Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Tuinonderhoud Bosmaaier

Tuin - Nunspeet

Tuin - Nunspeet

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Tuinwerkzaamheden in Nunspeet?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende hoveniers in Nunspeet die je gratis offertes op maat aanbieden. Een nieuw terras, een andere schutting rondom je tuin of gewoon iemand om je gazon te onderhouden? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman uit je regio, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Doornspijk, Elburg, Elspeet, Hulshorst, 't Harde, Vierhouten of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende hovenier.

Vergelijk gratis offertes

Recente aanvragen uit Nunspeet

woensdag 28 juli 2021

Complete tuinrenovatie 40m2

Ik wil graag een complete tuinrenovatie, dus alles eruit, bestrating erin, 2 schuttingdelen vervangen. Zand afgraven, wit zand erin, bestraten, ed. Tuin is ongeveer 40 m2.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Nunspeet
zondag 06 september 2020

Keerwand plaatsen in tuin

Voor een nieuwbouw kavel hebben wij een keermuur aan de achterkant van de tuin nodig over een totale lengte van 20 meter. De achterkant van de tuin is gelegen aan het water. Lagere oppervlakte van de tuin bij het water is 20 meter lang bij 5 meter breed. Het hoogte verschil tussen de lagere en de hogere tuin is ongeveer 50 cm. Offerte graag inclusief kosten voor montage van de keerwand.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Elburg
dinsdag 25 augustus 2020

Vijver uitbaggeren

ik wil de vijver laten uitbaggeren. hij is ongeveer 15 bij 40 meter en vanaf de kant naar het midden ongeveer 30cm tot 2,5 meter. er is denk ik een baggerbootje voor nodig.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Doornspijk
vrijdag 12 juni 2020

HDPE vijver +filter aanleggen voor koi karpers

Ik ben opzoek naar iemand die een HDPE vijver bij mij aan kan leggen. Vijver moet minimaal 150 diep zijn. En minimaal 8 kuub. Graven kan ik in principe zelf doen. Vijver en filter installaties mogen in principe 2ehands zijn om zo kosten te besparen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Nunspeet
zaterdag 30 mei 2020

Waterput slaan voor particulier gebruik

Voor beregening in achter tuin enaftakking naar voortuin. 25 bij 20 achter en 25 bij 25 voor. Heb nu puls tot 5 m maar is beetje roestwater.wil er 1 op andere plek.graag prijs v alleen puls.en compleet met pomp.gr henk


Tuinaanleg en tuinonderhoud Nunspeet
dinsdag 14 april 2020

Waterput slaan voor particulier gebruik

Waterput slaan voor besproeiing tuin en land. De huidige put ligt 15m2 in de grond. Het stuk land is goed bereikbaar via het weiland


Tuinaanleg en tuinonderhoud Elspeet
maandag 08 juli 2019

Tuin afgraven

Ik wil mijn tuin uit laten graven. Er moet ongeveer 1,5 meter diep gegraven worden en alles moet afgevoerd worden. De breedte van de doorgang tot de tuin is ongeveer 2 meter. Er zit een drainage onder de voormalige paarden bak. Geschatte oppervlakte 250 m2


Tuinaanleg en tuinonderhoud 't Harde
zondag 31 maart 2019

Waterput slaan of pulsen

Ik wil in mijn achtertuin graag een puls voor het sproeien van de tuin. De afmeting van de achtertuin is ongeveer 12 bij 15 meter. Wat zijn de mogelijkheden en gemiddeld de kosten?


Tuinaanleg en tuinonderhoud Nunspeet
donderdag 13 december 2018

Tuin afgraven en afvoeren

Ik zoek een hovenier die mijn achtertuin kan afgraven ophogen en egaliseren met zand. Het gaat om een achtertuin van 45 m2 welk 15 to 20 cm moet worden afgegraven. De tuin is niet bereikbaar voor machines. Verdere specificaties graag in onderling overleg.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Nunspeet
maandag 20 augustus 2018

Regulier onderhoud

Graag zou ik uw offerte ontvangen voor regulier onderhoud aan de tuin. Twee maal per jaar snoeien en klaarmaken voor het nieuwe seizoen. En twee keer onkruid wieden, denk ik. Betreft 1600 m2. Betreft bomen, struiken, gazon en vijver. Is goed bijgehouden. Wil graag jaarlijks door eenzelfde hovenier het gewenste onderhoud laten doen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud 't Harde
maandag 28 mei 2018

Trampoline ingraven

Wij hebben een trampoline op het oog van 2. 51m, deze willen wij in de grond zetten zodat het veilig is voor de kids. Nu is mijn vraag hoeveel het kost om door jullie het gat te laten graven voor deze trampoline.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Elspeet
woensdag 25 april 2018

