Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Tuinonderhoud Bosmaaier

Tuin - Purmerend

Tuin - Purmerend

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Tuinwerkzaamheden in Purmerend?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende hoveniers in Purmerend die je gratis offertes op maat aanbieden. Een nieuw terras, een andere schutting rondom je tuin of gewoon iemand om je gazon te onderhouden? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman uit je regio, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Edam, Hobrede, Ilpendam, Katwoude, Kwadijk, Middelie, Middenbeemster, Monnickendam, Noordbeemster, Oosthuizen, Purmerland, Volendam, Wijdewormer, Zuidoostbeemster of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende hovenier.

Vergelijk gratis offertes

Recente aanvragen uit Purmerend

dinsdag 05 januari 2021

Gras aanleggen in achtertuin

Ik wil alle tegels uit de achtertuin verwijderen en gras aan laten leggen. De achtertuin is 68 m2. Graag ontvang ik een offerte.


Tuinaanleg en tuinonderhoud
zaterdag 12 december 2020

Semi onderhoudsvrije tuin aanleggen

Ik wil mijn tuin renoveren. Alle stenen en aarde moet verwijderd en afgevoerd worden, en daarna moet het aangevuld worden met nieuw zand. We willen een stijlvolle tuin met veel tegels en borderbakken. De achtertuin is moeilijk te bereiken omdat we een terras hebben wat aan een sloot ligt. De tuin is 75 m2. Graag ontvang ik een offerte.


Tuinaanleg en tuinonderhoud
maandag 23 november 2020

Schutting Plaatsen

Wij zijn op zoek naar een schutting, die ook meteen geplaatst wordt aan de voorzijde van ons huis. Onze voorkeur is een zichtdicht Douglas of Hardhouten schutting met grijsbeton. Zie bijgevoegde afbeeldingen. We schatten (ruw gemeten) dat de lengte ongeveer 15 meter in totaal is.


Tuinaanleg en tuinonderhoud
Offertes aanvragen