Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Pannendak

Dak - Gouda

Dak - Gouda

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Dak in Gouda?

Zoek je een goede dakdekker om dakisolatie te plaatsen of een dakrenovatie uit te voeren? Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met de beste dakdekkers uit de buurt die je gratis offertes op maat aanbieden.

Ook wie in Ammerstol, Bergambacht, Berkenwoude, Gouderak, Groot Ammers, Haastrecht, Hekendorp, Moordrecht, Nieuwerkerk aan den IJssel, Polsbroek, Reeuwijk, Schoonhoven, Stolwijk, Zevenhuizen of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende dakdekker.

Gratis offertes aanvragen voor dak in Gouda

Recente aanvragen uit Gouda

maandag 18 januari 2021

Uitbouw achterzijde

Graag ontvang ik een offerte voor een uitbouw aan de achterzijde van onze woning. Breed 4,20 meter. Diep 2,5 meter. Aan een zijde hoeft de muur maar gemetseld te worden. Ander muur grenst aan buitenmuur buren (zie foto). Pui dient helemaal van glas te worden. 2 zijruiten. 2 openslaande deuren. Van hout ! Dak geen ramen. Aftimmeren doen we zelf dus alleen buitenzijde dient helemaal afgewerkt te worden. Er dient ook geheid te worden. Denk dat 2 palen voldoende is. Kozijnen dus van hout, casco afwerking. Vergunning is niet nodig. Constructie zelf nog even in overleg met de vakman. Achtergevel hoeft niet ondersteund te worden.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw
maandag 04 januari 2021

Geluidsisolatie aanbrengen

Ik wil graag het huis laten isoleren. Het gaat om 3 wanden, totaal zo'n 21 m2. Enkelsteenmuur zonder spouw. Een hellend dak van zo'n 35 m2. Vloer van 70 m2 met houten balkenlaag dus met open structuur. Wat is het doel van de muurisolatie? Geluid isoleren Hoe moet de isolatie en afwerking geplaatst worden? Voorzetwand met afwerking in gipsplaat (gyproc) / plaatmateriaal


Isolatie
donderdag 31 december 2020

Plat dak van buitenaf isoleren

Ik wil graag een offerte voor de isolatie van een plat dak en een balkon aan de buitenzijde. Op het dak ligt nu bitumen, kan dit blijven liggen? Op het dak liggen ook zonnepanelen (losse frames, met trottoirtegels verzwaard). De totale oppervlakte (is circa 130 m²). Moet het boeiboord dan ook worden vervangen? Ik hoor het graag van u.


Dakdekken en dakreparaties
Offertes aanvragen