Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Tuinonderhoud Bosmaaier

Tuin - Veenendaal

Tuin - Veenendaal

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Tuinwerkzaamheden in Veenendaal?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende hoveniers in Veenendaal die je gratis offertes op maat aanbieden. Een nieuw terras, een andere schutting rondom je tuin of gewoon iemand om je gazon te onderhouden? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman uit je regio, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Amerongen, Eck en Wiel, Leersum, Overberg, Renswoude of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende hovenier.

Vergelijk gratis offertes

Recente aanvragen uit Veenendaal

woensdag 17 november 2021

Elektrische poort plaatsen

Zoek een vakman voor het plaatsen van een elektrische poort. De parkeerplaats/inrit is ongeveer 12 meter breed. Twijfelen tussen schuif of draaipoort, graag wat advies.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Amerongen
woensdag 01 september 2021

Houten schutting 30m

We willen graag een offerte voor zo'n 30 meter houten schutting inclusief plaatsen. Er zit 1 hoek in en een hoogte verschil, dus een verspringing qua hoogte tussen de schuttingdelen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Leersum
donderdag 01 juli 2021

Tuin opknappen

Nieuwe tuin(voor en achter) laten aanleggen met bestaande tegels. Achter moet een klein opbergschuurtje komen en voor een klein fietsenschuurtje/ overkapping. Daarnaast nog beplanting. Achtertuin is 40m2 en voortuin ong. 15m2


Tuinaanleg en tuinonderhoud Veenendaal
dinsdag 11 mei 2021

Onderhoudsvrije lounge tuin

Ik wil graag een compleet nieuwe tuin aa laten nleggen. Graag onderhoudsvriendelijk en inclusief een lounge. Ophogen en afvoeren zand en schutting is reeds geregeld. Ongeveer 35m2


Tuinaanleg en tuinonderhoud Veenendaal
maandag 19 april 2021

Volledige tuinrenovatie van circa 500m² inclusief verwarmd zwembad

Afmetingen van het zwembad zullen 7 x 4 of 8 x 5 worden. Dit moet een verwarmd zwembad worden. Er moet in ieder geval iets overheen waardoor de kinderen erop kunnen staan, dus geen dun plastic zeil. Wellicht willen we ook tegenstroom. We zouden het interessant vinden om met iemand in contact te komen die een volledige tuinrenovatie kan voorzien. De tuin is circa 400/500 m², hier mag o.a. een overkapping/buitenhuisje in komen. Alles wat er nu in zit moet eruit en mag volledig worden gerenoveerd. Mijn voorkeur gaat uit naar een specialist die zowel ons zwembad als de totale renovatie kan voorzien, maar mocht enkel het zwembad mogelijk zijn is dit ook een optie. Uitvoer graag in 2022, maar in ieder geval voor de zomer van 2022 klaar.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Veenendaal
donderdag 15 april 2021

Twee terrassen met keramische tegels aanleggen

Wij willen graag 2 terrassen aan laten leggen. 22 m2 en 9 m2 met keramische tuingereedschap. 60x60x3 cm. Tegels zijn al aanwezig. De tuin word binnenkort afgegraven en opgehoogd met zand. Dit doet een andere partij. Het gaat dus om egaliseren en bestraten.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Veenendaal
donderdag 11 maart 2021

Onderhoudsvrije tuin betegelen 30m2

Wij willen graag een onderhoudsvrije tuin oppervlakte is 30 m2. Oude tegels verwijderen, nieuwe betontegels erin. Aanschaf van materiaal doen wij zelf (zand, banden en tegels). Gaat dus enkel om plaatsing.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Veenendaal
dinsdag 29 december 2020

Schutting

Wij willen een schutting plaatsen. We zijn opgelicht door een ander bedrijf die de helft van de schutting heeft geplaatst en de andere helft nooit heeft geplaatst. Het is ongeveer 15 meter.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Veenendaal
zondag 15 november 2020

16 meter schutting plaatsen

Wij zoeken voor onze woning een schutting van 16 meter lang. De schutting mag van hardhout of Nobifix zijn. Ik ontvang graag een offerte inclusief de levering en plaatsing van de schutting.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Veenendaal
zaterdag 17 oktober 2020

