Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Tuinonderhoud Bosmaaier

Tuin - Wageningen

Tuin - Wageningen

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Tuinwerkzaamheden in Wageningen?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende hoveniers in Wageningen die je gratis offertes op maat aanbieden. Een nieuw terras, een andere schutting rondom je tuin of gewoon iemand om je gazon te onderhouden? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman uit je regio, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Andelst, Bennekom, Dodewaard, Heteren, Kapel Avezaath, Kesteren, Lienden, Opheusden, Randwijk, Renkum, Rhenen, Zetten of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende hovenier.

Vergelijk gratis offertes

Recente aanvragen uit Wageningen

woensdag 13 oktober 2021

Notenboom toppen

Boom ongeveer 10 mtr hoog terug toppen naar ongeveer 6 mtr.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Randwijk
maandag 15 maart 2021

Schutting vervangen 25m houtbeton

Ik wil graag ongeveer 25 m scheve schutting vervangen. De oude schutting moet ook afgevoerd worden. Er moet dan gewoon weer een houtbeton schutting komen te staan. Dit moet wel behandeld hout zijn.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Bennekom
vrijdag 12 maart 2021

60m² tuinrenovatie; tegelen, trampoline ingraven en evt overkapping plaatsen

Ik wil mijn tuin renoveren. Ik wil een deel opnieuw laten betegelen, een stuk kunstgras aanleggen en de trampoline ingraven. Totale oppervlak is 60m², zie foto. De huidige tegels verwijder ik zelf. Afhankelijk van de prijs wil ik ook een nieuwe overkapping laten plaatsen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Dodewaard
donderdag 14 januari 2021

Schutting plaatsen

Het plaatsen van een schutting. Het betreft 1 stuk van 7 Meter, en 1 stuk van 15 meter. Het idee van ons gaat uit naar betonplaten, beton onderplaat ( meest simpele uitvoering) en schuttingdelen 19 planken. Dit inclusief plaatsen


Tuinaanleg en tuinonderhoud Kesteren
dinsdag 03 november 2020

Drie bomen laten snoeien

Ik wil graag 3 bomen laten snoeien. De bomen zijn ongeveer 6 a 7 meter hoog. Ik ontvang graag een offerte.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Wageningen
maandag 14 september 2020

Waterbron voor de beregening slaan

Waterbron voor de beregening slaan


Tuinaanleg en tuinonderhoud Bennekom
dinsdag 08 september 2020

Toppen van een conifeer

De conifeer begint erg groot te worden. Daarom wil ik hem laten snoeien. De boom is 15 meter hoog. Graag ontvang ik een offerte.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Wageningen
vrijdag 28 augustus 2020

Schutting repareren

Onze tuin schutting is langzaam aan het verzakken. Deels denk ik door de palen die aan het rotten zijn en deels door de riool werkzaamheden die de gemeente vorig jaar heeft uitgevoerd. Hierbij is al het straatwerk tot op de erfgrens afgegraven. Wij zoeken de vakman die voor ons de oorzaak, oplossing en uitvoering kan verzorgen, aangezien wij deze werkzaamheden niet meer zelf kunnen doen. We willen graag dat iemand de situatie bij ons komt bekijken voordat er een (prijs)advies wordt gegeven.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Renkum
woensdag 26 augustus 2020

Waterput slaan in tuin

Ik zou graag een offerte ontvangen voor het slaan van een pulse voor het besproeien van mijn tuin. Pulse minimaal ø 90 mm en diepte waarschijnlijk meer dan 12 mtr. Locatie is niet bereikbaar met een vrachtwagen met boorinstallatie.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Renkum
donderdag 20 augustus 2020

Grote Conifeer terugsnoeien

Er staat een grote conifeer van ongeveer 16 meter. Hij moet terug naar 4 meter.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Rhenen
donderdag 13 augustus 2020

Puntstuk slaan voor een waterbron in de tuin

Wij willen graag een puls voor de kinderen om te spelen en tuin besproeien. Deze hoeft alleen een handmatige pomp.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Renkum
maandag 27 juli 2020

