Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Tuinonderhoud Bosmaaier

Tuin - Alphen aan den Rijn

Tuin - Alphen aan den Rijn

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Tuinwerkzaamheden in Alphen aan den Rijn?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende hoveniers in Alphen aan den Rijn die je gratis offertes op maat aanbieden. Een nieuw terras, een andere schutting rondom je tuin of gewoon iemand om je gazon te onderhouden? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman uit je regio, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Aarlanderveen, Boskoop, Hazerswoude Dorp, Hazerswoude Rijndijk, Koudekerk aan den Rijn, Nieuwkoop, Nieuwveen, Rijnsaterwoude, Ter Aar, Woubrugge, Zevenhoven, Zwammerdam of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende hovenier.

Vergelijk gratis offertes

Recente aanvragen uit Alphen aan den Rijn

woensdag 09 juni 2021

Een nieuwe hardhouten schutting plaatsen tussen twee tuinen

We willen een haag vervangen door een schutting. De haag kunnen we laten verwijderen door een ander. We zijn dan nog op zoek naar het laten plaatsen van een nieuwe schutting op basis van hardhout welke deel moet zijn van de offerte (voorkeur voor hardhouten palen en niet beton). De schutting moet zijn ongeveer 10m lengte tussen twee tuinen + 4m aan de achterkant van een tuin met een onderbreking van een schuurtje. Dat is zonder poort. Op de foto is de bestaande haag te zien + een stuk van de schutting om de hoek, rechts van de haag. De vakman dient de materialen mee te nemen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Alphen aan den Rijn
zaterdag 05 juni 2021

Schutting plaatsen 5m

Wij willen graag een nieuwe schutting aanleggen, van 2 meter hoog, 5 meter lang.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Hazerswoude Dorp
woensdag 19 mei 2021

Volledige tuin renovatie

Hoekwoning met tuin moet leeggehaald worden 2 bomen gekapt, nieuwe dichte schutting en tegels wild verband en een houten prieel in de hoek planten ben ik nog niet over uit waar en welke


Tuinaanleg en tuinonderhoud Hazerswoude Dorp
woensdag 28 april 2021

Voortuin bestraten

“Voortuintje” van de buren en mijzelf opnieuw bestraten. We willen graag donkere tegels, niet te groot. De afmetingen zijn 143 breed x 6,33 m.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Alphen aan den Rijn
zondag 11 april 2021

Aanleggen achtertuin

Graag aanleg tuin inclusief leveren materialen conform bijgaande tekening. Momenteel liggen er wat tegels, deze kunnen worden verwijderd. Daarnaast wat ophogen. Tuin is ongeveer 67 m2. Graag voor 45 m2 aan tegels leggen, 15 aan kunstgras en 7 aan wilde bloemen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Alphen aan den Rijn
vrijdag 19 maart 2021

Tuin tegelen

Ongeveer 63m2, voor en achtertuin. Ophogen achtertuin met afvoer. Zo ook magnolia weghalen en tegels leggen. Voortuin tegels leggen. Voortuin tegelen met plantenbak als afscheiding


Tuinaanleg en tuinonderhoud Woubrugge
donderdag 18 maart 2021

Een onderhoudsvrije achtertuin aanleggen

Ik wil in contact komen met een hovenier voor het renoveren van mijn gehele achtertuin. De tuin is ongeveer 45 m2 groot en in het Pdf-bestand is te zien hoe we de tuin willen laten renoveren. De tuin is bereikbaar per achterom. In overleg met de specialist bespreek ik graag wie de materialen regelt.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Alphen aan den Rijn
maandag 01 maart 2021

Hout/beton schutting 23m en 1,20 brede poort

Goedemiddag, samen met de wederzijdse buren willen we nieuwe schuttingen plaatsen. We denken aan hout/beton. Totaal (ruim) 23 meter. Verder willen wij nog een nieuwe poort. We willen graag dat deze 1,20 breed wordt.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Alphen aan den Rijn
zondag 28 februari 2021

