Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Schilder voor binnen en buiten

Schilderen - Den Haag

Schilderen - Den Haag

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Schilderwerk in Den Haag?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende schilders uit de regio die je gratis offertes op maat aanbieden. Een gevel schilderen of je nieuwe slaapkamer verven? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Hoek van Holland, Honselersdijk, Kwintsheul, Leidschendam, Monster, Naaldwijk, Poeldijk, 's-Gravenzande, Wateringen of in de buurt woont, vindt hier zeker een professionele schilder.

Offertes voor schilderwerk in Den Haag aanvragen

Recente aanvragen uit Den Haag

woensdag 14 april 2021

Aanbrengen textiel behang op 29m²

Aanbrengen van textielbehang. Het gaat om zo'n 29m². Het behang moet ik nog aanschaffen, aanschaf hiervan kan in overleg.


Behang- en schilderwerk
woensdag 14 april 2021

2 trappen + kozijnen + deuren schilderen

Wij willen graag een 2 open trappen zwart laten schilderen met leuningen en balustrade. Het is een hardhouten trap. Daarnaast willen wij graag ook onze kozijnen en binnendeuren zwart laten schilderen. Graag de afmetingen van de kozijnen nog even in overleg (het gaat om 10 ramen). Het gaat om 4-5 binnendeuren die ook zwart moeten worden.


Behang- en schilderwerk
maandag 12 april 2021

Benedenverdieping schilderen en gedeeltelijk stucen

Ik wil graag mijn benedenverdieping gedeeltelijk laten stucen en volledig laten schilderen. Begane grond: De plafonds van de gehele benedenverdieping moeten gewit worden. Hal: De voordeur moet geschilderd worden. Een muur van de hal moet wellicht gestuukt worden. De muren van de hal moeten in twee kleuren geschilderd worden (95cm). Keuken: Twee muren van de keuken moeten gestuukt worden. De muren van de keuken moeten in twee kleuren geschilderd worden (95 cm). De muren in de keuken moeten met een vuilafstotende laag geschilderd worden. Woonkamer: De muren in de woonkamer moeten in twee kleuren geschilderd worden (95 cm). De muren in de trapkast moet in een kleur geschilderd worden. De onderkant van de trap moet in een kleur geschilderd worden. Op de muren zit renovlies behang. Het betreft ongeveer 3 vierkante meter in de hal stuken 5 vierkante meter in de keuken stuken 43 vierkante meter plafond schilderen 75 vierkante meter muur schilderen De nieuwe gietvloer moet afgedekt worden met ademend (zelfklevend) stukloper, “permafix evapo”.


Behang- en schilderwerk
Offertes aanvragen