Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Laminaat Leggen 2

Vloer - Den Haag

Vloer - Den Haag

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Vloerlegger in Den Haag?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende vloerspecialisten uit je regio die je gratis offertes op maat aanbieden. Een parketvloer leggen of heb je je oog laten vallen op enkele tegels? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Hoek van Holland, Honselersdijk, Kwintsheul, Leidschendam, Monster, Naaldwijk, Poeldijk, 's-Gravenzande, Wateringen of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende vloerspecialist.

Offertes voor een vloerlegger in Den Haag aanvragen

Recente vloerklussen uit Den Haag

donderdag 14 januari 2021

Egaliseren van een zandcementvloer

Het betreft het egaliseren van een nieuwe zandcementvloer ten behoeve van het leggen van een vinyl vloer. De ruimte is circa 24 m² groot.


Vloer leggen en vloeronderhoud
woensdag 13 januari 2021

Vloertegels vervangen

Het gaat om een hal van 11 m2. Ik wil de vloer tegels laten verwijderen + afvoeren en nieuwe tegels laten plaatsen incl. plinten. Ik zorg zelf voor de tegels. De vloer is voorzien van vloerverwarming.


Vloer leggen en vloeronderhoud
woensdag 13 januari 2021

Trap lijmvrij maken

Foto’s 1 & 2 zijn van de dichte trap beneden. Hier is de stoffering vanaf, beetje lijmresten nog. Foto’s 3 & 4 zijn van de open trap naar zolder. Hier is de stoffering aan de bovenkant vanaf, de onderkant niet. Lijmresten en een aantal nietjes zitten er nog op. Ik zou graag een prijsindicatie willen voor beide trappen tapijt en lijmvrij te krijgen, zodat wij ze zelf kunnen verven. Het heeft geen haast, maar als het binnen 1/2 maand kan, graag.


Vloer leggen en vloeronderhoud
Offertes aanvragen