Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Tuinonderhoud Bosmaaier

Tuin - Oss

Tuin - Oss

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Tuinwerkzaamheden in Oss?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende hoveniers in Oss die je gratis offertes op maat aanbieden. Een nieuw terras, een andere schutting rondom je tuin of gewoon iemand om je gazon te onderhouden? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman uit je regio, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Alphen, Altforst, Appeltern, Berghem, Geffen, Haren, Heesch, Herpen, Lith, Lithoijen, Maasbommel, Macharen, Maren Kessel, Megen, Nistelrode, Nuland, Oijen, Schaijk, Uden, Volkel, Vorstenbosch, Zeeland of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende hovenier.

Vergelijk gratis offertes

Recente aanvragen uit Oss

vrijdag 29 oktober 2021

Alleen plaatsen van houten schutting

Ik heb een houten schutting met houten palen gekocht maar nu moet die nog gezet worden het gaat over 9 houten schutting panelen van 180 /180 en 10 houten palen


Tuinaanleg en tuinonderhoud Oss
dinsdag 31 augustus 2021

Plaatsen van een poort voor bij de oprit.

We zijn op zoek naar een poort 180 cm hoog +/- 4m breed voor bij de oprit. Hier hebben we advies in nodig. We zouden graag elektrisch willen maar er zit daar (nog) geen aansluiting. Deze zou vanuit het huis moeten komen dit is ca 10 meter. We zijn benieuwd naar een indicatie van de kosten en mogelijkheden. Naar welk type poort ben je op zoek?: klassieke / landelijke maatwerk poort Welk type bediening wens je?: elektrisch (schakelaar, klavier, afstandsbediening,..) In welk materiaal heb je interesse?: hout Welk type toegangspoort wil je plaatsen?: draaipoort met twee vleugels Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Lith
woensdag 14 juli 2021

Houten erfafscheiding met poort

Ik ben opzoek naar iemand die een houten tuinafscheiding inclusief poort met slot kan leveren en plaatsen. Breedte ca. 3m. De poort komt aan de muur, en de schutting komt aan de andere schutting.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Oss
maandag 21 juni 2021

Aanschaffen en monteren van schuifpoort

8 meter schutting haal ik zelf weg, daar in de plaats van komt deels schutting en deels schuifpoort 2m hoogte 3,50meter breedte voor de poort Naar welk type poort ben je op zoek?: design / moderne maatwerk poort Welk type bediening wens je?: elektrisch (schakelaar, klavier, afstandsbediening,..) In welk materiaal heb je interesse?: aluminium Welk type toegangspoort wil je plaatsen?: schuifpoort of schuifhekken Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Tuinaanleg en tuinonderhoud Oss
dinsdag 01 juni 2021

grondwater boor aansluiting

Grondwater boor aanleggen Hoe diep geboord 10-15m diep


Tuinaanleg en tuinonderhoud Macharen
maandag 10 mei 2021

Schutting vervangen

Onze woningen zijn achter toegankelijk door een gezamenlijke poort. Deze zijn 190x124 Zouden deze met gezamenlijke sleutel toegankelijk hebben en met kindvriendelijke deurdranger. Wel stevig tegen inbraak Hebben de voorkeur voor aluminium of een ander stevig materiaal.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Oss
maandag 22 maart 2021

Nieuwe tuin aanleggen 24m2

wij willen graag een nieuwe tuin aanleggen van 24m2. De stenen die er nu liggen moeten verwijderd worden, hier komen nieuwe stenen voor terug. Zowel verwijdering, aanschaf en plaatsen van de nieuwe stenen door de vakman. Ook graag een stukje groen van ongeveer 8m2.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Uden
zondag 10 januari 2021

Houten terras aanleggen

Aanleg 2 houten terassen. Eerste is 10m2 2m diep 5 m breed, tegen woning aan. tweede 5 m2 achter in tuin voor zonplek. Betreft nieuwbouwwoning.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Megen
dinsdag 08 december 2020

