Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Tuinonderhoud Bosmaaier

Tuin - Den Bosch

Tuin - Den Bosch

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Tuinwerkzaamheden in Den Bosch?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende hoveniers in Den Bosch die je gratis offertes op maat aanbieden. Een nieuw terras, een andere schutting rondom je tuin of gewoon iemand om je gazon te onderhouden? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman uit je regio, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Aalst, Alem, Ammerzoden, Berlicum, Boxtel, Bruchem, Cromvoirt, Den Dungen, Esch, Gameren, Gemonde, Haarsteeg, Hedel, Heerewaarden, Heeswijk Dinther, Helvoirt, Heusden gem. Heusden, Kerkdriel, Kerkwijk, Nieuwkuijk, Rossum, Schijndel, Sint Michielsgestel, Tuil, Veen, Velddriel, Vlijmen, Vught, Well, Zaltbommel of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende hovenier.

Vergelijk gratis offertes

Recente aanvragen uit Den Bosch

maandag 13 september 2021

Hekwerk met gaas 1 meter hoog in voortuin om hedera er tegen aan te laten groeien

Hekwerk met gaas 1 meter hoog in voortuin om hedera er tegen aan te laten groeien Hoeveel meter moet er geplaatst worden?: tussen 10 en 50 meter Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Tuinaanleg en tuinonderhoud Den Bosch
maandag 14 juni 2021

Bedienbare schuifpoort plaatsen

Wij zoeken een elektrisch bedienbare schuifpoort van aluminium waarbij je niet door de spijlen heen kunt kijken. De maten zijn ongeveer 275cm breed en 180/200 cm hoog. Het moet een enkele schuifpoort zijn. Het liefste in de kleur zwart. Met drie handzenders en mogelijkheid om met je telefoon te bedienen. Naar welk type poort ben je op zoek?: design / moderne maatwerk poort Welk type bediening wens je?: elektrisch (schakelaar, klavier, afstandsbediening,..) In welk materiaal heb je interesse?: aluminium Welk type toegangspoort wil je plaatsen?: schuifpoort of schuifhekken Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Tuinaanleg en tuinonderhoud Hedel
woensdag 02 juni 2021

Oude tegels verwijderen en nieuwe plaatsen

De tuin indeling is goed, maar we willen graag oude kleine stenen laten verwijderen en nieuwe grote tegels laten plaatsen. Achtertuin 7 x 6 mtr inclusief beplanting. Voortuin 3,5 x 6 mtr inclusief beplanting


Tuinaanleg en tuinonderhoud Den Bosch
maandag 12 april 2021

Schutting of hek plaatsen of vervangen

We zoeken een goede hovenier voor het leveren en plaatsen van 19 mtr schutting met houten palen in combinatie met houten tuinschermen. Totaal 2 mtr hoog. Het verwijderen van de oude schermen doen we zelf.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Boxtel
zondag 14 maart 2021

Oprit bestraten

Een oprit opnieuw bestraten met nieuwe 7 duimers. Bestaande klinkers worden eruit gehaald. Ongeveer 90m2


Tuinaanleg en tuinonderhoud Kerkdriel
vrijdag 12 maart 2021

Schutting plaatsen 9 meter

Graag een schutting plaatsen van 9 meter met een hoek. Deze moet van beton/hout worden. De huidige schutting ga ik zelf verwijderen. Aanschaf van de nieuwe schutting door de vakman.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Vlijmen
maandag 01 maart 2021

Tuintje op balkon 14m²

Ik wil graag wat groen op het balkon. Het balkon heeft een oppervlakte van 14m².


Tuinaanleg en tuinonderhoud Kerkdriel
maandag 15 februari 2021

Tuin 50m² renoveren inclusief nieuwe schuur (10m²)

Ik wil een tuin van 50m² laten verbouwen. Er staat een nu een schuur, die verwijdert moet worden door de vakman. Ik wil hier een nieuwe schuur voor terug of een houten huisje met overkapping. Deze moet ongeveer 10m² worden en de overkapping zal dan ongeveer hetzelfde moeten worden. Dit schuurtje moet wel geisoleerd zijn, maar verder niet verwarmd of geschilderd. Materialen van het schuurtje allemaal nog geen idee, dit hangt af van de prijs. Kozijnen in ieder geval wel in het hout. Er moet ook nieuwe bestrating komen, dit gaat om ongeveer 30m². Er liggen momenteel tegels die door de vakman verwijdert moeten worden. Er zal ook een klein strookje beplanting moeten komen, maar eventueel laten we ook zitten wat er nu al zit. De afvoer voor regenwater zit er al.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Vught
woensdag 27 januari 2021

Bestraten oprit

We willen graag onze oprit laten bestraten, 75m2


Tuinaanleg en tuinonderhoud Den Bosch
maandag 12 oktober 2020

Terrasbedekking vervangen

Zoek een vakman voor het vervangen van mijn terrasbedekking, gaat om 30 vierkanten meter (wil geen hout). Nu wil ik er composiet planken op laten leggen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Den Bosch
donderdag 01 oktober 2020

Trampoline in de tuin in laten graven

Wij willen een deel in onze tuin laten uitgraven en zorgen dat hier geen onkruid meer kan groeien, zodat wij vervolgens hier een trampoline kunnen plaatsen. Het gaat om een oppervlakte van ongeveer 8m².


