Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Pannendak

Dak - Gouda

Dak - Gouda

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Dak in Gouda?

Zoek je een goede dakdekker om dakisolatie te plaatsen of een dakrenovatie uit te voeren? Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met de beste dakdekkers uit de buurt die je gratis offertes op maat aanbieden.

Ook wie in Ammerstol, Bergambacht, Berkenwoude, Gouderak, Groot Ammers, Haastrecht, Hekendorp, Moordrecht, Nieuwerkerk aan den IJssel, Polsbroek, Reeuwijk, Schoonhoven, Stolwijk, Zevenhuizen of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende dakdekker.

Gratis offertes aanvragen voor dak in Gouda

Recente aanvragen uit Gouda

vrijdag 02 april 2021

Dak isoleren en een dakkapel plaatsen

Jaren 50 woning het betreft een hoekwoning. Plaatsen van een dakkapel van 4 meter aan de achterzijde. Dak isoleren en nieuwe nokvorsten en kantpannen. Maar misschien zijn de dakpannen zo slecht dat er nieuwe op moeten maar dat beslist de specialist. Dak is 5 meter breed, van de vloer naar de nok is 3,17m. Helling van het dak is 38 graden. We hebben de voorkeur voor keraliet.


Dakkapelbouw
maandag 29 maart 2021

Houten gevelbekleding vervangen

Houten gevel met puntdak vervangen. Willen Western red cedar verticaal geplaatst van de 1e etage t/m de nok. Het zal om zo'n 25 m2 gaan. In welke houtsoort(en) heb je interesse?: hardhout (ceder, padouk, eik, iroko,...) Wil je de muren ook laten isoleren?: ja / misschien Welke oppervlakte moet bekleed worden?: tussen 10 en 50 m² Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Gevel- en metselwerk
maandag 29 maart 2021

Gevels renoveren

In ons monumentenpand moet het een en ander aan de geven gerenoveerd worden.. Voegwerk aan het dakterras moet eruit en opnieuw gevoegd worden. Deze is ca. 25m². Ook zit er een scheur in de achterwand die gerepareerd dient te worden, deze is een paar meter hoog. Daar moeten ankers in zodat het goed blijft.


Gevel- en metselwerk
Offertes aanvragen