Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Tuinonderhoud Bosmaaier

Tuin - Alphen aan den Rijn

Tuin - Alphen aan den Rijn

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Tuinwerkzaamheden in Alphen aan den Rijn?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende hoveniers in Alphen aan den Rijn die je gratis offertes op maat aanbieden. Een nieuw terras, een andere schutting rondom je tuin of gewoon iemand om je gazon te onderhouden? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman uit je regio, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Aarlanderveen, Boskoop, Hazerswoude Dorp, Hazerswoude Rijndijk, Koudekerk aan den Rijn, Nieuwkoop, Nieuwveen, Rijnsaterwoude, Ter Aar, Woubrugge, Zevenhoven, Zwammerdam of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende hovenier.

Vergelijk gratis offertes

Recente aanvragen uit Alphen aan den Rijn

zondag 11 april 2021

Aanleggen achtertuin

Graag aanleg tuin inclusief leveren materialen conform bijgaande tekening. Momenteel liggen er wat tegels, deze kunnen worden verwijderd. Daarnaast wat ophogen. Tuin is ongeveer 67 m2. Graag voor 45 m2 aan tegels leggen, 15 aan kunstgras en 7 aan wilde bloemen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud
vrijdag 19 maart 2021

Tuin tegelen

Ongeveer 63m2, voor en achtertuin. Ophogen achtertuin met afvoer. Zo ook magnolia weghalen en tegels leggen. Voortuin tegels leggen. Voortuin tegelen met plantenbak als afscheiding


Tuinaanleg en tuinonderhoud
donderdag 18 maart 2021

Een onderhoudsvrije achtertuin aanleggen

Ik wil in contact komen met een hovenier voor het renoveren van mijn gehele achtertuin. De tuin is ongeveer 45 m2 groot en in het Pdf-bestand is te zien hoe we de tuin willen laten renoveren. De tuin is bereikbaar per achterom. In overleg met de specialist bespreek ik graag wie de materialen regelt.


Tuinaanleg en tuinonderhoud
Offertes aanvragen