Bestrating vervangen

Wij willen onze huidige bestrating verwijderen en vervangen door keramische tuintegels. Totaal 50 m2.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Zetten
woensdag 24 juni 2020

Waterbron/ puntstuk slaan

Wij hebben een tuin van circa 200 m2 en willen hiervoor een grondwaterpunt laten slaan voor de beregening.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Zetten
vrijdag 19 juni 2020

Schutting repareren

Onze tuin schutting is langzaam aan het verzakken. Deels denk ik door de palen die aan het rotten zijn en deels door de riool werkzaamheden die de gemeente vorig jaar heeft uitgevoerd. Hierbij is al het straatwerk tot op de erfgrens afgegraven. Wij zoeken de vakman die voor ons de oorzaak, oplossing en uitvoering kan verzorgen, aangezien wij deze werkzaamheden niet meer zelf kunnen doen


Tuinaanleg en tuinonderhoud Renkum
maandag 15 juni 2020

Water bron maken op stukje landbouw grond in Wageningen

Op een perceel in Wageningen willen wij een waterbron laten maken, er is al iemand geweest, met een waterpulsboring. Maar die stuitte na 5 meter op grindlaag. Wij willen de bron op dezelfde plek. Het perceel is goed bereikbaar.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Wageningen
zaterdag 06 juni 2020

Puntstuk slaan voor een waterbron in de tuin

Puntstuk slaan in de tuin of schuur.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Kapel Avezaath
dinsdag 02 juni 2020

Puls slaan voor grondwater voor tuin irrigatie

Graag wil ik een waterput laten slaan in mijn tuin voor tuin irrigatie Kunt u mij laten weten wat dat kost en of u dat ook in Wageningen doet? Graag offerte voor aanleg inclusief benodigde materialen / pomp


Tuinaanleg en tuinonderhoud Wageningen
zondag 24 mei 2020

Waterput laten slaan of boren

Ik zou voor de beregening van mijn tuin een waterput willen laten aanleggen. Perceel ligt op zandgrond, diepte zal rond 45 meter liggen. Tuin is aangelegd en 800 m2. Plek is lastig te bereiken.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Wageningen
dinsdag 19 mei 2020

Waterput slaan

Ik wil tbv beregening van mijn tuin (1800m) een put laten slaan. Kunt u een offerte sturen inclusief de aansluiting voor en tuinpomp Kunt u daarnaast aangeven wat de meerkosten zijn voor een drinkwaterput?


Tuinaanleg en tuinonderhoud Bennekom
donderdag 07 mei 2020

Puntstuk slaan voor grondwater in de tuin

Wij willen graag een puntstuk voor grondwater laten slaan in onze tuin. Graag ontvangen wij hiervoor offertes, vast veel dank.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Zetten
donderdag 07 mei 2020

boren waterbron op volkstuin in Zetten

Ik wil graag voor mijn volkstuin een bron laten slaan. Het helder water zit bij een collega tuinder op 9 meter diepte. Er moet in klei geboord worden. Het is bedoeld voor het besproeien van de tuin. De tuin is 300 m2. Het is mogelijk dat ook ander tuinders interesse hebben. Graag een prijsopgave voor mij alleen maar graag ook offreren stel dat meerdere tuinders willen meedoen wat dan de kosten zijn. Daarnaast is de tuin goed te bereiken via een pad.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Zetten
dinsdag 05 mei 2020

Vijverfolie repareren eventueel met beekloop pomp met fontein

De vijver is max. 3x3 en heeft 3 bakken. Ergens zit een lek (al gevonden), maar we willen een volledige vervanging van de folie. Slechts 1 bak staat op de folie, de andere bakken staan los en zijn verbonden door slangen en licht hoogteverschil. Evt een pomp erbij leveren van bv oase of pontec met fonteinoptie. De slangen liggen nog gewoon in de vijver. Graag offerte voor folie vervangen incl en excl pomp.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Renkum
dinsdag 28 april 2020

