Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Tuinonderhoud Bosmaaier

Tuin - Veenendaal

Tuin - Veenendaal

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Tuinwerkzaamheden in Veenendaal?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende hoveniers in Veenendaal die je gratis offertes op maat aanbieden. Een nieuw terras, een andere schutting rondom je tuin of gewoon iemand om je gazon te onderhouden? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman uit je regio, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Amerongen, Eck en Wiel, Leersum, Renswoude of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende hovenier.

Vergelijk gratis offertes

Recente aanvragen uit Veenendaal

dinsdag 29 december 2020

Schutting

Wij willen een schutting plaatsen. We zijn opgelicht door een ander bedrijf die de helft van de schutting heeft geplaatst en de andere helft nooit heeft geplaatst. Het is ongeveer 15 meter.


Tuinaanleg en tuinonderhoud
zondag 15 november 2020

16 meter schutting plaatsen

Wij zoeken voor onze woning een schutting van 16 meter lang. De schutting mag van hardhout of Nobifix zijn. Ik ontvang graag een offerte inclusief de levering en plaatsing van de schutting.


Tuinaanleg en tuinonderhoud
zaterdag 17 oktober 2020

Tuin aanleg bij nieuwbouwwoning

Voor een nieuwbouwwoning ben ik op zoek naar een partij die de tuin kan aanleggen. Het gaat om een tuin van ongeveer 45m2. Het liefste wil ik een tuin die onderhoudsvrij is maar tegelijkertijd niet helemaal bestraat dus wat gezelligheid en niet al te strak is een pre. Ik heb al wel een idee. Er komt een tuinkamer, deze heb ik reeds afgenomen en wordt gerealiseerd. Deze tuinkamer komt aan de woning vast en wordt 3,5m diep en 5 meter breed. In deze tuinkamer wil ik graag betegeling; ik twijfel tussen een tegel met een mooie print, een gewone grijze betontegel, of een houtlooktegel. Buiten deze tuinkamer wil ik als basis wel wat betegeling maar niet helemaal. Ik wil een soort pad van de tuinkamer tot de achterkant van de tuin. Ook wil ik graag een (klein) terras buiten de tuinkamer, de afmetingen hiervan weet ik nog niet zeker. Moet wel in proportie zijn met de tuin dus hierover laat ik me graag adviseren. Ik wil wel hier en daar wat plantjes en boompjes. Ook heb ik schuttingen nodig, liefst een donkere kleur. We denken aan een schutting met wellicht betonpalen ertussen, of een gewone schutting. Ik laat graag beide varianten meenemen in een offerte. Zie graag uw reactie tegemoet. Uitvoering in kwartaal 2 2021.


Tuinaanleg en tuinonderhoud
Offertes aanvragen