Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Tuinonderhoud Bosmaaier

Tuin - Laren

Tuin - Laren

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Tuinwerkzaamheden in Laren?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende hoveniers in Laren die je gratis offertes op maat aanbieden. Een nieuw terras, een andere schutting rondom je tuin of gewoon iemand om je gazon te onderhouden? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman uit je regio, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Blaricum, Eemnes of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende hovenier.

Vergelijk gratis offertes

Recente aanvragen uit Laren

zondag 16 mei 2021

Composiet schutting 14m

Composiet schutting plaatsen incl. composiet of aluminium palen met afdekdoppen boven en onder en composiet deur incl. hang en sluitwerk. Alles bij elkaar ongeveer 14mtr lengte.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Blaricum
donderdag 08 april 2021

Tuin opnieuw inrichten

We zijn de tweede bewoners en hebben een hele kale tuin met alleen maar stenen. Zouden graag wat (kunst) gras, boompjes, verhoging etc willen, een mooie nieuwe tuin! Het gaat om 60 m2. Hopen op iemand die hier goed over mee kan denken!


Tuinaanleg en tuinonderhoud Blaricum
donderdag 08 april 2021

Stenen schutting plaatsen

Graag een offerte voor 17 meter schutting en 2 meter haaks de hoek om. We denken aan 2 meter hoog en de benodigde vierkante steunpilaren (zoals je bij kastelen wel ziet). Wat zijn opties voor steensoorten en kleuren? Staat nu een heg die kan ook verwijderd worden.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Blaricum
maandag 08 februari 2021

Schutting plaatsen

met de buren hebben we vorig jaar een schutting geplaatst. nu wil ik heel graag dezelfde schutting ook aan de andere kant. het gaat om de


Tuinaanleg en tuinonderhoud Eemnes
zaterdag 23 januari 2021

Onderhoud in tuin

Blad en takken ruimen, onkruid weghalen, snoeien, alles periodiek


Tuinaanleg en tuinonderhoud Blaricum
maandag 21 september 2020

Betongaas schutting met palen plaatsen

Graag zou ik een offerte willen ontvangen voor het onderstaande. Ongeveer 31 strekkende meter gaasschermen met hout voor hedera, 150cm hoog (7m links, 14m voor en 10m rechts). Liefst inclusief plaatsen hedera. Wat is de levertijd?


Tuinaanleg en tuinonderhoud Blaricum
vrijdag 21 augustus 2020

Renovatie voortuin

Mijn voortuin van 40 m2 moet uitgegraven worden, alles afgevoerd en bestraat worden met 60-60 tegels, ook een L plantenbak, 3 steens hoog. Ik wil graag prijsopgaaf. Foto’s zijn van bestaande situatie.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Eemnes
vrijdag 03 juli 2020

Schutting vervangen

Wij zouden graag een nieuwe schutting willen, vergelijkbaar met die van de andere buren. Gaat om de linkerzijde op de foto, de schutting moet 13 m worden. Graag ook nog een andere offerte voor mijn buren, zij willen een nieuwe tuindeur en een meter schutting. Oud materiaal verwijderen we zelf.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Eemnes
donderdag 11 juni 2020

Keerwand plaatsen in tuin

Ik wil graag in mijn achtertuin keerwanden laten plaatsen,het is een nieuwbouw word in september opgeleverd. Achtertuin ligt aan het water moet Worden uitgegraven en keerwanden plaatsen Afmeting van terras moet 8 meter breed 3 meter diep en 1meter hoog.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Blaricum
zaterdag 23 mei 2020

Waterbron slaan in de tuin

ik ben al begonnen met boren, kom niet verder, zit nu al op 3 meter diep, wat ik wil: een buis 110 mm voor beregenen van tuin diepte ? ws een 6 a 7 meter voldoende.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Eemnes
maandag 18 mei 2020

