Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Tuinonderhoud Bosmaaier

Tuin - Tiel

Tuin - Tiel

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Tuinwerkzaamheden in Tiel?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende hoveniers in Tiel die je gratis offertes op maat aanbieden. Een nieuw terras, een andere schutting rondom je tuin of gewoon iemand om je gazon te onderhouden? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman uit je regio, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Beneden Leeuwen, Boven Leeuwen, Buren, Buurmalsen, Dreumel, Echteld, Erichem, Geldermalsen, Heesselt, IJzendoorn, Ingen, Kapel Avezaath Buren, Kerk Avezaath, Kerk Avezaath Tiel, Maurik, Meteren, Ochten, Ommeren, Ophemert, Opijnen, Puiflijk, Varik, Waardenburg, Wadenoijen, Wamel, Zoelen of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende hovenier.

Vergelijk gratis offertes

Recente aanvragen uit Tiel

maandag 06 september 2021

Plaatsen schutting composiet.

Wij willen graag dat er een schutting geplaatst word. Deze hebben wij het liefst van composiet. De schutting moet ongeveer 9,5 meter lang zijn. Hoeveel meter moet er geplaatst worden?: minder dan 10 meter Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Tuinaanleg en tuinonderhoud Ommeren
zaterdag 07 augustus 2021

Tuin aan laten leggen met bestrating, overkapping en groen.

Ik wil graag een tuin aan laten leggen met bestrating, overkapping en groen. De tuin komt aan een buitenkamer in een nieuwbouwwijk. De tuin is ong 40 m2 groot waarbij 3/4 bestraat en 1/4 gras. Langs 1 kant is een hek dat begroeid moet worden met een klimmer. 3 leibomen voor privacy.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Meteren
maandag 19 juli 2021

Schutting plaatsen 10m

We willen bij graag de voortuin graag een stenen rek ; lengte is ongeveer 10 m en hoog moet hij 1m woeden Hoeveel meter moet er geplaatst worden?: tussen 10 en 50 meter Welke opvulling(en) overweeg je voor de schanskorf?: breuksteen Welke kleur(en) overweeg je voor de schanskorf constructie?: metaalkleur (= verzinkt roestvrij metaal) Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Tuinaanleg en tuinonderhoud Boven Leeuwen
zaterdag 10 juli 2021

1 Berkenboom snoeien

1 x Berkenboom snoeiren oprit


Tuinaanleg en tuinonderhoud Tiel
zondag 09 mei 2021

Tuin renovatie ongeveer 150m2 a 200m2

Straatwerk, tuinhuis, veranda en 20mtr schutting verwijderen. We willen een nieuwe veranda van circa 6x3 laten plaatsen. Nieuw tuinhuis van circa 2.5 x 3mtr laten maken. Circa 150m2 nieuw straatwerk en circa 20mtr nieuwe schutting plaatsen. Ook willen we verhoogde bloembakken en verlichting in onze tuin. Al de materialen die aangeschaft moeten worden wil ik graag in overleg met de vakman doen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Tiel
zondag 11 april 2021

Beschoeiing plaatsen

Zoek een vakman voor het plaatsen van +/- 17 m1 beschoeiing. Moet het een en ander nog worden verwijderd, in overleg wie dat gaat doen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Maurik
woensdag 03 februari 2021

Schutting plaatsen

Wij willen graag een schutting geplaatst hebben. In totaal is deze 80 meter.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Ophemert
zondag 31 januari 2021

Keramische tegels leggen

Ik ben op zoek naar iemand die keramische tegels van 60x60 in de tuin kan leggen. Het gaat om 65 m2 en ik haal de oude bestrating zelf weg. De nieuwe tegels koop ik zelf. Ik heb alleen wel zand nodig.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Dreumel
vrijdag 31 juli 2020

Puls in achtertuin laten slaan

Graag willen we een puls in de tuin maar weten niet wat de diepte moet zijn om grondwater te krijgen zonder ijzer. Dus we hebben het hier enkel over een puls slaan. De tuin is 200 m2


