Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Tekening huis visualisatie

Architect - Arnhem

Architect - Arnhem

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Architect in Arnhem?

Op zoek naar een architect voor een nieuwbouw of renovatie? Of wil je een bouwovertreding laten regulariseren? Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende architecten uit de regio die je gratis offertes op maat aanbieden.

Ook wie in Angeren, De Steeg, Doorwerth, Driel, Duiven, Ellecom, Elst, Giesbeek, Groessen, Heelsum, Herwen, Huissen, Lathum, Lobith, Loo, Oosterbeek, Rheden, Rozendaal, Velp, Westervoort, Wolfheze, Zevenaar of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende architect.

Offertes voor architect in Arnhem aanvragen

Recente aanvragen uit regio Arnhem

dinsdag 05 januari 2021

Benodigde bouwdocumenten voor een opbouw

Wij willen een extra kamer op de garage. Het betreft een plat dak waarbij de opbouw voor een deel boven de oprit moet gaan komen. Dit is ongeveer 2 meter. De totaal maat is dan 6x3 meter. De opbouw kan van hout. Het huis en de garage zijn gebouwd in 2017. We zoeken een specialist voor het ontwerpen van de bouw-, en constructietekeningen hiervoor.


Bouwtekening en ontwerp
woensdag 25 november 2020

Constructieberekening (fundering + stalen balk)

Het gaat om een aanbouw van houtskelet van 6 meter bij 3,5 meter aan de achterzijde van de woning. De woning staat op heipalen en de gevel dient doorgebroken te worden. De beschikbare gegevens zijn opgevraagd bij de gemeente en er is geen vergunning nodig.


Bouwtekening en ontwerp
Offertes aanvragen