Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Elektricien Arnhem

Elektricien Arnhem gezocht

Ben je op zoek naar een elektricien uit Arnhem? Hier vind je prijsinformatie en meer, en vraag je gratis offertes aan bij erkende elektriciens uit jouw regio.

Elektricien Arnhem gezocht

Elektricien Arnhem kosten

De uurprijs van een elektricien in Arnhem is gemiddeld €45,- per uur. Beginnend elektriciens rekenen tussen €25,- en €35,- per uur. Elektromonteurs met ervaring in Arnhem kan wel €70,- per uur vragen. Elektriciens zonder diploma kosten vaak tussen €15,- en €20,- euro per uur. De prijs verschilt van project tot project. Hieronder een overzicht van de kosten per project:

Project Prijs incl. btw Bijzonderheden
Groepenkast vervangen 1-fase €400,- tot €500,- Op basis van 4 groepen
Meterkast verplaatsen €1.000 - €1.500 Binnen 25 meter
Groepenkast vervangen 3-fase €600,- tot €600,- Op basis van 4 groepen
Extra groep plaatsen €100,- tot €125,- Per groep
Aardlekschakelaar plaatsen €120,- tot €175,- Per schakelaar
Enkel stopcontact aanleggen €40,- tot €60,- Standaard stopcontact
Elektra complete woning €3.000 - €4.000 Nieuwbouwwoning
Krachtstroom aanleggen €250 tot €350,- 3-fase aansluiting
Verlichting veranda €800 - €1.000 Schakelaars zware apparatuur
Draden trekken €2,- tot €3,- Per meter
Veiligheidskeuring NEN 110 €350,- tot €500,- Inclusief rapport
Elektra tuinhuis €400,- tot €500,- Elektra buiten de woning
Verlichting aanleggen per ruimte €400,- tot €600,- Excl. centrale bediening

Prijsopbouw elektricien Arnhem

De kosten voor een elektricien in Arnhem zijn als volgt opgebouwd:

Prijsopbouw elektricien Amsterdam

Goedkope elektricien Arnhem

Goedkope elektriciens in Arnhem kosten je gemiddeld €10 tot €25 per uur. Elektriciens die vaak zulke lage prijzen vragen hebben geen diploma. Er is dus geen garantie dat het werk goed gedaan wordt en er kan dus veel mis gaan. Vraag bij Casius meerdere offertes aan, dan kun je meerdere kwalitatieve elektriciens vergelijken.

Elektra Arnhem in jouw buurt

Een elektromonteur uit Utrecht hebben we voor elk stadsdeel in ons netwerk zitten. Dit is zowel fijn voor lagere voorrijkosten, maar ook omdat de elektricien uit de buurt de kenmerken van de wijk kent. Zo kan hij je op een professionele manier te werk gaan, passend bij jouw wensen en de kenmerken van de woning. 

Voor het aansluiten van elektra in Arnhem hebben wij voor elke buurt elektriciens in ons netwerk. Zo heb je zowel lagere voorrijkosten als een juiste plan van aanpak voor jouw type woning. Elke woning heeft namelijk zijn eigen eisen aan het elektriciteitswerk. 

Onze elektromonteurs komen bijvoorbeeld regelmatig in de bekende buurten in Arnhem, zoals Arnhem Zuid en stadsregio Arnhem Nijmegen. 

Elektricien Arnhem Nijmegen

Deze regio heeft achttien gemeenten met diverse wijken. Zo zijn er zowel nieuwe als oudere woningen in stadsregio Arnhem Nijmegen. Een oude woning heeft bijvoorbeeld een andere aanpak nodig dan een nieuwe woning. 

Bij een oude woning kan het zo zijn dat de bedrading te oud is. Om in je woning storing van elektra in Arnhem te voorkomen, is het aan te raden om het elektrasysteem te vernieuwen. Heb je een appartement, dan heb je weer een ander soort bedradingssysteem dan bijvoorbeeld een rijtjeswoning.

Elektricien Arnhem Zuid

Na de Tweede Wereldoorlog ontstond het stadsdeel Arnhem Zuid. In deze periode zijn er veel goedkope huur portieken gebouwd. Deze worden nu langzaam afgebroken waar nieuwe woningen voor in de plaats komen. In wijkdeel Oost-Noord zie je veel dijkwoningen. 

Wil je bijvoorbeeld infrarood vloerverwarming laten aanleggen, of juist je woning van camerabeveiliging en een brandalarm voorzien? Dan gaat dit anders in zijn werk bij een woning van meer dan 100 jaar oud, dan bij een nieuwbouw appartement. 

Een elektromonteur uit Arnhem weet precies hoe hij op de juiste manier elektra aangelegd, zodat het past bij de type woning die je hebt.

Erkend elektricien Arnhem

Het werken met elektriciteit moet veilig en goed gebeuren, want het brengt risico’s met zich mee. Daarom is een erkende elektricien uit Arnhem waardevol. Dit vanwege het bezitten van de nodige kennis, vaardigheden en certificaten om het werk veilig en vakkundig uit te voeren. Al onze elektriciens voldoen aan het keurmerk Erkend Vakwerk.

Elektricien Arnhem nodig

Offerte elektricien Arnhem

Recente aanvragen uit Arnhem

woensdag 23 augustus 2023

Elektra aanleggen of vervangen

Het gaat om ongeveer 8 dubbele stopcontacten die nu op +- 100cm hoog zitten op de wand en dat wil ik graag verlaagd hebben naar +- 30cm boven de grond. Het huis is uit 1987, misschien zegt dat iets over de soort wanden.


Elektra en groepenkast Velp
woensdag 28 juni 2023

Elektra aanleggen of vervangen

Need install ground cables in el. sockets for AC units 2 places Waar heb je de elektricien voor nodig?: Vervangen / Reparatie


Elektra en groepenkast Arnhem
maandag 24 oktober 2022

Elektra aanleggen tuin en schuur

Ik ben op zoek naar een vakman die voor mij elektra aan wil leggen in de tuin en schuur.


Elektra en groepenkast Zevenaar
dinsdag 11 oktober 2022

Extra groep plaatsen + elektra verleggen

Tbv de nieuwe keuken moet er een extra groep worden aangelegd. Ook moet bestaande elektra verlegd worden volgens bouwtekening. Aan beide zijden van de keuken nieuwe wcd's.


Elektra en groepenkast Arnhem
woensdag 20 juli 2022

Vervangen Elektra/Meterkast

Jaren 30 huis gekocht. Willen de elektra vernieuwen (aarden), meterkast vernieuwen (3-fase voorbereiden) en stopcontacten verplaatsen en een paar bijplaatsen. In de week van 7 november zouden we graag starten met werkzaamheden


Elektra en groepenkast Arnhem
woensdag 13 juli 2022

Elektra vervangen, aarden en extra groepen aanleggen

Woning uit 1908 voorzien van geaarde elektra en extra groepen aanleggen als voorbereiding voor inductie. Daarnaast stopcontact voor buiten (balkon) en kelder aanleggen. Betreft een bovenwoning (twee verdiepingen)


Elektra en groepenkast Arnhem

Elektra in regio Arnhem

Andere klussen in Arnhem

Offertes aanvragen