Tuinaanleg en tuinonderhoud Beneden Leeuwen
dinsdag 28 juli 2020

Puntstuk slaan in de tuin

Puntstuk slaan in de tuin om grondwater te pompen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Tiel
zondag 12 juli 2020

Waterbron slaan met een puls in de tuin

Puls in achtertuin slaan voor waterbron, eventueel meerdere pulsen slaan afhankelijk van de offerte. tuin is 150 m2 . Makkelijk te bereiken via een achterom


Tuinaanleg en tuinonderhoud Tiel
woensdag 24 juni 2020

Puntstuk slaan voor een waterbron in de tuin

Mijn achtertuin is 170 m2 groot. IK wil weten wat het mij kost om een puntstuk te laten slaan, zodat ik het besproeien van de tuin voortaan met grondwater kan doen i.p.v. met (kostbaar) leidingwater. Het gaat me om de aanleg en materialen (incl pomp). Het erf is goed bereikbaar, ook voor groter geschut. Ik weet niet hoe diep het water ligt.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Tiel
vrijdag 12 juni 2020

150 meter Douglas Houten Schuttingen nieuwbouwblok 11 woningen

De te verwachten oplevering van onze nieuwbouw-woningen vindt plaats laatste kwartaal 2020. Het gaat om 11 huizen in een nieuwbouwblok waar wij gezamenlijk dezelfde schuttingen willen. Totale lengte van de schuttingen is circa 150 meter x 1,80 meter hoog. Wat kost het als we alle 11 de huizen bij jullie laten doen met 21 cm. brede Douglas planken & Betonpalen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Tiel
woensdag 10 juni 2020

Beschoeiing bij sloot vernieuwen

Wij willen graag onze beschoeiing laten vervangen in onze achtertuin. Het gaat om een beschoeiing van 8,5 m lang. De tuin is bereikbaar via een brede garage.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Wamel
zondag 31 mei 2020

Waterput met pomp in de tuin aanleggen

Ik wil mijn tuin kunnen besproeien. hiervoor wil ik een waterbron laten aanleggen. De tuin is 450 m2 groot. De waterput graag inclusief pomp.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Echteld
zaterdag 30 mei 2020

Schutting leveren en plaatsen

Als bijlage heb ik een foto van onze gewenste schutting. Alleen zouden we het hout graag in hardhout willen. De totale lengte van de plaats waar de schutting moet komen is 8,5 meter... De schutting moet onze tuin afscheiden van een naastgelegen sloot. Graag inclusief plaatsing


Tuinaanleg en tuinonderhoud Wamel
donderdag 21 mei 2020

Een onderhoudsvrije tuin aanleggen

Ik wil een onderhoudsvrije tuin laten aanleggen inclusief nieuwe schuttingen en een nieuwe poort. Daarnaast opnieuw bestraten.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Geldermalsen
woensdag 13 mei 2020

Bestrating en aanleg van borders

Onze tuin is 15.9 bij 12.5 m excl. terras van 3.5 bij 3.4 m, daarin moeten 2 borders aan de zijkanten komen: 1 x 1.60 bij 6.00 m ( 1 zijkant van 6.00 m ) en 1 x 1.85 bij 6.00 m ( 2 zijkanten van 6.00 m ). In het midden van de tuin komen 2 borders van 4.20 bij 1.80/2.40 m. De borders willen wij van stapelblokken strak antraciet. De tegels van smartton 60 x 60 x 4 cm. Weghalen doen wij zelf, dus het gaat om: het zandbed goed aantrillen, het leggen vand e tegels en het maken van de borders. Wij zijn opzoek naar een vakman die echt gespecialiseerd is in het leggen van tegels.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Tiel
vrijdag 08 mei 2020

