Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Tuinonderhoud Bosmaaier

Tuin - Den Haag

Tuin - Den Haag

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Tuinwerkzaamheden in Den Haag?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende hoveniers in Den Haag die je gratis offertes op maat aanbieden. Een nieuw terras, een andere schutting rondom je tuin of gewoon iemand om je gazon te onderhouden? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman uit je regio, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Hoek van Holland, Honselersdijk, Kwintsheul, Leidschendam, Monster, Naaldwijk, Poeldijk, 's-Gravenzande, Wateringen of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende hovenier.

Vergelijk gratis offertes

Recente aanvragen uit Den Haag

dinsdag 13 april 2021

Ontwerp en aanleg onderhoudsvrije tuin

Wij willen graag een ontwerp + uitvoering van een de aanleg van een onderhoudsvrije tuin van 45 m2. Hierbij willen we een groot terras met nieuwe tegels en daarnaast een speels ontwerp voor een beetje groen. We overwegen ook een stukje kunstgras. Ons eerste kind is onderweg dus een speelplekje vinden we ook van belang. De tuin is bereikbaar via de schuur of woning.


Tuinaanleg en tuinonderhoud
dinsdag 13 april 2021

Tuin renoveren

We willen een tuin laten renoveren van 56m2. Er liggen nog tegels in, deze mogen eruit en dan graag nieuwe keramische tegels laten leggen van 60 bij 60 cm. Rgaliseren met zand van ongeveer 5 kuub en moet getrild worden. We hebben bomen gekapt maar sommige stammen zitten nog in de grond, deze ook verwijderen. Als het kan graag in de 2e week van mei.


Tuinaanleg en tuinonderhoud
maandag 12 april 2021

Bestraten voortuin

Ik wil mijn voortuin betegelen. Dit betreft ongeveer 18 vierkante meter.


Tuinaanleg en tuinonderhoud
Offertes aanvragen