakman bespreken. serre is 2,5 bij 3 de rest van de tuin is 4,5 breed 3 lang. Veel planten die er nu in mijn tuin staan wil ik misschien opnieuw terug planten. voorderest graag alles bespreken met de vakman. Als het een mooie prijs is wil ik misschien ook mijn voortuin laten doen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Amsterdam Zuidoost
zaterdag 29 mei 2021

25 meter beton hardhout schutting plaatsen

Ik wil een nieuwe schutting laten plaatsen. De oude schutting is begroeid en moet worden verwijderd en worden afgevoerd. Ik wil graag een betonnen hard hout schutting. Het betreft een 25 meter lange met een hoek en een poort. De schutting wil ik via de vakman aanschaffen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Amsterdam Zuidoost
maandag 24 mei 2021

Een nieuwe schutting met poort plaatsen

Ik wil graag in mijn tuin een schutting (2 x grenen schutting van 180 cm) plaatsen met een poort. Totale lengte ongeveer 510 cm. Daarnaast moet de oude schutting nog verwijderd worden. De benodigde materialen zijn nog niet aanwezig.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Amsterdam Zuidoost
donderdag 20 mei 2021

Onderhoudsvrije voor en achtertuin

Ik zou graag een opnieuw betegeld voortuin willen en een achtertuin met vlonder, tegels en kunstgras. De tegels die er nu in liggen wil ik graag hergebruiken. Bij de achtertuin aan 1 zijde een nieuwe schutting en een hekje aan het water. De schutting graag aanschaffen in overleg met de vakman. Bij de voortuin een nieuwe toegangshek. Ook het aanschaffen van een poort wil ik in overleg doen met de vakman. voortuin ongeveer 20m2. Achtertuin ongeveer 65m2


Tuinaanleg en tuinonderhoud Amsterdam Zuidoost
zondag 16 mei 2021

Tuin opknappen plus nieuwe schuur plaatsen

Wij willen de tuin opknappen. Hierin moet een nieuwe schuur geplaatst worden al dan niet prefab. Schuur is ook gelijk achterzijde tuin. Tuin moet worden opgehoogd, schat ca 8 m3 zand. Nieuwe tegels. Wil wel graag dat er vooraf gekeken wordt naar de bestaande situatie. Heb schets bijgevoegd, uiteraard kunnen er wijzigingen besproken worden.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Amsterdam Zuidoost
vrijdag 14 mei 2021

Tuintegels verleggen 22m²

Onze oude tuintegels zijn niet meer recht en zijn ze verzakt en we willen ze laten ophogen en recht leggen. Tuin is 22m². Tegels hebben we al.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Amsterdam Zuidoost
woensdag 12 mei 2021

Tuinhek laten plaatsen

Ik wil 8,54 meter aan tuinhek laten plaatsen. Er moet volgens de gesproken Praxis medewerker een diepte van min. 80 cm. worden aangehouden. Het hek en de palen zijn al besteld, het gaat enkel om het plaatsen ervan.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Amsterdam Zuidoost
woensdag 28 april 2021

Tuinrenovatie 71m²

Ik wil een nieuwe tuin aanleggen van 71 m². Huidige tuin moet er helemaal uit. Er staat nu een vijver in, die moet leeg. Verder ligt er wat tegelwerk wat vervangen moet worden. Ook de schutting (ca. 10m) moet vervangen worden aan 1 kant van de tuin. Het grootste deel van het oppervlak is tegelwerk.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Amsterdam Zuidoost
maandag 26 april 2021

Onderhoudsvrije tuin 44m2

Ik wil graag tuin aanleggen 44m2 onderhoudsvrij met keramische houtlook terrastegels. De tegels heb ik al besteld. Ik wil alleen dat de tegels gelegd worden.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Amsterdam Zuidoost
zaterdag 24 april 2021

Tuinrenovatie

Ik zoek een partij die mijn tuin kan renoveren. De tuin is 70 m2, moet opgehoogd worden met zand, hergebruikt van de stenen (moeten wel schoon gespoten worden), achterschutting moet vervangen met overkapping en brede deur, vlonder terras van ongeveer 6 m2.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Amsterdam Zuidoost
donderdag 15 april 2021

Schutting Herstellen 25m

Ik heb schade aan mijn schutting die is aangereden met een auto. De deur is ontzet en de hardhouten palen hangen los. Dat betekend dus ongeveer 6 palen opnieuw vastzetten en rechtzetten. De schutting is nu erg bewegelijk als je er tegenaan duwt. We willen verschillende opties open houden; reparatie of gehele vervanging. De schutting is totaal ongeveer 25m (zie foto)


