Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Tuinonderhoud Bosmaaier

Tuin - Helmond

Tuin - Helmond

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Tuinwerkzaamheden in Helmond?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende hoveniers in Helmond die je gratis offertes op maat aanbieden. Een nieuw terras, een andere schutting rondom je tuin of gewoon iemand om je gazon te onderhouden? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman uit je regio, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Aarle Rixtel, Asten, Bakel, Beek en Donk, Boekel, De Mortel, De Rips, Deurne, Erp, Gemert, Lierop, Lieshout, Mierlo, Ommel, Someren, Veghel, Venhorst of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende hovenier.

Vergelijk gratis offertes

Recente aanvragen uit Helmond

woensdag 13 januari 2021

Renovatie bestaande tuin

Ik wil graag mijn tuin laten renoveren tot een onderhoudsvriendelijke tuin met o.a. nieuwe schutting, bestraten, kunstgras, ingemetselde bloembakken en een houten overkapping. De gehele tuin is ongeveer 60 m2. De buurvrouw heeft een houten schutting met betonnen onderstel met betonnen palen, deze wil ik door laten lopen. De lengte zal ongeveer 17 m. zijn, en dan nog een poort. Een deel wil ik dan betegeld hebben met 60 bij 60 cm tegels, aangevuld met kunstgras. Daarom moeten er waarschijnlijk ook twee afvoerputjes voor het regenwater aangelegd worden. En achterin de tuin nog een houten overkapping van ongeveer 3 bij 3 m.


Tuinaanleg en tuinonderhoud
woensdag 30 december 2020

Aanleggen tuinterrassen

Wij willen graag 67 vierkante meter tuinterrassen en paden aan laten leggen met keramische tegels van 2 cm dikte, 51 tegels van 90x90 en 58 tegels van 120x30 cm (zie bijgaande tekening).


Tuinaanleg en tuinonderhoud
dinsdag 01 december 2020

Keramische tegels in stabilisatie zand leggen

Ik zou graag 20 m2 keramische tegels (90x45 cm) gelegd willen hebben in de stabilisatie zandlaag. Wat zou mij dit kosten? Er is nog niks gedaan qua grondwerk en tegels zijn al binnen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud
Offertes aanvragen