Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Tuinonderhoud Bosmaaier

Tuin - Rosmalen

Tuin - Rosmalen

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Tuinwerkzaamheden in Rosmalen?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende hoveniers in Rosmalen die je gratis offertes op maat aanbieden. Een nieuw terras, een andere schutting rondom je tuin of gewoon iemand om je gazon te onderhouden? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman uit je regio, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Vinkel of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende hovenier.

Vergelijk gratis offertes

Recente aanvragen uit Rosmalen

donderdag 25 november 2021

Oprit bestraten (120m2)

Ik en mijn buurman willen samen onze oprit laten bestraten. Het gaat om 120m2 in totaal. Graag willen we in overleg bespreken welke materialen het mogen worden. De huidige opritten bestaat nu uit bestrating en wat boompjes en struikjes, dit mag de vakman de voor ons weghalen en afvoeren.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Rosmalen
donderdag 04 november 2021

Draaipoort plaatsen

Ik wil dat er een draaipoort met twee vleugels geplaatst word. De poort moet ongeveer 3 meter zijn. De vakman hoeft niks meer te verwijderen uit de huidige situatie.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Rosmalen
zondag 23 mei 2021

Onderhoudsvrije / onderhoudsarme tuin

Wij willen graag onze huidige tuin veranderen in een onderhoudsvrije / onderhoudsarme tuin. Hierin zouden we graag eerst een ontwerp laten maken ter impressie. Daarbij laten we ons graag adviseren. Zelf zitten we te denken aan een mix van (keramische) tegels, kunstgras, aan beide kanten een nieuwe schutting en nieuwe tuinverlichting. Ook denken we aan kunststof vlonders onder onze overkapping. Onze voorkeur gaat uit naar een moderne stijl en/of “Ibiza” stijl. De huidige bestrating is c.a. 95 á 100 m2 (indien vlonders onder overkapping: minus 12m2) aangevuld met zo’n c.a. 30m2 grasperceel. We zoeken iemand die het totale project wilt aannemen (verwijderen en afvoeren huidige bestrating en gras kunnen we overigens zelf) en zijn benieuwd naar het prijskaartje dat hier aan hangt.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Rosmalen
maandag 22 maart 2021

Gaashekwerk verder doortrekken

Er staat al een gaashekwerk, alleen is deze niet ver genoeg doorgetrokken. Deze moet ongeveer 3-4 meter doorgetrokken worden op een muurtje en daarna nog een halve meter het hoekje om. Dit is zonder muurtje dus vanaf de grond.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Rosmalen
zaterdag 30 januari 2021

30 meter schutting plaatsen

30 meter schutting horizontale planken 200 of 210 cm hoog met gecoate betonnen palen


Tuinaanleg en tuinonderhoud Rosmalen
dinsdag 18 augustus 2020

Waterput slaan en aansluiten op systeem of druk waterleiding verhogen

Ik heb een werkende RainBird Systeem, op de waterleiding. De druk is in mijn ogen niet voldoende: ik wil of toch, net als zo'n beetje de hele buurt, over op een put/ puls, of hulp bij het verhogen van de waterdruk. alvast dank!


Tuinaanleg en tuinonderhoud Rosmalen
zaterdag 30 mei 2020

Snoeien drie beuken

‘Halveren’ van de drie beuken op onderstaande foto


Tuinaanleg en tuinonderhoud Rosmalen
zondag 12 april 2020

Schutting plaatsen

Graag willen wij een houten schutting laten plaatsen de lengtes zijn 2,80 bij de poortdeur dat is inclusief een poortdeur van 1 meter rechterkant van de tuin is 14,75 Linker kant van de tuin is 12,5.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Rosmalen
woensdag 06 november 2019

Terras en tuinaanleg van 200 m2 rondom chalet

Ik wil graag een offerte ontvangen voor het aanleggen van een tuin van 200 m2 waarop een chalet staat van 11,5 bij 4 meter. Graag de prijs incl. hekje rondom het perceel en een tuinhuisje. Rest is vrije insteek als er maar een terras bij zit.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Vinkel
donderdag 24 oktober 2019

Houten damwand repareren

Onze tuin ligt aan het water en is omgeven door een stalen damwand. Vóór deze wand is een houten beschoeiing aangebracht. Daarvan zijn enkele planken onder en enkele vlak boven het waterpeil los gelaten. Deze moeten opnieuw worden bevestigd/worden vervangen. Ook bij onze buren hangen enkele planken (onder en boven) het wateroppervlak los.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Rosmalen
dinsdag 03 september 2019

Vijver met glaswand realiseren

Ik zoek iemand voor het realiseren van een vijver met glaswand en bestaande stoep erop aan sluiten. Perkje met bestaande vijver onder rooster vervalt. Oppervlakte van de vijver is ongeveer 4 a 5 m2 .


