Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Tuinonderhoud Bosmaaier

Tuin - Den Haag

Tuin - Den Haag

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Tuinwerkzaamheden in Den Haag?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende hoveniers in Den Haag die je gratis offertes op maat aanbieden. Een nieuw terras, een andere schutting rondom je tuin of gewoon iemand om je gazon te onderhouden? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman uit je regio, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Hoek van Holland, Honselersdijk, Kwintsheul, Leidschendam, Monster, Naaldwijk, Poeldijk, 's-Gravenzande, Wateringen of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende hovenier.

Vergelijk gratis offertes

Recente aanvragen uit Den Haag

maandag 02 augustus 2021

Schutting plaatsen

Wil een schuifpoort 4 meter en 1,5 meter hoog van hout. Naar welk type poort ben je op zoek?: klassieke / landelijke maatwerk poort Welk type bediening wens je?: elektrisch (schakelaar, klavier, afstandsbediening,..) In welk materiaal heb je interesse?: hout Welk type toegangspoort wil je plaatsen?: schuifpoort of schuifhekken Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Tuinaanleg en tuinonderhoud Monster
vrijdag 30 juli 2021

Tuin aanleggen

Graag willen wij onze achtertuin (25 vierkante meter)opnieuw aanleggen. aan het eind 2x rechthoekige ruimte tbv plantjes/bloemen en de rest voorzien van grote grijze tegels. Oude tegels moeten ook verwijderd worden en tuin een beetje opgehoogd zodat het lijkt alsof de woonkamer doorgetrokken is. aub via email contacten en niet telefonisch.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Den Haag
woensdag 28 juli 2021

Tuin leegruimen en aanleggen

Wij willen graag nieuwe tegels laten aanleggen van 38.2 vierkante meter. Vragen: 1. Kosten tuin leegruimen 2. Kosten tuin Aanleggen


Tuinaanleg en tuinonderhoud Den Haag
zaterdag 24 juli 2021

Achtertuin met overkapping

Wij willen graag onze tuin van ongeveer 50m2 laten aanpakken. Nu staat er niks tot weinig meer in. Wij zouden graag rondom een houten betonschutting willen. Een overkapping links van onze tuin. Een klein grasveldje voor onze twee jongens en het andere gedeelte zal grotendeels bestraat moeten worden.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Leidschendam
dinsdag 13 juli 2021

Rabat schutting 55m, 6 huizen

Dit betreft een nieuwebouw project met 6 woningen die gezamenlijk een Zweedse Rabat schutting willen laten plaatsen. Circa 55 meter. Gaat om zowel de aanschaf, als het leveren en plaatsen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Den Haag
vrijdag 09 juli 2021

Meerdere klussen in de tuin

Mijn aanvraag betreft het plaatsen ongeveer 15m kant en klare hedera 2m schutting, watervoorziening hiervoor, waterkraan buiten plaatsen, schapenhek, Rozenboog, trampoline in vlonder aanbrengen, tuinhek maken en plaatsen, beplanting in potten. Aanvang werkzaamheden zsm. Het betreft een zo onderhoudsvrij mogelijke tuin.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Den Haag
maandag 05 juli 2021

Looppoorten vervangen

Graag offerte voor vervanging van 2 bestaande looppoorten op een VvE terrein door lichtere poorten. Ik zou graag een offerte met en zonder mechanische aandrijving ontvangen. Naar welk type poort ben je op zoek?: budgetvriendelijke basispoort Welk type bediening wens je?: elektrisch (schakelaar, klavier, afstandsbediening,..) In welk materiaal heb je interesse?: metaal Welk type toegangspoort wil je plaatsen?: draaipoort met enkele vleugel Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Tuinaanleg en tuinonderhoud Den Haag
dinsdag 29 juni 2021

Betonschutting plaatsen 10m (dubbelzijdig)

Ik zou graag een tussenschutting van beton willen laten plaatsen die ik gezamenlijk deel met de buren. De tuin is om en bij 9,5 meter lang. Ik moet hieronder mijn adres geven zie ik, alleen heb ik nog geen adres omdat deze nog in de bouw is. Dus de opgegeven adres is mijn huidige en daar moet niet de schutting komen. Hoeveel meter moet er geplaatst worden?: minder dan 10 meter Welke vulling(en) overweeg je voor de betonnen afsluiting?: betonplaten met structuur (houtlook, stenen,...) Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Tuinaanleg en tuinonderhoud Den Haag
maandag 28 juni 2021

