Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Tuinonderhoud Bosmaaier

Tuin - Zeist

Tuin - Zeist

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Tuinwerkzaamheden in Zeist?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende hoveniers in Zeist die je gratis offertes op maat aanbieden. Een nieuw terras, een andere schutting rondom je tuin of gewoon iemand om je gazon te onderhouden? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman uit je regio, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Austerlitz, Bosch en Duin, Den Dolder, Doorn, Driebergen-Rijsenburg, Huis ter Heide, Odijk of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende hovenier.

Vergelijk gratis offertes

Recente aanvragen uit Zeist

vrijdag 05 november 2021

Kunstgras op balkon leggen

Vlonders vervangen door kunstgras, gaat ongeveer om 7 a 8 m2.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Bosch en Duin
dinsdag 12 oktober 2021

Tuinrenovatie

Wij willen graag een nieuwe tuin laten aanleggen incl verwijderen van fruitboom, verplaatsen van boom, verwijderen laurierhaag, plaatsen schutting, aanleggen nieuw terras, aanleggen borders + beplanting en stuk gras. Evt nieuw tuinhuis


Tuinaanleg en tuinonderhoud Zeist
maandag 06 september 2021

Schutting (hardhout) plaatsen.

Ik wil graag dat er een schutting geplaatst word. De schutting wil ik waarschijnlijk van hardhout hebben. De schutting moet 12 meter lang zijn en 2 meter hoog. Hoeveel meter moet er geplaatst worden?: tussen 10 en 50 meter Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Zeist
zondag 05 september 2021

Plaatsen en leveren houtbetonschutting 3,20m incl. funderen

Hoogte 2 mtr en totale lengte schutting 3,20m vanaf nieuwe uitbouw, gereed half okt 2021. Materiaal: Voet op betonnen balk/onderplaat, Betonnen Palen (2,8 mtr en 10x10) en houten verticale duurzame schuttingdelen/ hardhouten scherm (zie vb). De bodem en ondergrond is geschikt gemaakt voor directe plaatsing schutting.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Den Dolder
donderdag 10 juni 2021

Terras aanleggen als fundering voor tuinhuis

Ik zoek een stratenmaker/hovenier die een waterpas terras van ongeveer 21 m2 met betontegels en sluitbanden voor ons kan aanleggen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Zeist
maandag 31 mei 2021

Schutting of hek plaatsen of vervangen

Hoeveel meter moet er geplaatst worden?: tussen 10 en 50 meter Welke vulling(en) overweeg je voor de betonnen afsluiting?: betonplaten met structuur (houtlook, stenen,...) Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman De huidige schutting is hout en dat wil ik er helemaal uit. Hiervoor wil ik een onderhoudsvrije schutting. Het verwijderen Ongeveer 10 a 15m


Tuinaanleg en tuinonderhoud Zeist
donderdag 22 april 2021

Schutting plaatsen met twee poorten

We willen graag 11 meter schutting laten plaatsen met twee poorten. Het moet een houten schutting zijn.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Zeist
zaterdag 06 februari 2021

Schutting plaatsen

Ik wil graag een schutting van 9,20 meter laten plaatsen. Het moet een houten schutting met betonnen palen zijn.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Odijk
dinsdag 03 november 2020

Waterbron slaan

Ik wil graag een waterbron laten slaan. Ik weet niet hoe diep het geslagen moet worden, ik dnk 8 meter. De tuin is rond de 3500 m2, en is makkelijk te bereiken.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Driebergen-Rijsenburg
dinsdag 03 november 2020

Aanleg voortuin/oprit/zijtuin/achtertuin

Betreft een nog op te leveren nieuwbouwwoning medio Mei 2021 Het gaat om bestraten oprit met waaltjes/ aanleggen voortuin met looppad van waaltjes en beplanting. Verplaatsen aanwezige rijtegels naar zijkant garage/ aanleg achtertuin met looppad en beplanting. Voortuin is circa 5 meter/ oprit 9 meter/ achtertuin 8,5 meter. Misschien ook nog plaatsen van diverse schuttingen. Kleigrond vervangen voor gewone grond en waar nodig zand.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Odijk
zondag 18 oktober 2020

lindeboom snoeien

Er staat een forse lindeboom in onze achtertuin, die we flink willen laten snoeien, omdat hij veel te groot is geworden.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Zeist
zaterdag 05 september 2020

Bamboe verwijderen

De buren hebben een bamboe die nu in mijn tuin rondspookt. Nu tot aan mijn schuifpui, de terrastegels worden omhoog geduwd. Buurman is zuinig op zijn bamboe maar ik wil er geen last van hebben,.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Zeist
dinsdag 11 augustus 2020

Kapotte bloembak / muurtje in de voortuin metselen

Ik woon in een jaren 30 rijtjeshuis waar bij de ingang van het paadje van stoep naar voordeur bij alle huizen gemetselde bloembakken / muurtjes staan. Onze bloembak is voor een deel kapot en moet worden gemaakt. Het gaat om de bovenste 3 klinkerstenen aan 1 kant van de bloembak.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Zeist
donderdag 06 augustus 2020

Waterbron slaan of boren in de achtertuin

Ik wil graag bron in de tuin voor tuinberegening. We hebben 1,5-2 m klei en hieronder zand. ( dieper weet ik niet). Wat kost bron slaan en wanneer zou dat kunnen?


