Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Hovenier tuin Eindhoven

Tuin - Eindhoven

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Tuinwerkzaamheden in Eindhoven?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende hoveniers in Eindhoven die je gratis offertes op maat aanbieden. Een nieuw terras, een andere schutting rondom je tuin of gewoon iemand om je gazon te onderhouden? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman uit je regio, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Bergeyk, Best, Bladel, Breugel, Duizel, Eersel, Geldrop, Hapert, Heeze, Hoogeloon, Hulsel, Knegsel, Leende, Liempde, Luyksgestel, Nuenen, Oirschot, Reusel, Riethoven, Sint Oedenrode, Son, Steensel, Sterksel, Valkenswaard, Veldhoven, Vessem, Waalre, Westerhoven, Wintelre of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende hovenier.

Vergelijk gratis offertes

Recente aanvragen uit Eindhoven

dinsdag 28 juni 2022

Schanskorven langs de oprit plaatsen 12 a 14m

Zou graag een offerte willen ontvangen voor het plaatsen van schanskorven langs de oprit. De schanskorven zijn 2m hoog en in totaal ongeveer 12 a 14 meter lang.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Heeze
dinsdag 21 juni 2022

Schanskorf plaatsen

Zoek een vakman voor het plaatsen van een schanskorf. Heb nu een heg die weg moet. De schanskorf moet 15 meter worden en een meter hoog en 30 cm diep. Graag wat advies en info.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Eindhoven
maandag 20 juni 2022

Tuin tegels vervangen (~15m2)

Ik wil graag mijn huidige verouderde tuintegels laten vervangen door nieuwe tegels. Hierin wil ik graag ook een pad laten aanleggen. De totale oppervlakte bedraagt ongeveer 15m2.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Veldhoven
vrijdag 17 juni 2022

Tuin renoveren (~40m2)

Ik ben op zoek naar een aannemer die een betaalbare onderhoudsvrije achtertuin kan aanleggen, de bestaande tegels wil ik niet hergebruiken. Dus alles afgraven, nieuwe tegels en eventueel groen wil ik in losse plantenbakken. Ik wil zoveel mogelijk voorkomen dat er weer onkruid naar boven komt. En/of het makkelijk is in onderhoud met bijvoorbeeld hogedruk reiniger erop. Een waterafvoer met afneembaar rooster is wenselijk ipv nu het kleine putje dat telkens verstopt is. De breedte van de tuin is ongeveer 5m en ik schat de lengte tussen 7-8m.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Eindhoven
dinsdag 07 juni 2022

Op maat gemaakte (elektrische) poort plaatsen

Ik heb op dit moment een schutting (stuk muur) dat verwijderd dient te worden. Vervolgens moet er een poort gemaakt worden op maat. Mijn voorkeur gaat naar elektrische poort, maar een draaipoort is ook een optie. Het moet ene aluminium/houten poort zijn afhankelijk van de kosten. Het moet een dichte poort zijn. Het moet 3,42 meter breed zijn en 2 meter hoog.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Eindhoven
zaterdag 28 mei 2022

Tuin renoveren ( 50 m2)

Ik wil mijn voortuin waar ik al jaren niets aan heb kunnen doen, leeg laten halen. Een deel betegelen en een stuk (kunst?)gras ervoor terug. Het betreft een voortuin waar een omheining omheen zit, die ik het liefst wil bewaren daar mijn overleden partner die heeft gezet/gemaakt. Voortuin is naar mijn vermoeden tussen de 45 a 50 m2


Tuinaanleg en tuinonderhoud Veldhoven

Tuin in regio Eindhoven

Andere klussen in Eindhoven

Offertes aanvragen