Ophoogzand laten storten

Graag ontvang ik een offerte voor het bezorgen van 3 m3 Ophoogzand in Nunspeet op 2 mei 2018.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Nunspeet
dinsdag 10 april 2018

Schutting/poortdeur plaatsen

Wij willen misschien onze schutting en poort deur laten vervangen. Graag zouden we hiervoor eerst een offerte willen krijgen. De schutting moet 7,5 meter breed worden en we zouden graag een Douglas houten schutting met betonnen palen willen. De poortdeur zit tussen 2 stenen muurtjes. De totale breedte tussen deze 2 muurtjes is 105 cm breed en 195 cm hoog en de huidige poort breedte is 90 cm en 180 cm hoog. We zouden graag een hardhouten poortdeur met stalen versteviging willen met een goed afsluitbaar slot. Graag krijgen we voor beide een scherpe offerte voor zowel het materiaal als de arbeidskosten.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Nunspeet
zondag 11 maart 2018

Tuinschutting van hout met beton laten plaatsen

Ik wil graag een hardhouten/beton schutting met beton palen van ongeveer 14 meter lang en 2,00 meter hoog inclusief poortdeur van 1,10 meter. Daarbij nog een overkapping van ongeveer 3 bij 3,50 en 3,50 hoog op beton poeren op palen van 10 x 10 cm of 12 x 12 cm met een schuin aflopend dak maar omdat dit allemaal een beetje schuin loopt moet dit op maat gemaakt worden dit hoeft geen hardhout te zijn.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Nunspeet
donderdag 18 januari 2018

Nieuwe schutting plaatsen

Met de storm is de schutting opgewaaid. Palen en schuttingdelen moeten vervangen worden. Het gaat om 8 schuttingdelen met horizontale planken van 1,8 meter en daarbij palen en een deur. Het is voor mijn schoonmoeder, die zit nu enorm in de stress omdat er geen schutting is. Dus graag ook informatie over wanneer het snelst gestart kan worden.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Nunspeet
dinsdag 12 september 2017

Schuttingdeur plaatsen

Ik ben op zoek naar een schuttingdeur van 1.25 meter breed en 2 meter hoog. De deur dient geleverd en geplaatst te worden met een slot.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Hulshorst
woensdag 12 juli 2017

Verwijderen van een beukenhaag

Ben opzoek naar iemand die mijn beukenhaag kan verwijderen en kan afvoeren, de haag is 1,20 hoog en 3,60 lang.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Elburg
zaterdag 04 februari 2017

Poort in de tuin plaatsen

Ik wil graag in de zijkant van een tuin een afscherming maken naar de achtertuin met een tuindeur. De totale breedte is 150 centimeter, als er een deur van 100 centimeter breed komt, dan nog moet er nog 50 centimeter worden opgevuld met schuttingsdelen in de zelfde stijl. Inclusief palen en hang en sluit werk. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Nunspeet
donderdag 26 januari 2017

Afscheiding van betongaas plaatsen

Betongaas schutting 2 meter hoog inclusief hardhout palen. Over een lengte van 60m, met 1 deur incl hang en sluitwerk. 12 meter betongaas schutting ong. 1,20 meter hoog incl hardhouten palen met 2 loophekken. Graag een offerte incl kosten om eea te plaatsen. MVG


Tuinaanleg en tuinonderhoud Nunspeet
zondag 08 januari 2017

Houten schutting vervangen

Ik heb een tussenwoning met rondom mijn achtertuin een eenvoudige houten schutting die ik wil laten vervangen. Het gaat om in totaal 7 schuttingdelen van 180 cm hoog, houten palen en een poortdeur. Ik wil graag een degelijke schutting in een prijsvriendelijke uitvoering. De oude schutting moet worden verwijderd en afgevoerd. Ik ontvang hiervoor graag een prijsindicatie.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Nunspeet
woensdag 18 mei 2016

Coniferen verwijderen en schutting plaatsen

Ik wil een schutting laten plaatsen van ongeveer 18 meter maar ook de momenteel aanwezige coniferen eerst laten verwijderen. Dit zijn lage coniferen van ongeveer 1.5 meter hoog. Graag wil ik een indicatie wat het verwijderen en afvoeren van de coniferen en vervolgens gebruiksklaar maken van de grond om de schutting te kunnen plaatsen. Het gaat hierbij om een schutting van 18 meter lang.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Vierhouten
maandag 28 maart 2016

