Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Hovenier tuin Katwijk

Tuin - Katwijk

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Tuinwerkzaamheden in Katwijk?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende hoveniers in Katwijk die je gratis offertes op maat aanbieden. Een nieuw terras, een andere schutting rondom je tuin of gewoon iemand om je gazon te onderhouden? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman uit je regio, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Rijnsburg of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende hovenier.

Vergelijk gratis offertes

Recente aanvragen uit Katwijk

maandag 08 maart 2021

Schutting plaatsen 9 meter lang

Graag wil ik gratis en vrijblijvend een offerte voor het plaatsen van een schutting incl. materiaal etc. Het gaat om ongeveer 9 meter, 23 planken, grijze betonpalen met Pyramide top en onderplaten. Huidige schutting nog even in overleg wie deze verwijdert. Aanschaf van het materiaal door de vakman.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Rijnsburg
maandag 13 april 2020

Tegels in de tuin

Ik wil graag 35 vierkante meter tuin bestraten, en de oude stenen er uit halen en afvoeren. Graag ontvang ik een offerte.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Rijnsburg
dinsdag 22 oktober 2019

Afgraven tuingrond+ aanvullen zand

De klus betreft het afgraven van tuingrond uit achtertuin van een nieuwbouwwoning. Het afgraven voor een terras en carport (20-25cm), aanvullen en aftrillen met schoonzand (grotendeels tbv straatwerk, dus een diepte van 15-20cm) totaal ~70m2.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Rijnsburg
zaterdag 11 mei 2019

Schutting en tuindeur plaatsen

We hebben een tuinpoort die we willen vervangen (+ scharnieren omdraaien zodat hij andersom opent), hij zit ingesloten tussen twee stenen muurtjes en een houten schutting van 5 meter die we willen vervangen door een schutting van 195/200 hoog met veel planken zodat we privacy hebben (lariks of Douglas met 21 planken bijvoorbeeld).


Tuinaanleg en tuinonderhoud Rijnsburg
zondag 05 mei 2019

Gazon aanleggen en bestraten

Ik zoek een hovenier die mijn achtertuin kan renoveren. Ik wil graag een terras van 530 bij 230 cm, daarnaast moeten er twee paden komen (naar de poort en schuur). Ik wil dat er naast de bestrating een gazon in de rest van de tuin word aangelegd. Hiervoor moet waarschijnlijk een deel van het zand worden afgegraven en worden opgehoogd met aarde. De tuin is 60 m2 en bereikbaar via een poort.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Rijnsburg
dinsdag 19 maart 2019

Afgraven, afvoeren aanvullen met zand en aftrillen met zware trilplaat

Wij willen voor een klant graag in de eerste of tweede week van april de tuin af laten graven, 20cm, afvoeren, aanvullen met zand en aftrillen met een zware trilplaat. Het gaat om +/- 90 m2. Graag uw meterprijs.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Rijnsburg

Tuin in regio Katwijk

Andere klussen in Katwijk

Offertes aanvragen