Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Tuinonderhoud Bosmaaier

Tuin - Helmond

Tuin - Helmond

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Tuinwerkzaamheden in Helmond?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende hoveniers in Helmond die je gratis offertes op maat aanbieden. Een nieuw terras, een andere schutting rondom je tuin of gewoon iemand om je gazon te onderhouden? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman uit je regio, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Aarle Rixtel, Asten, Bakel, Beek en Donk, Boekel, De Mortel, De Rips, Deurne, Erp, Gemert, Lierop, Lieshout, Mariahout, Mierlo, Milheeze, Ommel, Someren, Veghel, Venhorst of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende hovenier.

Vergelijk gratis offertes

Recente aanvragen uit Helmond

maandag 20 september 2021

Schutting plaatsen 16,5m

Ongeveer 16.5m rechtdoor, gaas met bovenbuis. De vakman hoeft verder niks te verwijderen, het gaat puur alleen om het plaatsen en aanschaffen van de schutting.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Veghel
maandag 06 september 2021

Schanskorf plaatsen 11 meter

Een schanskorf laten plaatsen van rond de 11 meter lang en 1 meter hoog in de voortuin, dus regels in acht nemend.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Mierlo
maandag 26 juli 2021

Een rechte schutting maken van beton

Een rechte schutting van ca. 25 meter lang. Wat is maximale hoogte die haalbaar is met beton. Voorkeur is tussen 220 en 250 cm. Bespreek graag de werkzaamheden.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Veghel
donderdag 10 juni 2021

Egalisering en nieuwe betegeling en verfraaiing erfafscheiding rondom

De oppervlakte is vermoedelijk wel kleiner dan 50m2 (kleine achtertuin). Mogelijk ook advies over afscheiding: afgebladderde houten tussenschutting is echter van de buren en hek aan achterzijde is van achterburen. Mogelijk ook snoeien van de veel te hoge oude coniferen aan achterzijde, ook eigendom van achterburen. Herinrichting perken rondom. Tenslotte: enig snoeiwerk in de tuin aan de voorzijde (grote struik verwijderen). Mogelijk naastgelegen inrit vóór de garage schoonspuiten met hogedrukspuit o.i.d.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Helmond
maandag 10 mei 2021

Egaliseren en bestraten van een 50m2 tuin

Ca 50 vierkante meter oude tegels die moeten verwijderd worden. De tuin moet geëgaliseerd worden en laten bestraten met nieuwe tegels. De nieuwe tegels wil ik aanschaffen in overleg met de vakman of zelf aanschaffen. Ligt er aan wat het meest voordelig is.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Helmond
maandag 05 april 2021

Steenkorf schutting plaatsen 100 meter

Het gaat om een schutting. Graag een steenkorf constructie van breuksteen (roestkleurig). Het gaat om 100 meter. Aanschaf nog even in overleg met de vakman en er hoeft geen oude schutting verwijdert te worden. Ik ben de eigenaar.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Lieshout
maandag 05 april 2021

Schutting plaatsen

Ik wil graag een betonnen schutting van 19 meter laten plaatsen. De huidige schutting is al weggehaald.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Veghel
zondag 14 maart 2021

Tuin betegelen 12m²

Wij willen graag een nieuwe tuin laten aanleggen van 12 vierkante meter. Er liggen nu tegens, deze verwijderen wij zelf. Het gaat dus alleen om het plaatsen van nieuwe tegels. Materiaal aanschaffen via de vakman.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Deurne
donderdag 04 maart 2021

Aanleggen oprit

Graag zou ik een oprit willen maken binnen mijn voortuin. De oppervlakte van de oprit bedraagt zoon 14m2. De afmeting is 5.5 meter lang bij 2.5 meter breed. Graag zou ik grind willen gebruiken voor de oprit. Indien mogelijk een combinatie van grind en twee rijen tegels waar de auto op zou kunnen staan of compleet van grind mocht dit niet mogelijk zijn. Op dit moment ligt er grind in de tuin op een wortel doek met een hoop zand er onder.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Veghel
dinsdag 02 maart 2021