Tuinaanleg en tuinonderhoud Vught
dinsdag 08 september 2020

Tuin leeghalen afvoeren en straten

Ongeveer 40 vierkante meter leeghalen afvoeren en opnieuw straten volgens tekening.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Vught
donderdag 27 augustus 2020

Een achtertuin opknappen

Ik zoek een hovenier die mijn achtertuin kan renoveren. Het gaat om het afgraven, ophogen en egaliseren. Daarnaast wil ik veel bestrating (60 bij 60 tegels) en twee plantenbakken en een stuk gras. De gehele achtertuin is 60 m2 en bereikbaar per achterom. De oude tegels/beplanten verwijderen we waarschijnlijk zelf.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Vlijmen
woensdag 19 augustus 2020

Aanleg Jeu de Boulesbaan voor bewoners in een gemeentelijk grasveld

Ik zou graag een offerte willen ontvangen voor het aanleggen van een Jeu de Boules baan in een gemeente grasveld. We kunnen mogelijk subsidie krijgen voor deze aanleg, daarom zou ik graag willen weten wat het aanleggen van een Jeu de Boules baan kan gaan kosten. Het is de bedoeling dat dit een baan word die door bewoners van ons complex gebruikt kan worden. Dus geen luxe baan, maar een baan waar als hobby op gespeeld kan worden. Alvast bedankt.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Den Bosch
dinsdag 18 augustus 2020

Tuintegels leggen

I would like to lay tiles in my 50 square meter garden. There are no tiles at the moment, only sand. It would be nice to make an appointment.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Vlijmen
donderdag 13 augustus 2020

Beukenhaag aanleg

Voor ons nieuwe pand willen wij graag een offerte voor de aanleg van 25 m nieuwe beukenhaag. hoogte circa 1 meter


Tuinaanleg en tuinonderhoud Den Bosch
zaterdag 11 juli 2020

Terras aanleggen

Ik wil een terras achter woning van ca 47 m2 aan laten leggen. Lijngoot ca 10 m1. Keramische tegels blauw-grijs 60x60. Rekening houden met ca 4 m1 snijwerk diamantzaag, stabilisatie zandbed en aanvoer 1 m3 nieuw zand. Wij zorgen voor afvoer zand en aansluiting lijngoot.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Den Bosch
zondag 05 juli 2020

Tuin met tegels en kunstgras renoveren

Ik wil mijn achtertuin laten renoveren. De tuin is ongeveer 9 bij 15 meter groot. Werkzaamheden betreffen het verwijderen van het gras en het zwarte zand in de tuin. Tuin gereed maken voor plaatsen tuinhuis, leggen tegels en kunstgras. Leveren en leggen van het kunstgras. Leggen van tegels en eventueel ook leveren van tegels. Schets van de nieuwe situatie is bijgevoegd.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Schijndel
vrijdag 26 juni 2020

Grondwaterput laten slaan in de achtertuin

Ik heb een tuin van 750 m2. Daarin zou ik een waterput willen laten boren. De put is voor beregening. De diepte zal ongeveer 20 meter moeten zijn. Doorsnede van de buis 10cm. In de offerte hoeft geen pomp te worden opgenomen. Onderin de put moet grind worden gestort of vooraf een filter aangebracht voor betere waterdoorlating.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Vught
woensdag 24 juni 2020

Boom rooien

Lindeboom ca 20 meter hoog, staat in achtertuin. Achtertuin ligt naast een weg, tuin is ommuurd. Deze kappen en rooien


Tuinaanleg en tuinonderhoud Sint Michielsgestel
donderdag 18 juni 2020

Pergola met 3 schaduwdoeken

Leveren, plaatsen en monteren van pergola met 3 harmonica(schaduw)doeken van totaal circa 4,00 x 4,00 meter. Het gaat om een terras van een nieuwe zorg-instelling voor ouderen waar wij schaduw willen creeren.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Den Bosch
dinsdag 16 juni 2020

