Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Tuinonderhoud Bosmaaier

Tuin - Aalsmeer

Tuin - Aalsmeer

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Tuinwerkzaamheden in Aalsmeer?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende hoveniers in Aalsmeer die je gratis offertes op maat aanbieden. Een nieuw terras, een andere schutting rondom je tuin of gewoon iemand om je gazon te onderhouden? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman uit je regio, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Aalsmeerderbrug, Kudelstaart, Rijsenhout of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende hovenier.

Vergelijk gratis offertes

Recente aanvragen uit Aalsmeer

zaterdag 25 september 2021

Snoeien/toppen van Boom

Graag willen wij onze boom laten snoeien/toppen. Kunt u hiervoor een /(richt)-prijs geven?


Tuinaanleg en tuinonderhoud Rijsenhout
maandag 26 april 2021

Tuinrenovatie

Ik heb een tuin (tussenwoning) van ongeveer 5 × 10 meter met niveauverschil terras naar tuin (split level woning). Er moet een schutting worden geplaatst (staal/gaas) waar ik klimop tegenop kan laten groeien. Ik heb al een mooi tuindeur van smeedijzer, moet daarop passend gemaakt worden. Terras tuin is ong. 5 breed x 3,50, wil ik aan een kant langer met ronding. erin. Ronding gebruiken/ tot helft ophogen om planten in te zetten, trappetje naar beneden (niveauverschil ong. 50 cm). Misschien nog wat bestrating in tuindeel. Patio voorkant huis opnieuw bestraten kleine 3 meter bij 5 en onderdoorgang naar buiten (staat schuur met overkapping naar volgende schuur buren).


Tuinaanleg en tuinonderhoud Kudelstaart
woensdag 24 maart 2021

Fence replacement

I want to renew my wooden fence. There are 19 plates in total, around 36 meters. I want 15 plates in normal high, 1 lowering and 3 low plates. All of them must be horizontal. I would like to receive an offer including removal of old fence and installation of new one.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Aalsmeer
zaterdag 13 maart 2021

Schutting plaatsen en poort in de tuin

Nieuwe schutting plaatsen aan beide kanten in de tuin plus een poort deur. De schutting moet ongeveer 6 meter lang worden, combinatie van hout en beton. Aanschaf van de schutting nog even in overleg.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Kudelstaart
zaterdag 03 oktober 2020

Schutting plaatsen

wij willen graag een hout beton schutting laten plaatsen. antraciet beton met diamant kop geïmpregneerde grenen schermen 180 keer 180.met betonnen onderplaat van 24 cm. situatie schets zie foto


Tuinaanleg en tuinonderhoud Aalsmeer
donderdag 03 september 2020

Schutting plaatsen 19 meter

Het plaatsen van een schutting met betonnen palen en fundament en houten schermen tussen 2 buurtuinen. Lengte 19 m, hoog 2 m. Wij zijn opzoek naar grenen houten panelen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Aalsmeer
zondag 30 augustus 2020

Terras ophogen

Graag willen wij de achtertuin laten ophogen. Er liggen in de gehele tuin kleine stenen. De tuin is circa 4 bij 13 meter. He gaat om een stukje van 5 x 3 meter wat opgehoogd moet worden (ik weet niet met hoeveel cm).


Tuinaanleg en tuinonderhoud Aalsmeer
zondag 10 mei 2020

Plaatsen schutting

We willen graag onze schutting vervangen. Het gaat om het verwijderen van de oude schutting, afvoeren daarvan en het plaatsen van een nieuwe schutting. Graag een composiet schutting van 7 meter aan een zijde. Het moet een schutting worden van 2 meter hoog. Belangrijk dat de schutting bestaat uit horizontale planken. De tuin is te bereiken via een achterom.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Aalsmeer
woensdag 26 februari 2020

Puntstuk slaan voor een waterbron in de tuin

Ik wil graag een nieuw puntstuk ivm aanleg besproeiing voor de tuin.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Kudelstaart
woensdag 12 februari 2020

