Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Pannendak

Dak - Hendrik Ido Ambacht

Dak - Hendrik Ido Ambacht

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Dak in Hendrik Ido Ambacht?

Zoek je een goede dakdekker om dakisolatie te plaatsen of een dakrenovatie uit te voeren? Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met de beste dakdekkers uit de buurt die je gratis offertes op maat aanbieden.

Ook wie in of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende dakdekker.

Gratis offertes aanvragen voor dak in Hendrik Ido Ambacht

Recente aanvragen uit Hendrik Ido Ambacht

zaterdag 19 december 2020

Dak op garage vevangen

Bitumen dak vervangen op garage 18 m2


Dakdekken en dakreparaties
donderdag 17 december 2020

Nieuwbouwwoning

Beste, Wat kost ongeveer het om een nieuwbouwwoning te laten bouwen van ± 150m2 met garage van ± 18 m2? Drie slaapkamers. Buiten deels stuc en deels steen. Pannendak. Tekening gezien maar die was van wat er gebouwd kan worden maar die is te groot. In Hendrik-Ido-Ambacht. Voor dinsdag moeten we de verkopende partij laten weten of we ermee doorgaan.


Bouw en nieuwbouw
maandag 02 november 2020

Serre uitbouw achterzijde woning (aluminium of kunststof)

Wij zouden graag een serre uitbouw willen laten plaatsen. Nu hebben wij een aantal voorbeelden gezien en zouden graag willen weten of het mogelijk is. De huidige situatie aan de achterkant van de woning is met een grote schuifpui, we zouden dat graag open willen breken samen met de 2 stukjes wand aan de zijkanten van de schuifpui zodat de muren mooi doorlopen in de aanbouw. De aanbouw serre zou dan 5 meter breed en 1.5 meter diep moeten worden, met 2 openslaande deuren. Graag ontvangen we een prijs inclusief en exclusief het plaatsen van de fundering en een prijs voor aluminium en kunststof (geen hout) en eventueel andere bij horende kosten. De aanbouw bestaat dus geheel uit glas waar alleen de zijkant dicht gemetseld moet worden zodat we dat weer glad kunnen stucen zoals het voorbeeld. We willen de serre graag casco opgeleverd hebben, afwerking doen wij zelf. Wellicht willen we toch woonklaar maar dit zou ik graag op de prijs baseren, dus dit staat nog enigszins open. We willen het "dak" van de serre iets schuin laten aflopen. Graag laat ik me adviseren over wat voor glas hier het beste voor gebruikt kan worden. We zouden graag eind mei of begin juni willen starten met de bouw. In mei krijgen we de sleutels van de woning.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw
Offertes aanvragen