Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Tuinonderhoud Bosmaaier

Tuin - Nieuwegein

Tuin - Nieuwegein

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Tuinwerkzaamheden in Nieuwegein?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende hoveniers in Nieuwegein die je gratis offertes op maat aanbieden. Een nieuw terras, een andere schutting rondom je tuin of gewoon iemand om je gazon te onderhouden? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman uit je regio, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Ameide, Hagestein, Hei en Boeicop, Lexmond, Lopikerkapel, Tull en 't Waal, Vianen of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende hovenier.

Vergelijk gratis offertes

Recente aanvragen uit Nieuwegein

vrijdag 08 oktober 2021

Tuin aanleg

We willen graag een tuin aanlaten leggen: - 4,80 breed * 5mtr lang - Links en rechts bestraat en in het midden een kunstgras pas - Achteraan over de breedte een schuurtje met overkapping


Tuinaanleg en tuinonderhoud Nieuwegein
vrijdag 27 augustus 2021

Tuinbestrating vervangen

Onze huidige tuin heeft veel kleine tegels (die oud en scheef zijn), we willen graag wat grotere tegels en wat borderbakken. Het gaat om 36m2 tegels die verwijderd moeten worden (incl afvoer) en opnieuw plaatsen van ook 36m2 tegels a 60x60 en maken van 2 borderbakken van 60x240 aan zijkant. Mvg Kevin


Tuinaanleg en tuinonderhoud Nieuwegein
zaterdag 24 juli 2021

Schutting plaatsen 23m

Ik wil graag een simpele houten schutting laten plaatsen, CA 23m2 plus deur van 1 meter.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Nieuwegein
vrijdag 18 juni 2021

Bestaande voor- en achtertuin vervangen

Achtertuin vervangen (ong 55 m2), nieuwe schuttingen aan beide zijden. Heg aan een zijde verwijderen. Een houten overkapping laten plaatsen tegen de schuur van 300 x 300. Keramische tegels leggen van 60x60x3. Voortuin (ong 20 m2) betegelen met dezelfde tegels.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Nieuwegein
maandag 07 juni 2021

elektrisch hek plaatsen 12m

Wij zijn op zoek naar twee toegangspoorten/rol of schuifpoorten van 5 meter breed en maximaal 100 cm hoog, elektrisch bedienbaar met een afstandsbediening voor het afsluiten van een prive parkeerplaats. Naar welk type poort ben je op zoek?: budgetvriendelijke basispoort Welk type bediening wens je?: elektrisch (schakelaar, klavier, afstandsbediening,..) In welk materiaal heb je interesse?: hout Welk type toegangspoort wil je plaatsen?: schuifpoort of schuifhekken Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Tuinaanleg en tuinonderhoud Nieuwegein
maandag 17 mei 2021

Schutting vervangen door betonnen platen met houten schermen daarboven

Samen met onze buren willen wij de schutting vervangen. Het gaat om het verwijderen van de oude schutting en het plaatsen van de nieuwe. De lengte ligt rond de 8 meter. Wij willen graag betonnen onderplaten en palen met houten schermen. Dit mag maximaal 200 cm hoog worden. Een specifieke vraag: kan de aanplanting in takt blijven?


Tuinaanleg en tuinonderhoud Nieuwegein
maandag 10 mei 2021

Tuin renovatie 72m2

make over van tuin van 72 vierkante meter ( 9 bij 8). met overkapping van 2,5 x 3,50. (8,75m2) in de rechterhoek. nieuwe tegels gelegd in cement. liefst 60x 30 x 3 in lichte kleur. Ik wil graag deze tegels maar ik weet niet meer welke het zijn, misschien in overleg met de vakman er achter komen welke tegels dit zijn. Rondom de tuin renoveren met planten aangevuld. breedte van tuin ongeveer 1,50 meter rondom.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Nieuwegein
woensdag 14 april 2021

Een nieuwe schutting moet douglas planken plaatsen

Zou graag de prijs per meter willen weten voor het plaatsen van 24 meter schutting met douglas planken en palen geplaatst zoals op de foto. De tuin is 6 m breed en 9 m lang. Dit alles zonder poort.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Nieuwegein
maandag 05 april 2021

Tuinhuisje in elkaar zetten

Ik wil een blokhut van de praxis in elkaar laten zetten. Het gaat om een model van 2 bij 2 m. Type Weka Tuinhuis Utrecht.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Nieuwegein
zondag 04 april 2021

