Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Tuinonderhoud Bosmaaier

Tuin - Wageningen

Tuin - Wageningen

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Tuinwerkzaamheden in Wageningen?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende hoveniers in Wageningen die je gratis offertes op maat aanbieden. Een nieuw terras, een andere schutting rondom je tuin of gewoon iemand om je gazon te onderhouden? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman uit je regio, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Andelst, Bennekom, Dodewaard, Heteren, Kapel Avezaath, Kesteren, Lienden, Opheusden, Randwijk, Renkum, Rhenen, Zetten of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende hovenier.

Vergelijk gratis offertes

Recente aanvragen uit Wageningen

maandag 15 maart 2021

Schutting vervangen 25m houtbeton

Ik wil graag ongeveer 25 m scheve schutting vervangen. De oude schutting moet ook afgevoerd worden. Er moet dan gewoon weer een houtbeton schutting komen te staan. Dit moet wel behandeld hout zijn.


Tuinaanleg en tuinonderhoud
vrijdag 12 maart 2021

60m² tuinrenovatie; tegelen, trampoline ingraven en evt overkapping plaatsen

Ik wil mijn tuin renoveren. Ik wil een deel opnieuw laten betegelen, een stuk kunstgras aanleggen en de trampoline ingraven. Totale oppervlak is 60m², zie foto. De huidige tegels verwijder ik zelf. Afhankelijk van de prijs wil ik ook een nieuwe overkapping laten plaatsen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud
donderdag 14 januari 2021

Schutting plaatsen

Het plaatsen van een schutting. Het betreft 1 stuk van 7 Meter, en 1 stuk van 15 meter. Het idee van ons gaat uit naar betonplaten, beton onderplaat ( meest simpele uitvoering) en schuttingdelen 19 planken. Dit inclusief plaatsen


Tuinaanleg en tuinonderhoud
Offertes aanvragen