Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Tuinonderhoud Bosmaaier

Tuin - Arnhem

Tuin - Arnhem

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Tuinwerkzaamheden in Arnhem?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende hoveniers in Arnhem die je gratis offertes op maat aanbieden. Een nieuw terras, een andere schutting rondom je tuin of gewoon iemand om je gazon te onderhouden? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman uit je regio, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Angeren, De Steeg, Doorwerth, Driel, Duiven, Ellecom, Elst, Giesbeek, Groessen, Heelsum, Herwen, Huissen, Lathum, Lobith, Loo, Oosterbeek, Rheden, Rozendaal, Valburg, Velp, Westervoort, Wolfheze, Zevenaar of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende hovenier.

Vergelijk gratis offertes

Recente aanvragen uit Arnhem

donderdag 14 oktober 2021

Renovatie van tuin

De tuin haal ik zelf wel leeg maar nieuwe bestrating stukje kunstgras mooie bakken en overkapping in de tuin. ongeveer 90m2


Tuinaanleg en tuinonderhoud Arnhem
maandag 04 oktober 2021

Schanskorfschutting plaatsen (5,5m)

Ik zoek een vakman die voor mij een schanskorfschutting kan aanschaffen en plaatsen. Het gaat om de voortuin van: 5.5 meter lang, 1 meter hoog en als het kan 20cm breed.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Zevenaar
maandag 27 september 2021

Elektrische schuttingpoort leveren en monteren (4m breed)

Ik ben op zoek naar een vakman die voor mij een elektrische schuttingpoort kan leveren en monteren van 4m breed. De vakman hoeft verder niks voor mij te verwijderen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Elst
vrijdag 24 september 2021

Snoeien van een Iep

Mijn aanvraag betreft het snoeien van de Iep.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Arnhem
maandag 20 september 2021

Poort plaatsen

Het zou gaan om een afmeting van 3 meter breed bij +-1,8 meter hoog. Daarnaast zou een loopdeur moeten komen. Het zou een volledig gesloten scherm moeten zijn, dus geen doorkijk. Schuifpoort wordt van hout.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Oosterbeek
maandag 06 september 2021

Verwijderen oude + plaatsen nieuw hekwerk

Bestaand hekwerk op erfgrens verwijderen en vervangen door nieuw hekwerk. Erfgrens is niet egaal en loopt op vanaf de weg Het hekwerk moet het liefst van zo goedkoop mogelijk materiaal gemaakt worden. Het hekwerk dat er moet komen is 45 meter lang. zo goedkoop mogelijk Hoeveel meter moet er geplaatst worden?: tussen 10 en 50 meter Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Tuinaanleg en tuinonderhoud Oosterbeek
maandag 16 augustus 2021

Gaaspanelen schutting incl. poort

Ik wil een stevig achterhek plaatsen in mijn tuin, als schutting. Wens: één recht hekwerk/gaaswerk, inclusief een deur. De schutting dient als extra bescherming voor mijn dove kat, die niet uit de tuin mag. Dus het is belangrijk dat zowel de schutting als de deur geen opening hebben aan de onderkant. Is dit goed mogelijk met dit type hekwerk? Het gaat in totaal om een afstand van 2.80 m. De ruimte zit tussen 2 (stenen) schuren in. Daar kan het hekwerk tegen / aan bevestigd worden. Hoeveel meter moet er geplaatst worden?: minder dan 10 meter Ben je eigenaar?: Nee, ik huur Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Tuinaanleg en tuinonderhoud Arnhem
woensdag 28 juli 2021

Aanleg tuin 50m2

50 vierkante meter bestraten en een overkapping losstaand van het huis. Grind honingmatten en tegels 60x60


Tuinaanleg en tuinonderhoud Westervoort
zaterdag 24 juli 2021

Plaatsing schutting 22m

Graag willen wij een offerte ontvangen voor de plaatsing van hout beton schuttingsysteem betonpalen totaal +/- 22 meter en 2 meter hoog inclusief poort. Plaatsing zsm in Elst gld


Tuinaanleg en tuinonderhoud Elst
maandag 19 juli 2021

Schutting vervangen 15m

Graag een offerte voor het verwijderen van de huidige (houten) schutting en het leveren en plaatsen van de nieuwe. De voorkeur gaat uit naar een aluminium schutting. Het gaat ongeveer om 15 meter. Hoeveel meter moet er geplaatst worden?: tussen 10 en 50 meter Ben je eigenaar?: Nee, ik huur Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Tuinaanleg en tuinonderhoud Arnhem
maandag 12 juli 2021

Tuinafscheiding maken tussen onze tuin en gemeentegrond (20 mtr)