Tuin aanleg bij nieuwbouwwoning

Voor een nieuwbouwwoning ben ik op zoek naar een partij die de tuin kan aanleggen. Het gaat om een tuin van ongeveer 45m2. Het liefste wil ik een tuin die onderhoudsvrij is maar tegelijkertijd niet helemaal bestraat dus wat gezelligheid en niet al te strak is een pre. Ik heb al wel een idee. Er komt een tuinkamer, deze heb ik reeds afgenomen en wordt gerealiseerd. Deze tuinkamer komt aan de woning vast en wordt 3,5m diep en 5 meter breed. In deze tuinkamer wil ik graag betegeling; ik twijfel tussen een tegel met een mooie print, een gewone grijze betontegel, of een houtlooktegel. Buiten deze tuinkamer wil ik als basis wel wat betegeling maar niet helemaal. Ik wil een soort pad van de tuinkamer tot de achterkant van de tuin. Ook wil ik graag een (klein) terras buiten de tuinkamer, de afmetingen hiervan weet ik nog niet zeker. Moet wel in proportie zijn met de tuin dus hierover laat ik me graag adviseren. Ik wil wel hier en daar wat plantjes en boompjes. Ook heb ik schuttingen nodig, liefst een donkere kleur. We denken aan een schutting met wellicht betonpalen ertussen, of een gewone schutting. Ik laat graag beide varianten meenemen in een offerte. Zie graag uw reactie tegemoet. Uitvoering in kwartaal 2 2021.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Veenendaal
vrijdag 02 oktober 2020

Aanleggen voor- en achtertuin + 2 opritten nieuwbouwwoning

Wij hebben een nieuwbouwwoning gekocht maar de tuinen zijn nog helemaal kaal. Ik wil graag een voor- en achtertuin en ook 2 stukken oprit laten aanleggen. Ik wil graag een onderhoudsvrije achtertuin, dus grotendeels betegeld. Wellicht ook 2/3 bomen maar daarover wil ik graag even de mogelijkheden bespreken. Ook wil ik een stuk kunstgras van 2,5 x 3,5m. Ik wil 2 of 3 borders van ongeveer 25 cm hoog bovenop de tegels langs de zijkanten van de tuin. Afmetingen tuin = 10m diep en 11m breed. Graag een schutting hieromheen. We zitten te denken antracieten hout/betonschutting (20cm beton aan de onderkant met daarop een houten schutting). Tuin is goed bereikbaar want het is een hoekwoning. Voortuin ook graag onderhoudsvrij, dus betegeld. Met 2 ronde bakken met planten erin. Ik wil ook graag een oprit van 9x5m en een stuk vanaf de garage 2x7 laten aanleggen (bestraten) met dezelfde stenen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Veenendaal
woensdag 02 september 2020

Voortuin bestraten

Het gaat om een voortuin en oprit van ongeveer 70m2 waar nu grind ligt. We willen graag alles dicht gelegd hebben met tegels en één rijtjes van 3 a 4 m2 open laten om wat bomen te kunnen planten. Graag alleen via mail reageren.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Amerongen
maandag 31 augustus 2020

Een tuin voorzien van donkere tegels

Ik zoek een hovenier die mijn tuin voor de caravan kan renoveren. Het gaat om het betegelen van ongeveer 600 bij 900 cm met donkere tegels. Hier ligt momenteel al zand. Daarnaast dient een boomstam en struik nog verwijderd te worden.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Overberg
zaterdag 08 augustus 2020

Waterbron slaan

Ik wil een bron slaan voor de beregening van mij tuin. De diepte van de bron moet waarschijnlijk tussen de 30 en 40 meter zijn.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Leersum
woensdag 22 juli 2020

Schutting plaatsen

Wij willen graag een schutting laten plaatsen. Het gaat om een kant van 8,20m lang. Graag een partij die het kan leveren en ook komt opdagen, mag gewoon een simpele schutting worden.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Renswoude
maandag 20 juli 2020

Schutting plaatsen in achtertuin

Ik wil graag een rechte schutting plaatsen tussen ons en de buren. Hij is ongeveer 7,20 bij 2,00.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Renswoude
dinsdag 23 juni 2020

Waterbron slaan

Voor onze tuin en paardenweide (samen ca 2500 m²) wil ik graag een nieuwe waterbron aan laten leggen. De capaciteit zal ca 5 m³ per uur gaan bedragen. Als diepte wens ik ca 12 mtr en indien mogelijk een standpijp van 125 mm, zodat er een 4" pomp in past. Kunnen jullie een prijs en levertijd opgeven? De plek is goed toegankelijk. Water en elektra zijn aanwezig. En ik kan zelf ook een handje helpen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Leersum
dinsdag 02 juni 2020

Waterbron slaan

oppervlakte van de tuin ca. 2000 m2 in bosrijk gebied, 40mx50m, flink grasveld met bomen en bloemperken langs de randen en een moestuin van ca 100m2. Met name dus water om de tuin te besproeien, water mag niet te veel ijzer bevatten.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Leersum
zaterdag 16 mei 2020