Erfafscheiding realiseren

Graag zou ik bij onze zijtuin een stukje erfafscheiding willen (laten) realiseren. Het gaat om een totale lengte van ± 4,15 meter tussen beplanting (straatzijde) en praktijkruimte (woningzijde). Naast de woning zouden we ook graag een tuinpoort (1,00 m breed) zien. Ik heb één en ander geschetst. Een foto van de huidige situatie heb ik beschikbaar. Voorkeur gaat uit naar betonen palen en onderzijden, met hierop hardhouten (of andere duurzame houtsoort) schermen. Graag ontvang ik een vrijblijvende offerte. Mochten er vragen zijn dan hoor ik het uiteraard ook graag.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Eemnes
zondag 03 mei 2020

Stuk tuin ophogen en vlonder maken

Wij willen graag ons achterterras vergroten door een stuk tuin aan de waterkant op te hogen (ongeveer 2m bij 2m) en de vlonder aan te passen, trap verwijderen en trap op huidige vlonder maken. Ook zouden wij graag een grote haag (ong 5,5 meter) willen vervangen door een hoge kunststof schutting met poort.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Eemnes
woensdag 22 april 2020

Waterput slaan

In mijn tuin wil ik weten wat het kost als ik een eigen put laat slaan en pomp laat plaatsen. Het gaat om het bewateringssysteem van de tuin, deze is al aangelegd. Ga ervan uit dat diameter 90 voldoende is. Het gaat om de voor- en achtertuin in totaal ongeveer 120-125 m2. De pomp graag apart op de offerte.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Blaricum
zaterdag 04 januari 2020

Tuin aanleggen, renoveren

Nieuwe heg plaatsen, gras leggen, 1 terras, 1 oprit met grind, stukje schutting, tuin is ongeveer 300 m2 en moet vermoedelijk gemiddeld 10 cm worden opgehoogd.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Blaricum
vrijdag 25 oktober 2019

Aanleggen grindpad

Graag een offerte voor het aanleggen van een grindpad met gebroken puin zonder honingraad platen. De tuin is al helemaal leeg gehaald van planten en tegels. Er moet met een kraantje een berg zwart zand van ongeveer 2 a 3 m3 verplaatst worden naar het stukje tuin naast het nieuwe grindpad. Vanaf het grindpad moet ook een paadje naar de voordeur gelegd worden met grind. Gaat ongeveer om 90 m2.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Blaricum
vrijdag 18 oktober 2019

Riet verwijderen aan de slootkant bij 15 woningen

Riet laten verwijderen aan de slootkant van ca. 15 woningen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Blaricum
dinsdag 15 oktober 2019

Hardhouten terras aanleggen

Ik wil graag diverse terrassen rond het huis laten aanleggen, totaal ca. 80 m2. Gaat om een nieuwbouw woning dus er hoeft niks te worden verwijderd.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Blaricum
zaterdag 07 september 2019

Wortels van een rododendron verwijderen

De wortels van een rododendron moeten worden verwijderd. Op deze plek komt namelijk een andere struik.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Eemnes
maandag 15 juli 2019

Populieren stronk frezen

Wij zouden graag een offerte ontvangen voor het frezen van een stronk van een populier. De boom heeft een diameter van circa 90 cm en wij willen het liefst 10-15 cm onder maaiveld weg laten halen zodat we kunstgras kunnen plaatsen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Blaricum
zondag 30 juni 2019

Coniferen verwijderen en 9 meter schutting plaatsen

9 meter Coniferen verwijderen en afvoeren en 9 meter schutting (Louvre ) 2 meter hoog plaatsen. Ik heb het over Louvre schermen en dan zwart gebeitst.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Blaricum
donderdag 28 maart 2019

Aanleggen van damwand en twee houten terrassen bij het water

In onze nieuwe tuin in mei/juni 2 houten vlonders aangelegd worden. Zie bijlage voor een situatie schets en hieronder vermelde extra informatie: - Hoogte verschil op te vangen 1,2 meter hoog incl. Damwand - Beide vlonders dient een trap ingemaakt te worden om hoogte verschil op te vangen als in bijlage aangegeven - Afwerking van de vlonder planken liefst in dit houtsoort -mukulungu-25x145mm/ glad afgewerkt - Afmetingen zijn 4 x 3,5/4,00 meter voor terras links en voor rechts 1,5 x 2,00 meter waar de opstap naar de boot is - Prijs graag inclusief het uitgraven van deze gedeeltes, het loopt nu al schuin naar de kade maar vooral voor de bak van 4 x 4 zou nog wat weggehaald moeten worden Wij zijn erg benieuwd naar een gerichte schatting/offerte voor deze werkzaamheden die in mei/juni uitgevoerd dienen te worden. Plaats is Blaricum.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Blaricum
dinsdag 27 november 2018

