Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Tuinonderhoud Bosmaaier

Tuin - Ede

Tuin - Ede

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Tuinwerkzaamheden in Ede?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende hoveniers in Ede die je gratis offertes op maat aanbieden. Een nieuw terras, een andere schutting rondom je tuin of gewoon iemand om je gazon te onderhouden? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman uit je regio, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Ederveen, Harskamp, Lunteren, Otterlo of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende hovenier.

Vergelijk gratis offertes

Recente aanvragen uit Ede

zondag 05 september 2021

Bestraten oprit en tuin ~35m2

Bestraten van een oprit 15 m2 en looppaden rondom woning 20 m2. De vakman hoeft niks te verwijderen en aan te schaffen want dit doe ik zelf.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Ede
zaterdag 12 juni 2021

Onderhoudsvrije voortuin aanleggen

Wij willen graag een nieuwe voortuin laten leggen van 15 m2 die weinig onderhoud nodig heeft. Het gaat alleen om het leggen van nieuwe bestrating en het verplaatsen van een aantal planten.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Ede
dinsdag 25 mei 2021

Schutting plaatsen

We willen graag een nieuwe houten schutting laten plaatsen met een poort en betonnen palen. De schutting moet 14 meter lang zijn.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Ede
donderdag 22 april 2021

Herbestraten tuin 45m²

We willen onze achtertuin herbestraten. Het gaat om 45m². Er liggen nu oude klinkers die moeten worden weggehaald. Ik ga zelf de nieuwe tegels aanschaffen. We denken aan een gladde steen van 40x40. Idealiter eind mei uitvoeren.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Ede
maandag 29 maart 2021

Schuttingen vervangen 50m

Wij willen onze schuttingen vervangen voor een houtlook schutting die vaststaat in beton. Er staat nu een schutting van klimop, deze in overleg graag ook verwijderen. De schutting moet 2m hoog worden. Betreft een langwerpige tuin; -linkerzijde 17m -achterzijde 9m -rechterzijde 18m -voorzijde oprit 5m


Tuinaanleg en tuinonderhoud Ede
dinsdag 23 maart 2021

Tuin met overkapping

Wij hebben een tuin van 15 x 10 meter. Er ligt nu kunstgras en oude tegels. Wij willen de tuin laten renoveren met een deel tegels, een deel kunstgras en een deel beplanting.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Ede
dinsdag 09 maart 2021

Houtbetonschutting plaatsen met poort, 13m

Mijn schutting moet vervangen worden. Mijn voorkeur gaat uit naar een houtbetonschutting, antraciet. Hij gaat in L-vorm van huis naar stenen berging. De totale lengte is 13,3m daar moet een poort in van 1.30m breed. De huidige schutting verwijder ik zelf.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Ede
donderdag 25 februari 2021

Keramische tegels en kunstgras leggen

Graag ontvang ik voor onze tuin een offerte op maat. In de bijlage een foto van oude situatie en een nieuwe situatie. We willen graag keramiek tegels 60x60 lichtgrijs. Graag oude situatie verwijderen en nieuwe plaatsen. Inclusief afvoeren van oude situatie. Nieuwe situatie met kunstgras rechts zoals in de bijlage. Aantal m2 tegels 40m2 Kunstgras 28m2


Tuinaanleg en tuinonderhoud Ede
dinsdag 06 oktober 2020

Schutting aan achterzijde tuin loshalen en verplaatsen

Schutting aan achterzijde tuin loshalen en verplaatsen. Ca. 17 meter lang. Met gebruik van bestaande hardhouten palen en planken. Evt. met aanvulling nieuwe planken. Flexibel wat datum betreft.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Ede
donderdag 10 september 2020

Schutting vervangen

Wij willen graag een nieuwe schutting. Op dit moment staat er een oude schutting, het gaat om ongeveer 5 meter lang, twee zijdes. Wij willen graag een donkere kleur schutting, wij laten ons adviseren over de verschillende mogelijkheden. Graag specificeren hoeveel het zou kosten om de huidige schutting te verwijderen en te laten afvoeren.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Ede
woensdag 12 augustus 2020

