Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Pannendak

Dak - Barendrecht

Dak - Barendrecht

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Dak in Barendrecht?

Zoek je een goede dakdekker om dakisolatie te plaatsen of een dakrenovatie uit te voeren? Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met de beste dakdekkers uit de buurt die je gratis offertes op maat aanbieden.

Ook wie in Heerjansdam, Heinenoord, Mijnsheerenland, Oud Beijerland of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende dakdekker.

Gratis offertes aanvragen voor dak in Barendrecht

Recente aanvragen uit Barendrecht

dinsdag 29 december 2020

Vochtplekken in zolderdak verhelpen

Er is een lekkage door het dak geweest in een 'schuine'' zolder ruimte dat diverse plaatsen beschadigd heeft. Het betreft hier de gevolgschade die moet worden hersteld. Er is een isolerende wand die helemaal schuin is weggezakt op dit moment en tevens op diverse balken, muren en een complete houten plaat zijn grote vochtplekken zichtbaar en heel de ruimte moet worden hersteld. Op dit moment is een noodoplossing op het dak getroffen met folie om zodoende de lekkage zelf tegen te gaan en zodra mogelijk moet het worden gedicht door middel van extra lood en dakpannen correct plaatsen. De binnenruimte is ongeveer 2 x 2 meter en loopt schuin af. De vloer is nog redelijk op dit moment en betreft een zeil maar als het kan worden meegenomen in de offerte is dat ook goed uiteraard.


Dakdekken en dakreparaties
dinsdag 24 november 2020

Een oude serre vervangen door een nieuwe aanbouw

Wij hebben aan de achterzijde van ons huis een serre en willen deze graag vervangen door een aanbouw. De afmetingen zijn 3meter diep en 6 meter breed. De nieuwe aanbouw zien we graag met een dicht dak en beide zijkanten en voorkant van glas met kunststof kozijnen. Het betreft de achterzijde van een vrijstaande woning. De bestaande fundering met vloerverwarming is naar mijn weten nog goed genoeg voor de nieuwe aanbouw. De aanbouw mag prefab zijn. De bestaande serre verwijderen ik zelf.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw
maandag 23 november 2020

Een dakterras voorzien van een opbouw

Ik ben op zoek naar een aannemer voor het opbouwen van mijn woning. De opbouw dient 570 bij 350 cm groot te worden en casco te worden opgeleverd. Graag voorzien van kunststof kozijnen. Dit is op een tussenwoning. De vergunning dient door de vakman geregeld te worden.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw
Offertes aanvragen