Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Hovenier tuin Alphen aan den Rijn

Tuin - Alphen aan den Rijn

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Tuinwerkzaamheden in Alphen aan den Rijn?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende hoveniers in Alphen aan den Rijn die je gratis offertes op maat aanbieden. Een nieuw terras, een andere schutting rondom je tuin of gewoon iemand om je gazon te onderhouden? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman uit je regio, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Aarlanderveen, Boskoop, Hazerswoude Dorp, Hazerswoude Rijndijk, Koudekerk aan den Rijn, Nieuwkoop, Nieuwveen, Rijnsaterwoude, Ter Aar, Woubrugge, Zevenhoven, Zwammerdam of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende hovenier.

Vergelijk gratis offertes

Recente aanvragen uit Alphen aan den Rijn

donderdag 30 juni 2022

Tuin egaliseren

Er is in totaal 24 kuub aan zand en grond gestort in onze tuin. Dit moet verdeeld worden over de tuin om deze te egaliseren. De tuin is namelijk erg verzakt (het is veengrond). Het deel van de tuin dat geegaliseerd moet worden is 19,5 x 6,5. Verder moet er een pad worden uitgegraven van 0,8m bij 19,5m, wat gevuld moet worden met zand. Ook moeten er twee diepe borders worden uitgegraven van ongeveer 4 bij 0,3.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Rijnsaterwoude
vrijdag 17 juni 2022

Kunstgras + betonnen tegels aanleggen (tot. ~45m2)

Wij willen een tuin van 45 m2 laten aanleggen. Een gedeelte hiervan wordt kunstgras, van ongeveer 2 of bij 4. De rest wordt betonnen tegels. In overleg mag de huidige tuin leeggehaald en afgevoerd worden.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Hazerswoude Dorp
dinsdag 26 april 2022

Volledig betegelde achtertuin reinigen

Volledig betegelde achtertuin van ca 30m2. Betreft 10x10cm klinkers met matige vervuiling door mos en alg. Ik zoek een vakman die dit voor mij kan reinigen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Alphen aan den Rijn
maandag 25 april 2022

Tegels leggen in tuin (~40m2)

Ik wil graag een bestrating van natuurstenen wildverband. Het gaat om +- 40 vierkante meter. In overleg mag de huidige bestrating verwijderd worden.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Nieuwkoop
dinsdag 05 april 2022

Tuin aanleggen

Het betreft een oprit van een nieuwbouwwoning van ongeveer 3m breed bij 9m diep. Bij voorkeur met grindmatten en met een donkere kleur split. Ondergrond is veengrond.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Boskoop
dinsdag 01 maart 2022

Coniferen snoeien (12 stuks)

Betreft snoeien van ongeveer 12 coniferen tot een hoogte van pl/min 4 mtr en ook aan de binnenzijde van de tuin. De coniferen zijn nu ongeveer 5 a 6 m hoog


Tuinaanleg en tuinonderhoud Alphen aan den Rijn

Tuin in regio Alphen aan den Rijn

Andere klussen in Alphen aan den Rijn

Offertes aanvragen