Waterbron slaan of boren in de achtertuin

Wij gaan bij ons huis de tuin veranderen en opnieuw aanleggen. Perceel in totaal is 1200 m2 groot in Wageningen Hoog. Ik wil graag een offerte ontvangen voor het slaan of boren van een bron in de tuin hiervoor. Het aanleggen van het sproeisysteem willen we wellicht zelf (gedeeltelijk) doen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Wageningen
woensdag 15 april 2020

Aanpassen vijver en bestrating

Geachte heer, mevrouw, wij hebben een betonnen vijver in onze tuin. We overwegen om hier een bad, met of zonder verwarming, van te maken. Vijver heeft 3 niveaus. Bijgevoegd vindt u fotos van de vijver en schets van de maat. Vraag is wat de mogelijkheden zijn om van de de vijver een hot of cold tub te maken? Heeft u klusmannen in uw bestand die hier ervaring mee hebben? Daarnaast hebben vraag voor bestraten van oprit.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Wageningen
woensdag 11 december 2019

Schutting vervangen

We zoeken iemand die een schutting kan plaatsen van 22 meter, met 3 hoeken en een poort. Graag een in beton. De huidige schutting zou eerst verwijdert moeten worden en afgevoerd. Er is heel makkelijk bij te komen. Er is een achterom aanwezig.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Zetten
vrijdag 18 oktober 2019

Waterpuls slaan

Ik wil graag een tweetal waterputten laten slaan. Liefst 125 mm doorsnede. Water zit hier op 5 meter diep, en op 17 meter zit een kleilaag. Ik denk dat het handig is om ongeveer 5 meter filterbuis toe te passen. De ene bron wordt een haalbron, de ander retour, voor een warmtepomp. Max 4 m3 per uur. Een put moet achter het huis komen, doorgang is ongeveer 80 cm.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Renkum
dinsdag 10 september 2019

Tuin volledig opnieuw aanleggen

Ik wil graag mijn tuin laten opknappen (voornamelijk bestraten en schutting plaatsen). Oud gras eruit, terras vervangen en iets uitbreiden. Schutting aanbrengen, oud (laag) hekwerk verwijderen. Op de plaats van het gras een cirkel maken van Waalkade steentjes. Beplanting niet nodig. Bloembakken realiseren. En een kleine overkapping met daaraan een klein tuinhuisje voor gereedschap en 1 fiets. Ik heb mijn huis 4 jaar geleden aangekocht, nooit iets met de tuin gedaan, eerst mijn focus gehad op de binnenkant van de woning en nu is de tuin aan de beurt. Tuin is ongeveer 10 x 10 meter. Ps er is een hoogte verschil tussen het gras en het terras, er moet grond opgehoogd worden (denk ik) en een fatsoenlijke trap gerealiseerd...


Tuinaanleg en tuinonderhoud Renkum
zondag 08 september 2019

Puntstuk slaan voor een waterbron in de tuin

Graag een offerte voor een waterbron in de tuin van 100 m2.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Bennekom
dinsdag 03 september 2019

Verzakte schuur herstellen

Onze stenen schuur is verzakt. Het zijn huizen uit 1970. De buren hebben het niet. Er zitten scheuren in het midden van het metselwerk. Het is van boven naar beneden, ongeveer een kleine meter. Binnenkant en buitenkant van de schuur. Graag laten wij iemand hier naar kijken. Graag goedkoop mogelijke oplossing


Tuinaanleg en tuinonderhoud Heteren
dinsdag 27 augustus 2019

Bron slaan in de tuin en waterpomp aansluiten

Wij hebben een vrij grote achtertuin (circa 400 m2) en voor- en zij tuin van circa 150 m2, die wij willen voorzien van een waterput/bron. Naast het slaan van de bron moet er ook een pomp op worden gezet die wij kunnen aansluiten op onze aanwezige en nog uit te breiden druppelslangen. Geen idee hoe diep het geslagen moet. Geen ingang voor grote machines.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Zetten

Tuin in jouw regio

Andere klussen in Wageningen

Offertes aanvragen