Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Hovenier Oosterhout

Tuin - Oosterhout

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Tuinwerkzaamheden in Oosterhout?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende hoveniers in Oosterhout die je gratis offertes op maat aanbieden. Een nieuw terras, een andere schutting rondom je tuin of gewoon iemand om je gazon te onderhouden? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman uit je regio, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Den Hout, Dongen, Drimmelen, Geertruidenberg, Hank, Made, Oosteind, Raamsdonk, Raamsdonksveer, 's-Gravenmoer, Terheijden, Teteringen, Wagenberg, Waspik of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende hovenier.

Vergelijk gratis offertes

Recente aanvragen uit Oosterhout

dinsdag 19 september 2023

Composiet Vensterbanken plaatsen + muurglad aanbrengen

Ik zoek een klusjesman die 2 vensterbanken bestaande uit 3 delen kan vastlijmen op de tegels. Oude vensterbank is al verwijderd en nieuwe liggen al klaar. Zou ook mooi zijn als je kan helpen met muurglad om de muren daarna strak te krijgen. Ik schat in dat die muur 2.20 x 8m is. Liefst mailen niet bellen. Ik heb de materialen, vensterbanken en muurglad. Dank!


Tuinaanleg en tuinonderhoud Teteringen
dinsdag 05 september 2023

Tuin aanleggen

Vervanging van bestaande (verrotte) houten tuinhuis. Beschikbare ruimte op grond gemeten: 3,3 meter bij 4,0 meter. Vermoedelijke maten bouwwerk 3,1 bij 3,5 meter. Hoogte ongeveer 2,4 meter. Dakbedekking (optie tot) Sedum. Mogelijk in plaats van deel schutting? Anders langs schutting. 1 brede, hoge deur aan zijde van 3,5 meter, 1 raam in die zijde. In andere zijde 1 raam voornamelijk voor lichtinstallatie (hoog geplaatst). Datum bouwwerk in overleg. Alvast bedankt!


Tuinaanleg en tuinonderhoud Teteringen
woensdag 21 juni 2023

Straten 60x60 betontegels

Onder de overkapping willen wij tegels hebben net als een stuk terras aan de woning. Dit gaat over ongeveer 31 m2. De tegels zijn 60x60. In de bijlage zie je ongeveer het ontwerp.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Dongen
maandag 19 juni 2023

Tuin onderhouden

Boomverzorging / Rooien Waar heb je de hovenier voor nodig?: Onderhoud van mijn tuin


Tuinaanleg en tuinonderhoud 's-Gravenmoer
dinsdag 30 mei 2023

Tuin aanleggen

Tuin moet worden geëgaliseerd en met de oude tegels welke er al uit zijn gehaald en opgestapeld weer worden bestraat. Het bedraagt ongeveer 9 m2, kan eventueel meer worden als dat nodig blijkt tot max 18 m2. Ik ben begonnen maar wegens opgelopen letsel kan ik het niet meer zelf afmaken, meehelpen kan mss wel.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Hank
maandag 29 mei 2023

Tuin aanleggen

Bomen snoeien, terras bestraten en haag planten. Verwachte startdatum begin juli a.s. Waar heb je de hovenier voor nodig?: Het aanleggen van mijn droomtuin


Tuinaanleg en tuinonderhoud Teteringen

Tuin in regio Oosterhout

Andere klussen in Oosterhout

Offertes aanvragen