Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Tuinonderhoud Bosmaaier

Tuin - Katwijk

Tuin - Katwijk

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Tuinwerkzaamheden in Katwijk?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende hoveniers in Katwijk die je gratis offertes op maat aanbieden. Een nieuw terras, een andere schutting rondom je tuin of gewoon iemand om je gazon te onderhouden? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman uit je regio, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Rijnsburg of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende hovenier.

Vergelijk gratis offertes

Recente aanvragen uit Katwijk

maandag 08 maart 2021

Schutting plaatsen 9 meter lang

Graag wil ik gratis en vrijblijvend een offerte voor het plaatsen van een schutting incl. materiaal etc. Het gaat om ongeveer 9 meter, 23 planken, grijze betonpalen met Pyramide top en onderplaten. Huidige schutting nog even in overleg wie deze verwijdert. Aanschaf van het materiaal door de vakman.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Rijnsburg
maandag 13 april 2020

Tegels in de tuin

Ik wil graag 35 vierkante meter tuin bestraten, en de oude stenen er uit halen en afvoeren. Graag ontvang ik een offerte.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Rijnsburg
dinsdag 22 oktober 2019

Afgraven tuingrond+ aanvullen zand

De klus betreft het afgraven van tuingrond uit achtertuin van een nieuwbouwwoning. Het afgraven voor een terras en carport (20-25cm), aanvullen en aftrillen met schoonzand (grotendeels tbv straatwerk, dus een diepte van 15-20cm) totaal ~70m2.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Rijnsburg
zaterdag 11 mei 2019

Schutting en tuindeur plaatsen

We hebben een tuinpoort die we willen vervangen (+ scharnieren omdraaien zodat hij andersom opent), hij zit ingesloten tussen twee stenen muurtjes en een houten schutting van 5 meter die we willen vervangen door een schutting van 195/200 hoog met veel planken zodat we privacy hebben (lariks of Douglas met 21 planken bijvoorbeeld).


Tuinaanleg en tuinonderhoud Rijnsburg
zondag 05 mei 2019

Gazon aanleggen en bestraten

Ik zoek een hovenier die mijn achtertuin kan renoveren. Ik wil graag een terras van 530 bij 230 cm, daarnaast moeten er twee paden komen (naar de poort en schuur). Ik wil dat er naast de bestrating een gazon in de rest van de tuin word aangelegd. Hiervoor moet waarschijnlijk een deel van het zand worden afgegraven en worden opgehoogd met aarde. De tuin is 60 m2 en bereikbaar via een poort.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Rijnsburg
dinsdag 19 maart 2019

Afgraven, afvoeren aanvullen met zand en aftrillen met zware trilplaat

Wij willen voor een klant graag in de eerste of tweede week van april de tuin af laten graven, 20cm, afvoeren, aanvullen met zand en aftrillen met een zware trilplaat. Het gaat om +/- 90 m2. Graag uw meterprijs.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Rijnsburg
zaterdag 25 augustus 2018

Kunstgras leggen

Alle tegels heb ik uit de achtertuin verwijderd. Er zal geëgaliseerd moeten worden en daarna mag er goedkoop kunstgras gelegd worden. De oppervlakte is 54 m2 en er is een achterom aanwezig.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Rijnsburg
maandag 23 april 2018

Heg en stenen verwijderen

In de voortuin staat er een heg van klimop van 1 meter hoog en 12 meter lang. Hieronder liggen stenen die op elkaar gelegd zijn. De heg en de stenen dienen volledig te worden verwijderd. Tevens zal er een deel van de grond afgegraven moeten worden zodat de gehele voortuin weer gelijk is.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Rijnsburg
donderdag 19 april 2018

Tuinaanleg bij de nieuwbouwwoning

Het betreft het aanleggen van de tuin bij een nieuwbouwwoning. Er is een kleine voortuin met oprit naar de garage, een zijtuin en een achtertuin. Totaal zal het gaan om ongeveer 100 m2. Wij zouden de tuin graag voorzien van kunstgras, bestrating, beplanting en een erfafscheiding. Echter hebben wij geen flauw idee hoe het in te richten, welke materialen te gebruiken en hoeveel er bestraat dient te worden. Dit willen wij graag met een vakman bespreken zodat hij het kan ontwerpen en daarna kan uitvoeren.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Rijnsburg
zaterdag 20 januari 2018

