Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Pannendak

Dak - Ridderkerk

Dak - Ridderkerk

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Dak in Ridderkerk?

Zoek je een goede dakdekker om dakisolatie te plaatsen of een dakrenovatie uit te voeren? Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met de beste dakdekkers uit de buurt die je gratis offertes op maat aanbieden.

Ook wie in Kinderdijk of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende dakdekker.

Gratis offertes aanvragen voor dak in Ridderkerk

Recente aanvragen uit Ridderkerk

zondag 28 maart 2021

Inspectie dak 100m² (+ mogelijk isolatie of herstelwerkzaamheden)

We hebben een vrijstaand huis met een zadeldak (circa 100m²). Ik zou graag een dakinspectie willen laten uitvoeren. Niet enkel op basis van isolatie, maar vooral of ons dak technisch nog in orde is. Ik sta open voor advies van een specialist m.b.t. isolatie of herstelwerkzaamheden waar nodig.


Dakdekken en dakreparaties
vrijdag 12 maart 2021

Geisoleerde garage bouwen

Ik ben op zoek naar een aannemer die het volgende kan bouwen: Garage 30 - 40 m2 Vloer/muren/dak geïsoleerd Dubbel glas Vliering waar een ruimte/kamer te realiseren valt. Aangesloten op gas/water/licht/riool Graag hoor ik van u.


Bouw en nieuwbouw
donderdag 11 maart 2021

Bitumen dak aanleggen

Wij gaan een overkapping bouwen in de tuin, aan het huis vast. Het wordt een flink apparaat, van zo'n 40 m² met underlayment als boven-dak. We maken een kleine opstand aan de randen. Er komen twee lichtkoepels in van 150x100 en een doorvoer voor een houtkachel. Aan de tuinkant op de hoeken maken we twee doorvoeren voor een regenpijp (waarschijnlijk komt er geen dakgoot). Dit dak willen wij laten dekken. Wij willen op het underlayment dak een bitumen dak laten leggen. Het materiaal willen wij in overleg met de vakman regelen. We leveren zelf de daktrim voor de bovenrand, maar willen wel de loodbevestiging meenemen in de offerte.


Dakdekken en dakreparaties
Offertes aanvragen