Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Tuinonderhoud Bosmaaier

Tuin - Purmerend

Tuin - Purmerend

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Tuinwerkzaamheden in Purmerend?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende hoveniers in Purmerend die je gratis offertes op maat aanbieden. Een nieuw terras, een andere schutting rondom je tuin of gewoon iemand om je gazon te onderhouden? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman uit je regio, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Edam, Hobrede, Ilpendam, Katwoude, Kwadijk, Middelie, Middenbeemster, Monnickendam, Noordbeemster, Oosthuizen, Purmerland, Volendam, Wijdewormer, Zuidoostbeemster of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende hovenier.

Vergelijk gratis offertes

Recente aanvragen uit Purmerend

maandag 25 oktober 2021

Tuinrenovatie, onderhoudsvrije tuin (80m2)

Ik ben op zoek naar een vakman die voor mij in de toekomst een tuinrenovatie kan realiseren. Het gaat om 60m2 achtertuin en 20m2 voortuin, nieuwe bestrating, nieuwe schutting achtertuin en houten overkapping. Voor de rest hoeft er niks verwijderd te worden.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Purmerend
vrijdag 22 oktober 2021

Schutting plaatsen in tuin 14,4m

Ik zoek een vakman die voor mij een schutting kan aanschaffen en plaatsen. Het gaat om een lengte van 9m en een breedte van 5,4m. Verder hoeft er niks verwijderd te worden.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Volendam
maandag 18 oktober 2021

Stalen hek aanschaffen en plaatsen (5m)

Ik ben op zoek naar een vakman die voor mij een stalen hek kan aanschaffen en kan plaatsen. Het gaat om ongeveer 5m. Er hoeft verder niks verwijderd te worden.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Purmerend
maandag 18 oktober 2021

Tuin van 40m2 renoveren incl. ophogen

Graag zou ik mijn achtertuin willen laten aanleggen. V0or 70% onderhoudsvrij (bestrating) en de rest een perkje wat ik zelf wil onderhouden met een paar leuke struiken. Er staan reeds 2 oude fruitbomen tegen de schutting, die wil ik graag intact laten. Verder zou de schutting (bijna 6 meter) ook opnieuw aangelegd moeten worden. Wellicht is het goed om te vermelden dat de tuin nu nog 30cm opgehoogd moet worden. Dat zou ik ook zelf van tevoren kunnen doen. Graag hoor ik hoe we tot een prijsafspraak kunnen komen en wat jullie voor mij kunnen betekenen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Volendam
maandag 11 oktober 2021

Schutting plaatsen (9m)

Ik zoek vakman die voor mij een schutting kan realiseren over een lengte van 9m en hoogte 1,80m. De schutting mag van hout worden of kunststof planken, dit graag nog in overleg met de vakman. De vakman zal waarschijnlijk ook de huidige schutting moeten verwijderen, er zitten nu 5 schuttingdelen inclusief de palen daartussen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Purmerend
maandag 13 september 2021

Tuinhek 11m

Ik wil een tuinhek van 11m laten plaatsen. Graag ook met groen gaas.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Purmerend
zaterdag 11 september 2021

Voortuin+ achtertuin deels bestraten en boomstronk verwijderen

Onze tuin is een deel niet bestraat, wij willen het graag laten bestraten zodat alles op hetzelfde niveau is zoals de bestraatte gedeelte van de tuin. Dit is ongeveer 10m2. In de achtertuin staan 3 kleine boomstronken, die willen wij ook laten verwijderen voordat alles bestraat word. De voortuin willen wij ook bestraat hebben. Dit is ongeveer 5m2, daar staan ook 2 boomstronken die verwijderd moeten worden.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Purmerend
donderdag 26 augustus 2021

Plaatsen beton/ hout schutting

Plaatsen beton/ hout grenen schutting met beton palen en onder betonplaat (26cm) antraciet. 8,4m met haaks daarop 3,6m incl poort van 1 meter. Er staat een schutting met hardhouten palen, die moet ook weg, kan ik evt zelf doen. Materialen via de vakman.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Purmerend
maandag 31 mei 2021

Overkapping plaatsen

Nu hebben we open terras op het zuiden. We hebben vaak last van wind, en in de zomer word het erg heet. We willen graag een overkapping laten plaatsen en we zouden graag willen weten wat de opties hiervoor zijn.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Volendam
donderdag 20 mei 2021