Tuinaanleg en tuinonderhoud Duivendrecht
maandag 12 april 2021

Een metalen sierhek plaatsen in de achtertuin

Hallo. Wij zijn op zoek naar een mooi groen sierhek met een poort/deur in het midden voor aan het einde van de tuin. Van 2 meter hoog en 6 meter breed (ongeveer) graag. De schuttingen van de buren maken dat alleen het sierhek nodig is. Dit zouden wij ook graag laten plaatsen. Dit dient van metaal te zijn.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Amsterdam Zuidoost
zondag 11 april 2021

Tegels leggen

Wij zouden graag de tuin opnieuw laten tegelen. Het is een tuin van 40m2 en wij vragen ons af wat dat ongeveer gaat kosten. Ik heb de optie op mooie 60x60 betontegels. Wel vragen wij ons af of we de tegels ook bij jullie zouden kunnen verkrijgen en wat het verschil voor ons dan inhoud. De vraag is dus: wat kost het bij jullie incl. Tegel als wee een mooie bij jullie kunnen vinden? en wat kost het als ik zelf de tegels laat leveren en door jullie laat aanleggen? De foto die er bij zit is er een van hoe de tuin er nu uitziet.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Abcoude
woensdag 07 april 2021

Verwijderen van oude schutting en het plaatsen van een nieuwe schutting

Graag wil ik een offerte aanvragen voor het verwijderen en afvoeren van de bestaande verouderde schutting en het plaatsen van een nieuwe hout (grenen)-beton schutting. Er moet rechtsvoor ook een poort van 90 cm (van rechts naar links binnendraaiend) geplaatst worden. Lengte tuin rechts: 8.30m Lengte tuin midden: 5.30m Lengte tuin links: 3.80m (resterende lengte tuin links 4.30m betreft een gedeelde afscheiding met de buren... deze blijft staan).


Tuinaanleg en tuinonderhoud Amsterdam Zuidoost
donderdag 25 maart 2021

Tuin ophogen

Ik wil mijn tuin van 40 m2 op laten hogen. Ik weet alleen nog niet met hoeveel centimeter. Op dit moment ligt er bestrating.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Amsterdam Zuidoost
woensdag 24 maart 2021

Tuinhekken plaatsen

Ik wil 5 tuinhekken plaatsen en een poortdeur, alle materialen heb ik al in bezit. Het gaat om een verzekeringskwestie.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Amsterdam Zuidoost
zondag 21 maart 2021

Renovatie voor- en achtertuin (totaal 110m²)

Wij hebben momenteel een voor- en achtertuin die wij graag zouden renoveren. In de bijlage hebben wij een foto toegevoegd van de huidige situatie. Primair gaat dit om de achtertuin, maar bij voorkeur laten wij de voor- en achtertuin doen. Dit is uiteraard afhankelijk van de prijs. Wij hebben een globaal idee van hoe wij de tuin zouden willen, maar laten ook graag advies en mogelijk een ontwerp uitbrengen. Oppervlakte achtertuin: 65m² en oppervlakte voortuin: 45m². Wij willen wel wat groen in de tuinen, niet helemaal vol maar vooral aan de zijkanten.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Abcoude
zondag 14 maart 2021

Stukje tuin betegelen

Wij willen graag een stuk tuin betegelen waar nu deels gras ligt, zo’n 6 m2.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Amsterdam Zuidoost
vrijdag 12 maart 2021

Schuttingdeel vervangen of volledige schutting vervangen (18m)

We willen een nieuwe schutting plaatsen. Het gaat om 1 kant van 7,2 meter OF de hele schutting van 18 meter


Tuinaanleg en tuinonderhoud Amsterdam Zuidoost
vrijdag 12 maart 2021

Ophogen en betegelen van de tuin

Ik wil mijn voortuin ophogen en opnieuw laten betegelen. De tuin is 40m2. De huidige tegels verwijder ik zelf. Afhankelijk van de prijs wil ik ook mijn achtertuin laten doen. Uitvoering graag in juli, dan ben ik zelf ook vrij.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Amsterdam Zuidoost
zaterdag 06 maart 2021

Volledige tuinrenovatie (60m²)

Beste lezer, Wij hebben een oude tuin van ongeveer 6 bij 10 meter. Deze willen we laten leeg halen en opknappen. Dit hebben we in de bijlage uitgewerkt. Hopelijk geeft dit u voldoende informatie. Het gaat om een deel weghalen en afvoeren, nieuwe bestrating en een nieuwe schuur. Ook willen we een nieuwe schutting. De tuin heeft een achterom via een grindpad. Hier kunnen busjes of een auto met een aanhanger komen maar geen zware vrachtwagen. Onder de bestrating leek het ons verstandig om 2 hydroblobs in te graven omdat het bij ons nogal verzakt. Is dat een advies wat jullie ook zouden geven? Ik kom graag met iemand in contact met een vakman die onze tuinrenovatie kan uitvoeren. Een duidelijke omschrijving van alle werkzaamheden heb ik als bijlage toegevoegd.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Duivendrecht

Tuin in jouw regio

Andere klussen in Amsterdam Zuidoost

Offertes aanvragen