Schuttingen plaatsen ca. 60m

Wij willen voor ongeveer 59 strekkende meter schuttingen plaatsen. Schuttingen moeten van douglas zijn en afgewerkt worden met betonnen palen diamant. Het gaat om meerdere tuinen van nieuwbouwwoningen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Vianen
maandag 29 maart 2021

Opnieuw leggen van vijver, border en bestrating

Wij willen het volgende laten uitvoeren: Vijver opnieuw ivm verzakking, een nieuwe borderrand van beton stenen en de bestrating opnieuw leggen


Tuinaanleg en tuinonderhoud Nieuwegein
zondag 28 maart 2021

Plaatsen van een standaard hout-beton schutting

Ik wil graag 13,5 meter hout-beton schutting (incl. de poort) laten plaatsen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Nieuwegein
dinsdag 23 maart 2021

Tegels leggen in tuin 47m²

Ik wil nieuwe tegels van 40cm bij 80cm laten leggen in mijn tuin. De tuin is 47 m2. De tegels die er nu liggen die haal ik er zelf uit.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Nieuwegein
vrijdag 19 maart 2021

Lage schutting plaatsen (120 cm hoog)

Graag zouden wij een lage schutting(120cm hoog) willen laten plaatsen in onze tuin. Onze tuin is ongeveer 10 meter lang en heeft een gekke knik van 40 cm naar binnen. Graag zouden we de schutting met poort willen hebben. Er staat geen oude schutting en wij schaffen zelf de nieuwe schutting aan.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Nieuwegein
vrijdag 19 februari 2021

Knotten treurwilg

De treurwilg van ongeveer 10 meter hoog moet geknot worden. Graag een offerte inclusief afvoer en BTW. We kunnen takken verslepen, versnipperen, en we hebben een kettingzaag dus kunnen ook zagen (op de grond)


Tuinaanleg en tuinonderhoud Nieuwegein
donderdag 11 februari 2021

Tuin renovatie

wij willen graag alles uit onze voortuin en achtertuin willen hebben en in de achtertuin graag nieuwe tegels willen laten leggen en alles gelijkvloers willen hebben met mooie stenen opbouw planten bak en dat geld ook voor de voortaan alleen daar willen we minder tegel en meer groen willen hebben de ideetjes heb ik op foto en in de achtertuin een leuk hoekje hebben voor de kinderen op de foto’s van onze tuin zijn spullen van de oude bewoners nog te zien zoals de pallets en stenen muur en afdak bij de aanbouw is zowat weg


Tuinaanleg en tuinonderhoud Nieuwegein
dinsdag 02 februari 2021

Schutting vervangen

12,60 m , hoogte 200 cm , 1 x 100 cm poort. Beton palen , Douglas hor. Planken 3 cm , Onderrichel beton. Oude hardhouten bangkirai schutting verwijderen


Tuinaanleg en tuinonderhoud Nieuwegein
donderdag 14 januari 2021

Onderhouds vrij tuin aanleggen

In onze lange 20 meter diepe tuin van het eventuele nieuwe huis (bestaand, er is al bestrating) willen wij aan het huis 6x5 laten bestraten en achter in de tuin bestrating van 6 x 5 En dan een pad van 1 meter breed van voor naar achter dus pad van 10 meter ongeveer, stenen hebben wij zelf gaat alleen om het straten:)


Tuinaanleg en tuinonderhoud Nieuwegein
vrijdag 01 januari 2021

Schutting plaatsen + oude afvoeren

Ik zoek vakman die mijn omgewaaide schutting kan afvoeren, inclusief klimop die eraan vastzit. Deze vakman dient ook de nieuwe schutting te plaatsen, 10.5 m. Recht, geen hoeken of bochten. Voorkeur materialen: - hardhouten palen van ongeveer 300 cm - hardhouten onderlat 10.5 m - geïmpregneerde koplat 10.5 m - geïmpregneerde schuttingdelen 180 cm


Tuinaanleg en tuinonderhoud Nieuwegein
vrijdag 04 december 2020

Tuin renovatie

Wij willen graag , oude tuin eruit en nieuwe tegels erin. Situatie nu is klinkers en 2 stukken gras. 10 x 6 meter. En wij willen graag alles betegeld hebben met een middenprijs klassen steen (donker blauw/grijs) van 60 cm x 60 cm met in het midden van de tuin 2 planten bakken van 2 m x 75 cm ongeveer.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Nieuwegein
woensdag 18 november 2020