90 m gaashekwerk in open bos zetten

Ik zoek een leverancier en installateur van gaashekwerk, 2 m hoog, in heuvelachtig bosgebied op zandgrond.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Uden
dinsdag 29 september 2020

Platanen snoeien

3 Platanen in het najaar laten snoeien.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Berghem
donderdag 10 september 2020

Bomen verwijderen

Twee dode bomen (smalle, hoge denneboom en smalle boom van +/- 4 meter met aantal zijtakken) verwijderen uit achtertuin


Tuinaanleg en tuinonderhoud Oss
donderdag 06 augustus 2020

Boomstronken verwijderen uit een achtertuin

Ik heb 6 bomen in mijn achtertuin, type sierpeer Chantilleer. Deze bomen zijn omgezaagd en weg. De boomstronken zijn blijven zitten tot op maaiveld. De gemiddelde omtrek op 1m 50 was ca. 75cm. De achtertuin is via een poort te bereiken. 3 stuks kunnen vanaf de vergarding verwijderd worden. Voor de overige 3 moet men ca. 50 cm tot 1 m de tuin in. Planten ervoor zullen verwijderd worden. Stronken zullen gedeeltelijk vrij gegraven worden (voor zover mogelijk).


Tuinaanleg en tuinonderhoud Uden
zondag 19 juli 2020

Eikenhouten overkapping plaatsen

Ik wil een eikenhouten overkapping van 4 x 8 meter laten plaatsen. Graag ontvang ik een offerte.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Nistelrode
zondag 14 juni 2020

Vlonder leggen in tuin

Ik wil graageen vlonder leggen in mijn tuin van 4m x 2m bij een vijver. 5 vlonderplanken al aanwezig. Ook wil ik een afdak aan mijn schhur maken met vlonder en hekjes aan weerskanten. Afm. 4m x 2,50m. Veel hout is al aanwezig.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Oss
woensdag 03 juni 2020

Grondwaterput slaan

Ik wil een put laten slaan in mijn achtertuin ,mijn tuin is 250 meter met gras en borders . Je kan niet met groot materiaal bij mij achter komen .


Tuinaanleg en tuinonderhoud Uden
zaterdag 30 mei 2020

Waterput slaan in een particuliere tuin

Wil gewoon een waterput laten slaan


Tuinaanleg en tuinonderhoud Oss
zaterdag 30 mei 2020

Voortuin afgraven en tuintegels plaatsen

Ik ben op zoek naar een stratenmaker die mijn voortuin kan bestraten. De voortuin is 23 m² meter, ligt nu grind wat wij zelf weghalen. Een deel moet mogelijk nog afgegraven worden ivm onkruid. Vervolgens grote tuintegels plaatsen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Oss
maandag 18 mei 2020

Waterbron slaan in de tuin

Ik wil een puntstuk slaan in de achter tuin ,heb zelf al een pomp. Als het goed is ligt het water op ongeveer 7 meter diepte.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Appeltern
donderdag 14 mei 2020

Waterput laten slaan of boren voor particulier gebruik

IK WIL EEN PUT LATEN SLAAN VOOR BEREGENING VAN DE TUIN DE WATEROPBRENGST MOET ONGEVEER 5 KUUB PER UUR ZIJN GRAAG EEN PRIJSINDICATIE M.V.GR. J,V,HINTUM


Tuinaanleg en tuinonderhoud Berghem
zondag 10 mei 2020

Een nieuwe schutting leveren en plaatsen

Ik zoek een hovenier die mijn schutting kan vervangen. De oude haal ik zelf weg. Het gaat om 30 strekkende meter met betonnen palen en houten schutting delen. Daarnaast ook een dubbele poort aan de voorzijde. Exacte maten en wensen bespreek ik graag met de specialist.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Oss
donderdag 09 april 2020

Schutting plaatsen en aanschaffen

Plaatsen van een composiet schutting met een lengte van 740 cm en een hoogte van 200 cm. Dus: inclusief alle benodigde materialen en plaatsing! Is offerte mogelijk voor zowel een horizontale als een verticale bevestiging? Offerte op zeer korte termijn mogelijk? (buurman heeft al 1 offerte).