Schutting repareren

Mijn schutting is door een container ontzet. Graag offerte voor reparatie


Tuinaanleg en tuinonderhoud Ede
maandag 10 augustus 2020

Grondwaterpuls spuiten of boren in Ede (gld)

grondwaterpuls of boren in buitengebied Ede


Tuinaanleg en tuinonderhoud Ede
maandag 10 augustus 2020

Trampoline ingraven

Ik wil in mijn voortuin een vierkante trampoline laten ingraven van 335x244 cm. De grond hoeft niet afgevoerd te worden.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Ede
maandag 10 augustus 2020

Waterput slaan in de tuin

Op de 1200m2 grond aan de Buurtboslaan in Otterlo, staat dat onze woning de rest is tuin en vele buren hebben een waterput met een bronpomp om de tuin te beregenen. De putten in de buurt zijn 30m diep en veelal 12,5cm diameter. Heb graag van u een offerte voor het maken van de put en de bijbehorende pomp met aansluit en schakelmateriaal bij watervraag. In latere fase denken we aan een geautomatiseerd beregeningssysteem.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Otterlo
zondag 09 augustus 2020

Waterbron (put) voor tuinberegening laten slaan

Ik wil mij oriënteren over het slaan van een put en het aanleggen van een beregeningsinstallatie en/of druppelsysteem voor m'n voor-, zij- en achtertuin voor m'n gras, borders en haag van coniferen. De afmetingen van m'n voortuin zijn ongeveer 17,5 m x 3,5 m De afmetingen van m'n zijtuin zijn ongeveer 10 m x 1,0 m De afmetingen van m'n achtertuin zijn ongeveer 17,5 m x 8,50 m (coniferenhaag is ongeveer 34 m lang)


Tuinaanleg en tuinonderhoud Ede
zondag 09 augustus 2020

Waterput slaan in de tuin

Voor het besproeien van mijn tuin 700 m2 Sproei installatie (Pierrot) al aanwezig.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Ede
vrijdag 24 juli 2020

Nieuwe tuin aanleggen

Voor ons nieuwbouwhuis willen we een tuin laten aanleggen. De tuin is ongeveer 65 m2 (5.4 x 12 m), waarin al een schuurtje staat van ongeveer 9 m2. De eerste paar meter bij het huis willen we bestraat hebben. Aan de zijkanten willen we een paar borders met planten (evt verhoogd) (10-15 m2) en een stukje gras (10-15 m2) De rest mag bestraat worden.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Ede
dinsdag 21 juli 2020

Complete tuin renovatie

Ik heb een haag van 2 meter hoog en aan de ene kant 28 meter lang, aan de andere kant 2,5 meter lang wat helemaal verwijderd moet worden. Daarnaast moet het oude straatwerk wat er nu ligt (grindtegels van 60 x 40 cm, 4 cm) verwijderd worden, en het gras ook. Daarna wil ik een compleet nieuwe tuin aan laten leggen. De tuin is 165 m2. Graag ontvang ik een offerte.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Ede
woensdag 08 juli 2020

schutting plaatsen

Wij zoeken een erkende hovenier die 4 schuttingen van 1.80 bij 1.80 zo snel mogelijk kan plaatsen. Gaat om in totaal 7.20 meter. Schuttingen en palen hebbben wij zelf gekocht, de grond is klaar om gelijk te plaatsen. Afvoer etc is niet nodig. Onder de schutting graag afwerken met betonnen lijn voor mooie afwerking. Foto bijgevoegd waar de schutting moet worden geplaatst.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Ede
zaterdag 13 juni 2020

Coniferen verwijderen en afvoeren en schutting plaatsen

Ik wil van me coniferen af en wil een schutting plaatsen ik moet nog kijken wat voor schutting ik denk ongeveer 10 meter weet niet zeker en heb ook nieuwe poort nodig.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Ede
woensdag 03 juni 2020