Terras aanleggen

Vervanging van ca. 100 m2 tegelwerk voor 80X80 cm antrcietkleurige tegels beton-/cementlook voorzien van een beschermlaag tegen algen, mos etc. Graag onderstaande punten separaat inzichtelijk maken, 1) leveren van nieuwe tegels. 2) los halen van oud materiaal (50X 50 cm betontegels worden een op een afgewisseld met in op een oppervlak van 50x50 cm ingelegde kleine bakstenen) 3) afvoeren van het onder punt 2 genoemde. 4) Zo nodig egaliseren/ophogen/uitdiepen met zand van de te bestraten oppervlakte. 5) Aanbrengen van worteldoek of anderszins om onkruid te voorkomen. De locatie van de tuin is goed vanaf de parkeerplaats te bereiken. Er is gelegenheid voor het tijdelijk neerzetten van tegels, zand materieel etc. De bestaande bestrating ligt er al jaren en is voldoende ingeklonken. Ik verwacht dat walsen/licht aantrillen van de grond voldoende is om de nieuwe tegels aan te kunnen brengen. Afschot wordt in onderling overleg bepaald en dient uitsluiten om het hemelwater naar de gewenste locatie af te voeren. De te bestraten oppervlakte kent derhalve geen overige hoogteverschillen/reliëf en kan blokvormig aansluitend gelegd worden. Het snijden/knippen van tegels zal hooguit aan de uiteinden noodzakelijk zijn. Uitvoeringsperiode in overleg te bepalen, voorkeur gaat uit naar ergens in de huidige zomer.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Vught
zondag 14 juni 2020

Laag hekwerk plaatsen

Voor onze voortuin (en meteen die van de buren) hebben we samen circa 32 meter aan hekwerk nodig en dan nog 2 hekjes van 0,90 meter breed. Onze voorkeur gaat uit naar composiet. Momenteel hebben wij een houten hekwerk (wat wij zelf weghalen) van circa 0,50 meter hoog en dat vinden we net te laag. Nieuwe hoogte in overleg met de vakman te bepalen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Vlijmen
donderdag 11 juni 2020

Onderhoud van een tuin/parkje

Dood hout en bomen omzagen en in hapklare brokken zagen.Paadjes en "gazon" maaien, met bosmaaier. Natuurvijver en kikkerpoel opschonen en eventueel gedeeltelijk parkje omspitten en/of frezen, of klepelmaaien. Oppervlakte tuin/park en straatwerk (gebakken, genuanceerde zevenduimers) is ongeveer 10.000 M2 .Eventueel opsplitsen, zodat ik eerst kan kiezen voor het hoogst noodzakelijke. Het hoeft/mag geen echte tuin worden, maar moet zoveel mogelijk natuur blijven. Vrijblijvende offertes. Rondom huisje is 'n tuintje en de rest oprijlaan en parkje. Plusminus 3.000 M2 ongerept natuurgebiedje (moeras met Elzen), waar niets aan hoeft/mag gebeuren.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Den Dungen
zaterdag 06 juni 2020

Tuintegels plaatsen

op zoek naar een persoon die onmiddellijk de tuin kan repareren. moet enkele tegels verwijderen en enkele tegels plaatsen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Den Bosch
woensdag 27 mei 2020

Pulse slaan

Ik wil graag een puls laten slaan inclusief pomp. 6000 m2. De tuin is heel toegankelijk, ik weet alleen niet tot hoe diep het gaat moet komen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Boxtel
vrijdag 22 mei 2020

Waterpulsen slaan

Wij willen in onze tuin een waterpuls laten slaan. Dit kunnen wij niet zelf en zoeken daarom een betrouwbaar bedrijf die ons hierbij kan helpen. Wij weten niet hoe diep het water zit, de tuin zelf is goed bereikbaar.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Zaltbommel
vrijdag 22 mei 2020

Coniferen snoeien

30 mtr.coniferensnoeien op een afstand van 5mtr.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Alem
dinsdag 19 mei 2020

Trampoline in de tuin laten ingraven

Het gaat met name om het graven van een gat voor het plaatsen van een trampoline. De trampoline heeft (waarschijnlijk) een diameter van 365cm. Het gat moet tot ongeveer 1 meter diep zijn. Het betreft een ronde trampoline Goed om te weten: - Vanaf de straat tot de tuin aan de achterkant is een grindpad. - De poort is ongeveer 85cm breed. - Graag een prijs inclusief afvoeren grond.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Gameren
dinsdag 19 mei 2020

Waterput laten slaan of boren voor particulier gebruik

Ik wil een bron in mijn tuin hebben om te sproeien en meerdere sproeipunten tegelijk aan te hebben. Wie kan me daar aan helpen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Berlicum

Tuin in jouw regio

Andere klussen in Den Bosch

Offertes aanvragen