Max 40 cm hoog ! 20 meter recht toe , recht aan op klei ondergrond. Afscheiding van onze tuin met gemeente grond. Hoeveel meter moet er geplaatst worden?: tussen 10 en 50 meter Welke kleur(en) overweeg je voor de schanskorf constructie?: roestkleurig (= cortenstaal) Welke opvulling(en) overweeg je voor de schanskorf?: breuksteen Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Tuinaanleg en tuinonderhoud Velp
zondag 06 juni 2021

schutting laten plaatsen

Ik ben geïnteresseerd in het laten plaatsen van 1 schuting. De lengte van de tuin is 16 meter. Ik wil graag een schutting laten plaatsen die deels uit beton en deels uit hout bestaat/. De schermen van Douglas hout. Ik heb 5 standaard schermen nodig (zelf heb ik er nog 3) Ik wil betonnen palen met een ronde kop, betonnen vloerplaten die 15 cm boven het maaiveld uitsteken. Graag zou ik enige hulp hebben bij verwijderen oude schutting, in overleg. Kunt u mij een offerte sturen ?


Tuinaanleg en tuinonderhoud Arnhem
maandag 03 mei 2021

Schutting of hek plaatsen 5m

Afscheiding oprit/brandgang. Hoeveel meter moet er geplaatst worden?: minder dan 10 meter Welke vulling(en) overweeg je voor de betonnen afsluiting?: betonplaten zonder structuur (egale betonlook) Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman Ongeveer 5 meter schutting moet er geplaats worden en de hoogte 2m. Schutting aanschaffen in overleg met de vakman.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Zevenaar
zondag 02 mei 2021

Plaatsen van ongeveer 42 meter aan schutting in voor- en achtertuin

Wij hebben een voor- en achtertuin waar we graag een schutting willen laten plaatsen. Afmetingen +/- achtertuin: hoogte max 2m -2 hoeken -2x 12m zijkant -1x 6m achterzijde inclusief poort Ongeveer 30 meter schutting in de achtertuin. Afmetingen +/- voortuin: hoogte max 1,5m -1x 6m zijkant -1x 6m voorzijde inclusief poort Ongeveer 12 meter schutting in de voortuin.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Arnhem
donderdag 29 april 2021

Volledige tuinrenovatie

Voor een tuinrenovatie zoek ik een vakman. De werkzaamheden zijn als volgt: • Aanleggen bestrating (bij voorkeur tegels) rondom zwembad – betreft ongeveer 66 m². Deze tegels wil ik aanschaffen in overleg met de vakman. • Plaatsen van schutting – ongeveer 10 meter lengte (bij voorkeur dichte houten rabat schutting van 2 meter hoog). Deze graag aanschaffen in overleg met de vakman • Aanleggen lichtplan (trekken van grondkabel, plaatsen van diverse stopcontacten en lichtpunten in schuur / overkapping). De grondkabel etc. heb ik allemaal al in huis. • Optioneel: onderhoud van de tuin – 2x per jaar snoeien van de tuin – betreft maximaal één dag werk per keer.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Driel
woensdag 28 april 2021

Tuin opknappen

Ik wil graag onderhoudsvrije tuin van ca 22 vierkante meter. Conifeer eruit, nieuwe schutting en geheel betegelen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Arnhem
zaterdag 24 april 2021

Plaatsen van schutting

Het gaat om het plaatsen van een houten schutting + poort. Ongveer 7.50 + poort van 1 meter+ 40 cm schutting


Tuinaanleg en tuinonderhoud Arnhem
woensdag 21 april 2021

Onderhoudsvrije tuin aanleggen

Ik wil een tuin van zon 55 m2 helemaal leeghalen en opnieuw bestraten. Ook wil ik een nieuwe schutting plaatsen en al het tuinafval afvoeren.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Arnhem
vrijdag 16 april 2021

Onderhoudsvrije tuin betegelen 70m2

Wij zijn op zoek naar een bedrijf welke binnenkort onze achtertuin en voortuin opnieuw kan leggen. Wij hebben zelf de gewenste tegels al in bezit. Verder is er alleen nog kunstgras, grind, en bandjes nodig. Deze zullen wij ook zelf gaan kopen. Het zal dus puur het leggen zijn van alles, gezien wij zoiets zelf niet kunnen. Het gaat om een totaal van ongeveer 70m2. De huidige ondergrond zijn tegels, graag verwijdering door de vakman.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Arnhem
vrijdag 09 april 2021

Onderhoudsvrije tuin aanleggen

Wij willen graag onze tuin mooi laten leggen zodat het een onderhoudsvrije tuin wordt


Tuinaanleg en tuinonderhoud Arnhem
donderdag 25 maart 2021

Tuin aanleggen nieuwbouwwoning

Onze tuin is ongeveer 80 m2. We willen graag een redelijk onderhoudsvrije tuin, met tegels, gras en een vlonder onder de loungeset. Een schutting en een haag is reeds geplaatst. Het zand is al opgehoogd. Beplanting willen we langs de randen van de tuin zelf aanpakken.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Zevenaar
dinsdag 23 maart 2021