Kerstboom laten kappen

Wij hebben een boom in onze voortuin die we graag willen laten kappen. We zouden hiervoor graag een offerte willen ontvangen. Het gaat waarschijnlijk om een spar, het is ooit een kerstboom geweest, en de boom is ongeveer drie verdiepingen hoog, dus ergens tussen de 7 en 9 meter. De omtrek is ongeveer 65 cm. De boom staat in onze voortuin, en onze voortuin grenst aan een plantsoentje. De voortuin is dus niet bereikbaar met de auto. We weten nog niet of we de stronk weg willen hebben, dit is afhankelijk van de kosten. We willen graag dat alles wordt afgevoerd. Ik zie de offerte graag tegemoet.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Rijnsburg
donderdag 11 januari 2018

Kunstgras aanleggen

Ik wil kunstgras aanleggen. Het oude gazon verwijderen we zelf. Het gaat om 65 m2 kunstgras. In de tuin is ook een trampoline aanwezig. De tuin is via de schuur te bereiken en de doorgang is 80 cm.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Rijnsburg
dinsdag 21 november 2017

Complete renovatie van dakterras

Mijn terras ligt op de tweede etage van een kleinschalig appartementen complex en is ongeveer 90 m2 groot. Momenteel is deze betegelt 30 x 30 cm en zit er een tuin op van ongeveer 16 m2. Ik zou graag een grote tegel hebben van 50 x 50 cm of 60 x 60 cn en een groot tuinhuis met zo'n sauna eraan.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Rijnsburg
dinsdag 19 september 2017

Grond afgraven

Het afgraven van ongeveer 180 m2 tot een diepte van 20 cm. Ook graag prijsopgave voor storten zand (aparte offerte) Graag contact per mail


Tuinaanleg en tuinonderhoud Rijnsburg
donderdag 15 juni 2017

Tuin afgraven en ophogen

Afgraven van 40 cm in onze tuin waar een terras en paden moeten komen. Zo'n 92 m2 (37 m3). Is het mogelijk om om de bestaande grond te gebruiken voor een gazon of moet dat ook afgegraven worden? Woning wordt na de bouwvak opgeleverd.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Rijnsburg
woensdag 17 mei 2017

Schutting plaatsen bij nieuwbouw project

Ik zou graag een offerte willen ontvangen voor het volgende: 15 meter schutting, bestaande uit: - 8 grenen 21 planks geïmpregneerde schuttingdeel, - Betonnen antraciet panel, - Betonnen antraciet onder platen, - Palen vastgezet met beton, - RVS beslag


Tuinaanleg en tuinonderhoud Rijnsburg
zondag 29 januari 2017

Bestrating en gras aanleggen

Graag willen wij de achtertuin van ons nieuwbouw huis laten bestraten. De tuin is al uitgegraven en voorzien van zand. En hekwerk/schutting rondom is reeds geplaatst. Er dienen grote grijze tegels gelegd te worden en zo ook een gedeelte verlichting en eventueel, kunst, gras. Maar zonder de beplanting aan de zijkanten. Hier zouden wij dan potten/bakken voor gebruiken. De afmeting van de tuin is ongeveer 4,5 bij 9 meter. Voor zonaanbidders ligt de tuin niet zo gunstig, maar wellicht heeft u hier nog wat tips in. Ik hoop dat u ons wat op weg kan helpen en een idee van de prijs kan geven.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Rijnsburg
zondag 25 september 2016

Schutting met poort plaatsen

Ik wil graag twee en een half schuttingdeel met deur laten plaatsen. Er dient ook een oude schutting verwijderd en afgevoerd te worden.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Rijnsburg
zaterdag 28 mei 2016

Schutting met schanskorven maken

Wij zouden graag de mogelijkheden willen bekijken voor een hout beton schutting met schanskorven. Er is 1 zijde van 3.5 schuttingsdeel lang en 1 zijde van 6 schuttingsdelen. De achterzijde is van 3 schuttingsdelen en een poortdeur. Hier zouden wij alleen een hout/ beton schutting willen laten plaatsen. Aan de zijkanten zouden eventueel de schanskorven moeten komen. De oude schutting zullen wij zelf verwijderen en de tuin heeft een achterom.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Rijnsburg
woensdag 27 april 2016