Onderhoudsvrije tuin aanleggen

Wij willen graag een onderhoudsvrije tuin met grote siertegels (30 m2


Tuinaanleg en tuinonderhoud Boskoop
zondag 21 februari 2021

Tuin ophogen

Ik wil graag de bestaande tuin op laten hogen. Het gaat om 50 m2 en het moet met 7 cm opgehoogd worden.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Alphen aan den Rijn
zaterdag 20 februari 2021

Bestrating tuin 25m²

Wij willen de tuin (ca. 25m2) graag opnieuw laten bestraten. Het gaat om een deel betontegels (ca. 9m2) en de rest klinkers. In 2 hoeken van de tuin laten we graag grond open voor beplanting. Er moet ook wat bestrating worden weggehaald, eventueel door de vakman maar dit hangt af van de kosten.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Hazerswoude Rijndijk
vrijdag 19 februari 2021

Composiet planken op balkon leggen

Wij willen graag composiet planken op het balkon laten leggen. Huidige situatie is dat er tegels liggen 25 x 25 Afmeting is 7 m x 2,10 Werkhoogte tot onderkant deur is 10 cm


Tuinaanleg en tuinonderhoud Alphen aan den Rijn
vrijdag 05 februari 2021

Tuin renovatie

Wij willen onze voor en achtertuin betegeld hebben met grote grijze tegels. In de achtertuin moet er een klein boompje worden geplaatst en de klimop moet verwijderd worden zodat er nieuwe schutting kan komen


Tuinaanleg en tuinonderhoud Alphen aan den Rijn
donderdag 21 januari 2021

Schutting plaatsen

Wij zouden graag een prijsopgave hebben van een golfplaten schutting ( zwart ) 7.20 x 2m


Tuinaanleg en tuinonderhoud Nieuwkoop
woensdag 07 oktober 2020

Tuin renoveren

Tuin is circa 120 m2 en moet afgegraven worden (20 cm). Bomen en struiken verwijderen alsmede oude schutting verwijderen. In de tuin zitten at oude beton/steen resten (zoals oude beerput) die een graafmachine ook moet verwijderen en een paar grote ouderwetse opstapsteenblokken. Daarna zand storten en nieuwe composiet houten schutting (15 meter) met tuindeur plaatsen. Wat border(s) maken, zand vlakken en de tuin tegelen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Koudekerk aan den Rijn
dinsdag 15 september 2020

Waterput slaan of boren

Graag een offerte voor het boren van een waterbron t.b.v. tuinberegening. Het gaat om een vrijstaande woning met aan beide kanten 3 meter ruimte. Tuin is dus goed bereikbaar. Een kennis van mij is ook geïnteresseerd in het laten slaan van een waterput, dus dit zou eventueel ook gedaan kunnen worden door de specialist.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Alphen aan den Rijn
zondag 26 juli 2020

Tuinaanleg nieuwbouwwoning

Ik wil graag totaal 58 m2 tegels aanleggen en 31 m2 gras. Daarnaast wil ik 1 schuttingdeel van 7 meter lang met hardhouten panelen en hardhouten palen laten plaatsen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Alphen aan den Rijn
zaterdag 11 juli 2020

Composiet schutting plaatsen

Composiet schutting plaatsen van 3,60 meter lang x 1,80 hoog. Er is geen achterom maar er is wel een hek wat tijdelijk opzij kan.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Boskoop
donderdag 04 juni 2020

Tuin opnieuw bestraten 80m2

Wij wil graag achtertuin opnieuw laten bestraten met nieuwe tegels +- 80m2. Op dit moment ligt er een bestrating, deze dient wel eerst verwijdert te worden. Ophogen met 5 cm en betegelen met nieuwe tegels. Het gaat om een hoekhuis met eigen afrit. Als u ook goed betontegels van 60 x 60 kan leveren graag meenemen in de offerte.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Alphen aan den Rijn
donderdag 28 mei 2020

Riet verwijderen

In de sloot aan de voortuin van onze huis groeit riet. Stuk van 4 meter. We willen dit riet graag definitief verwijderd hebben.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Nieuwkoop
donderdag 28 mei 2020

Een nieuwe schutting plaatsen

Onze omgewaaide schutting is eindelijk aan vervanging toe. Het gaat om een schutting vanaf de woning naar de schuur, ongeveer 7,50 meter. Graag zouden we ook een enkele poortdeur erin hebben. Locatie is een hoekwoning dus makkelijk bereikbaar


