Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Pannendak

Dak - Vlaardingen

Dak - Vlaardingen

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Dak in Vlaardingen?

Zoek je een goede dakdekker om dakisolatie te plaatsen of een dakrenovatie uit te voeren? Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met de beste dakdekkers uit de buurt die je gratis offertes op maat aanbieden.

Ook wie in of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende dakdekker.

Gratis offertes aanvragen voor dak in Vlaardingen

Recente aanvragen uit Vlaardingen

dinsdag 12 januari 2021

Opbouw plaatsen

Ik wil graag een dakopbouw van 6,80 x 7,40 meter laten plaatsen. De opbouw moet casco opgeleverd worden met kunststof kozijnen en een houten constructie. Graag inclusief de aanvraag van de vergunning.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw
vrijdag 11 december 2020

Dakopbouw met houtskelet

Hierbij een aanvraag t.b.v. het realiseren van een dakopbouw. aan 1 zijde is reeds een dakopbouw gerealiseerd. In de bijlage tekeningen van een andere dakopbouw welke in de straat te vinden is. Afmetingen zijn 5 m breed en 10 meter diep. Wij krijgen in januari de sleutel, hierna kan de verbouwing starten. Het dak is rot dus deze wordt verwijderd. Houtwerk wordt vervangen hier worden HSB platen op het dak geplaatst. Ik neig naar een houtskeletconstructie. Deze willen wij graag casco opgeleverd hebben met kunststof kozijnen. Afwerking dient ook hout te zijn.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw
vrijdag 04 december 2020

Een bestaande schuur afbreken en groter opbouwen

Ik zoek een aannemer voor het vervangen van een schuur in mijn achtertuin. De tuin is goed bereikbaar. Ik wil graag dat mijn huidige schuur van 500 bij 250 wordt afgebroken en dat er een nieuwe schuur van 500 bij 350 cm met een waranda van 500 bij 250 cm hieraan. Graag uitvoering in gedeeltelijk steen en hout met een puntdak in verband met zonnepanelen in de toekomst. Er ligt al een redelijke (maar te kleine) fundering.


Bouw en nieuwbouw
Offertes aanvragen