Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Casius Timmerman

Timmerwerk - Arnhem

Timmerwerk - Arnhem

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Timmerwerk in Arnhem?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende timmermannen uit je regio die je gratis offertes op maat aanbieden. Ramen en deuren vervangen of zou je graag een nieuwe trap plaatsen? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Angeren, De Steeg, Doorwerth, Driel, Duiven, Ellecom, Elst, Giesbeek, Groessen, Heelsum, Herwen, Huissen, Lathum, Lobith, Loo, Oosterbeek, Rheden, Rozendaal, Velp, Westervoort, Wolfheze, Zevenaar of in de buurt woont, vindt hier zeker een professionele timmerman.

Offertes voor timmerwerk in Arnhem aanvragen

Recente aanvragen uit Arnhem

dinsdag 24 november 2020

Traprenovatie

Beste, Ik zou graag mijn trap willen laten renoveren. Wij hebben het tapijt van de trap verwijdert, lijmresten verwijdert en de trap geschuurd. De trap heeft 3 rechte trede en 11 kromme. Graag zou ik een offerte willen ontvangen voor het laten bekleden van de trap in een zwarte kleur. Of dit nou geschilderd, pvc of laminaat is maakt niet uit. Graag geen tapijt in verband met allergie. Alvast bedankt!


Trappenbouw en traprenovatie
maandag 23 november 2020

Spiltrap laten plaatsen

Ik wil graag een houten spiltrap van de 1e naar de 2e verdieping laten plaatsen. Er moet ook een gat in een houten vloer gemaakt worden. Ik ontvang hier graag een offerte voor.


Trappenbouw en traprenovatie
dinsdag 17 november 2020

Vloerbedekking verwijderen van 2 trappen

Graag zou ik 2 trappen (recht toe recht aan) van vloerbedekking willen laten strippen. Vloerbedekking zit vast gelijmd. Lijmresten ook graag verwijderen.


Trappenbouw en traprenovatie
Offertes aanvragen