Plaatsen + aanschaffen schuifdeur

De schuifdeur moet in de zijtuin komen ter afscherming van een overkapping. De schuifdeur is 2,40 breed en 2,10 hoog. De schuifdeur kan aan bestaande palen gemaakt worden, de fundering is dus al aanwezig. Naar welk type poort ben je op zoek?: budgetvriendelijke basispoort Welk type bediening wens je?: elektrisch (schakelaar, klavier, afstandsbediening,..) In welk materiaal heb je interesse?: aluminium Welk type toegangspoort wil je plaatsen?: schuifpoort of schuifhekken Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Tuinaanleg en tuinonderhoud Den Haag
woensdag 23 juni 2021

Tuinaanleg

Wij zouden graag onze tuin opnieuw laten betegelen. Evt met iets van een hoge plantenbak oid omdat onze tuin in een soort punt loopt. Het is ongeveer 25m2. Ook willen we weten wat het zou kosten om nieuwe (kunststof) schuttingen te plaatsen , ongeveer 7meter


Tuinaanleg en tuinonderhoud Den Haag
woensdag 09 juni 2021

Voortuin opnieuw bestraten en plantenbakken verwijderen

Ik zoek een hovenier die ons voortuin(tje)/entree van 4 m lang bij 1,5m breed wil bestraten met nieuwe bestrating en oude stenen etc afvoert. Ook moeten de plantenbakken en de planten verwijderd worden.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Den Haag
woensdag 09 juni 2021

35m2 keramische tegels aanleggen

Ik zoek een tegelzetter voor keramische tegels


Tuinaanleg en tuinonderhoud Den Haag
woensdag 09 juni 2021

De achtertuin voorzien van nieuwe bestrating, kunstgras en schutting

Ik wil een nieuwe achtertuin. Het gaat om 50 m2 (exclusief tuinhuis). Het gaat om het verwijderen van de oude tegels, schutting en dergelijke. Vervolgens eventueel ophogen en tuin voorzien van nieuwe schutting, kunstgras, tegelwerk en planten. Graag bespreek ik de mogelijkheden met een hovenier. Al het puin dient afgevoerd te worden.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Den Haag
dinsdag 08 juni 2021

Bestraten van terras

Bestraten van terras van 21 vierkante meter met keramische tegels


Tuinaanleg en tuinonderhoud Den Haag
dinsdag 08 juni 2021

toppen en snoeien van Esdoorn

grote esdoorn in achtertuin neemt zon weg. Kapvergunning is niet verleent


Tuinaanleg en tuinonderhoud Den Haag
dinsdag 08 juni 2021

Boom snoeien

Wij willen 15 mt hoge esdoorn laten snoeien.hij is te breed geworden


Tuinaanleg en tuinonderhoud Den Haag
maandag 07 juni 2021

Tuin opknappen

Het gaat om de werkzaamheden: Betegelen, puin opruimen, muur schilderen, potgrond leggen. De tuin is 10 x 2 meter. Ik zoek iemand die dit vóór 7 juli zou kunnen afkrijgen. Het tegelen is alleen nodig achterin de tuin en de zijkanten. Zie foto's.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Den Haag
zondag 06 juni 2021

Nieuwe tegels leggen in de achtertuin en voortuin verhogen

Ik heb een achtertuin (betegeld) (10x5.5) van Cornwall sandstones, met 3 zijvakken waar 3 lijbomen in staan. Alleen zijn die allang geen lijbomen meer. Ik wil of deze tuin laten renoveren of opnieuw laten aanleggen met bijvoorbeeld waaltjes en plantenbakken. Voortuin (5.5 x 3) is zelf ontworpen en heeft stenen (zwarte) bakken voor planten en dienen als grens met stoep. Het looppad en ruimte achter de bak voorkant huis, de grotere witte en blauwe grote tegels zijn heel erg verzakt, vooral bij de regenpijp, dus moet in totaliteit worden opgehoogd en opnieuw gelegd met zelfde tegels of nieuwe tegels.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Den Haag
donderdag 03 juni 2021

Tuinschutting plaatsen

Ik wil graag een schutting plaatsen in de tuin. De tuin is aan de zijkant al afgesloten van de buren, alleen de voorkant moet nog dichtgemaakt worden. De achtertuin is 4,21 m diep en 5,77 meter breed. Wij zouden het graag zonder beton willen plaatsen indien dat mogelijk is. De foto in de bijlagen is van onze buren, dit is wat wij graag zouden willen. Er hoeft niks verwijderd te worden