Tuinaanleg en tuinonderhoud Zeist
zondag 02 augustus 2020

Schutting vervangen

Ik wil graag een nieuwe schutting laten zetten met een nieuwe poort zo snel mogelijk het liefst. Ik wil de hoogste schutting en dat is volgens mij de horizontale schutting. Graag een houten schutting van 20 meter.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Driebergen-Rijsenburg
maandag 27 juli 2020

Bestraten terras (halfrond met waaltjes)

Aanleggen halfrond terras met waaltjes grote ca 3 x 1,5 m. Ondergrond nu aarde met kiezels kan door mij uitgegraven worden tot gewenste diepte. Stenen en zand kunnen ook vooraf besteld worden. Tuin vrij toegankelijk.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Zeist
donderdag 16 juli 2020

Sleuf graven voor kabel van omvormer naar meterkast

Sleuf maken van +/- 20-25 meter voor grondkabel van omvormer naar meterkast. De kabel zal hoofdzakelijk onder de bestaande bestrating moeten komen te liggen. Zal vanaf het tuinhuis door de tuin naar zijkant van ons huis moeten gaan om daar door de muur naar de meterkast heen te gaan.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Zeist
zondag 05 juli 2020

Een nieuwe schutting plaatsen en struiken verwijderen

Onze buren op No. 18 en wij op No. 20 willen een nieuwe schutting laten plaatsen, waar nu nog flinke struiken staan.Wij geven de voorkeur aan een schutting met horizontale planken gevat tussen betonnen palen. De kleur van het de planken graag aan de lichte kant.Montage om en om op de betonnen palen met een nauwelijkse doorkijk.De afstand van schuur tot de muur bedraagt 6,20 meter. (Foto VK20 Totaal) Hoogte van de schutting ca. 1,80 meter.Wellicht kunt u voor de verschillende houtsoorten een meer- minderprijs offreren.   In de grond onder de schutting hebben we graag een aantal betonnen regels ter afsluiting.   Graag ontvangen wij een offerte voor het leveren en plaatsen van de schutting.Op de bijlage ziet u de huidige situatie.  Indien u eventueel ook de struiken kunt weghalen en afvoeren, ontvangen wij ook graag een aparte prijsopgave daarvan.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Driebergen-Rijsenburg
woensdag 01 juli 2020

Nieuwe (douglas) schutting plaatsen

Douglashouten schutting plaatsen met antracietkleurige betonpalen en platen van +/- 8m lang en 1.80m hoog


Tuinaanleg en tuinonderhoud Zeist
zondag 28 juni 2020

Verwijderen vijver uit de tuin en egaliseren grond

in onze achtertuin ligt een vijver van 4x5 m, gemiddeld 1-1,5 meter diep, die we willen laten verwijderen. de vijver is trechtervormig gegraven. Er is een enkelvoudige laag folie gebruikt, dat op de randen rondom op bielzen is gelegd. Daar overheen is een brede en dikke houten rand getimmerd. misschien dat een rand langs het grindpad en een die aansluit aan de border mag blijven liggen. Graag een offerte voor het verwijderen van de vijver en egaliseren van de grond. Zandgrond onderin en een toplaag van tuinaarde. in de vijver groeit een grote waterlelie en er zit veel leven in de vijver. Vissen, kikkers, salamanders en een schildpad. Wij zullen waarschijnlijk zelf proberen zoveel mogelijk te vangen en de vijver leegpompen. Er is een grindpad van circa 20 meter en ca. 75 cm breed naar de vijver vanuit de voorkant van het huis.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Doorn
vrijdag 12 juni 2020

Grondwaterput laten slaan ten behoeve van de tuinberegening

Grondwaterput laten slaan in de achtertuin ten behoeve van bestaande beregening tuin-beregening aanleggen bij vrijstaande woning. Moet vlgs. buren 8 a 12 meter diep.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Den Dolder
woensdag 10 juni 2020

