Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Tuinonderhoud Bosmaaier

Tuin - Oosterhout

Tuin - Oosterhout

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Tuinwerkzaamheden in Oosterhout?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende hoveniers in Oosterhout die je gratis offertes op maat aanbieden. Een nieuw terras, een andere schutting rondom je tuin of gewoon iemand om je gazon te onderhouden? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman uit je regio, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Den Hout, Dongen, Drimmelen, Geertruidenberg, Hank, Made, Oosteind, Raamsdonk, Raamsdonksveer, 's-Gravenmoer, Terheijden, Teteringen, Wagenberg, Waspik of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende hovenier.

Vergelijk gratis offertes

Recente aanvragen uit Oosterhout

zondag 07 november 2021

Knotberk 33% snoeien

De knotberk is max 9 m1 hoog. Hij moeit terug gebracht worden naar 5.5a6m1. Afkomende takken hoeven niet worden afgevoerd.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Terheijden
maandag 11 oktober 2021

Schutting plaatsen

Composiet/kunststof schutting van 9,5 meter lang. Met hoge panelen maar ook een deel lager. Mogelijk met tussendoor een raster waar groen tegenaan kan groeien.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Oosteind
maandag 27 september 2021

Betonnen schutting vervangen

Graag een offerte voor ongeveer 8 meter egale betonnen afscheiding Gaat om een verzekeringskwestie. Huidige schutting is ongeveer 1,80 a 2 meter, deze ook graag verwijderen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud 's-Gravenmoer
donderdag 27 mei 2021

Waterput slaan

Zoek een bedrijf wat een waterput kan slaan, zonder verder pompmateriaal (dat komt evt in later stadium)


Tuinaanleg en tuinonderhoud Dongen
zaterdag 15 mei 2021

Kappen treurwilg en dode boom

In onze tuin staan een treurwilg van ongeveer 8 meter / 34 jaar oud en een dode boom (merk onbekend). Graag zouden we deze willen laten verwijderen inclusief wortels. We zijn al in contact met de gemeente Oosterhout of een kapvergunning nodig is.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Oosteind
woensdag 14 april 2021

Tuin opnieuw betegelen, gras vervangen door kunstgras en overkapping maken

Ik wil een onderhoudsvrije tuin laten aanleggen. Graag met overkapping, tegels en planten in potten. De planten in potten doen we zelf. Tuin is 5 meter breed en 11 meter lang. Hier staat nog een schuurtje in van 3 x 2 m. Er liggen al tegels in, deze willen we graag hergebruiken. Er ligt een stuk gras, maar dit is een puinhoop geworden door onze hond. Dus we willen in dit stukje graag kunstgras laten aanleggen. Het is wel belangrijk dat dit kunstgras is wat niet te heet wordt in de zon. Dit is zo'n 3 x 3m. Daarbij willen we graag een houten overkapping laten maken van 3 x 3 meter tegen de schuur aan. We zouden het graag voor het einde van de zomervakantie laten uitvoeren.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Dongen
zaterdag 10 april 2021

Aanleg nieuwe tuin

Wij zijn bezig met het bouwen van een nieuwbouwwoning. Hier moeten de voor- achtertuin en zijpaden worden aangelegd. In de bijlage hebben we een schets opgenomen van de wensen. Globaal—> Oprit, terras, graszoden met planten en een overkapping. Tuin wordt ongeveer 220 m2.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Teteringen
dinsdag 16 maart 2021

Houtbeton schutting 14,5m

Wij willen een schutting laten plaatsen met hout en betonnenpalen ertussen. De lengte is 14,5 meter. Momenteel staat er nog niks.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Dongen
zondag 07 maart 2021

Terras opnieuw leggen met huidige tegels

Terras is verzakt en moet weer strak getrokken worden, 20m2. We willen de huidige tegels opnieuw gebruiken, dit zijn keramische tegels op beton.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Raamsdonksveer
zondag 26 juli 2020

Coniferen verwijderen en schutting plaatsen

Ik zoek een vakman om 20 meter coniferen haag te verwijderen en af te voeren.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Dongen
dinsdag 21 juli 2020

Waterput/pulse slaan

Ik wil graag een put/pulse laten slaan om mijn tuin van 500 m2 met grondwater te besproeien.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Wagenberg
vrijdag 26 juni 2020