Leeghalen, uitgraven en ophogen met (geel) zand

Wij willen graag de bestaande tuin helemaal leeg laten halen, incl. ca. 50m2 waalformaat klinkertjes. De plantenbak rondom zwembad moet ook weg. De tuin is ca. 14m x 10m en heeft twee flinke borders die beide verhoogd zijn. Het tuinhuisje moet blijven bestaan. Nadat alles verwijderd is willen we dat er nog voldoende afgegraven wordt zodat we kunstgras kunnen leggen ca. 40m2 en de rest van de tuin willen we verharden met tegels. Daarvoor moet dan weer voldoende (gele) grond worden aangebracht.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Helmond
zondag 28 februari 2021

Betonhout schutting 12,5m

Ik wil graag een schutting laten plaatsen. De schutting moet ongeveer 12,5m worden. Ik wil graag een betonhout schutting.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Helmond
zaterdag 27 februari 2021

Verwijderen en plaatsen 3 composiet schuttingdelen en tuindeur

Er is een boom op mijn schutting gevallen waardoor er 3 schuttingsdelen en een poort vervangen moeten worden. Ik wil graag het volgende laten doen: * verwijderen en afvoeren van de bestaande schutting en poort (3 composiet schutting delen 4 palen en 1 poort) Nieuw te kopen schutting en poort bij jullie: * 3x Tuinscherm Composiet Basic Antraciet 29x1800x1800mm (4 palen en toebehoren) * 1x tuindeur-composiet-basic-antraciet-29x900x1800mm en een bijpassend slot. * kosten voor het plaatsen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Helmond
dinsdag 26 januari 2021

Keramische tegels aanleggen

wij willen graag rond mei/juni de tuin tegels laten verwijderen en nieuwe keramische tegels terug laten leggen incl 9,5m1 goot aanbrengen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Helmond
woensdag 13 januari 2021

Renovatie bestaande tuin

Ik wil graag mijn tuin laten renoveren tot een onderhoudsvriendelijke tuin met o.a. nieuwe schutting, bestraten, kunstgras, ingemetselde bloembakken en een houten overkapping. De gehele tuin is ongeveer 60 m2. De buurvrouw heeft een houten schutting met betonnen onderstel met betonnen palen, deze wil ik door laten lopen. De lengte zal ongeveer 17 m. zijn, en dan nog een poort. Een deel wil ik dan betegeld hebben met 60 bij 60 cm tegels, aangevuld met kunstgras. Daarom moeten er waarschijnlijk ook twee afvoerputjes voor het regenwater aangelegd worden. En achterin de tuin nog een houten overkapping van ongeveer 3 bij 3 m.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Someren
woensdag 30 december 2020

Aanleggen tuinterrassen

Wij willen graag 67 vierkante meter tuinterrassen en paden aan laten leggen met keramische tegels van 2 cm dikte, 51 tegels van 90x90 en 58 tegels van 120x30 cm (zie bijgaande tekening).


Tuinaanleg en tuinonderhoud Veghel
dinsdag 01 december 2020

Keramische tegels in stabilisatie zand leggen

Ik zou graag 20 m2 keramische tegels (90x45 cm) gelegd willen hebben in de stabilisatie zandlaag. Wat zou mij dit kosten? Er is nog niks gedaan qua grondwerk en tegels zijn al binnen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Gemert
dinsdag 17 november 2020

Grindtegels laten leggen

Ik wil graag 9 m2 grindtegels opnieuw laten leggen. De huidige tegels moeten dus hergebruikt worden. Graag ontvang ik een offerte.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Lieshout
maandag 16 november 2020

Schanskorven plaatsen

Ik wil schanskorven gevuld met stenen in mijn tuin laten zetten. Het gaat dus om schanskorven in elkaar zetten van circa. 9 meter in een u-vorm plaatsen en vullen met stenen. Zijkanten beide 3 meter en het voorste deel 3 meter breed. Ik denk dat ze ongeveer 60 cm hoog moeten worden, maar dit is nog niet helemaal zeker. Ik zorg dat de buxussen uit de voortuin worden gehaald zodat de schanskorven daar kunnen komen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Veghel
woensdag 04 november 2020

Oprit bestraten + overkapping en terras bestraten

we willen graag de volgende werkzaamheden laten uitvoeren : - oprit bestraten , ca 46m² , incl. voorbereidend werk + zand - terras betegelen, keramische tegels 60x60cm , incl. voorbereidend werk + zand, ca 28m² - voorbereiden grond t.b.v. overkapping , ca 26m² - na plaatsing overkapping betegelen, keramische tegels 60x60cm Tegels + stenen leveren wij. Hiervoor ontvang ik graag een offerte .


