Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Schilder voor binnen en buiten

Schilderen - Arnhem

Schilderen - Arnhem

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Schilderwerk in Arnhem?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende schilders uit de regio die je gratis offertes op maat aanbieden. Een gevel schilderen of je nieuwe slaapkamer verven? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Angeren, De Steeg, Doorwerth, Driel, Duiven, Ellecom, Elst, Giesbeek, Groessen, Heelsum, Herwen, Huissen, Lathum, Lobith, Loo, Oosterbeek, Rheden, Rozendaal, Velp, Westervoort, Wolfheze, Zevenaar of in de buurt woont, vindt hier zeker een professionele schilder.

Offertes voor schilderwerk in Arnhem aanvragen

Recente aanvragen uit Arnhem

woensdag 07 april 2021

Spuiten gestukte muren en plafonds 150m²

De wanden en plafond zijn na een grote verbouwing net glad gestukt. Moeten nog drogen. Daarna willen we sausen maar we werden geattendeerd op t feit dat je het ook kunt laten spuiten, hier hebben wij wel interesse in. Het gaat om 80m² wanden en 70m² plafond. De ondergrond is dus al glad en moet alleen gespoten worden


Behang- en schilderwerk
woensdag 03 februari 2021

Behangen van kamer

Graag zou ik willen weten wat het kost om onze kleine kamer te laten behangen het gaat hier om 16m2 en kleine kiertjes dichten.


Behang- en schilderwerk
dinsdag 15 december 2020

Nieuwbouw woning schilderen

Nieuwbouw woning moet geschilderd worden zowel binnen als buiten, binnen moeten alle wanden gesausd worden ook alle plafonds op de begane grond en alle buiten deuren van binnen en buiten de binnen deuren hoeven niet geschilderd te worden, buiten kozijnen wel ook van binnen en buiten, op de eerste verdieping moet vlies of glas behang geplakt worden en daarna geschilderd, alle kozijnen zijn gegrond, de woning moet nog gebouwd worden maar wordt 1 mei opgeleverd maar het schilderen kan worden begonnen half april 2021 we hebben tekeningen en kozijnen staat in ons bezit zodra dat u vrij blijvend een offerte wilt maken en tijd heeft dan sturen wij het naar u toe


Behang- en schilderwerk
Offertes aanvragen