Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Tuinonderhoud Bosmaaier

Tuin - Houten

Tuin - Houten

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Tuinwerkzaamheden in Houten?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende hoveniers in Houten die je gratis offertes op maat aanbieden. Een nieuw terras, een andere schutting rondom je tuin of gewoon iemand om je gazon te onderhouden? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman uit je regio, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Schalkwijk, Werkhoven of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende hovenier.

Vergelijk gratis offertes

Recente aanvragen uit Houten

vrijdag 13 augustus 2021

Snoeien eik

We hebben een Amerikaanse eik van 25 jaar die we willen laten snoeien.wanneer is de juiste tijd hiervoor en wat kost het bij U


Tuinaanleg en tuinonderhoud Houten
maandag 14 juni 2021

Plaatsen en aanchaffen van een schuifhek

Het gaat om een schuifhek om de carport mee te kunnen afsluiten. De carport is gelegen tussen twee stenen gebouwtjes en aan één daarvan (4 meter breed) kan het niet bewegende gedeelte van de poort worden bevestigd en ook de rail van het hek enz. De carport is 345 cm breed. Hoogte van het hek graag c. 180 cm en het zou moeten bestaan uit verticale houten planken met hout zoals dat tegenwoordig veel voor schuttingen wordt gebruikt. Naar welk type poort ben je op zoek?: budgetvriendelijke basispoort Welk type bediening wens je?: elektrisch (schakelaar, klavier, afstandsbediening,..) In welk materiaal heb je interesse?: hout Welk type toegangspoort wil je plaatsen?: schuifpoort of schuifhekken Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Tuinaanleg en tuinonderhoud Houten
zaterdag 15 mei 2021

Bomen snoeien

We willen de bomen in voor- en achtertuin gesnoeid zien zodat er een redelijke kroon voor schaduw voor ons (en voor vogels) overblijft maar de buren er niet die hinder van hebben.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Houten
zondag 21 maart 2021

Renovatie tuin

Wij willen graag een speelse, natuurlijke, onderhoudsvrije tuin. Oppervlakte is 120 m2. Er zit nu hoogte verschil in, dat zal sowieso uitgegraven moeten worden.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Houten
maandag 08 maart 2021

Volledige tuin make-over 100m²

Wij willen onze tuin een totale make-over geven. De tuin is ongeveer 100 m2. Een onderhoudsvrije tuin met borders, grote tegels en een pergola met schaduwdoek. Wij hebben geen achterom. Momenteel is de tuin een zooitje met kleine tegeltjes en een vijver en wat houten vlonders en dit willen we allemaal door de vakman laten verwijderen. We willen iemand die ons helpt met het ontwerpen van een nieuwe betegelde tuin, met leuke zitjes. Verder weten we niet precies wat we willen, we willen dat iemand mee kijkt met ons.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Houten
zondag 03 januari 2021

Voor en achtertuin ophogen en bestraten

Ik zoek iemand voor het leggen van sierbestrating inclusief ophogen van ongeveer 12 cm. Tuin achter is 52 m2 tuin voor is 21 m2. Inclusief ophogen betonnen randen waar de schutting op staat (achtertuin).


Tuinaanleg en tuinonderhoud Houten
vrijdag 01 januari 2021

Vlonder vernieuwen

We hebben een vlonder maar die willen we aanpassen/ verlengen/vernieuwen. Op dit moment liggen er 14 houten planken, en loopt het een beetje scheef. Ik wil graag dat het weer mooi strak loopt. Het gaat om 12 m2.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Werkhoven
maandag 20 juli 2020

Plaatsen Schutting

Het Leveren van een Schutting van 13.3 meter. (7 Panelen) Recht aansluitend op betaande schutting. Hardhouten Panelen 17planks, met Afdeklat. Antraciet Betonpaneel onder de panelen 20cm, Palen in Gestort Beton. Palen Hardhout of antraciet Beton,


Tuinaanleg en tuinonderhoud Houten
donderdag 11 juni 2020

Bielzen en schutting verwijderen en afvoeren

In een stuk 5,50/2,20m van mn achtertuin liggen rondom bielzen en wil ik graag kwijt De schutting van 5,50/2,20 kan ook verwijderd worden. De tuin zelf wil ik graag de helft met zwart grond gevuld. De rest wordt tegels. De tuin is bereikbaar via een steeg van 1,50m.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Houten
zaterdag 23 mei 2020

Trampoline ingraven en kunstgras leggen

We willen onze tuin renoveren. Het gaat om een stuk van 4x4 meter (tuin is ca. 55 m2) wat we willen (laten) aanpakken. Daar willen we kunstgras en een trampoline in. Er zullen een paar tegels van 1x1m verplaatst moeten worden. Het is een tuin met harde kleigrond. Een trampoline hebben we nog niet uitgezocht. Voorkeur gaat uit naar een ronde, maar misschien is een rechthoekige een betere keuze. Graag een vrijblijvende offerte per e-mail.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Houten
woensdag 06 mei 2020

