Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Hovenier tuin Den Haag

Tuin - Den Haag

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Tuinwerkzaamheden in Den Haag?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende hoveniers in Den Haag die je gratis offertes op maat aanbieden. Een nieuw terras, een andere schutting rondom je tuin of gewoon iemand om je gazon te onderhouden? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman uit je regio, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Hoek van Holland, Honselersdijk, Kwintsheul, Leidschendam, Monster, Naaldwijk, Poeldijk, 's-Gravenzande, Wateringen of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende hovenier.

Vergelijk gratis offertes

Recente aanvragen uit Den Haag

donderdag 30 juni 2022

Tuin gedeeltelijk renoveren (~40m2)

Ik zoek een vakman die mijn tuin kan geldelijk renoveren. De stenen moeten opnieuw gelegd worden, als deze nog in goede staat zijn. Dit gaat om ongeveer 40m2. Ook wil ik een nieuwe schutting laten plaatsen, maar hiervoor zal de huidige wel eerst verwijderd moeten worden. Dit gaat om ongeveer 10m.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Den Haag
maandag 27 juni 2022

Terras: vlonders vervangen (~11m2)

Het bestaande terras in ons appartement van 11m2 (op een plat dak op de eerste verdieping) is zwevend aangelegd in 2014 maar het hout vertoond rot. Ik heb dat gerepareerd maar vervanging op den duur lijkt verstandig (geen haast/hoeft niet dit jaar). De bestaande metalen constructie is nog stevig (ik heb er eventueel foto's van). Ik zit te denken aan of hardhout of composiet. Ik ben dus benieuwd naar het prijs/kwaliteits verschil. Het terras is 3m breed en 3.70 lang, en ik wil graag teak hout/kleur materiaal. De reling is nog prima dus het gaat alleen om de planken vlonders vervangen. Wel graag materiaal dat tegen een krasje kan.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Den Haag
woensdag 22 juni 2022

Betonschutting plaatsen ~20m

Het plaatsen van een beton schutting. Er staan wel 2 schuttingen die weggehaald moeten worden. Het gaat om ~20m aan beton schutting dat geplaatst moet worden.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Den Haag
donderdag 16 juni 2022

Tuin onderhouden (50 m2)

Zoek een vakman voor het onderhouden van mijn tuin. Gaat ongeveer om 50 m2.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Den Haag
woensdag 15 juni 2022

Boom snoeien

Ik heb vanuit de buren een overhangende boom welke ik gesnoeid wil hebben omdat de boom inmiddels 1/3 van mijn tuin inneemt. Ik krijg daadoor minder licht en zon ..aangezien “stadstuintjes” als zo klein zijn. Het enige nadeel is ik heb geen deur via de tuin dus alles moet netjes in een dichte container oid door mijn huis naar buiten afgevoerd worden. Graag wat advies en info.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Den Haag
maandag 13 juni 2022

Schuifpoort plaatsen

Zoek een vakman voor het plaatsen van een elektrische schuifpoort. Heb de voorkeur voor aluminium, afmetingen niet bekend. Graag wat advies en info.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Den Haag

Tuin in regio Den Haag

Andere klussen in Den Haag

Offertes aanvragen