Achtertuin vernieuwen: leeg halen, ontwerp tuin maken, schutting plaatsen

Ik wil graag mijn achtertuin vernieuwen, het gaat om: - leeghalen huidige tuin, incl schutting - ontwerp maken nieuwe tuin - nieuwe schutting plaatsen (Douglas) - drainage al aanwezig, alleen opnieuw aansluiten - opnieuw bestraten op basis ontwerp - Beplanting doen we zelf. - Elektriciteit aanleggen doen we zelf. oppervlakte? De schutting aan de linkerkant is 9 m. De schutting aan de achterzijde is 8,5 m. Rechter stuk vanuit het huis is rond 3.80 m. Voor de totale oppervlakte moet er links nog 2 m bij gerekend worden voor de garage. Breedte huis is 6 m. Er zijn geen poorten. Locatie toegankelijk? Er is een garage, materiaal kan hier doorheen naar de tuin worden gebracht.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Rijsenhout
woensdag 29 januari 2020

Kunstgras leggen

Het oppervlak waar het om gaat is 13 vierkante meter 6,5 bij 2 meter met 40 cm over aan de lange kant. (Eventueel tegel opvulling) , het boomschors wat er nu ligt verwijder ik zelf, zodat er gelijk begonnen kan worden.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Rijsenhout
maandag 20 januari 2020

Onderhoud voor en achtertuin

Graag willen wij de voor en achtertuin om de zoveel tijd professioneel laten onderhouden, onkruid verwijderen, evt bemesting, tegels schoon spuiten, gras maaien etc. De totale oppervlakte is ongeveer 100 m2


Tuinaanleg en tuinonderhoud Kudelstaart
zondag 19 januari 2020

Kunstgras leggen

Ik ben op zoek naar iemand voor het egaliseren van de grond en kunstgras leggen op 15 vierkante meter. Ik ontvang graag een offerte.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Rijsenhout
dinsdag 10 december 2019

Waterbron (put) voor tuinberegening laten slaan

Ik wil graag een put laten slaan voor de automatische beregening van mijn tuin. De tuin betreft ongeveer 600 m2. De locatie is goed toegankelijk. Ik wordt graag geadviseerd over de mogelijkheden.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Kudelstaart
donderdag 12 september 2019

Tuin leeghalen en bestraten/aanleggen

Graag willen we onze tuin leeg laten halen alles laten ophogen en opnieuw bestraten. Wel willen op een aantal plekken stroom punten en licht aanleggen . Verder nog een gedeelte in de tuin waar 4 palen in de grond komen om doek tussen te maken . De afmetingen van de tuin zijn 6 x 11 meter, de voorkeur gaat uit naar grote beton tegels. Wij willen ook dat de vakman de afvoer van de leeg te halen tuin regelt.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Aalsmeer
donderdag 08 augustus 2019

Tuinpoort laten plaatsen

Ik wil een tuinpoort (90 x 180 centimeter) met sluiting en scherm (130 x 180 centimeter) laten plaatsen. Oude tuinpoort is reeds verwijderd en materiaal is aanwezig. Graag een offerte zonder materiaalkosten. Bijgevoegde foto's zoals bij buren.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Aalsmeer
maandag 13 mei 2019

Tuin afgraven en ophogen zand en afvoeren

Ik wil graag 40 m2 van mijn tuin afgraven en ophogen met zand 20 cm, en daarna het grond af laten voeren. Ik ontvang hier graag een offerte voor.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Aalsmeer
dinsdag 09 april 2019

Voortuin afgraven en afvoeren

We willen graag van onze voortuin, die nu bestraat is, een plantvak maken. Hiervoor zijn we op zoek naar iemand die voor ons 6 meter bij 1 meter, 40 centimeter diep aan zand kan afgraven en afvoeren. Zouden jullie die kunnen doen, tegen welke prijs en op welke termijn? Alvast bedankt.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Aalsmeer
maandag 08 april 2019

Tuin uitgraven grond afvoeren en opvullen met zand

De tuin moet afgegraven worden ongeveer 35 a 40 m2 en opgehoogd worden met zand met 8 cm. Er staat en schutting om de tuin met een schuttingdeur.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Aalsmeer
woensdag 03 april 2019

Tuin afgraven en grond afvoeren

Wij willen onze tuin 15 cm laten afgraven. De grond dient vervolgens afgevoerd te worden. De tuin is vrij van planten/struiken en bestrating. De tuin is ongeveer 50m2. De tuin is bereikbaar via het pad aan de achterkant +/- 1m breed. Maar ook staan er nog geen schuttingen en kan er ook via de tuinen van de buren (alleen er is er eentje al afgegraven, dat dient goed achtergelaten worden).