Water bron in de tuin boren

Mijn tuin is aangelegd maar water is een probleempje, ik wil daarom een waterput laten boren. In buurtlink werd daar al meermaals naar gevraagd. Misschien is het handig voor enkele tuinen te komen in deze omgeving.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Raamsdonk
woensdag 03 juni 2020

Tuin renovatie

Voortuin, omloop en achtertuin renoveren. Totaal ca. 240m2. Hierbij achtertuin volledig opnieuw opbouwen, met +- 100m2 bestrating, een overkapt zitdeel in een hoek van de tuin , rest gras en aankleding. Voortuin d.m.v hergebruik deel stenen achtertuin voorzien van tweede oprit, bestaande oprit opnieuw leggen, haag vervangen (ca. 8 strekkende meter) en verder voorzien van gras met wat aankleding. Hekje achtertuin verzetten naar voorkant huis.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Dongen
zondag 31 mei 2020

Bamboehaag Fargesia Rufa verwijderen uit de achtertuin

Ik heb een bamboehaag Fargesia Rufa als haag in een border staan. Oppervlakte 0,50 x 4 meter. Deze wil ik laten verwijderen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Dongen
zaterdag 30 mei 2020

Waterput slaan in de tuin

Waterput slaan in de tuin. Inclusief alle materialen, aansluiten etc.. Dus helemaal gebruiksklaar opleveren.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Dongen
woensdag 27 mei 2020

Waterput laten pulsen voor grondwater

Graag willen wij als particulier een waterput laten aanbrengen voor het kunnen beregenen van onze tuin. Inclusief alle materialen en pomp. Oppervlakte tuin: achterzijde ca 10 x 20 meter, voorzijde ca 8 x 10 meter. Graag uitvoeren binnen een maand, binnen 2 maanden is ook prima. Alvast dank.


Tuinaanleg en tuinonderhoud 's-Gravenmoer
woensdag 20 mei 2020

Terras en vlonderpad leggen

graag ontvangen wij een offert voor het aanleggen van twee terrassen en een 'vlonderpad'. Voor zowel de terrassen als het vlonderpad worden keramische tegels gebruikt (120 x 30 cm). Deze bestellen wij zelf en hoeven dus niet mee in de offerte. Het rechter terras (1) en het vlonderpad zijn al uitgegraven, het linker terras komt iets verhoogd t.o.v. het pad. Ophoogzand, opsluitbanden, drainagemortel, voegzand en natuurlijk het aanleggen etc. moeten allemaal meegenomen worden in de offerte, a.u.b. Zie de tekening voor een indruk. De maten van de terrassen zijn 3 x 6 mtr. Het 'vlonderpad' heeft de breedte van de tegel (120 cm) en is ca. 5 mtr. lang. De terrassen zouden halfsteens gelegd mogen worden, bij het vlonderpad worden de hele tegels gewoon achter elkaar gelegd. Op de tekening heeft het rechter terras een pergola. Deze hoeft niet meegenomen te worden in de begroting. Het liefste zouden wij zo snel mogelijk beginnen, maar wij weten niet wat mogelijk is. Het is nu een grote aardevlakte, harde aarde. Het pad hebben we afgegraven (2 m). 1 terras van ongeveer 3 bij 6 m hebben wij ook afgegraven, het andere terras hebben wij al voor een gedeelte afgegraven.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Teteringen
zaterdag 16 mei 2020

Achtertuin opknappen

Wij willen graag het terras ongeveer 15 vierkante meter opnieuw laten bestraten met de bestaande tegels (80cmx40cm) dit ligt niet helemaal vlak vandaar . Daarnaast willen we graag nog ongeveer 25 vierkante meter kunstgras laten leggen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Geertruidenberg
woensdag 13 mei 2020

Tuin laten begrinten

Ik zou graag mijn voortuin willen met grind, staat niet veel in nu. Wel afvoer wat er nu staat.Tuin is ongeveer 25 vierkante meter. Looppad naar voordeur is gelegd met kleine steentjes nu, en bij het voorraam ook. Graag vrijblijvende info


Tuinaanleg en tuinonderhoud Geertruidenberg
zaterdag 02 mei 2020

Schutting Zweeds Rabat

Wij willen een nieuwe schutting laten plaatsen 15 meter Zweeds rabat Douglas hout met aan onze kant zwart en bij de buren naturel. De hoogte moet 2 meter worden.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Dongen
donderdag 30 april 2020

