Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Casius Gevelspecialist

Gevel - Arnhem

Gevel - Arnhem

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Gevelwerken laten uitvoeren in Arnhem?

Zoek je een gevelspecialist om de gevel te isoleren? Of toch liever de gevel volledig laten renoveren? Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met de beste gevelspecialisten uit Arnhem die je gratis offertes op maat aanbieden.

Ook wie in Angeren, De Steeg, Doorwerth, Driel, Duiven, Ellecom, Elst, Giesbeek, Groessen, Heelsum, Herwen, Huissen, Lathum, Lobith, Loo, Oosterbeek, Rheden, Rozendaal, Velp, Westervoort, Wolfheze, Zevenaar of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende vakman.

Gratis offertes voor de beste gevelspecialisten in Arnhem

Recente aanvragen uit Arnhem

dinsdag 23 maart 2021

Stenen buitenmuurmuur voegen

Door de aardbeving in 1992 is er wat lichte schade aan de gevel. Ik zoek daarom een voeger voor het voegen van een stukje van de buitenmuur. De voegen verwijderen en opnieuw voegen. Het is op de 1e verdieping. Heeft geen haast, moet gewoon een keer gebeuren.


Gevel- en metselwerk
dinsdag 09 februari 2021

Muren bepleisteren

Ik wil graag de buitenmuren laten bepleisteren en isoleren. Het gaat om 3 verdiepingen en het huis is 8 meter lang en ongeveer 10 meter hoog. Het gaat om 1 buitenmuur, de zijgevel.


Gevel- en metselwerk
donderdag 04 februari 2021

Het renoveren van de zijgevel

Ik zoek een specialist voor het renoveren van de zijgevel van de woning. Dit betreft ongeveer 40 à 50 m2. Het is een gemetselde gevel die deels gerenoveerd, geïmpregneerd en geïsoleerd dient te worden. Exacte specificaties laat ik graag door de specialist constateren. Het betreft een hoekwoning.


Gevel- en metselwerk
Offertes aanvragen