Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Tuinonderhoud Bosmaaier Nunspeet

Tuin - Nunspeet

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Tuinwerkzaamheden in Nunspeet?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende hoveniers in Nunspeet die je gratis offertes op maat aanbieden. Een nieuw terras, een andere schutting rondom je tuin of gewoon iemand om je gazon te onderhouden? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman uit je regio, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Doornspijk, Elburg, Elspeet, Hulshorst, 't Harde, Vierhouten of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende hovenier.

Vergelijk gratis offertes

Recente aanvragen uit Nunspeet

woensdag 28 juli 2021

Complete tuinrenovatie 40m2

Ik wil graag een complete tuinrenovatie, dus alles eruit, bestrating erin, 2 schuttingdelen vervangen. Zand afgraven, wit zand erin, bestraten, ed. Tuin is ongeveer 40 m2.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Nunspeet
zondag 06 september 2020

Keerwand plaatsen in tuin

Voor een nieuwbouw kavel hebben wij een keermuur aan de achterkant van de tuin nodig over een totale lengte van 20 meter. De achterkant van de tuin is gelegen aan het water. Lagere oppervlakte van de tuin bij het water is 20 meter lang bij 5 meter breed. Het hoogte verschil tussen de lagere en de hogere tuin is ongeveer 50 cm. Offerte graag inclusief kosten voor montage van de keerwand.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Elburg
dinsdag 25 augustus 2020

Vijver uitbaggeren

ik wil de vijver laten uitbaggeren. hij is ongeveer 15 bij 40 meter en vanaf de kant naar het midden ongeveer 30cm tot 2,5 meter. er is denk ik een baggerbootje voor nodig.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Doornspijk
vrijdag 12 juni 2020

HDPE vijver +filter aanleggen voor koi karpers

Ik ben opzoek naar iemand die een HDPE vijver bij mij aan kan leggen. Vijver moet minimaal 150 diep zijn. En minimaal 8 kuub. Graven kan ik in principe zelf doen. Vijver en filter installaties mogen in principe 2ehands zijn om zo kosten te besparen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Nunspeet
zaterdag 30 mei 2020

Waterput slaan voor particulier gebruik

Voor beregening in achter tuin enaftakking naar voortuin. 25 bij 20 achter en 25 bij 25 voor. Heb nu puls tot 5 m maar is beetje roestwater.wil er 1 op andere plek.graag prijs v alleen puls.en compleet met pomp.gr henk


Tuinaanleg en tuinonderhoud Nunspeet
dinsdag 14 april 2020

Waterput slaan voor particulier gebruik

Waterput slaan voor besproeiing tuin en land. De huidige put ligt 15m2 in de grond. Het stuk land is goed bereikbaar via het weiland


Tuinaanleg en tuinonderhoud Elspeet

Tuin in jouw regio

Andere klussen in Nunspeet

Offertes aanvragen