Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Pannendak

Dak - Capelle aan den Ijssel

Dak - Capelle aan den Ijssel

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Dak in Capelle aan den Ijssel?

Zoek je een goede dakdekker om dakisolatie te plaatsen of een dakrenovatie uit te voeren? Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met de beste dakdekkers uit de buurt die je gratis offertes op maat aanbieden.

Ook wie in Capelle aan den IJssel, Ouderkerk aan den IJssel of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende dakdekker.

Gratis offertes aanvragen voor dak in Capelle aan den Ijssel

Recente aanvragen uit Capelle aan den Ijssel

vrijdag 08 januari 2021

Dakraam plaatsen en aftimmeren op zolder bij badkamer

een kunststof dakraam voor een kleine badkamer op zolder ( 2e Etage) maat 55x78 cm. graag ontvang ik een offerte van u , incl btw en aftimmering .


Kozijnen, deuren en dakramen
zaterdag 02 januari 2021

Dakraam vervangen

Ons dakraampje van de studeerkamer is aan vervanging toe. Een raam van de jaren '80. Formaat van het gat waarin het raam verwerkt is: 50.5x65 cm. Verzoek: 1. Hetzelfde formaat, nieuw, terugplaatsen is de wens. 2. Indien mogelijk één of twee formaten groter raam, zodat er meer lichtinval is, is misschien ook een optie? Graag krijgen we te horen welke prijzen bij deze 2 ideeën horen. Zie foto's voor de huidige situatie.


Kozijnen, deuren en dakramen
maandag 14 december 2020

Woonkamer en zolder stucen

Het stucwerk is in tweeën gedeeld. Het plafond van de woonkamer ca. 30m2 zou al gedaan moeten worden op 4 feb. 2021. Deze datum is nagenoeg niet te verschuiven (wellicht 1 a 2 dagen) aangezien wij de sleutel van het huis pas 29 jan krijgen en het plafond iets verlaagd moet worden (dit doen wij sowieso zelf) en de week erop een aangrenzende muur met baksteen strips wordt gedaan. Op een later moment, ergens in de week van 22 feb zou het onderstaande gedaan moeten worden. Het liefst eerder maar ik heb geen idee hoe veel tijd (dagen) jullie hiermee bezig zijn en wij zelf al de voorbereidende werkzaamheden af hebben. Schuin dak zolder 35m2 Schuin dak zolder + Dakkapel 36m2 Badkamer 5,5m2 (strak/vlak i.v.m. groot formaattegels) Badkamer 2m2 Badkamer 4,75m2 In totaal gaat het om 115m2 stucwerk. Eventueel zouden wij ook latex (in kleur) spuitwerk overwegen voor diverse muren, maar de details hiervan weten wij nog niet exact, maar wellicht kan dit apart in de offerte opgenomen worden m2 prijs bij verschillende oppervlakte, wanneer jullie dat ook doen uiteraard. plafond Vierkante meter: 100 Huidige ondergrond: Stucplaten 40 cm Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)


Stucwerk en spackspuiten
Offertes aanvragen