Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Vastschroeven dakgoot Den Haag

Dakgoten plaatsen of vervangen - Dakgoot vervangen - Den Haag

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Dakgoten plaatsen of vervangen

de dakgoot lekt. vanwege de hoogre kan ik er niet goed bij om te zien of het een eenvoudig te verhelpen lek oid is of niet. Wat moet er aan je dak gedaan worden?: Dak herstellen / repareren Om wat voor herstellingswerkzaamheden gaat het?: Zinkwerken Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar


Dakdekker Den Haag

Offertes dakgoot vervangen in Den Haag vergelijken

Recente opdrachten in Den Haag

zaterdag 26 augustus 2023

Dakgoten plaatsen of vervangen

de dakgoot lekt. vanwege de hoogre kan ik er niet goed bij om te zien of het een eenvoudig te verhelpen lek oid is of niet. Wat moet er aan je dak gedaan worden?: Dak herstellen / repareren Om wat voor herstellingswerkzaamheden gaat het?: Zinkwerken Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar


Dakgoot en regenpijp Den Haag
vrijdag 28 juli 2023

Buitenschilderwerk

Buiten (gevel) schilderwerk Tussen 10 en 50 m2 In overleg Boeiborden en dakgootrand Welke werkzaamheden moet de schilder uitvoeren?: Houtwerk buiten schilderen (deuren, kozijnen, luiken, daklijsten, ...) Wat voor type buiten houtwerk moet worden geschilderd?: Houten gevelbekleding


Behang- en schilderwerk Den Haag
zaterdag 18 februari 2023

dakgoot reparatie

Dakgoot lekkage


Installatie- en leidingwerk Den Haag
maandag 14 november 2022

Dak + dakgoot repareren na lekkage

1. Ik heb een lekkage aan de dakgoot, weet alleen niet of het bij mij dan wel de buren is, ook als mijn goot leeg is loopt er water naar beneden. 2. Het dak van onze tuinschuur lekt op meerdere plekken. (totale opp. ~20m2) Graag ontvang ik een offerte om beide punten te repareren.


Dakdekken en dakreparaties Den Haag
donderdag 27 oktober 2022

Zinken dakgoot herstellen

Zoek een vakman die onze zinken dakgoten kan herstellen/vernieuwen. De woning is 5m breed.


Dakgoot en regenpijp Den Haag
maandag 17 oktober 2022

Dakbedekking twee daken vervangen (20 en 25m2)

We hebben 2 daken waarbij er een nieuwe toplaag aangebracht moet worden. De achteraanbouw beslaat 20m2. Er zit een dakkoepel en 1 ontluchting op en is afgewerkt met zinken daklijsten. Het bovendak op de 2e verdieping beslaat uit 25m2 die voor de helft van ons is en de andere helft van de buren. Hierop bevinden zich 4 ontluchtingen en 2 hemelwaterafvoer en is ook afgewerkt met zinken daklijsten. Het bovendak zal dus in overeenstemming met de buren plaatsvinden. Na inspectie is gebleken dat het mogelijk is om een 2e laag eroverheen te leggen. Indien mogelijk een epdm laag met balast en isolatie maar dat is afhankelijk van het kostenplaatje. Ben je van plan om deze klus uit te laten voeren? : Ja, na het vergelijken van offertes Asbest: wat is de huidige situatie?: Bestaand dak zonder asbest Wat moet er aan je dak gedaan worden?: Nieuw dak / dak renoveren Hoeveel strekkende meter dakgoot wil je laten reinigen?: Wat is de oppervlakte (m2) van het dak?: Welke dakbedekking overweeg je voor het platte dak?: EPDM, Bitumen (roofing), Groendak Wat is de oppervlakte (m2) van het platte dak?: 45 Wat is de oppervlakte (m2) van het schuine dak?: Om wat voor type dak gaat het?: Plat dak Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar


Dakdekken en dakreparaties Den Haag
zaterdag 15 oktober 2022

Buitenschilderwerk: dakgoot, balkondeuren, voordeur en 3 kozijnen

Ik zoek een schilder voor wat schilderwerk buiten. Dit betreft de dakgoot, de balkondeuren en de voordeur. Graag inclusief de kozijnen van deze deuren.


