Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Tuinonderhoud Bosmaaier

Tuin - Arnhem

Tuin - Arnhem

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Tuinwerkzaamheden in Arnhem?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende hoveniers in Arnhem die je gratis offertes op maat aanbieden. Een nieuw terras, een andere schutting rondom je tuin of gewoon iemand om je gazon te onderhouden? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman uit je regio, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Angeren, De Steeg, Doorwerth, Driel, Duiven, Ellecom, Elst, Giesbeek, Groessen, Heelsum, Herwen, Huissen, Lathum, Lobith, Loo, Oosterbeek, Rheden, Rozendaal, Velp, Westervoort, Wolfheze, Zevenaar of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende hovenier.

Vergelijk gratis offertes

Recente aanvragen uit Arnhem

vrijdag 09 april 2021

Onderhoudsvrije tuin aanleggen

Wij willen graag onze tuin mooi laten leggen zodat het een onderhoudsvrije tuin wordt


Tuinaanleg en tuinonderhoud
donderdag 25 maart 2021

Tuin aanleggen nieuwbouwwoning

Onze tuin is ongeveer 80 m2. We willen graag een redelijk onderhoudsvrije tuin, met tegels, gras en een vlonder onder de loungeset. Een schutting en een haag is reeds geplaatst. Het zand is al opgehoogd. Beplanting willen we langs de randen van de tuin zelf aanpakken.


Tuinaanleg en tuinonderhoud
dinsdag 23 maart 2021

Totaalaanpak achtertuin van 48m² met onderhoud en leggen van kunstgras

Advies voor een aanpak van onze achtertuin. Eerste ideeën: kunstgras, trampoline, tuinhek, onderhoud haag. De tuin is 48m². We hebben een flinke haag en behoorlijke bomen. Graag advies wat we hier het beste mee kunnen doen. We hebben nu volledig tegels in de tuin, dit zouden we graag maximaal met kunstgras willen voorzien. Er zijn nog geen hekken in de tuin, we willen een sluitbaar hek. Dit mag van ijzer of van hout zijn, graag passend bij de tuin. We komen graag in contact met iemand die ons advies kan uitbrengen over het indelen van de tuin. Is het mogelijk dat iemand hiervoor langskomt? We willen de tuin op redelijk korte termijn gaan aanpakken.


Tuinaanleg en tuinonderhoud
Offertes aanvragen