Plaatsen HKC tuinpoort

Ik wil graag een enkele HKC poort (Hout Kunststof Composiet) met paal en beslag laten plaatsen. Er hoeven geen schuttingdelen geplaatst te worden, het gaat alleen om de poortdeur.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Rijnsburg
woensdag 30 maart 2016

Waterput of waterbron in de tuin slaan of boren

Ik wil graag een waterbron of waterput laten slaan of boren. Hoogheemraadschap adviseerde tot +/- 8-10 meter te boren in verband met meer of beter water. Ik ben benieuwd naar de kosten.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Rijnsburg
dinsdag 08 maart 2016

Kleine tuin herinrichten

Wij hebben een kleine tuin van ongeveer 7 x 5 meter, waarin een schuur staat van ongeveer 2 x 3 meter. Wij willen die tuin laten herinrichten. Daarbij moet de huidige bestrating worden afgevoerd en er moeten nieuwe tegels, verlichting en plantenbakken worden geplaatst. Wij nodigen bedrijven graag uit voor een bezoek, zodat we de situatie en onze wensen kunnen bespreken. Daarna ontvangen wij graag een volledige offerte, inclusief het afvoeren van de huidige bestrating.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Rijnsburg
vrijdag 26 februari 2016

Vijverfolie aanbrengen

Ik wil graag weten wat het kost om ongeveer 28 m2 EPDM vijverfolie van 1.2 mm aan te brengen in onze vijver. Het is een vijver van steen en heeft een buiten rand en een binnen bak. Er zijn foto's beschikbaar.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Rijnsburg
maandag 21 september 2015

Tuinschutting en poort plaatsen

Graag een offerte voor het plaatsen voor van 11 schuttingdelen en een poort. Tevens het afvoeren van oude schuttingdelen en resterend afvalmateriaal. De nieuwe schutting is met houten palen en houten schutting. De schuttingdelen zijn 180 cm hoog. De poortdeur is 180 cm hoog.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Rijnsburg
dinsdag 01 september 2015

Houten schuttingdelen plaatsen

Ik wil graag een houten schutting laten plaatsen. Het gaat om ongeveer 20 meter lengte. Tuin makkelijk bereikbaar via een poort.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Rijnsburg
zaterdag 29 augustus 2015

Tuinschermen in de tuin plaatsen

Ik wil 7 tuinschermen laten plaatsen in mijn tuin. Ik twijfel of het mogelijk is om het eerste tuinscherm te vervangen, omdat de ondergrond beton is en de eerste paal met schroeven in de muur bevestigd is. Indien vervangen niet mogelijk is, dan betreft het 6 tuinschermen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Rijnsburg
vrijdag 05 juni 2015

Tuinonderhoud uitvoeren

Onderhoud van hagen, grasperken en bloemperken


Tuinaanleg en tuinonderhoud Rijnsburg
dinsdag 31 maart 2015

Tuinhekje vernieuwen

In mijn voortuin heb ik een hekje staan, bestaande uit 2 horizontale planken gemonteerd aan in totaal 7 betonnen paaltjes. De betonnen paaltjes moeten opgeknapt worden, lees opnieuw geverfd, en de houten planken vervangen en geschilderd. De totale lengte van het hekje is ongeveer 6 meter.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Rijnsburg
dinsdag 24 maart 2015

Grote boomstronk verwijderen

Ik wil in de achtertuin een grote stronk laten verwijderen van een oude pinus. De stronk heeft een omtrek van ongeveer 1 meter en is 50 cm hoog. Er dient een groot gedeelte van de wortels verwijderd te worden. Graag ontvang ik hier een vaste prijs voor.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Rijnsburg
donderdag 12 maart 2015

Tuinhekje vernieuwen in de voortuin

In mijn voortuin heb ik een hekje staan, bestaande uit 2 horizontale planken gemonteerd aan in totaal 7 betonnen paaltjes. De betonnen paaltjes moeten opgeknapt worden en de houten planken vervangen en geschilderd. De totale lengte van het hekje is ongeveer 5 meter.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Rijnsburg
woensdag 22 januari 2014

Hardhouten schutting plaatsen

Het plaatsen van 5 van 180 x 180 cm schuttingswanden van hardhout. Er staan nu nog twee delen, de rest met de laatste storm weggewaaid. Een deel wil ik laten staan, heeft verticale planken.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Rijnsburg

Tuin in jouw regio

Andere klussen in Katwijk

Offertes aanvragen