Tuinaanleg en tuinonderhoud Oss
maandag 30 maart 2020

Tuin afgraven, zwarte aarde aanbrengen en verwijderen zwarte kiezelstenen

Wij zitten in een huurwoning en de tuin is door de vorige eigenaar aangelegd. De tuin is 22 meter diep en 11 meter breed. In het linker gedeelte ligt 50m2 zwarte kiezel op een worteldoek. Dit ligt aanmerkelijk lager dan het rechter gedeelte. Daarop lag kunstgras op een bed van 20 cm klapzand.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Herpen
donderdag 30 januari 2020

Kunsgras op wit zand 900 m2

Ik wil mijn tuin (wit zand) egaliseren en er 860 m2 kunstgras op laten plaatsen. Ik hoor graag wat de kosten hiervoor zijn.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Maren Kessel
zondag 26 januari 2020

Dakterras tegelelen

Wij hebben een dakterras waarop nu houten tegels liggen. Deze willen we vervangen door tegels. We weten nog niet welke soort. Het dakleer eronder (2006) lijkt nog goed, maar willen dit laten controleren door vakman. We kunnen zelf de tegels verwijderen. Afmetingen: 5 x 5,5 meter. Als u aangeeft wat er nodig is, kunnen wij dit regelen. Wij zijn het beste te bereiken via mail.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Berghem
zaterdag 23 november 2019

Heg verwijderen en afvoeren en schutting plaatsen

Heg van ongeveer 660 cm lang van bijgevoegde foto's eruit halen en afvoeren en schutting plaatsen (6,60 meter lang en 2 meter hoog, hout).


Tuinaanleg en tuinonderhoud Uden
donderdag 14 november 2019

4-6 x per jaar tuin onderhoud

Beschrijving van de klus: ik wil graag hulp in mijn tuin. Zo'n 4-6x per jaar het gras gezond houden (ook nu lege plekken zaaien en winter klaar maken), Het een en ander snoeien etc. Het is ongeveer denk ik zo'n 130m2 tuin voor en achter.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Uden
woensdag 23 oktober 2019

Bomen snoeien

Het gaat om het snoeien van (kandelaberen) 2 Notenbomen met blad en relatief nog dunne takken omdat dit 2 jaar geleden ook nog is gedaan. Takken graag afvoeren. Er is een achterom aanwezig. De bomen zijn ongeveer 7-8 meter hoog, maar er zou hooguit tot 3 meter geklommen moeten worden. Na het snoeien zijn ze vaak 4-5 meter hoog. Graag ontvang ik een offerte.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Heesch
maandag 19 augustus 2019

Grondwaterpomp repareren of vervangen

De vorige bewoners van mijn huis hadden een grondwaterpomp in de tuin. Die is er nog steeds maar volgens de buurman doet ie het al jaren niet. Geen idee wat er aan de hand is. Ik zou hier graag iemand naar willen laten kijken en de kosten voor het repareren/installeren nieuwe pomp inzichtelijk willen krijgen. Ik hoor graag van jullie!


Tuinaanleg en tuinonderhoud Uden
vrijdag 09 augustus 2019

Bronpomp slaan of pulsen

We hebben een perceel van 1 ha, waarop een beregeningsinstallatie wordt aangebracht. Hiervoor is een bronpomp nodig, die minstens 20 m3 water per uur kan geven. Graag een offerte voor het boren van een hiervoor benodigde put.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Alphen
maandag 15 juli 2019

Het betegelen van een achtertuin

Ik zoek een stratenmaker die ongeveer 50 m2 aan betontegels kan plaatsen in de achtertuin. Hier ligt al zand, maar dat dient alleen nog geëgaliseerd te worden. De opsluitbanden en tegels (60 bij 60 cm) zijn reeds aanwezig. De tuin is goed bereikbaar.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Schaijk

Tuin in jouw regio

Andere klussen in Oss

Offertes aanvragen