Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Hovenier tuin Oosterhout

Tuin - Oosterhout

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Tuinwerkzaamheden in Oosterhout?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende hoveniers in Oosterhout die je gratis offertes op maat aanbieden. Een nieuw terras, een andere schutting rondom je tuin of gewoon iemand om je gazon te onderhouden? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman uit je regio, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Den Hout, Dongen, Drimmelen, Geertruidenberg, Hank, Made, Oosteind, Raamsdonk, Raamsdonksveer, 's-Gravenmoer, Terheijden, Teteringen, Wagenberg, Waspik of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende hovenier.

Vergelijk gratis offertes

Recente aanvragen uit Oosterhout

zondag 19 juni 2022

Hedera schutting plaatsen ~10,9m

In het eerste kwartaal van 2023 wordt onze nieuwbouwwoning opgeleverd in Teteringen (rijwoning). Graag zouden we een offerte willen voor een hederaschutting. Het liefste willen we dit ook met de buren doen. De lengte van de tuin is circa 10,9 meter. Aan het einde van de tuin wordt al in de breedte een hederaschutting geplaatst. Wij zouden graag de kosten inzichtelijk willen. Zowel laag als hogere gegroeid. D


Tuinaanleg en tuinonderhoud Teteringen
dinsdag 19 april 2022

Tuinafscheiding plaatsen

Tuinafscheiding plaatsen tussen buren zonder poort ongeveer 6,80 lang.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Dongen
donderdag 17 maart 2022

Houten schutting plaatsen (14,4m)

Ik zoek een vakman die voor mij een schutting kan plaatsen. Het gaat om 14.4 meter aan schutting, in vurenhout of grenenhout. Inclusief een poort. De huidige schutting verwijderen mag in de offerte meegenomen worden.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Raamsdonksveer
zondag 07 november 2021

Knotberk 33% snoeien

De knotberk is max 9 m1 hoog. Hij moeit terug gebracht worden naar 5.5a6m1. Afkomende takken hoeven niet worden afgevoerd.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Terheijden
maandag 11 oktober 2021

Schutting plaatsen

Composiet/kunststof schutting van 9,5 meter lang. Met hoge panelen maar ook een deel lager. Mogelijk met tussendoor een raster waar groen tegenaan kan groeien.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Oosteind
maandag 27 september 2021

Betonnen schutting vervangen

Graag een offerte voor ongeveer 8 meter egale betonnen afscheiding Gaat om een verzekeringskwestie. Huidige schutting is ongeveer 1,80 a 2 meter, deze ook graag verwijderen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud 's-Gravenmoer

Tuin in regio Oosterhout

Andere klussen in Oosterhout

Offertes aanvragen