Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Nieuwbouw landelijk

Ruwbouw - Den Haag

Ruwbouw - Den Haag

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Ruwbouw in Den Haag?

Ben je op zoek naar een aannemer voor de ruwbouw van je nieuwe woning? Zijn er metselwerken te doen of moet men een muurdoorbraak uitvoeren? Casius bezorgt je een aantal vrijblijvende offertes van de beste aannemers uit de buurt.

Ook wie in Hoek van Holland, Honselersdijk, Kwintsheul, Leidschendam, Monster, Naaldwijk, Poeldijk, 's-Gravenzande, Wateringen of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende aannemer.

Offertes voor ruwbouw in Den Haag aanvragen

Recente aanvragen uit Den Haag

zaterdag 16 januari 2021

Herstel achterbalkon ca. 8m2

Herstelwerk voor een achterbalkon dat een lekkage veroorzaakt heeft. De oude balkontegels dienen afgevoerd te worden, voeglood, zinkwerk en uitloop dienen vervangen te worden, oude balkonhekwerk dient afgevoerd te worden en een nieuwe (verzinkt) stalen balustrade geplaatst.


Renovatie
vrijdag 11 december 2020

Waterschade aan plafond in studeerkamer herstellen

Ik wil graag een offerte van een schilder/aannemer die de schade aan het plafond van mijn studeerkamer wil beoordelen. Het betreft een gestuckt plafond met aanzienlijke waterschade door lekkage van de wasmachine/leiding bij de bovenburen. Naast het plafond zijn tevens delen van de muren gevlekt. Indien gewenst kan ik ook een zip met 15 foto's mailen.


Renovatie
zondag 29 november 2020

Stukje keukenvloer tegelen & klein wandje plaatsen

ik zoek een klusjesman die de ongeveer 2 m2 laminaat verwijdert en tegels plaatst. En een wandje plaatst van 60 cm breed.


Renovatie
Offertes aanvragen