Waterput in de achtertuin slaan

Graag zou ik een waterbron laten boren voor het realiseren van tuinberegening. Ik sluit hierop een Gardena sprinkler systeem met 4 sproeiers aan. De tuin is 14 meter bij 23 meter groot, echter hoeft maar beperkt besproeid te worden. 1 stuk van 14 bij 10 meter en drie kleinere stukken van 5 meter in diameter. De buurman heeft recentelijk een waterput geslagen, hij meldde 5,5 meter diep te moeten voor grondwater. Vraag: prijsinformatie van de boring en geschat ijzer/zoutgehalte + advies over te gebruiken duurzame pomp


Tuinaanleg en tuinonderhoud Ede
woensdag 03 juni 2020

Oude schutting verwijderen en nieuwe schutting plaatsen

Ik woon in een tussenwoning. De achterpoort + schutting zijn aan vervanging toe. Dus wil ik graag de oude poort en schutting laten verwijderen + afvoeren en een nieuwe laten plaatsen. Graag een poort met geen doorkijk en RVS slot. totale lengte is 2.55 meter en poortbreedte is 90 cm.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Ede
woensdag 03 juni 2020

Voortuin betegelen

Wij willen graag nieuwe tegels laten zetten in onze voortuin. De voortuin is plusminus 7 m2. Alleen het zetten van de tegels moet gedaan worden. De huidige tegels verwijderen doen we zelf.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Ede
donderdag 21 mei 2020

Waterput in een wei aanleggen

Ik wil een waterput in de wei laten slaan. Ik zoek een specialist die dit voor mij kan aanleggen. De wei is zeer goed bereikbaar.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Ede
woensdag 29 april 2020

Tuinaanleg

Wij wilen graag een onderhoudsvrije tuin van 224 m2 rondom een hoekhuis laten aanleggen. Het betreft een nieuwbouwwoning en er is dus nog geen sprake van een aangelegde tuin. Er is al een ontwerp voor de nieuwe tuin.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Ede
maandag 27 april 2020

Waterput in de achtertuin slaan

ik wil een waterput in mijn tuin, opp totaal 4000 m2. drinkwaterkwaliteit. ik wil graag weten wat dat kost, welke wateropbrengs dit oplevert. en welk type pomp (met hydrofoor) u hiervoor kunt leveren?


Tuinaanleg en tuinonderhoud Ede
donderdag 23 april 2020

Afvoeren van wit zand opvullen met zwarte grond

ik heb een stuk van 4x3 waar 10cm ongeveer witzand uit moet en opvullen met donkere grond om graszoden aan te leggen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Ede
maandag 20 april 2020

Een trampoline in een achtertuin ingraven

Ik zoek een hovenier die een trampoline in kan graven. De trampoline heeft een diameter van 305 cm en een hoogte van 70 à 80 cm. Bij voorkeur moet het gat ook gestuut worden, zodat het gat niet langzaam vol loopt. De uitgegraven aarde dient ook afgevoerd te worden. De tuin is goed bereikbaar langs de woning.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Ede
dinsdag 07 april 2020

Bestrating oprit

Oprit bestraten van ongeveer 3 x15 meter. Word kaal opgeleverd / zwart zand. Ik wil hier gewoon een simpele tegel terug krijgen, dat mogen klinkers zijn. Als u die ook kan leveren graag meenemen in de offerte.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Ede
zaterdag 04 april 2020

Offerte poort + schutting plaatsen van hout dat lang meegaat

Beste meneer/mevrouw, Samen met de buren willen we graag in ons gezamenlijke steegje een nieuwe poort met twee deuren willen plaatsen. De breedte van het steegje is 3,02 meter. De hoogte van de poortconstructie is nu 2,22 meter. Aan de poortconstructie zit een stuk schutting wat dan ook vervangen zou moeten worden van 3,61 meter (hierna begint een stuk met klimop). We willen graag weten wat de kosten zouden zijn voor de materialen en montage van deze poort (inclusief sloten) + schutting. De schutting zit tussen ons in en is ongeveer 3.60 m met ertussen een pad. Daar aansluitend zitten de poorten (waarvan 1 deur mist). Als optie graag meenemen in de offerte om de schutting en de deur te laten verwijderen door u. We willen de constructie van hout (liefst een soort die lang mee gaat). Met vriendelijke groet.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Ede

Tuin in jouw regio

Andere klussen in Ede

Offertes aanvragen