Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Pannendak

Dak - Spijkenisse

Dak - Spijkenisse

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Dak in Spijkenisse?

Zoek je een goede dakdekker om dakisolatie te plaatsen of een dakrenovatie uit te voeren? Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met de beste dakdekkers uit de buurt die je gratis offertes op maat aanbieden.

Ook wie in Geervliet, Goudswaard, Heenvliet, Hekelingen, Nieuw Beijerland, Ooltgensplaat, Piershil, Simonshaven, Zuid-Beijerland, Zuidland, Zwartewaal of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende dakdekker.

Gratis offertes aanvragen voor dak in Spijkenisse

Recente aanvragen uit Spijkenisse

dinsdag 13 april 2021

Dakramen plaatsen

Graag wens ik 2 dakramen te laten plaatsen. De lengte kan maximaal 85 cm zijn, de breedte heeft geen voorkeur. Alleen de afwerking aan de buitenkant, de binnenkant is niet nodig omdat dit nog moet worden geïsoleerd. Wij hebben nog geen dakramen is ons bezit.


Verbouwing
donderdag 01 april 2021

Gemetselde woonklare aanbouw + 4,5 m brede dakkapel

Vergunning vrije aanbouw van 2.5 bij 5.20 m. Ik wil een woonklare oplevering die al gestuct is met vloerverwarming (50m²) en een schuifpui met aluminium kozijn (4 ramen waarvan de binnenste 2 open kunnen). We willen deze aanbouw gemetseld hebben. Ik wil het plafond van de volledige woonkamer laten meestucen. Ook wil ik een dakkapel aan de achterzijde van de woning van 4,5 meter breed. Dit mag met antraciet kunststof afwerking. Ook de dakkapel wil ik afgetimmerd dus woonklaar opgeleverd. Hierin wil ik 4 kunststof kozijnen. De dakkapel komt in de slaapkamer. Ik wil de volledige slaapkamer laten meestucen.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw
dinsdag 30 maart 2021

Dakraam in pannendak laten plaatsen

Wij willen een dakraam aan de voorzijde van ons huis op zolder. We hebben een schuin dak met dakpannen. Aan deze zijde van de woning zitten geen zonnepanelen in de weg mvt het plaatsen. We denken aan een dakraam van zo´n 98x 118.


Verbouwing
Offertes aanvragen