Tuinaanleg en tuinonderhoud Den Haag
woensdag 02 juni 2021

Snoeien grote conifeer

Graag willen wij weten hoeveel het ongeveer kost om onze grote conifeer boom te laten snoeien (en aftoppen als dat kan/mooi blijft). De boom staat in achtertuin en er is geen achterom. De boom is ongeveer 10 tot 12 meter hoog schat ik. Ivm zonnepanelen moet er zoveel als mogelijk af.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Den Haag
zaterdag 29 mei 2021

Onderhoudsvrije tuin met sfeer 43m2

Wij hebben een nieuwbouw woning, een hofjeswoning in Scheveningen met een tuin van ca 43m2. Zoals op de foto te zien hebben wij momenteel weinig privacy en hebben wij (muv meubelen) nog weinig aan de tuin gedaan. Privacy is voor ons belangrijk dus wij zouden graag aan linker en rechterzijde plantenbakken met hoge planten hebben (haag idee met bijv. wintergroene liguster). Boren mag namelijk niet dus schuttingen, afscheidingen etc zijn niet mogelijk. Om meer sfeer te creeren zouden we vlonders leuk vinden om onder de tuinset te leggen. Tevens willen wij onderhoudsvriendelijke en weersbestendige planten. Alle planten die er momenteel instaan moeten eruit. We hebben erg veel last van onkruid, ondanks dat er onder ons terras een parkeergarage ligt. Wellicht is daar iets permanents aan te doen. Ik hoor graag of dit allemaal mogelijk is om door jullie te laten doen en wat een schatting van de kosten zijn. Voor alle ideeën heb ik voorbeeldfoto’s maar ik kan helaas maar 1 foto toevoegen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Den Haag
maandag 24 mei 2021

Bestaande schutting en tuindeur vervangen

Ik wil graag de bestaande schutting vervangen door een nieuwe + tuindeur met composiet. Zie de bijlage voor de delen die vervangen dienen te worden.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Den Haag
vrijdag 21 mei 2021

Tuin renoveren en schutting plaatsen

Wij willen graag onze tuin laten bestraten met daarin een border bak en aan 1 kant een steen/hout schutting laten plaatsen. Deze is 6,40 m lang. We hebben gekozen voor keramische tegels van 120 bij 30 cm met een betonnen onderkant. De schutting moet dan +/- 72 cm steen, rotsmotief zijn met daarboven 130 douglas hout.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Den Haag
woensdag 19 mei 2021

Een deel van de tuin opnieuw bestraten

We willen 15 m2 achtertuin laten herbestraten. Daarbij moet een 2 meter lange betonnen balk verwijderd worden.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Den Haag
dinsdag 18 mei 2021

Tuintegels vervangen 35m2

Ik wil graag tuintegels laten leggen voor ongeveer 35m2. Ik wil graag tegels van 60x60. De huidige tegels moeten ook door de vakman verwijderd worden. Het regelen van tegels graag via de vakman.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Den Haag
maandag 17 mei 2021

Schutting vervangen voor schranskorf

Vervangen van schutting met houten schermen in schanskorf met stenen. L-vorm, langere kant ca.8meter, kortere kant ca.1,5meter. (Actueel nog 6enhalf houten schermen en 8palen.) Niet te breed ivm kleine tuinen op beide kanten van de schutting/schanskorf. Hoogde ca.1,80meter. Verankering en hulp door vakman noodzakelijk.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Den Haag
zondag 16 mei 2021

Schutting plaatsen

Wij willen graag een schutting laten plaatsen 8meter breed. En 2,5 aan de zijkant


Tuinaanleg en tuinonderhoud Den Haag
zondag 16 mei 2021

Schutting plaatsen 20m

Plaatsen 20 meter schutting. De struik die er nu zit gaan wij zelf verwijderen. De schutting die er in gaat komen willen wij zelf aanschaffen inclusief de palen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Den Haag
zondag 16 mei 2021

Vervangen houten schutting en erfscheiding

Vervangen houten schutting (ca. 9 meter; 2 deuren) en erfscheiding (ca. 6 meter, ronde palen) van 2 woningen. Volgens bijlage (werkomschrijving; afmetingen; foto's)


Tuinaanleg en tuinonderhoud Den Haag
zaterdag 15 mei 2021

Een achtertuin opknappen en veranda aanleggen

Zie de bijgevoegde foto voor de metingen: 1. Uitvlakken van tuin en herbestrating. 50% steen, 50% kunstgras 2. Vervanging van 1 schutting 3. Plaatsen van veranda met glas 3x5m 4. Verwijderen van een boom (vergunning is al binnen) De tuin is ongeveer 70 m2.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Den Haag

Tuin in jouw regio

Offertes aanvragen