Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Tuinonderhoud Bosmaaier Rosmalen

Tuin - Rosmalen

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Tuinwerkzaamheden in Rosmalen?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende hoveniers in Rosmalen die je gratis offertes op maat aanbieden. Een nieuw terras, een andere schutting rondom je tuin of gewoon iemand om je gazon te onderhouden? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman uit je regio, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Vinkel of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende hovenier.

Vergelijk gratis offertes

Recente aanvragen uit Rosmalen

vrijdag 06 mei 2022

Aanleg nieuwbouwtuin

Ik wil graag informatie/ een prijsopgave voor grondwerk, aanleg van een klein terras en pad achter (de grote terrassen worden door de projectontwikkelaar gedaan), een beplantingsplan, en leveren en plaatsen van planten. Afhankelijk van de kosten wil ik eventueel dingen zelf doen, dus hopelijk kunt u het een en ander uitsplitsen. Bijgevoegd een impressie. De tuin is 60 m2 achter en voor 8 m2.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Rosmalen
donderdag 25 november 2021

Oprit bestraten (120m2)

Ik en mijn buurman willen samen onze oprit laten bestraten. Het gaat om 120m2 in totaal. Graag willen we in overleg bespreken welke materialen het mogen worden. De huidige opritten bestaat nu uit bestrating en wat boompjes en struikjes, dit mag de vakman de voor ons weghalen en afvoeren.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Rosmalen
donderdag 04 november 2021

Draaipoort plaatsen

Ik wil dat er een draaipoort met twee vleugels geplaatst word. De poort moet ongeveer 3 meter zijn. De vakman hoeft niks meer te verwijderen uit de huidige situatie.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Rosmalen
zondag 23 mei 2021

Onderhoudsvrije / onderhoudsarme tuin

Wij willen graag onze huidige tuin veranderen in een onderhoudsvrije / onderhoudsarme tuin. Hierin zouden we graag eerst een ontwerp laten maken ter impressie. Daarbij laten we ons graag adviseren. Zelf zitten we te denken aan een mix van (keramische) tegels, kunstgras, aan beide kanten een nieuwe schutting en nieuwe tuinverlichting. Ook denken we aan kunststof vlonders onder onze overkapping. Onze voorkeur gaat uit naar een moderne stijl en/of “Ibiza” stijl. De huidige bestrating is c.a. 95 á 100 m2 (indien vlonders onder overkapping: minus 12m2) aangevuld met zo’n c.a. 30m2 grasperceel. We zoeken iemand die het totale project wilt aannemen (verwijderen en afvoeren huidige bestrating en gras kunnen we overigens zelf) en zijn benieuwd naar het prijskaartje dat hier aan hangt.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Rosmalen
maandag 22 maart 2021

Gaashekwerk verder doortrekken

Er staat al een gaashekwerk, alleen is deze niet ver genoeg doorgetrokken. Deze moet ongeveer 3-4 meter doorgetrokken worden op een muurtje en daarna nog een halve meter het hoekje om. Dit is zonder muurtje dus vanaf de grond.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Rosmalen
zaterdag 30 januari 2021

30 meter schutting plaatsen

30 meter schutting horizontale planken 200 of 210 cm hoog met gecoate betonnen palen


Tuinaanleg en tuinonderhoud Rosmalen

Tuin in jouw regio

Andere klussen in Rosmalen

Offertes aanvragen