Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Tuinonderhoud Bosmaaier Laren

Tuin - Laren

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Tuinwerkzaamheden in Laren?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende hoveniers in Laren die je gratis offertes op maat aanbieden. Een nieuw terras, een andere schutting rondom je tuin of gewoon iemand om je gazon te onderhouden? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman uit je regio, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Blaricum, Eemnes of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende hovenier.

Vergelijk gratis offertes

Recente aanvragen uit Laren

donderdag 07 april 2022

Huidige composiet vlonderplanken + houten onderstel terras vervangen

Vernieuwen/vervangen van het bestaand composiet vlonders terras bij de woning. Het terras heeft nu een houten onderstel en deze willen wij ook vervangen voor aluminium. Het zal gaan om zo'n 23m2. Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden?: tussen 10 en 50 m² Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Tuinaanleg en tuinonderhoud Blaricum
donderdag 24 februari 2022

Schutting vervangen 7m breed

Ik wil graag 3 schuttingsdelen vervangen met de bijbehorende palen en de poort vervangen (poort is 1.30 cmx1.80cm). In totaal is de schutting ongeveer 5,40 meter breed.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Blaricum
zondag 16 mei 2021

Composiet schutting 14m

Composiet schutting plaatsen incl. composiet of aluminium palen met afdekdoppen boven en onder en composiet deur incl. hang en sluitwerk. Alles bij elkaar ongeveer 14mtr lengte.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Blaricum
donderdag 08 april 2021

Tuin opnieuw inrichten

We zijn de tweede bewoners en hebben een hele kale tuin met alleen maar stenen. Zouden graag wat (kunst) gras, boompjes, verhoging etc willen, een mooie nieuwe tuin! Het gaat om 60 m2. Hopen op iemand die hier goed over mee kan denken!


Tuinaanleg en tuinonderhoud Blaricum
donderdag 08 april 2021

Stenen schutting plaatsen

Graag een offerte voor 17 meter schutting en 2 meter haaks de hoek om. We denken aan 2 meter hoog en de benodigde vierkante steunpilaren (zoals je bij kastelen wel ziet). Wat zijn opties voor steensoorten en kleuren? Staat nu een heg die kan ook verwijderd worden.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Blaricum
maandag 08 februari 2021

Schutting plaatsen

met de buren hebben we vorig jaar een schutting geplaatst. nu wil ik heel graag dezelfde schutting ook aan de andere kant. het gaat om de


Tuinaanleg en tuinonderhoud Eemnes

Tuin in jouw regio

Andere klussen in Laren

Offertes aanvragen