Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Pannendak

Dak - Den Haag

Dak - Den Haag

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Dak in Den Haag?

Zoek je een goede dakdekker om dakisolatie te plaatsen of een dakrenovatie uit te voeren? Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met de beste dakdekkers uit de buurt die je gratis offertes op maat aanbieden.

Ook wie in Hoek van Holland, Honselersdijk, Kwintsheul, Leidschendam, Monster, Naaldwijk, Poeldijk, 's-Gravenzande, Wateringen of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende dakdekker.

Gratis offertes aanvragen voor dak in Den Haag

Recente aanvragen uit Den Haag

woensdag 13 januari 2021

Dakterras maken

Ik wil graag een houten dakterras laten plaatsen. Gaat ongeveer om 10 a 12 m2. Is nog geen draagkracht berekening van het pand.


Verbouwing
dinsdag 12 januari 2021

Dakopbouw woonklare oplevering

Wij willen graag een offerte voor een opbouw van 46m2 voorterras niet meegenomen, dit ligt nog bij de gemeente voor goedkeuring. Bijlage zijn complete tekeningen echter is de indeling veranderd. Er zijn geen wanden meer maar 1 open ruimte(living area) kan maar 1 bijlage sturen vandaar. Vergunning is nodig, deze heb ik al liggen. Het wordt een woonklare oplevering. Materiaal van kozijnen moet kunststof zijn. Constructie zelf van prefab.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw
maandag 11 januari 2021

Reparatie zinken dakgoot

lekkage uit naad (gesoldeerd) van zinken dakgoot bovenop de eerste verdieping aan de achterkant huis. 2.5 m uitbouw woonkamer richting de achtertuin. graag een lange ladder meenemen. twee mensen nodig voor het werk voor de veiligheid, het zekeren van de ladder in de grond is geen optie.


Dakgoot en regenpijp
Offertes aanvragen