Totaalaanpak achtertuin van 48m² met onderhoud en leggen van kunstgras

Advies voor een aanpak van onze achtertuin. Eerste ideeën: kunstgras, trampoline, tuinhek, onderhoud haag. De tuin is 48m². We hebben een flinke haag en behoorlijke bomen. Graag advies wat we hier het beste mee kunnen doen. We hebben nu volledig tegels in de tuin, dit zouden we graag maximaal met kunstgras willen voorzien. Er zijn nog geen hekken in de tuin, we willen een sluitbaar hek. Dit mag van ijzer of van hout zijn, graag passend bij de tuin. We komen graag in contact met iemand die ons advies kan uitbrengen over het indelen van de tuin. Is het mogelijk dat iemand hiervoor langskomt? We willen de tuin op redelijk korte termijn gaan aanpakken.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Arnhem
maandag 22 maart 2021

Een nieuwe schutting plaatsen of opmetselen

33,73 meter schuttingen en 2 poorten tuin achter en 24 meter voor het huis laaghekwerk 1 meter hoogte + poort. kunststof of combinatie met composiet. Daarnaast wil ik weten hoeveel het kost om een (deels) gemetselde schutting met palen en hekwerk te krijgen. Overige specificaties bespreek ik graag met de hovenier.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Zevenaar
maandag 15 maart 2021

Schuttingen plaatsen voor zes woningen

Wij willen met 6 huizen schuttingen laten plaatsen (11 meter per huis). Tussen alle woningen 2 a 3 dichten houten schutting horizontaal en daarnaast dubbele staafmat zwart met Hedra. Een af te sluiten poort van zwart dubbel staafmat. De schuttingen moeten in zwart beton geplaats worden. De voorkeur voor het hout is vuren geïmpregneerd schutttingdelen. De tuin heeft een verhoging met trap. Naast de trap dient de schutting trapsgewijs af te lopen. Ieder perceel ontvangt graag een apart factuur. De info kan echter naar mij verzonden worden.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Arnhem
zondag 07 maart 2021

Plaatsen van schutting en afzagen van walnotenboom (15m hoog)

Plaatsen van 25 meter schutting, schutting schaffen wij zelf aan. wel laten wij de schutting graag plaatsen door een vakmannen de palen tbv de schutting slaan. dit worden 1,80 x 1,80 boogschermen. Verwijderen van een walnotenboom van 15 meter hoog, stronk hoeft niet weg, alleen afgezaagd


Tuinaanleg en tuinonderhoud Driel
zaterdag 06 maart 2021

Schutting plaatsen

Ik wil graag een schutting laten plaatsen van 6.55 meter lang. De benodigdheden zijn nog niet in huis. De buurvrouw en ik denken aan hout met beton platen eronder en beton palen of hout palen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Heelsum
dinsdag 23 februari 2021

Upgrade tuin en verlichting

Ik heb een kleine tuin met veel terras. Circa 70 m2. Dit wordt altijd vies en moet opnieuw worden aangelegd. Het zijn terrastegels op klei en deze moeten opnieuw gelegd worden. Klei moet worden afgegraven en schoon zand eronder.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Arnhem
dinsdag 23 februari 2021

Beton hout schutting plaatsen

Ik wil graag een beton hout schutting laten plaatsen (in totaal 35,1 meter) met rots motief antraciet aan beide zijden en een poort van 1.10 meter breed (zie tekening). Er hoeft niks worden weggehaald of afgevoerd.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Arnhem
maandag 22 februari 2021

Terras verlagen, opnieuw bestraten, nieuwe dorpel en deurkozijn en zonwering

Het bestaande terras zal 15-20 cm moeten zakken i.v.m. dat de grond tegen de dorpel van de achterdeur komt en die dus nu verrot is. Dit is een houten dorpel en ik wil hier kunststof of hout voor terug. We willen het volledige deurkozijn vervangen. Afmetingen terras is 7 x 2,5 m moet worden verlaagd en opnieuw bestraat. We zouden de huidige bestrating willen hergebruiken. Wanneer mogelijk ook graag plaatsing nieuwe deurpost :). Ook zouden we graag een zonnescherm willen laten plaatsen. We staan open voor zonweringadviezen van een specialist. (woning is 7 meter breed). Mocht het lastig zijn om alle werkzaamheden uit te voeren vind ik het terras het belangrijkste, dit wil ik graag binnen en maand uitgevoerd hebben.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Arnhem
maandag 15 februari 2021

Put slaan in tuin

Ik zoek iemand die in onze tuin een put kan slaan en daarop zowel een handpomp als een elektrische pomp kan installeren. Deze moet ongeveer 8-9 meter diep worden. Met als doel het sproeien van de tuin.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Velp

Tuin in jouw regio

Andere klussen in Arnhem

Offertes aanvragen