Tuinrenovatie

Ik wil de tuin een nieuwe indeling geven. Het moet bestraat worden en ik wil er nieuwe plantenbakken in hebben. De tuin is 5 x 9 meter. Ik ontvang graag een offerte.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Nieuwegein
vrijdag 23 oktober 2020

Onderhoudsvrije tuin met schutting plaatsen

Wij willen onze tuin (16m²) onderhoudsvrij hebben en er een schutting omheen plaatsen. Het materiaal regelen wij zelf.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Nieuwegein
dinsdag 22 september 2020

Schutting plaatsen

Wij willen graag een nieuwe schutting inclusief deur. Hij moet 3 a 4 meter worden met een houten deur Oude schutting ook graag afvoeren.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Nieuwegein
zondag 13 september 2020

Voor en achtertuin herinrichten en opnieuw aanleggen (circa 90 m2)

Voortuin ? Verwijderen boomstam voortuin ? Op de plaats van de boom in de voortuin tegels leggen (tegels aanwezig in achtertuin) ? Optioneel vervangen bestaande tegels en/of onkruid vrij voegen van bestaande tegels Achtertuin ? Verwijderen van alle plantages en tegels uit achtertuin m.u.v. 2 planten/boompjes ? Plaatsen van tegels in gehele achtertuin (tegels nog te bepalen, voorkeur zo min mogelijk onderhoud) - eventueel stukje kunstgras i.p.v. tegels ? Plaatsen van schutting in achtertuin met deur naar buiten (schutting nog te bepalen) ? Plaatsen van 2de schutting met deur in achtertuin (schutting nog te bepalen) ? Vernieuwen van kleine deel schutting aan rechter zijkant van achtertuin ? Optioneel het plaatsen van een kleine schuur voor opslag fietsen en gereedschap, elektra niet nodig Graag in offert de kosten voor voortuin en achtertuin apart specificeren.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Nieuwegein
zondag 06 september 2020

Grasmat vervangen in de tuin

Renoveren grasmat in achtertuin. Langs het huis zijn nieuwe sierterrastegels gelegd dus machines e.d. kunnen daar niet zonder bescherming overheen. Oude grasmat bevat veel onkruid, waaronder hardnekkige paardebloemen welke dus ook definitief moeten worden verwijderd. De ondergrond van het huidige gras is keihard en droog en bevat kiezels en hier en daar wat puinrestanten. Oppervlakte: 8,5 x 5,5 meter = 46,75 m2 De oude grasmat en alle restanten ook afvoeren. Wie helpt ons deze klus te klaren? Liefst zo snel mogelijk. Alvast bedankt voor uw offerte. Carport


Tuinaanleg en tuinonderhoud Nieuwegein
maandag 10 augustus 2020

Onderhoudsvrije tuin

Ik wil graag een onderhoudsvrije tuin aanleggen van 60m2 met een deel kunstgras waar ik kan in liggen en een moestuintje, eventueel in de hoogte. Verder heb ik nu een fontein. Dat hou ik graag


Tuinaanleg en tuinonderhoud Lexmond
woensdag 05 augustus 2020

Nieuwe schutting met deur

Mijn huidige tuinschutting met deur is zo goed als verrot. Deze wil ik graag laten verwijderen en een nieuwe plaatsen. De schutting is ongeveer 180 cm breed en dan de deur ernaast ongeveer 90 cm. Het mag met geïmpregneerd grenenhout. Is namelijk een huurhuis, dus het hoeft niet de hoofdprijs te zijn.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Nieuwegein
zondag 12 juli 2020

Een achtertuin ophogen en renoveren

Ik zoek een hovenier die mijn gehele achtertuin kan renoveren. De tuin is flink verzakt en dient opgehoogd te worden. Het gaat om het ophogen, opnieuw bestraten (met de huidige klinkers) en verhoogde plantenbakken aanleggen. De tuin is 50 m2 en bereikbaar per achterom.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Nieuwegein
zaterdag 04 juli 2020

Nieuwe schutting

Ik wil in de achtertuin een schutting met poort laten plaatsen. De hele breedte is 4 meter, ik zet er ook foto bij. Ik wil graag een offerte van de goedkoopste optie.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Nieuwegein
donderdag 02 juli 2020

Tuin renoveren

De tuin is verzakt, graag ophogen. Daarna moet er een stuk gras vervangen worden door tegels. De tuin is ongeveer 120 m2.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Nieuwegein

Tuin in jouw regio

Andere klussen in Nieuwegein

Offertes aanvragen