Tuinaanleg en tuinonderhoud Rosmalen
zaterdag 17 augustus 2019

Klapzand afvoeren en opvullen met grond voor gras

Ik wil graag een prijs per m2 voor het verwijderen van klapzand 20 cm diep en opvullen met grond geschikt voor gras. Je mag tevens een prijs geven voor gras speelgazon daarna erop te leggen. Betreft ca 50m2. Vijver wordt zelf verwijderd (zie foto) grind moet er ook uit. Dus een prijs voor verwijderen zand en opvullen voor gras Prijs voor verwijderen kiezels, dun laagje, zand en opvullen grond met daarna graszoden


Tuinaanleg en tuinonderhoud Rosmalen
maandag 15 juli 2019

Vijverfolie vervangen

In 2009 is in mijn voortuin een kleine vijver aangelegd: HxBxL 60x120x198. Deze vijver loopt nu steeds leeg en ik denk dat de folie poreus geworden is en vervangen moet worden. Graag heb ik hiervoor een prijsopgave.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Rosmalen
maandag 29 april 2019

Composiet schutting plaatsen

Ik ben op zoek naar iemand die een composiet schutting van +/- 5 meter en een schutting van +/- 7 meter met een knik voor mij kan plaatsen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Rosmalen
zondag 14 april 2019

Trampoline in laten graven en tuin renoveren

Ik zoek een hovenier die mijn voortuin kan renoveren. Ik wil de trampoline laten ingraven van doorsnee 240 en 55 cm diep. Dan 5 meter lang en 250 breed gras/onkruid eruit en egaliseren zodat er kunstgras of iets in kan.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Rosmalen
zaterdag 13 april 2019

Tuinwerkzaamheden

Ik wil een offerte om ongeveer 5 stronken (doorsnee 15 a 20 cm) te verwijderen en de grond bewerken, wortel en onkruid vrij maken.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Rosmalen
donderdag 11 april 2019

Uitgraven, storten zwarte tuingrond en egaliseren

Graag ontvangen we een offerte voor het uitgraven en storten van zwarte tuingrond in onze nog aan te leggen tuin bij ons nieuwbouwwoning. Het gaat om een oppervlak van 165 m2. Daarna wil ik de grond laten egaliseren.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Rosmalen
zaterdag 06 april 2019

Tuin ontwerpen

Graag zou ik een ontwerp willen van onze achtertuin. Wij hebben een tussenwoning en niet een hele grote tuin ongeveer 6 x 10 meter. Wij willen de tuin graag netjes maken maar weten niet goed hoe en wat. Graag zouden wij een mooi ontwerp willen hebben.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Rosmalen
woensdag 02 januari 2019

Sleuf graven voor kabels en waterleiding

Ik wil van mijn schuur een studio maken. Er moet een sleuf gegraven worden tbv elektra en water. De schuur ligt achter op het perceel, zo'n 45 m verwijderd van het huis waar de wateraansluiting bevind. Er moet dus een lange sleuf gegraven worden. Graag kom ik in contact met vakmannen die dit kunnen uitvoeren en mij hiervoor een prijsopgave willen geven.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Rosmalen
maandag 26 november 2018

Houten vlonder aanleggen

Ik zoek een timmerman voor het leggen van een houten vlonder van teakhout van 6 bij 5,5 bij 0,1 meter. De vlonder moet in de achtertuin van een tussenwoning geplaatst worden. Verdere specificaties graag in onderling overleg.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Rosmalen
maandag 27 augustus 2018

