Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Pannendak

Dak - Pijnacker

Dak - Pijnacker

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Dak in Pijnacker?

Zoek je een goede dakdekker om dakisolatie te plaatsen of een dakrenovatie uit te voeren? Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met de beste dakdekkers uit de buurt die je gratis offertes op maat aanbieden.

Ook wie in of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende dakdekker.

Gratis offertes aanvragen voor dak in Pijnacker

Recente aanvragen uit Pijnacker

woensdag 13 januari 2021

Opbouw op keuken laten plaatsen

Wij willen een opbouw op de keuken laten plaatsen van ongeveer 6 x 3. De keuken is een aanbouw. Dus boven komt hij naast het bestaande huis. Er komt daar een extra kamer. in onze oude slaapkamer hebben we dan kantkiep ramen met dubbele beglazing en een rolluik ervoor die dan verplaatst moet worden. We zouden graag alles afgewerkt willen zien. Het dak van de uitbouw is van hout en we willen graag dat de opbouw gemetseld wordt.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw
zaterdag 02 januari 2021

Dakraam op zolder plaatsen

Wij overwegen op onze zolderkamer 1 of 2 dakramen bovenin, dichtbij de nok. Doel is extra lichtinval. We willen graag een langwerpig raam, dit hoeft niet perse open te kunnen. Wel moet er verduisterende raambekleding bij die op afstand bediend kan worden (de nok is 5m hoog). We vernemen graag jullie advies en de kosten. Alvast bedankt en met vriendelijke groet!


Kozijnen, deuren en dakramen
donderdag 24 december 2020

Dakpannen plaatsen

Het gaat om een tuinhuisje met een dak van 48 m2, de nok is 6 m. Dak is 45 graden. Er zitten tengels op het dak, geen panlatten. Dakpantype Moniere tuile plat, zwart. Wij hebben hier zelf nog 20 m² van staan. Welke bedekking(en) overweeg je voor het hellend dak? Dakpannen Wat is de huidige situatie? Nog geen dak aanwezig


Dakdekken en dakreparaties
Offertes aanvragen