Tuinaanleg en tuinonderhoud Veghel
dinsdag 18 augustus 2020

Achtertuin renoveren

Wij willen graag ons achtertuin renoveren. Op dit moment zit er een terras maar die is verouderd en loopt af. Wij willen hem graag vervangen met dezelfde type terras. Hij 10 meter breed, 7 meter diep en loopt uit tot een punt van 2 meter met een overkapping van 2 meter lang. Het nieuwe terras moet dus de zelfde vormgeving krijgen. Op dit momenten zijn er stenen waaltjes in het terras en die willen vervangen met grotere stenen. Willen willen een stuk gras voor een schommel realiseren die ovaal of cirkelvormig mag zijn met een diameter van 2 meter. Schommel komen wij zelf in Verder is er achterin het tuin een zitje en die mag blijven zoals het is. Kunt u ons helpen? overkapping 2 meter lang


Tuinaanleg en tuinonderhoud Helmond
zondag 16 augustus 2020

Achtertuin vernieuwen

Wij willen graag onze achtertuin van 8,40 bij 6,50 meter vernieuwen. Ook een nieuwe schutting is nodig. Van hout, 2 meter. We zouden graag 2/3 van de tuin willen laten bestraten en 1/3 kunstgras. Onze achterkant van de tuin ligt een stuk hoger dan vooraan dus er moet wel een stuk afgegraven en geëgaliseerd worden. De tegels willen we zelf afleveren.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Helmond
donderdag 30 juli 2020

Trampoline in de tuin laten ingraven

Ik wil een trampoline in laten graven, ik heb 2 mogelijkheden flatbound of trampoline 20 cm boven grond. Diameter trampoline is 240 cm. Ingraven is in grasveld, de tuin is bereikbaar door een poort van 90 cm.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Helmond
woensdag 24 juni 2020

Stronk verwijderen

Ik heb in mijn bielzen bak een grote boom laten verwijderen. Er is een stronk overgebleven ( diameter +/-70 cm). Ik wil deze stonk laten weg frezen. Toegangs breedte in de bielzen bak is 85 cm.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Mierlo
donderdag 04 juni 2020

Waterput slaan in achtertuin Mierlo-hout

Wil een waterput laten slaan/boren via een poort van ongeveer 1 meter breed.de bedoeling is om de tuin te sproeien voor en achter ,dus hoeft maar 4 tot 6 m3 water te kunnen oppompen per dag .


Tuinaanleg en tuinonderhoud Helmond
woensdag 03 juni 2020

Grondwaterput slaan

Ik wil een grondwaterput laten slaan voor de beregening van onze vrij grote tuin


Tuinaanleg en tuinonderhoud Venhorst
dinsdag 02 juni 2020

Waterput boren in achtertuin

Voor de beregening van mijn recent aangelegde tuin wil ik een waterput laten boren of pulsen. Er hoeft verder geen beregeningsinstallatie aangelegd te worden.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Asten
donderdag 28 mei 2020

Waterput of waterbron in de tuin slaan

Waterput slaan in achtertuin zodat grondwater voor de beregening gebruikt kan worden.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Mierlo
dinsdag 26 mei 2020

Waterput boren in achtertuin

Wij willen mogelijk een waterput om de tuin mee te kunnen besproeien. Het gaat om ongeveers 400 - 500 m2. dit is zowel de voortuin als achtertuin samen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Asten
donderdag 21 mei 2020

Vijver renoveren

Bestaande vijver renoveren , ca. 2 bij 4 meter. In ieder geval nieuwe folie. En daarnaast hout rondom vijver vernieuwen en gedeelte hout vervangen in tuin om te zorgen dat bij nat weer de gladheid weg is.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Beek en Donk
woensdag 29 april 2020

Grondwaterput slaan

Ik wil graag weten wie er een put kan slaan naast een bestaande put of de bestaande put dieper kan boren, zal rond de 10/11 meter moeten zijn. Alvast bedankt.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Veghel

Tuin in jouw regio

Andere klussen in Helmond

Offertes aanvragen