Zand afvoeren en tuinaarde leveren

Ik wil 7,5 m3 afvoeren en eventueel leveren van dezelfde hoeveelheid zwarte tuinaarde. Ik zou hier graag een schatting van willen hoeveel het ongeveer kost.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Rosmalen
zaterdag 28 juli 2018

Amerikaanse vogelkers kappen

Wij hebben in de hoek van onze tuin een Amerikaanse Vogelkers. Deze boom heeft schade geleden door storm en onlangs is een deel afgebroken en reeds verwijderd. Het afgebroken deel hing over een openbare parkeerplaats en de afgebroken tak heeft schade aan een auto veroorzaakt. De boom is niet niet meer in balans en het vermoeden bestaat dat de boom niet meer gezond is. Wij willen de boom uit onze tuin verwijderd zien. De stronk en wortels kunnen blijven zitten. Het afkomend hout is voor u. Foto is beschikbaar. Het puin moet worden afgevoerd. De tuin is goed te bereiken.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Rosmalen
donderdag 19 april 2018

Tuin aanleggen

Het aanleggen van bielzen 2 stuks van 130 cm en 4 stuks van 200 cm en 24m2 gras waarvan die 24 m2 omploegen en egaliseren voor de grasmatten


Tuinaanleg en tuinonderhoud Vinkel
dinsdag 06 maart 2018

Tuinschermen plaatsen

Lengte is 10,5 meter, geimpregneerde tuinschermen 1. 80 x 180 + palen + bevestiging materiaal. + Monteren Graag de offerte per Email.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Rosmalen
dinsdag 13 februari 2018

Tuinhuis in elkaar laten zetten

Wij hebben een bouwpakket gekocht voor een tuinhuis. Oppervlakte 5,50 x 3 meter. Rechthoekig inclusief veranda. Blokhut. Ik wil een offerte voor in elkaar zetten. Vervolgens zou er eventueel een vakman ook het oppervlak van het huisje kunnen egaliseren en betegelen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Rosmalen
maandag 05 juni 2017

Laurier uit de tuin verwijderen

Hi, our hedges (Laurierkers, 3 metres high) have to go. The length is 14,5 metres and 16,5 metres, so two sides of our garden. Townhall has contacted us to take care of it as soon as possible, as our hedges are ranking wide into the street and even covering a street lamp.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Rosmalen
woensdag 12 april 2017

Terras opnieuw aanleggen

Het huidige terras is door boomstronken erg ongelijk. Tegels eruit halen, het terras ophogen met circa 15 cm en opnieuw bestraten. Circa 20 m2. Het zijn 74 tegels van 50 cm bij 50 cm. De achtertuin is goed bereikbaar.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Rosmalen
dinsdag 04 april 2017

Perk afgraven voor een trampoline

Ik wil in onze achtertuin een stuk van 2,5 x 2,5 laten afgraven zodat daar een trampoline geplaatst kan worden met een diameter van 150 cm. Dit stuk bestaat deels uit planten waaronder bamboe en een strook tegels. Graag laat ik het uitgraven in een aflopende kuil met een diameter van 1,5 meter en maximaal 40 cm diep. Ik wil de randen om de trampoline graag laten egaliseren en daar kunstgras laten plaatsen. Ik ontvang graag uw gedetailleerde offerte met aparte posten voor het uitgraven en het kunstgras


Tuinaanleg en tuinonderhoud Rosmalen
zondag 02 april 2017

Trampoline ingraven

In de achtertuin (via een ruime poort te bereiken) wil ik graag een trampoline van 214 cm doorsnede laten ingraven en opbouwen. De trampoline (welke ik al in mijn bezit heb) komt op een plek waar nu alleen maar aarde ligt. De aarde wil ik ook graag laten afvoeren.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Rosmalen
vrijdag 31 maart 2017

Boomstronken laten verwijderen

Graag zouden wij in onze achtertuin 2 boomstronken willen laten verwijderen. Beide bomen staan er al meer dan 30 jaar. De bomen zijn afgezaagd tot 2 meter. Maar de boomstronken zitten te vast om zelf uit te halen. Het betreft 1 laurier en 1 naaldboom. De bomen staat redelijk vrij maar wel in een border.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Rosmalen

Tuin in jouw regio

Andere klussen in Rosmalen

Offertes aanvragen