Waterbron slaan

Ik wil in mijn achtertuin een water bron voor de beregening van mijn tuin. Ik heb een tuin van 15 bij 20 m ongeveer. In de buurt hebben meer mensen een bron laten maken via een spuittechniek, dit zou ik ook graag laten doen. Slangen kan ik zelf aansluiten. Van mijn buurman heb ik gehoord dat het grondwater op 15 m zit, maar hij heeft het al een tijd geleden laten doen dus ik weet niet of dit nog steeds zo is. Ik heb niets over een vergunning gehoord. Graag heb ik iemand langs waarmee ik de situatie kan bekijken en bepalen wat een handige plek is om de pomp te plaatsen. Wat zijn de kosten om een bron te maken inclusief aanleg pomp?


Tuinaanleg en tuinonderhoud Houten
dinsdag 14 april 2020

Tuin opnieuw aanleggen

Graag zouden wij de oude tuin leeg willen laten halen (zitten er over na te denken dat wij dit zelf doen) en weer opnieuw aan willen laten leggen. Het betreft een tuin van 5.60 meter breed en het grootste gedeelte 11.85 meter lang. Van de 5.60 meter breed loopt een deel van 2.10 meter door tot 8.85 meter lang. De schuur is ongeveer 2 m en nog iets. Wij weten wat wij willen, namelijk: bij het huis een klein terras, een smal pad met tegels naar voren van 2/ 3 m lang met aan beide kanten (kunst)gras. Het achterste gedeelte, tegen de schuur, willen wij een lounge gedeelte. Wij hebben geen tekening laten maken, omdat wij zelf al een goed beeld hebben van wat wij willen. In juni/ juli willen wij beginnen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Houten
zondag 05 april 2020

Vijver afgraven en kleigrond afvoeren

Vijver gegraven. Het gaat om 6 kuub klei/zand dat afgevoerd moet worden.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Houten
zondag 05 april 2020

Tuin renovatie

Wij willen 2 terrassen vervangen, een direct achter het huis 10x5 (-1.5x3) en een achter in de tuin 5x5. Daarnaast moet het 8 meter lange pad er tussen, breedte 1.20 (2x60x60). Het realiseren van keramieke tegels van 60 x 60cm is hier het idee. Daarnaast willen wij de huidige afscheiding van corniveren laten vervangen door schuttingen. U dient hierbij de korniveren te verwijderen en af te voeren. Achter het hek is genoeg ruimte voor een kraantje. Dit zal ongeveer 18m lang zijn.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Houten
vrijdag 04 oktober 2019

Boom uit tuin verwijderen

Het betreft een boom van gemiddelde grootte die in onze achtertuin staat. Graag verneem ik wat de kosten zijn om deze inclusief de boomstronk te laten verwijderen. Een foto vindt u bijgevoegd.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Houten
donderdag 05 september 2019

Tuin egaliseren en bestraten en nieuwe toegangspoort en schutting

Ik wil graag een terras met nieuwe tegels , 2 x perken voor planten en kruiden. Een schutting met toegangspoort. De tuin is 7,5 bij 9 meter min een schuur van 2,3 meter. Ik ben benieuwd naar wat de kosten en de mogelijkheden zijn en ik ontvang graag een offerte.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Houten
zaterdag 10 augustus 2019

Het plaatsen van een schutting en bestaande bestrating opnieuw leggen

Ik zoek een hovenier die 11 meter aan houten schutting kan plaatsen in mijn tuin. Dit moet tegen de bestaande schutting aangezet worden. Daarnaast moet ongeveer 15 m2 aan bestrating opnieuw bestraat worden. Dit moet in verband met verzakking. Daarnaast zou ik ook een strook grind in de tuin willen hebben.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Houten
zondag 14 juli 2019

Tuin onderhoud abonnement

Vorig jaar hebben we onze tuin laten aanleggen. We willen deze graag laten onderhouden (1 à 2 keer per jaar), met name vorm snoei van heesters en sierperen en bemesting. De tuin is 120 m2.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Houten
vrijdag 07 juni 2019

Tuin deels afgraven ten behoeve van een fundering

Ik zoek een hovenier die aan de zijkant van onze woning een stuk tuin kan afgraven en -voeren in verband met een fundering die op korte termijn gerealiseerd gaat worden. Het gaat ongeveer om 30 m2. Op de foto zie je nog een schuur en schutting, die halen we zelf weg. Hoe diep het moet worden afgegraven bespreek ik graag met de hovenier.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Houten
zondag 05 mei 2019