Tuinhek vervangen

Het gaat om het verwijderen van een bestaande tuinafscheiding die bestaat uit coniferen. Vervolgens wil ik een nieuw hek laten plaatsen van 14 bij 2 meter. Het materiaal is nog in overleg.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Blaricum
dinsdag 02 oktober 2018

Bomen kappen en stronken verwijderen

Ik zoek een hovenier die 26 dennenbomen uit mijn achtertuin kan kappen en uitfrezen. De bomen zijn gemiddeld 15 meter hoog. De stammen mogen in stukken achterblijven, het kleine hout dient verwijderd te worden. De stammen hebben een dikte van circa 50 cm


Tuinaanleg en tuinonderhoud Eemnes
donderdag 09 augustus 2018

Boom rooien

Het gaat om een grove Den rooien van 1 meter omtrek en 10 meter hoog Het is in de voortuin en makkelijk bereikbaar. Vergunning aanwezig.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Blaricum
woensdag 01 augustus 2018

Grondwaterput in de tuin slaan

Ik zou graag een waterput voor een grondwaterpomp in mijn tuin willen laten slaan. Graag zou ik hiervoor een offerte willen. Het is ongeveer 9 meter diep. Het oppervlak is 600 m2.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Blaricum
maandag 23 juli 2018

Waterput slaan in de tuin en besproeiing laten aanleggen

Ik wil een waterput slaan in de tuin en besproeiing laten aanleggen. Ik heb tuin rondom het huis, schat 700 m2 tuin waarvan ongeveer 150 m2 verhard. Ik weet niet hoe diep het grondwater is.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Blaricum
zondag 01 juli 2018

Boomstronk weghalen en bestraten

Ik wil een boomstronk weghalen, zodat er een terras gemaakt kan worden. De stronk is ongeveer 30-35 cm in diameter. Materiaal in overleg.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Eemnes
woensdag 02 mei 2018

Plantenbakken realiseren

In de tuin zou ik graag 2 stenen plantenbakken willen hebben. Op dit moment oogt de tuin wat leeg en ik zou graag meer groen willen hebben. De afmetingen van de plantenbakken zijn als volgt: Links: 300 x 240 x 90 x 60 cm Rechts: 360 x 180 x 60 cm De afmetingen mogen afwijken, voorkeur kleur is antraciet en type stenen is grote blokken. Ook hiervan mag worden afgeweken, alleen dan zou ik graag een voorbeeld willen zien. Voor deze opdracht zou ik graag een complete prijs (all in) willen ontvangen, daarnaast hoor ik ook graag wanneer dit eventueel kan worden uitgevoerd.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Blaricum
maandag 02 april 2018

Tuin op een perceel aanleggen

Wij hebben een perceel gekocht waar we een huis gaan laten bouwen. Daar hoort ook een tuin bij. Het perceel is 2800 m2 groot. We willen een eenvoudige, onderhoudsvriendelijke en kindvriendelijke tuin, geen vijvers. Veel gras, wat beplanting langs de rand, een aantal bomen, momenteel is het een leeg weiland, een grindpad als oprijlaan en een hek om het perceel. Bent u ook een tuinarchitect, of voert u alleen uit? We zijn benieuwd wat u kan betekenen van ons, en wat een indicatie van de kosten zou zijn. De tuin moet ongeveer 2400-2500 m2 worden.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Blaricum
woensdag 21 maart 2018

Achtertuin afgraven en egaliseren

Achtertuin afgraven en egaliseren, teveel tuingrond afvoeren (circa 8 m3). Ik heb nog zand liggen. Optioneel is bestraten van de tuin, kunt u dit apart vermelden? tuin ligt aan een plantsoen dat wel bereikbaar is met een kleine graafmachine maar niet met een containerwagen. Van tuin naar de weg is ongeveer 50 meter.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Blaricum

Tuin in jouw regio

Andere klussen in Laren

Offertes aanvragen