Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Tuinonderhoud Bosmaaier

Tuin - Apeldoorn

Tuin - Apeldoorn

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Tuinwerkzaamheden in Apeldoorn?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende hoveniers in Apeldoorn die je gratis offertes op maat aanbieden. Een nieuw terras, een andere schutting rondom je tuin of gewoon iemand om je gazon te onderhouden? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman uit je regio, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Beekbergen, Beemte Broekland, Braamt, Emst, Epe, Garderen, Hoenderloo, Klarenbeek, Lieren, Loenen, Stroe, Teuge, Uddel, Ugchelen, Vaassen, Wenum Wiesel of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende hovenier.

Vergelijk gratis offertes

Recente aanvragen uit Apeldoorn

maandag 29 maart 2021

Bomen snoeien

Wij hebben 4 dak lindes, 3 achter en 1 voor, die gesnoeid en geknot etc moeten worden. Ik weet dat we aan de late kant zijn en de bomen daardoor later in bloei zullen komen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud
vrijdag 15 januari 2021

Bomen kappen /tuinrenivatie

Wij hebben een achtertuin die 5.5 m breed en 11 meter lang is . Achter in de tuin staan echter 4 bomen en veel struik gewas ook aan de zijkanten van de tuin . We zouden die weg willen halen .En de tuin opnieuw aan leggen


Tuinaanleg en tuinonderhoud
zaterdag 19 december 2020

Schutting plaatsen

Wij willen graag een offerte voor het plaatsen van een schutting volgens foto. Het gaat om 28 meter met een hoogte van 2 meter. Als de prijs ons bevalt zou het misschien nog wel 60 meter kunnen worden. Met vriendelijke groet.


Tuinaanleg en tuinonderhoud
Offertes aanvragen