Een puls slaan in de tuin

Ik wil in mijn tuin een puls laten slaan. Ik zoek een specialist die dat voor mij kan realiseren. De puls is voor beregening.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Ophemert
zondag 03 mei 2020

Een rij coniferen verwijderen uit de achtertuin van 14 meter

ik wil tussen 2 woningen in de afscheiding van 14 meter coniferen laten verwijderen en er een gaas hekwerk met boven buis laten plaatsen van ongeveer 2 meter hoog. de coniferen zijn 240 hoog en 90 dik


Tuinaanleg en tuinonderhoud Geldermalsen
maandag 27 april 2020

Bestaande pulspomp werkt niet goed voor beregening

De huidige puls pomp werkt niet goed, deze moet gecontroleerd worden of vervangen. Wellicht een nieuwe put slaan. Graag een offerte voor beide werkzaamheden. Ik weet niet hoe diep de pomp zit op dit moment.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Ingen
vrijdag 24 april 2020

Voortuin bestraten

Ik wil de voortuin (25 m2) helemaal bestraten. Er zit een stukje grond met een aantal boompjes, deze mogen weg, behalve de vijgenboom.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Tiel
dinsdag 14 april 2020

Dennen verwijderen

Ik wil in mijn tuin 65 meter aan dennen verwijderen. De afmeting van de dennen zijn 2.30 meter hoog en 1.50 meter breed. Daarvoor in de plaats komt een schutting.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Beneden Leeuwen
donderdag 26 maart 2020

Tuin afgraven en vullen met zand voor bestrating

Ik wil graag de tuin uitgraven en de grond afvoeren. De tuin is 17 meter diep en 6 meter breed


Tuinaanleg en tuinonderhoud Tiel
donderdag 26 maart 2020

Coniferen laten rooien

Ik zoek een hovenier die een conifeer van 8 bij 2,5 meter kan rooien. De conifeer staan aan de straatkant. Na het rooien dient het groenvuil afgevoerd te worden.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Geldermalsen
zondag 22 maart 2020

Schutting plaatsen

ik ben opzoek naar een hout-beton schutting, deze moet stevig staan dus aangestort met beton, lengte van 30 m dan een poort van 2,40 m en nog een los deel van 2 m.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Wamel
donderdag 19 maart 2020

Schutting realiseren om onze tuin heen

Het gaat om een schutting van 3.35m bij 1.50m. Het is de bedoeling dat hier een fundering bij wordt gelegd, het moet van hout worden in een zwarte of composiet kleur.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Geldermalsen
maandag 10 februari 2020

Plaatsen nieuwe schutting en uitbreiden tuin

Plaatsen nieuwe hout/beton schutting van 30 meter (deze word verplaatst want komt een stukje tuin bij) Weghalen groene struiken Aanleg van extra stukje tuin Apart zouden wij graag willen weten wat de kosten zijn van het vervangen van onze huidige grasmat (60 m2)


Tuinaanleg en tuinonderhoud Kerk Avezaath
zaterdag 18 januari 2020

Tuin verbouwen naar terras met oprit

Wij hebben nu alleen kleigrond en hopen hier een tuin met gras, terras en oprit van te maken, tevens moeten er ook schuttingen geplaatst worden en eventueel wat beplanting. Het grond oppervlak is totaal 587m2 en er staat een huis met garage op. Op de foto is het stuk grond toegevoegd met afmetingen ter indicatie. Ik wil ook in de nieuwe tuin veel gras plaatsen voor mijn waakhonden.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Maurik
donderdag 16 januari 2020

Egaliseren en kunstgras leggen

Voor bij onze sta caravan in zijn wij opzoek naar iemand die kunstgras kan leggen. Om dit voor elkaar te krijgen moet er 2.5m 3 zand opgebracht worden, en nog 6 meter opsluitband geplaatst worden. Het gaat om ongeveer 30m2 gras.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Meteren

Tuin in jouw regio

Andere klussen in Tiel

Offertes aanvragen