Snoeien boom

Wij willen graag een grote oude boom in de achtertuin laten snoeien. Hij begint aardig uit te wijden en over te hangen bij dak buren. Verder zouden we evt. willen bespreken voor een nieuw tuinplan/aanleg. Ik wil graag fotos toevoegen maar helaas kan dit niet op mn telefoon. Heeft u wellicht email adres waar ik ze heen kan sturen? Alvast hartelijk dank.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Dongen
dinsdag 07 april 2020

Damwand plaatsen

In de tuin voor de bestaande lage beschoeiing van de sloot (aan de tuinkant dus) een damwand plaatsen. Materiaal (beton, staal) maakt mij niet zoveel uit als het maar duurzaam, onderhoudsvrij en makkelijk (door bedrijf zelf ) te plaatsen is. Betreft 15 strekkende meter en een hoogteverschil van een kleine meter. Ruimte wordt met aarde volgestort en daar komt een bijgebouw op te staan. Het is lastig om dit te bereiken, een doorgang van een meter. Dit betekend dat al het materiaal of met een kraan of met een bootje zal moeten aangeleverd worden.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Waspik
maandag 23 maart 2020

Ingraven trampoline

Wij willen graag een trampoline van 305cm x 214 cm laten ingraven in onze tuin. Liggen nu grote natuurstenen tegels, die kunnen we zelf weghalen. Graag offerte met de afvoer van de grond en zonder afvoer van de grond.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Terheijden
maandag 16 september 2019

Vijverfolie inclusief raam plaatsen

Graag zou ik een prijsopgave willen hebben voor het laten aanleggen van vijverfolie inclusief een vijverraam zoals op de bijlage staat aangegeven. Momenteel is er een deel vijver, maar daar komt een hoek aan. Momenteel is de vijver 5.5 m breed en 2 diep. Ik graaf de grond zelf af en maak alles zo klaar dat alleen het raam en de vijverfolie erin gezet hoeven te worden. Drainage en afvoer van de vijver leg ik ook zelf aan. Achterom is aanwezig van ongeveer 1 m. Er hoeft niets afgevoerd te worden. Alvast bedankt.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Teteringen
dinsdag 03 september 2019

Gazon frezen egaliseren bemesten en inzaaien

Oud gazon 1500 m2 moet worden gefreesd, geëgaliseerd, bemest en ingezaaid met graszaad.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Teteringen
zondag 01 september 2019

Berkboom kappen

Ik wil graag een berkboom laten kappen die in mijn achter tuin staat. Zie foto.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Raamsdonksveer
zaterdag 01 juni 2019

2x Denneboom kappen

Ik wil 2 Dennenbomen laten kappen. Ze zijn erg droog en kunnen elk moment omvallen. Het gaat om 2 bomen van 15 meter.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Dongen
vrijdag 26 april 2019

Diverse tuin en bestratingswerkzaamheden

Het gaat om het volgende: - tegels leggen (in totaal +/- 160m2) en aanwezige opsluitbandjes aanbrengen (waar nodig) - bestaande tuinverlichting (6 stuks, staan momenteel op betonnen sokkels in de grond/aarde) op de tegels bevestigen - verwijderen en afvoeren van: bestaande klinkers (+/- 60m2? ), split (+/- 12m2) en overtollige grond/aarde - tegels 60x60cm en opsluitbandjes (totaal +/- 45m2) verwijderen om her te gebruiken - beplanting deels verplaatsen, deels verwijderen en afvoeren - leveren en aanbrengen zand voor tegelwerk - overige tegels worden nieuw geleverd (+/- 115m2


Tuinaanleg en tuinonderhoud Hank
maandag 22 april 2019

Waterput slaan in een particuliere tuin

We willen graag een eigen waterput in onze achtertuin van 400m2. Met een kleine graafmachine is deze klus goed te doen. In de nabije omgeving is er roestwater. Hoe weten we vooraf dat we helder water hebben in de waterput.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Dongen
zondag 21 april 2019

Schutting met betonpalen plaatsten

Ik zoek een hovenier die onze schutting kan afmaken. Vorig jaar is er een stuk schutting geplaatst door een bedrijfje dat sindsdien niet meer te achterhalen is. Nu moeten er nog 3 schuttingdelen bij worden geplaatst van hetzelfde type maar we weten niet wat deze scoring vandaan komt. Het gaat 3 panelen van 180 cm breed. De schutting heeft een betonnen onderrand met houten delen daarboven. Ook moeten er nog 2 of 3 betonnen palen (met sleuf) geplaatst worden.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Wagenberg

Tuin in jouw regio

Andere klussen in Oosterhout

Offertes aanvragen