Beschoeiing aanbrengen in haventje

Het werk betreft het aanleggen van een beschoeiing in een haventje langs het Veluwemeer. De totale lengte is ongeveer 70 meter. De waterdiepte is circa 60 cm en de hoogte die boven water uit moet steken circa 50 cm. De grond moet worden aangevuld en ingezaaid. De situatie is dat er een oude beschoeiing aanwezig en ik verwacht dat deze kan blijven zitten. Levensduur moet ongeveer 25 jaar zijn (hout of kunststof?). Uitvoering zou moeten gebeuren zo gauw de drassigheid van de grond dit toelaat.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Nunspeet
dinsdag 22 maart 2016

Bestrating bij een stacaravan

Wij willen bij onze stacaravan op een recreatiepark de bestrating laten vervangen. Er is een terras van 28 m² met gemarmerde tegels van 35 x 35 cm. Die tegels moeten verwijderd en afgevoerd worden. We willen een nieuw terras laten maken met tegels, Palazzo Trendy Grey, van 60 x 60 cm en 60 x 30 cm. Er moet rondom een bijpassende opsluitband worden geplaatst. Er moet heel summier worden opgehoogd met zand. Verder moet er een klein paadje van 2 meter lengte worden gelegd naar de schuur. Ook moeten er twee banen worden bestraat voor de auto, in totaal 4,5 meter lang, met daartussen worteldoek met grijs grind. We willen het werk in april laten uitvoeren. Wij ontvangen graag een offerte.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Vierhouten
maandag 02 november 2015

Tuin laten aanpassen

Het betreft een tuin van 80 meter lang en 50 meter breed. Graag willen wij minder onderhoud. Langs de gehele tuin is er een border en een grasrand. Deze grasrand willen wij laten verwijderen en vervangen door bestrating. Echter dient deze vervanging wel bij het huidige ontwerp te passen. Tevens dient er een nieuwe afscheiding van 50 meter, gaashekwerk, geplaatst te worden tussen onze tuin en de tuin van de buurman. Als laatst zal de parkeerplaats uitgegraven moeten worden, geëgaliseerd en daarna opnieuw bestraten. Graag maken wij eerst een afspraak om het tuinontwerp aan te passen, een offerte te ontvangen en daarna uit te laten voeren.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Vierhouten
vrijdag 04 september 2015

Conifeer verwijderen

Het gaat om 1 conifeer van ongeveer 4 meter hoog met 2 stammen en deze dient compleet verwijderd te worden. Graag volledig verwijderd en afgevoerd hebben. De ruimte is zeer toegankelijk. Er is geen vergunning nodig.


Tuinaanleg en tuinonderhoud 't Harde
donderdag 16 juli 2015

Schutting plaatsen met delen tussen betonnen palen

Het plaatsen van 5 schutting delen tussen betonnen palen en lage (dorpel) betonnen ondergrond. De bestaande schutting eruit halen en de nieuwe plaatsen. De houten schuttingdelen moeten iets steviger zijn dan de huidige, die vallen van ellende uit elkaar. Het is voor tussen ons en onze buren in. Graag een opgave voor de klus inclusief en exclusief materialen. En eventueel het verwijderen en afvoeren van de schutting die er nu staat.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Elburg
donderdag 21 mei 2015

Bomen uit de tuin laten verwijderen

Het betreft het kappen en rooien van 2 hoge bomen. Deze zijn ongeveer 5 meter hoog en kunnen via de achterom afgevoerd worden. Waarschijnlijk zal er een kapvergunning aangevraagd moeten worden. Er zijn foto's beschikbaar.


Tuinaanleg en tuinonderhoud 't Harde
woensdag 20 mei 2015

Beton/hout schutting leveren en plaatsen

Ik woon in een hoekhuis. Ik heb 6 schuttingdelen, 4 1/2 delen en 1 1/2 delen nodig. En 1 deur met slot. Ik wil graag dat deze schutting geplaatst wordt. Graag een vrijblijvende offerte


Tuinaanleg en tuinonderhoud 't Harde
maandag 13 april 2015

Huidige tuinschutting vervangen

graag van u een prijs opgaaf voor een schutting totaal 20 mtr lengte de huidige shutting heeft een hoogte van 70 cm met daar boven op een ruit model scherm totale hoogtedit moet vervangen worden dit moet een cadeau zijn voor mijn zus zonder dat zij er iets van af weet plaatsing is in capelle a/d ijssel graag van u een prijs indicatie


Tuinaanleg en tuinonderhoud Nunspeet
zondag 05 april 2015

Eenvoudige schutting plaatsen

Graag ontvangen wij een indicatie voor het leveren en plaatsen van een goedkope houten schutting. Er zal tweemaal een schutting van 7 meter geplaatst moeten worden.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Doornspijk

Tuin in jouw regio

Andere klussen in Nunspeet

Offertes aanvragen