Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Pannendak

Dak - Barendrecht

Dak - Barendrecht

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Dak in Barendrecht?

Zoek je een goede dakdekker om dakisolatie te plaatsen of een dakrenovatie uit te voeren? Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met de beste dakdekkers uit de buurt die je gratis offertes op maat aanbieden.

Ook wie in Heerjansdam, Heinenoord, Mijnsheerenland, Oud Beijerland of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende dakdekker.

Gratis offertes aanvragen voor dak in Barendrecht

Recente aanvragen uit Barendrecht

donderdag 08 april 2021

Veranda plaatsen

Ik wil graag een houten veranda van 5 x 2,5 meter laten plaatsen aan de woning met schuine bevestiging onder de dakpannen, aangezien aan de muur geen ruimte is. Als dak wil polycarbonaat platen.


Veranda- en serrebouw
donderdag 25 maart 2021

Aanbouw zijkant woning

Ik wil graag een casco zij aanbouw met een oppervlak van 2 x 9 meter laten plaatsen. Plat dak met houtskelet wanden en een dubbele deur aan voorzijde en een deur aan achterzijde. In de bijlage een eigen plattegrond waarbij het groene deel de gewenste aanbouw is. Aanvankelijk is de vraag wat de kosten zijn voor de fundering. Daarnaast mag dit aangevuld worden met de bouw van de aanbouw inclusief doorgang (standaard deur) vanuit de woning.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw
dinsdag 23 maart 2021

Aanbouw inclusief dakkapel plaatsen

Zie op de foto aan de rechterkant de huidige situatie. Deze zou moeten worden verbouwd net als dat de buren dit hebben aan de linkerkant op de foto te zien. Dus het vierkante gedeelte aanbouwen en dan nog eens een dakkapel erboven plaatsen. De maten van de aanbouw zijn 4.20 m diep en 2.83 m breed. Zowel de aanbouw als de dakkapel moeten casco opgeleverd worden met houten kozijnen. De dakkapel moet aan de buitenkant van hout zijn en de uitbouw mag van steen zijn en heeft een fundering nodig.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw
Offertes aanvragen