Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Tuinonderhoud Bosmaaier

Tuin - Amsterdam Zuidoost

Tuin - Amsterdam Zuidoost

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Tuinwerkzaamheden in Amsterdam Zuidoost?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende hoveniers in Amsterdam Zuidoost die je gratis offertes op maat aanbieden. Een nieuw terras, een andere schutting rondom je tuin of gewoon iemand om je gazon te onderhouden? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman uit je regio, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Abcoude, Baambrugge, Duivendrecht, Loenersloot, Ouderkerk aan de Amstel of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende hovenier.

Vergelijk gratis offertes

Recente aanvragen uit Amsterdam Zuidoost

donderdag 15 april 2021

Schutting Herstellen 25m

Ik heb schade aan mijn schutting die is aangereden met een auto. De deur is ontzet en de hardhouten palen hangen los. Dat betekend dus ongeveer 6 palen opnieuw vastzetten en rechtzetten. De schutting is nu erg bewegelijk als je er tegenaan duwt. We willen verschillende opties open houden; reparatie of gehele vervanging. De schutting is totaal ongeveer 25m (zie foto)


Tuinaanleg en tuinonderhoud
maandag 12 april 2021

Een metalen sierhek plaatsen in de achtertuin

Hallo. Wij zijn op zoek naar een mooi groen sierhek met een poort/deur in het midden voor aan het einde van de tuin. Van 2 meter hoog en 6 meter breed (ongeveer) graag. De schuttingen van de buren maken dat alleen het sierhek nodig is. Dit zouden wij ook graag laten plaatsen. Dit dient van metaal te zijn.


Tuinaanleg en tuinonderhoud
zondag 11 april 2021

Tegels leggen

Wij zouden graag de tuin opnieuw laten tegelen. Het is een tuin van 40m2 en wij vragen ons af wat dat ongeveer gaat kosten. Ik heb de optie op mooie 60x60 betontegels. Wel vragen wij ons af of we de tegels ook bij jullie zouden kunnen verkrijgen en wat het verschil voor ons dan inhoud. De vraag is dus: wat kost het bij jullie incl. Tegel als wee een mooie bij jullie kunnen vinden? en wat kost het als ik zelf de tegels laat leveren en door jullie laat aanleggen? De foto die er bij zit is er een van hoe de tuin er nu uitziet.


Tuinaanleg en tuinonderhoud
Offertes aanvragen