Behang- en schilderwerk Den Haag
maandag 10 oktober 2022

Lekkage dakgoot verhelpen

Ik heb een lekkage in de dakgoot, het water loopt langs de buitenmuur. Ik denk dat ik een nieuwe vergaarbak nodig heb.


Dakgoot en regenpijp Den Haag
woensdag 05 oktober 2022

Dakgoot vervangen door dakpannen

Ik wil de goot onder de dakkapel weghalen en vervangen door een rij dakpannen. Natuurlijk met nieuwe loodslab. Het gaat om ongeveer 2,5m.


Dakkapelbouw Den Haag
donderdag 07 juli 2022

Zinken dakgoot vervangen (9m)

Ik wil graag 7 meter zinken goot laten vervangen + 2 zijkanten, elke van ca 1 meter. Op de foto zie je de randen van de oude zinken bak en daarin is bitumen geplakt. Deze beide moeten vervangen worden en in plaats daarvan moet er een nieuwe zinken bak komen. Op de andere foto's zie je de afmetingen van de huidige zinken bak, maar uiteraard moet je jouw eigen metingen komen doen. De dakgoot bevind zich op ca 11 meter hoog. Er staat al een steiger en de dakgoot is bereikbaar zowel via de zolder als via de steiger.


Installatie- en leidingwerk Den Haag
dinsdag 05 juli 2022

Hellend dak + 2 dakkapellen renoveren

Hellend dak met twee dakkapellen. Dakkapel #1: ~14 m2. Vervang dakdekking, hemelwater afvoer, alu-dak trimmen, lood vervangen (~14m, 30cm). Dakkapel #2: ~16 m2. Verwijder grint, vervang dakdekking, hemelwater afvoer, alu-dak trimmen, lood vervangen (~16m, 30cm). Dakpannen woning vervangen (nieuwe isolatie nodig?), dakgoot repareren/vervangen.


Dakdekken en dakreparaties Leidschendam
zondag 22 mei 2022

Dakgoot, platte lightened boeidelen vervangen, restauratie sierlijst ( houtwerk)

Hierbij zou ik u graag om een offerte willen vragen voor het vervangen dakgoot en restaureren van de sierlijst (houtwerk) en het verfwerk tevens moet aan de straatzijde (+/- 5 strekkende meter) de onderste platte boeidelen vervangen of verdubbeld worden met een nieuwe strip. (Voorkeur gaat uit naar tricoya; kan ik zelf aanschaffen als u de maat weet.) Het betreft een dakgoot 10 m + 5 m ( resp. Zijkant herenhuis, straatkant) 3e verdieping alleen bereikbaar met hoogwerker of ladder. In afwachting van uw reactie verblijf ik.


Installatie- en leidingwerk Den Haag
donderdag 19 mei 2022

Gevel isoleren en stuken 50m2

Achterkant woning met 3 verdiepingen. Er worden nu kozijnen vervangen, steiger kan blijven staan. Diegene kan ook al het oude stucwerk al afbikken. Het muurtje vd buren (de kant zonder raam of deur) hoeft niet. Totaal gaat om 50m2 waarbij ik ook de ramen heb meegerekend in de oppervlakte. Dus minder m2 stukwerk eigenlijk. Ik ben benieuwd naar isoleren. Al kan het al snel lastig uit met de dakgoot/boeidelen e.d... Moet lang goed blijven allemaal, dus met pantserwagens etc. Groet! Tussen 6 en 10 juni mogen de werkzaamheden worden uitgevoerd.;


Stucwerk en spackspuiten Den Haag
zondag 28 november 2021

Vervangen van regenpijp

Vervangen regenpijp voorzijde woning. Hoogte dakgoot is ca2,5 meter. Tevens vervangen van een dakpan, net boven de goot aan zijkant woning. Hoogte ca. 6 meter. De dakpan hebben wij klaarliggen. Zie de foto’s.


Installatie- en leidingwerk Den Haag
dinsdag 25 mei 2021

Vijf meter aan zinken dakgoot vervangen

Dakgoot zink repareren of vervangen 5 meter. Dit is aan de achterzijde en kan waarschijnlijk zonder steiger gedaan worden.


Dakgoot en regenpijp Den Haag
Offertes aanvragen