Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Hovenier tuin Tiel

Tuin - Tiel

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Tuinwerkzaamheden in Tiel?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende hoveniers in Tiel die je gratis offertes op maat aanbieden. Een nieuw terras, een andere schutting rondom je tuin of gewoon iemand om je gazon te onderhouden? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman uit je regio, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Beneden Leeuwen, Boven Leeuwen, Buren, Buurmalsen, Dreumel, Echteld, Erichem, Geldermalsen, Heesselt, IJzendoorn, Ingen, Kapel Avezaath Buren, Kerk Avezaath, Kerk Avezaath Tiel, Maurik, Meteren, Ochten, Ommeren, Ophemert, Opijnen, Puiflijk, Varik, Waardenburg, Wadenoijen, Wamel, Zoelen of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende hovenier.

Vergelijk gratis offertes

Recente aanvragen uit Tiel

maandag 25 april 2022

Schutting plaatsen

Ik zou graag prijs weten van kastanje afsluiting tussen twee coniferenhagen in, plus plaatsing. Plaatsing zou zijn bij mijn sta caravan en is een afstand van ongeveer 3,5 meter. Vanzelfsprekend zal ik het goed opmeten als ik besluit tot opdracht.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Buren
vrijdag 25 februari 2022

Schutting plaatsen (ongeveer 16 meter)

diepte tuin is 16 meter en hoogte schutting 2meter


Tuinaanleg en tuinonderhoud Geldermalsen
zondag 06 februari 2022

Tuin aanleggen

Wij hebben in de tuin een tuinhuis waarbij/onder/rondom de tegels niet meer mooi zijn. Wij willen hier graag hout(tegels) of een steentapijt op laten leggen en willen graag advies wat er mogelijk is. Op welke ondergrond moet de gietvloer geplaatst worden?: vaste, stabiele ondergrond op het juiste niveau (dekvloer, tegels, beton,...) Om welke toepassing gaat het?: terras Welke vlakken wil je bekleden met steentapijt?: vloeren Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden?: tussen 10 en 50 m² Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Tuinaanleg en tuinonderhoud Maurik
zaterdag 01 januari 2022

Vloer in de schuur ophogen ~18m2

In mijn schuur 18m2(6x3) liggen tegels waardoor vocht optrekt, is dit d.m.v. een cementdekvloer op te hogen cq op te lossen, zo niet zou ik graag met de vakman willen kijken naar andere oplossingen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Tiel
maandag 22 november 2021

Knotten van 20 knotwilgen

20 knotwilgen van 10 meter knotten (zagen). Op ruimen hoeft niet, doen we zelf


Tuinaanleg en tuinonderhoud Waardenburg
maandag 01 november 2021

Poort aanschaffen en monteren (3m)

Wij willen een poort van 300 cm. Twee deuren , automatisch te bedienen, daarnaast een deur. Uitgevoerd in metaal. Kleur 9005. Strak, modern en de spijlen horizontaal. Tussen de spijlen 7cm. Hoogte 180cm . Voor de deur hetzelfde. Bevestiging van de deuren metalen palen zo’n 20cm breed en 1 van de palen voorzien van een brievenbus en boven de palen verlichting op zonne-energie.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Zoelen

Tuin in regio Tiel

Andere klussen in Tiel

Offertes aanvragen