Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Tuinonderhoud Bosmaaier

Tuin - Nieuwegein

Tuin - Nieuwegein

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Tuinwerkzaamheden in Nieuwegein?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende hoveniers in Nieuwegein die je gratis offertes op maat aanbieden. Een nieuw terras, een andere schutting rondom je tuin of gewoon iemand om je gazon te onderhouden? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman uit je regio, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Ameide, Hagestein, Hei en Boeicop, Lexmond, Lopikerkapel, Tull en 't Waal, Vianen of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende hovenier.

Vergelijk gratis offertes

Recente aanvragen uit Nieuwegein

donderdag 14 januari 2021

Onderhouds vrij tuin aanleggen

In onze lange 20 meter diepe tuin van het eventuele nieuwe huis (bestaand, er is al bestrating) willen wij aan het huis 6x5 laten bestraten en achter in de tuin bestrating van 6 x 5 En dan een pad van 1 meter breed van voor naar achter dus pad van 10 meter ongeveer, stenen hebben wij zelf gaat alleen om het straten:)


Tuinaanleg en tuinonderhoud
vrijdag 01 januari 2021

Schutting plaatsen + oude afvoeren

Ik zoek vakman die mijn omgewaaide schutting kan afvoeren, inclusief klimop die eraan vastzit. Deze vakman dient ook de nieuwe schutting te plaatsen, 10.5 m. Recht, geen hoeken of bochten. Voorkeur materialen: - hardhouten palen van ongeveer 300 cm - hardhouten onderlat 10.5 m - geïmpregneerde koplat 10.5 m - geïmpregneerde schuttingdelen 180 cm


Tuinaanleg en tuinonderhoud
vrijdag 04 december 2020

Tuin renovatie

Wij willen graag , oude tuin eruit en nieuwe tegels erin. Situatie nu is klinkers en 2 stukken gras. 10 x 6 meter. En wij willen graag alles betegeld hebben met een middenprijs klassen steen (donker blauw/grijs) van 60 cm x 60 cm met in het midden van de tuin 2 planten bakken van 2 m x 75 cm ongeveer.


Tuinaanleg en tuinonderhoud
Offertes aanvragen