Vijver renovatie

Ik wil de vijverfolie (PVC) laten vervangen ivm lek. De vijver heeft geen strakke vorm. Vijver is 20 jaar oud. zwemmen koi's in. De vijver is omringd met stenen en tegen de schuur is een rotspartij met uitlopende waterval. Dus stenen moeten daar weg en vijver moet wat verder worden uitgegraven. De vijver is geheel over de breedte van de tuin ± 4.50 m lang en is ± 2 a 2.5 m breed. Mag ook wat dieper. Over het smalle gedeelte is een brug geplaats om bij de schuur te komen. Heb geen opvang bak voor de vissen dus daar moet ook voor gezorgd worden.. Water van de vijver kan daarvoor gebruikt worden en kan daarna ook weer herbruikt worden. ( goede kwaliteit water). Ook zand afvoeren e.d. Graag een prijs voor dit. Groet Wim


Tuinaanleg en tuinonderhoud Zeist
zaterdag 23 mei 2020

Waterbron slaan

Wij willen een waterput met installatie in onze tuin. Graag komen wij in contact voor een offerte


Tuinaanleg en tuinonderhoud Zeist
donderdag 21 mei 2020

Waterput slaan in een particuliere tuin

Betreft een waterput voor drinkwater, als alternatief voor aansluiting op het waternet. De tuin hoort bij een oud huis uit 1890 en heeft daarom een "man-gat" met daarin onze water-hoofdkraan en water-meter. Het zou natuurlijk ideaal zijn als de punt op die plek geslagen kan worden. We denken dat (vanwege de benodigde diepte omdat we drinkwater willen) een hydrofoorpomp nodig zal zijn (maar we laten ons graag informeren). Wij willen ook graag ondersteuning bij het aanvragen van de vergunning, KLIC-meldingen en andere door overheden gestelde vereisten. Tevens moet er een voorziening komen waarmee zowel de pomp/put alsook het leidingnet water blijft aanvoeren aan onze woning. Laten we bespreken hoe dat zou moeten en kunnen werken. De (potentiële) opdracht is dus wel iets meer dan alleen maar het slaan van de put. We horen graag van u.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Zeist
maandag 11 mei 2020

Kleine schutting met poort

Ik wil een schutting hebben 3mtr60. Dan haaks hierop is een stuk van 2mtr40 waarin een deur moet van 1mtr20. Is dit mogelijk? Wat ik denk ik nodig heb: 3 ×Tuinscherm | bruin grenen | 180x180 cm 1 ×Tuindeur Solide | bruin grenen | pa 1,0 cm | 180x120 cm | Li 5 ×Betonmortel 1 ×Spaanplaatschroef | AR-coating | tx-20 | 4x70/42 | 200 st. 4 ×Afdeklat schutting bruin 3 ×Plaatduim 4 ×Schermsteun 5 ×Hardhouten paal | angelim vermelho | 8,8x8,8 cm | 300 cm Kunt U checken of dit klopt? En wat zijn de kosten en levertijd?


Tuinaanleg en tuinonderhoud Bosch en Duin
vrijdag 08 mei 2020

Voor en achtertuin laten tegelen

Ik zou graag me voor en achtertuin willen Tegelen en dan nog zand erbij laten leggen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Zeist
maandag 04 mei 2020

Puntstuk/bron slaan/pulsen tuin

Ik wil een waterbron laten boren in de tuin. Het gaat om 30 m2. De tuin is makkelijk te bereiken.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Zeist
zondag 26 april 2020

Tuin bestraten

Wij willen onze tuin herinrichten, hiervoor willen wij circa 43m2 betegelen met tegels van 60x60


Tuinaanleg en tuinonderhoud Zeist
zondag 26 april 2020

Waterbron slaan in de tuin

Ik wil een waterput laten aanleggen in mijn tuin. De diepte is hier ongeveer 9 meter, een vergunning is niet nodig, melding is al gedaan. Ik verwacht een all in levering, dus inclusief eventueel grind, een pomp en een aansluitpunt voor de beregening.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Den Dolder
vrijdag 17 april 2020

Waterbron slaan in tuin

Las het lijkt steeds droger te worden. Ik benieuwd wat er nodig is tbv tuin van perceelgrootte 900m2 om beregening te realiseren. Ik zie al mijn buren het doen. Het is een nieuw fenomeen want ik zie het enkel mensen uit de-stad doen. Vraag me af wat noodzaak ik tot nu toe heb ik geen verdroging van mijn planten. Graag informatie, wat werkzaamheden zijn, vergunning, bruisen en beregeningspunten. Bijgevoegd een foto van voorzijde van de woning dan heeft u een idee van de begroeiing, achterzijde is ongeveer hetzelfde.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Driebergen-Rijsenburg

Tuin in jouw regio

Andere klussen in Zeist

Offertes aanvragen