Voor en achtertuin renoveren

Ik wil graag een nieuwe kunststof schutting van 6 meter lang laten plaatsen. Ook wil ik de achtertuin met 40 cm, en de voortuin met 30 cm op laten hogen, en het daarna helemaal laten bestraten. De schutting en de bestrating word door mij geregeld.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Monnickendam
donderdag 06 mei 2021

Schutting plaatsen

Ik wil graag een schuttingen kopen plus door jullie laten plaatsen. Het gaat om ongeveer 25 tuinschermen van 180x180 + 2 deuren plus al het overige materiaal.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Purmerend
donderdag 22 april 2021

35,5 meter schutting plaatsen

Ik wil een schutting laten plaatsen van 35,5 meter inclusief poort. Op dit moment staat er een schutting van 20,5 meter (6,5 hout en 14 meter hekwerk). Dit moet worden verwijderd en worden afgevoerd. De nieuwe schutting moet bestaan uit grenen schotten. Geen betonplaten, alleen palen. Heeft geen haast, ik begrijp dat het druk is in de bouw, dus de start van dit project kan in overleg.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Purmerend
zondag 18 april 2021

Schutting/bestrating laten aanleggen

Nieuwe schutting (houtbeton) ca. 20m en bestrating ca.30m2. Inclusief plaatsen en afvoeren/verwijderen oude schuttingen en bestrating


Tuinaanleg en tuinonderhoud Purmerend
donderdag 15 april 2021

Tuin opknappen

Ik wil graag mijn tuin opknappen. Het gaat om renovatie van de muren rondom, tegelwerk en borders. De achtertuin is 7x7m. Dit moet helemaal opnieuw betegeld worden. Oud tegelwerk ect verwijderen afhankelijk van de prijs. De houten rand (zie foto) moet vervangen worden voor een gemetseld stuk. Aan 2 kanten waar nu de schutting staat een muur plaatsen metselen. Dit is 7m (2x). De voortuin is 7m breed en 5 m lang. Daar liggen nu tegels die ook vervangen moeten worden.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Purmerend
vrijdag 09 april 2021

Tegels bij chalet

wij willen graag bij ons chalet in loosdrecht straatwerk onder een overkapping 24m2 excluton kera twice moonstone grey, daarnaast een pad langs het chalet circa 25 m2 kera twice moonstone black. daarnaast een parkeerplaats van 18m2 betonklinkers en pad achter chalet van 14 m2. zie uw reactie tegemoet Edwin Eegerdingk


Tuinaanleg en tuinonderhoud Purmerend
woensdag 31 maart 2021

Voortuin vernieuwen

Voortuin (15m2) bestraten en plantenbakken plaatsen, oude tegels verwijderen


Tuinaanleg en tuinonderhoud Purmerend
dinsdag 30 maart 2021

Nieuwe tuin tegels leggen (oude eruit)

Wij willen graag onze tuin opnieuw met tegels laten leggen evt icm stukjes kunstgras. Ongeveer 80 m2 Ook onze oude tegels moeten eruit en afgevoerd worden


Tuinaanleg en tuinonderhoud Purmerend
zondag 21 maart 2021

Een grote voor- en achtertuin renoveren

Ik wil in contact komen met een goede hovenier om mijn tuinen te renoveren. De tuin moet opgehoogd, bestraat (voor en achter tuin en een stuk aan de zijkant) en een deel met graszoden (achter). Aan de zijkanten van de achtertuin borders van een meter breed en aan beide kanten van de tuin van 10 m lang. Totale tuinoppervlak is 185,5M2. Tuin is al leeggehaald behalve de bestrating niet. Beplanting hoeft niet gedaan. donkergrijze betontegel 40 bij 60 graag.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Purmerend
zondag 21 maart 2021

Schutting met poort plaatsen 14m

Wij willen graag een nieuwe schutting laten plaatsen. De tuin is 10 meter lang en aan de steegkant ongeveer 4 meter incl. poort. Het gaat om schermen met hardhouten palen. Aanschaf graag via de vakman De huidige schutting moet ook verwijdert en afgevoerd worden.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Purmerend
woensdag 17 maart 2021

Schutting plaatsen

Ik wil een antraciet schutting met betonnen palen in de tuin laten plaatsen. 2,00 meter hoog. De rechterkant is 10,80 meter en de linkerkant 4,60 meter. De achterkant is 5,30 meter. Verticaal moeten de planken dicht zijn, en aan de onderkant wil ik 30 cm glad beton. Ook moet er een deur met een slot van 1 meter in komen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Purmerend
vrijdag 12 maart 2021