Tuinaanleg en tuinonderhoud Hazerswoude Rijndijk
woensdag 27 mei 2020

Schutting plaatsen en tuin ophogen en betegelen

Schutting plaatsen: hout-beton schutting, antraciet betonpalen met houten scherm (grenen/douglas). Totale lengte circa 18 m. Incl deur van 1 m breed. 2 hoeken : 1 van circa 45 graden en 1 van 90 graden. Ophogen en betegelen tuin: ophogen gemiddeld circa 0.1- 0.15 m (schatting). Nieuwe stenen: ca 60x60 cm, antraciet, goedkopere segment. Totale oppervlakte: ca 63 m2. De huidige vlonder wordt verwijderd en valt binnen deze 63 m2. Groenperkje blijft zo. Het dakje (fietsenhok) steunt op huidige schutting en moet op nieuwe schutting aansluiten.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Alphen aan den Rijn
zondag 17 mei 2020

Schutting aanleggen

Wij willen graag een beton/hout schutting laten aanleggen het gaat om totaal 9 schuttingen waar van 2 op maat moeten gemaakt worden en een portiekdeur aanleggen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Alphen aan den Rijn
zaterdag 02 mei 2020

Waterput laten slaan of boren voor particulier gebruik

Ik wil graag een waterput/punt voor het besproeien van de tuin, wassen auto, vijver. De tuin zelf is ongeveer 150/200 m2. Het is hoekhuis dus de tuin is makkelijk via de achterom te bereiken.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Ter Aar
woensdag 25 maart 2020

Tuin uitgraven en opvullen met zand

Het betreft een nieuwbouwwoning en de tuin die nu met bouwgrond gevuld ligt moet uitgegraven worden en weer opgevuld met zand. De afmeting van de tuin is 9,50 meter bij 5,00 meter. Graag zou ik willen weten wat dat gaat kosten?`De tuin is te bereiken via een achterom ongeveer 1.10 m pad. Deze werkzaamheden zouden ergens in juni uitgevoerd kunnen worden.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Alphen aan den Rijn
woensdag 11 maart 2020

Schutting met tuindeur plaatsen

Ik wil een nieuwe achtertuin, potdeksel schutting en deur laten plaatsen. De schutting is 5,20 m bij5,20 m. inclusief deur. Oude schutting is kapot en staat er nog wel. Deze wil ik graag verwijderd en afgevoerd hebben door de vakman. De nieuwe schutting hebben wij nog niet, maar dit wil ik graag bespreken met de vakman.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Alphen aan den Rijn
maandag 24 februari 2020

Vervanging twee schuttingpalen

Twee schuttingpalen zijn afgebroken waardoor de poortdeur ook een soort zwevende is. Graag ontvang ik een offerte voor het vervangen van de twee palen. Mocht dit niet kunnen dan zouden er 2 schuttingdelen vervangen moeten worden. Dit gaat dan om ongeveer 2,5 meter en dit 2 keer. Afvoeren zou ook gedaan moeten worden.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Alphen aan den Rijn
zondag 12 januari 2020

Tuin ophogen en tegels (wildverband) terug plaatsen

(Achter)Tuin ophogen en tegels (wildverband) terug plaatsen Tuinoppervlak (ca 35m2) En zo nodig schutting delen omhoog plaatsen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Alphen aan den Rijn
dinsdag 31 december 2019

Tuinaanleg nieuwbouw

Tuin rondom aanleggen met steiger en beschoeiing. Oprit, terrassen, hekwerk, paden, overkapping op steiger aan het water, schuur, gazon, verlichting, beplanting tuin oppervlak ca. 550 m2 afmeting totaal breedte 24m x lengte 30m. Ontwerp toegevoegd


Tuinaanleg en tuinonderhoud Nieuwveen
vrijdag 27 december 2019

Tuin ophogen, bestraten en herstellen

Onze tuin is verzakt en moet opgehoogd. Eventueel bestaande bestrating en beplanting hergebruiken. Schuttingen aan passen. Bomen snoeien en laten staan.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Alphen aan den Rijn

Tuin in jouw regio

Andere klussen in Alphen aan den Rijn

Offertes aanvragen