Het verwijderen van een boomstronk

Ik zoek een hovenier die een boomstronk van een oude Dennenboom kan verwijderen/uitfrezen. De boom is tot net boven de grond gekapt. De stronk staat in de achtertuin die bereikbaar is via de poort (100 cm) of via een tijdelijk verwijderde schuttingdeel.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Houten
dinsdag 30 april 2019

Geimpregneerde grenen schutting leveren en plaatsen

Het gaat om het plaatsen van een schutting over een lengte van ongeveer 12 meter. De bedoeling is een geimpregneerde grenen schutting met plankdikte min. 15 mm. 2 delen 180x180, 3 of 4 delen 180x90 en 1 deel 180x150 (zie ook bijgeleverde afbeelding). Het tuinscherm dat aan de muur vast zit is van de woningbouwvereniging en blijft staan. Graag een offerte voor alleen plaatsen en een voor levering van de schuttingdelen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Houten
woensdag 10 april 2019

Oprit egaliseren

Ik ben op zoek naar een hovenier die mijn deels verzakte oprit kan egaliseren. Het gaat om een oppervlak van circa 22 bij 2,5 meter met een zand ondergrond waarop betonklinkers liggen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Schalkwijk
woensdag 06 maart 2019

Tuin uitgraven en vullen met zand

Ik wil graag mijn 100 m2 tuin uitgraven en afvoeren en opvullen met zand. Kan ik hier een offerte voor ontvangen? Ik hoor het graag!


Tuinaanleg en tuinonderhoud Houten
zondag 24 februari 2019

Hout beton schutting

Ik wil graag een schutting van 18 meter laten plaatsen en ik ben benieuwd wat hier de kosten van zijn. Graag ontvang ik hier een offerte voor.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Houten
zondag 11 november 2018

Bolsedoorn laten verwijderen

Wij hebben 2 Bolesdoorns die we willen verwijderen en laten afvoeren uit onze voortuin. Graag ontvang ik uw offerte.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Houten
donderdag 08 november 2018

Struiken, bomen weghalen en wegbrengen

Ik wil in de voortuin 4 struikbomen weg laten halen. Twee van 1 meter en 2 van 1,90 meter. Deze moeten met stronk en wortels eruitgehaald en weggebracht worden.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Houten
donderdag 27 september 2018

Boomstronken laten verwijderen

Het gaat om 3 stronken die ik graag wil verwijderen 1. 17 cm diameter: In de hoek van de tuin. De heg links op de foto is al weg. Uiteraard kan de loungeset ook aan de kant om ruimte te maken (de lastigste, vandaar 1 foto zie bijlage) 2. 10 cm diameter: Boomstronkje achter in de tuin, dichtbij de achterste schutting 3. 13 cm diameter achter in de tuin De tuin is enkel toegankelijk via een berging (met dorpel/drempel) waarvan de twee deuren 89 cm breed zijn. Echter voor de laatste deur recht tegenover de deur op ongeveer een meter afstand een muurtje. Je zult dus een hoek moeten maken mochten er machines voor nodig zijn. Voor alle 3 geldt dat ik straks geen gras wil laten groeien, maar in ieder geval wil ik de stronk er voldoende uit hebben dat die tot 20-30 cm onder het oppervlakte verwijderd is. Eventueel geen probleem als de misschien wel grote wortels deels blijven zitten. Het puin kan ik zelf afvoeren.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Houten
vrijdag 31 augustus 2018

Tuinschermen met hardhouten palen monteren

Wij willen graag een houten schutting met hardhouten palen (materiaal aanwezig) laten plaatsen aan de achterkant en zijkant van de achtertuin houten tuinschermen van 2 x 2 meter, 1 houten deur van 1 x 2 meter en 10 hardhouten palen. Ik heb een plattegrond bijgevoegd. De palen kunnen aan de achterkant van de tuin waarschijnlijk niet diep in de grond geplaatst worden. Op ongeveer 30 centimeter diepte zit de rand van een laag beton in de weg. We weten zelf niet hoe de palen het beste geplaatst kunnen worden.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Houten
maandag 06 augustus 2018

Lage tuinafscheiding maken.

Wij willen graag bij de voortuin een tuinafscheiding van beton rotsmotief. De afmetingen van onze voortuin is 3,92 x 4 meter. Er is wel 1 hoekpaal nodig.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Houten
woensdag 01 augustus 2018

Vijver aanleggen van beton

Ik wil een strakke vijver aanleggen van beton. Er dient ook een pomp geplaatst te worden. Ik weet niet hoe diep het grondwater is. De vijver mag ongeveer 3 bij 8 meter worden.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Werkhoven

Tuin in jouw regio

Andere klussen in Houten

Offertes aanvragen