Huidige vlonderterras, laten vervangen door een betongestort terras (60m2)

Huidige vlonderterras, laten vervangen door een betongestort terras (60m2). Hoogte ca 6cm boven maaiveld. Het nieuwe terras moet geschikt zijn om later een veranda op te bouwen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Leersum
woensdag 13 mei 2020

Waterput in de achtertuin slaan

Ik wil een waterput laten slaan in mijn tuin vooral bedoeld om de honden hokken te reinigen. Ik heb geen idee hoe diep het grondwater zit, ik schat zo rond 10 meter. De pomp hoeft niet op de offerte. Ik zou graag eind mei beginnen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Veenendaal
woensdag 29 april 2020

Plaatsen hout-beton schutting 35 m

Wij zijn opzoek naar iemand voor het plaatsen van een hout-beton schutting van 35 m lang. De eerste 3 schutting delen willen we halve hoogtes, de rest worden wel volledig hoog. We willen heen geen poortdeuren. Oude verwijderen we zelf. De plek is vrij toegankelijk.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Leersum
zaterdag 25 april 2020

De voortuin voorzien van nieuwe bestrating

Ik zoek een stratenmaker die de bestrating in mijn voortuin kan vervangen. Het gaat ongeveer om 16 m2. Wat voor een nieuwe tegels bespreek ik graag met de specialist.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Veenendaal
woensdag 22 april 2020

Waterbron slaan

Samen met onze buren willen wij een waterput laten slaan inclusief pomp. De tuin van de buren en van ons bij elkaar is ongeveer 600 m2, er is een achterom met vrij breede schutting deur. Kleine graafmachine is mogelijk maar een grote niet.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Veenendaal
dinsdag 21 april 2020

Voortuin bestraten

Beste, vooruitn voorzien van tegels 60x60 t.b.v. +/- 24 m². Huidige tuin is niet bestraat. Grond moet worden gewisseld zwart > geel,.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Veenendaal
maandag 20 april 2020

Waterbron slaan

Ik wil een waterput aanleggen voor tuin beregening. Perceel is goed bereikbaar, vrachtwagen kan voren staan. Het gaat om 700 m2, mogelijk dat er nog 1000 m2 bijkomt. De pomp zou ook geregeld moeten worden. In het stuk van 700 m2, heb ik al een beregeningssysteem aangelegd. De put en pomp moeten alleen nog.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Leersum
vrijdag 17 april 2020

Biohort tuinhuis plaatsen

Een Biohort Avant-garde XXL plaatsen op betontegels. Afmeting 260 x 380 cm. Tuinhuis van staal. Bouwpakket. Het huis is besteld en komt binnenkort. Graag een mooie prijs voor het zetten van dit mooie huis.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Veenendaal
zondag 12 april 2020

Tuin afgraven

Ik wil mijn voortuin laten afgraven en afval laten afvoeren, zodat er later bestrating in kan komen. De grote struiken zijn er al uit. Er is alleen veel onkruid, een stronk en wat grind aanwezig. Dat moet eruit, zodat de grond egaal wordt.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Leersum
zondag 01 maart 2020

Schutting plaatsen

Ik wil een schutting 5,75 m plaatsen van 180 200. Op dit moment staat er niks, Graag zou ik willen dat de vakman voor het materiaal zorgt, graag in overleg wat voor soort schutting het mag zijn.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Veenendaal
woensdag 12 februari 2020

Schutting realiseren met pilaren en gaas voor beplanting

Beste heer/mevrouw, Graag wil ik een schutting laten plaatsen tussen de tuin van mijn buren en mijn tuin. Heb een schets toegevoegd wat het idee is. Nu staat er nog een heg dat verwijderd en afgevoerd moet worden. De schutting zal ongeveer 10 meter lang worden met 5 stenen pilaren (2 meter hoog, breedte circa 40 cm) en daartussen steeds een tuingaas-soort (1.80 meter hoog, breedte circa 1.80 meter) waar weer groene klimop-planten tegenaan moeten gaan groeien. Het idee is er, nu nog de uitwerking en daar heb ik hulp bij nodig! Hoor graag van u.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Veenendaal
donderdag 24 oktober 2019

Waterbron slaan

Graag een offerte voor het slaan van een waterbron inc pomp installatie. Geschatte diepte: 40 meter. Het oppervlakte van de tuin is ongeveer 1400m2, daarmee is de plek van de bron goed bereikbaar ook voor zwaarder apparatuur.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Leersum

Tuin in jouw regio

Andere klussen in Veenendaal

Offertes aanvragen