Schutting plaatsen, totaal 21 meter

lengte = aan één kant 10 meter. lengte = aan andere kant 7 meter. Steegkant = incl. poort ongeveer 4 meter. We willen een houten schutting, geen beton.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Purmerend
donderdag 04 maart 2021

Tuin renovatie

Ophogen, schuur vervangen, stukje schutting vervangen. Vraag. Prijs ophogen per m2? 50 en 20 m2? Tegels vervangen, alles ook afvoeren? Doen jullie dit


Tuinaanleg en tuinonderhoud Monnickendam
maandag 01 maart 2021

Boom snoeien

Het gaat om de middelste boom die een beetje ingedampt moet worden. Ik hoop dat de foto duidelijk genoeg is. Ben benieuwd wat daar de kosten voor zijn.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Middenbeemster
maandag 08 februari 2021

Schutting laten plaatsen

Ik wil graag een 2 tijdig gepotdekselde schutting laten plaatsen. De afmetingen zijn : 1 x 13,5 m hoog 1,8 m 1 x 8 m hoog 1,8 m deze gezamenlijk met de buren. Kunt u mij een prijs indicatie geven?


Tuinaanleg en tuinonderhoud Oosthuizen
donderdag 04 februari 2021

Oprit bestraten

Wij willen van de voortuin een tuin met oprit maken en deze de oprit laten bestraten. De bestrating van de oprit moet aansluiten bij de bestrating van het pad aan die van de voorkant via de zijkant van het huis naar de voordeur loopt


Tuinaanleg en tuinonderhoud Purmerend
donderdag 28 januari 2021

2 schuttingen plaatsen (hout-beton)

Ik heb een vraag voor 2 schuttingen. 1 voor mij en 1 voor de buren. Het volgende speelt bij mij. Wij wonen hier sinds begin September en hebben van onze vorige woning de 6 geïmpregneerde 19 plank tuinschermen meegenomen want die waren net 2 jaar oud. Nu moeten er bij de buren nieuwe schermen geplaatst worden met beton palen en beton onderplaat. Het gaat om 4 schermen. Dus: Het is een nieuwbouwwoning, er staat momenteel geen schutting. Ik wil de meegenomen planken gebruiken voor een nieuwe hout-beton schutting. Dit gaat om ongeveer 9,5 meter. (circa 6 schuttingdelen). Aan de andere kant van de tuin moet een volledig nieuwe schutting komen, ook een hout-beton schutting. Dit moeten 4 schermen van 1,80m worden, dus in totaliteit 7,5 meter. Ik wil de offertes graag apart zien, dus de volledig nieuwe schutting graag op een aparte offerte (dit is voor de buren).


Tuinaanleg en tuinonderhoud Purmerend
vrijdag 22 januari 2021

Nieuwe schutting laten plaatsen

Wij zijn aan een nieuwe schutting toe. Het liefst kunststof in de kleur antraciet grijs en willen deze graag laten plaatsen want wij zijn niet zo handig. Afmeting ongeveer lange gedeelte 8.70m. Korte gedeelte 3.50m inclusief poort.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Purmerend
donderdag 21 januari 2021

Onderhoudsvrije tuin met zwembad aanleggen

Wij willen graag onze achtertuin opnieuw laten aanleggen naar een onderhoudsvrije achtertuin en het plaatsen van een zwembad. achtertuin is 200m2 voortuin is ongeveer 100m2


Tuinaanleg en tuinonderhoud Purmerend
dinsdag 05 januari 2021

Gras aanleggen in achtertuin

Ik wil alle tegels uit de achtertuin verwijderen en gras aan laten leggen. De achtertuin is 68 m2. Graag ontvang ik een offerte.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Purmerend
zaterdag 12 december 2020

Semi onderhoudsvrije tuin aanleggen

Ik wil mijn tuin renoveren. Alle stenen en aarde moet verwijderd en afgevoerd worden, en daarna moet het aangevuld worden met nieuw zand. We willen een stijlvolle tuin met veel tegels en borderbakken. De achtertuin is moeilijk te bereiken omdat we een terras hebben wat aan een sloot ligt. De tuin is 75 m2. Graag ontvang ik een offerte.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Purmerend

Tuin in jouw regio

Andere klussen in Purmerend

Offertes aanvragen