Tuinaanleg en tuinonderhoud Aalsmeer
maandag 01 april 2019

Ophogen bestaand terras en weghalen klimop bij schutting

Achterin de tuin hebben wij een terras van 4 x 8 meter met grote tegels van 60 x 60 cm. Het terras is verzakt en dient opgehoogd en opnieuw gelegd te worden. Achter het terras staat een schutting, deze halen we zelf weg, maar de klimop ertegen dient weggehaald te worden. Dit gaat om ongeveer 5 meter lengte.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Kudelstaart
vrijdag 22 maart 2019

Terras verhogen

De tegels die in wildverband in de voortuin, de oprit en de parkeerplaatsen dienen opgehoogd en terug geplaatst te worden. Daarnaast willen wij ook een houten vlonder laten plaatsen met een worteldoek eronder. De oppervlakte totaal zal ongeveer 250 m2 zijn


Tuinaanleg en tuinonderhoud Aalsmeer
zondag 17 maart 2019

Schutting laten repareren

Er zijn 2 schuttingsdelen los geraakt en 1 schuttingspaal is kapot. Dit dient hersteld te worden. Ook de poortdeur wil ik laten vervangen. Daarnaast is er een deel van ongeveer 2 bij 3 meter grond dat bestraat moet worden waarna een schuur geplaatst moet worden. Deze schuur zou van kunststof of metaal moeten worden, geen hout. Kunt u alle werkzaamheden separaat offreren?


Tuinaanleg en tuinonderhoud Aalsmeer
maandag 11 maart 2019

Afgraven tuin vanwege klei

Het gaat om het uitgraven en afvoeren van klei en aarde uit de tuin, de diepte is ongeveer 40/50 cm, de grootte ongeveer 250/300 m2. De grond is niet schoon en moet afgevoerd worden naar een grond depot.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Aalsmeer
maandag 11 maart 2019

Plaatsen dubbele poort

Ik wil een dubbele poort laten plaatsen van Gardino van 200 bij 300 cm. Deze moet zwart zijn.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Aalsmeerderbrug
donderdag 07 maart 2019

Renovatie tuin

Wij willen in onze tuin 3 blokken met taxus verwijderen, daarbij ook 1 bolcatalpa. Daarnaast willen we nieuwe graszoden laten leggen, maar daaronder is waarschijnlijk goede drainage naar de sloot toe nodig. En een stukje van de carport mag verder betegeld worden. We horen graag of u hier een offerte voor kan maken.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Aalsmeer
dinsdag 19 februari 2019

Nieuwe voortuin aanleggen

Wij hebben een voortuin waarin wij verplicht een parkeerplek hebben die wij gebruiken. En wij willen nu een stukje tuin aan laten leggen met tegels en een stukje kunstgras. Ook willen we plantenbakken. Daarbij willen we keramische tegels van 60 bij 60 en kunstgras. De hele voortuin is 8 meter breed en 6 meter diep. Ook willen we een nieuwe parkeerplek met wat kleinere tegels maar ik weet nog niet welke soort. Graag ontvang ik hier een offerte voor.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Aalsmeer
maandag 18 februari 2019

Schutting repareren

Ik wil 3 (of meer) palen van mijn schutting laten vervangen. De schermen zelf wil ik houden. Palen zijn niet aangesloten met beton en de tuindeur moet weer vastgemaakt worden want het sluit niet meer optimaal. Materialen graag meenemen in de offerte.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Aalsmeer
donderdag 14 februari 2019

Tuin renoveren

Ik wil de tegels uit mijn tuin laten halen, de tuin afgraven en vervolgens zand storten. De tuin is 86 m2.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Aalsmeer
zondag 13 januari 2019

Boomstronk verwijderen

Ik ben op zoek naar iemand die de boomstronk van een lijsterbes voor mij kan verwijderen. De woningbouw heeft deze al voor mij omgezaagd.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Aalsmeer

Tuin in jouw regio

Andere klussen in Aalsmeer

Offertes aanvragen